2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569871 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Videoları izledimde, bu milosevic bizden ziyade istanbula hayran olup gelmiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:18:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Videoları izledimde, bu milosevic bizden ziyade istanbula hayran olup gelmiş.

Kanında balkan toprağı var beğenmemesi mümkün değil  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk sağ beke bağlı değil bence.

İyi sağ bek şampiyonluğu bile getirir ama olmaması şampiyonluğu götürmez kanımca.
Neyse nasılsa Serdar'a birşey olursa elimizde süper sağ bek Necip var değil mi onu koyarız ne olacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Karabay

Kanında balkan toprağı var beğenmemesi mümkün değil  :)
Çok doğru.  Balkanların neresine gidersen git hiç yabancı bir ülke gibi hissetmiyorsun.

Çevrimdışı altan0348

football manager 2015, fifa 15 ve pes'in son çıkan sürümlerini edibebileceğim bir torrent dosyası var mı acaba? yardım edin lütfen :/ madem fikret başkan yapamıyor ben yaparım transferleri :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neyse nasılsa Serdar'a birşey olursa elimizde süper sağ bek Necip var değil mi onu koyarız ne olacak :)

O kadar risksiz oynuyor ki 3 yıl daha bir şey olacağını sanmam  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ronaldonun bogurmesi bence yıla damgasını vurur arkadas bu nasıl bir davranıs biçimidir:D

biz buna tıp dilide okuzcuk deriz:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Burak

football manager 2015, fifa 15 ve pes'in son çıkan sürümlerini edibebileceğim bir torrent dosyası var mı acaba? yardım edin lütfen :/ madem fikret başkan yapamıyor ben yaparım transferleri :)

torrent-oyun.com sitesine bakın orada sağlam linkler oluyor.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:31:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ronaldonun bogurmesi bence yıla damgasını vurur arkadas bu nasıl bir davranıs biçimidir:D

biz buna tıp dilide okuzcuk deriz:D
biz normal insanlar ise hırs , çalışma azmi vizyon sahibi olma diyoruz bizim ozi şu herifdeki çalışma azminin 100'de biriner sahip olsa takımı tek başına şampiyon yapar..

Çevrimdışı Dogan

linnesten gına geldi artık ne linnesmis arkadas gorende bale gibi etki yapacak der zaten öyle biri olsaydi simdiye kadar kapmislardi hala ndn onun ismi geciyo anlamis deilim gelmek istemiyosa biptirsin gitsin arkasindan mi kosalim bide  :s20: ayrica bu isvec norvec liginden pek üst düzey yıldız çıkmaz nadirdir yani ben olsam isvicreden arardim onlarin jenerasyonu daha ii

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:36:41
linnesten gına geldi artık ne linnesmis arkadas gorende bale gibi etki yapacak der zaten öyle biri olsaydi simdiye kadar kapmislardi hala ndn onun ismi geciyo anlamis deilim gelmek istemiyosa biptirsin gitsin arkasindan mi kosalim bide  :s20: ayrica bu isvec norvec liginden pek üst düzey yıldız çıkmaz nadirdir yani ben olsam isvicreden arardim onlarin jenerasyonu daha ii
ben de artık istemiyorum linnesi hatta ikinci bir aday çıktığında bile istemiyordum artık artık şu kenar beklerimizin +5 asist-gol olacak şekilde skora etki etmeleri gerekiyor .Matematiksel olarak da zaten bunu yapamayan takımların şampiyon olmaları çok zor  :by2:

Çevrimdışı Dogan

hergün bi umutla uyaniyoruz transfer olurmu die hep hayal kırıklığı ya  :bawling:  bu sene sampiyon olmaktan baska caremiz yok.baskan.bunun farkinda deilmi ya isin ucunda arenada 3.yildizi takmak var bas parayi al 2 tane kaliteli adam gelsin sampiyonluk bizde cosalim icimizdeki bu keder bitsin artik valla yetim cocuklar gibiyiz ya

Çevrimdışı Pascal

Sağ beke alınacak oyuncu Linnes olsaydı, 6 ay önce bağlantıyı kurdular, transfer dönemi açılır açılmaz imzalardı. Linnes defteri kapanmış olmalı.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Anıl

biz normal insanlar ise hırs , çalışma azmi vizyon sahibi olma diyoruz bizim ozi şu herifdeki çalışma azminin 100'de biriner sahip olsa takımı tek başına şampiyon yapar..
Öyle vizyon mu olur @Mehmet abi. Orada bir resmi bir tören var. Çıkmış bağırıyor resmen yakıştıramadım ben...

Çevrimdışı Tolga

Sağ beke alınacak oyuncu Linnes olsaydı, 6 ay önce bağlantıyı kurdular, transfer dönemi açılır açılmaz imzalardı. Linnes defteri kapanmış olmalı.
Bende aynı şekilde düşünüyorum o iş çoktan yattı.

Maxi'yi alabilsek keşke ama o işte olmayacak çok net ortada.

Ya hiç transfer olmaz ya da Serdar'ın yedeği olacak bir sağ bek alınıp transfer dönemi bu şekilde kapatılır.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:46:04
Öyle vizyon mu olur @Mehmet abi. Orada bir resmi bir tören var. Çıkmış bağırıyor resmen yakıştıramadım ben...
hiç biri ondan daha iyi değil ama en iyisi o ...

Çevrimdışı Türkay

Ben Puskas'a şaşırdım ya James'in golü gayet basit bi goldü. Van Persie'nin golü haketti bu ödülü ama yok Real Madrid taraftarları yüklendi tabi James'e  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada ben ANÇ nin açıklamalarından sonra transferi kafamda bitirdim zaten.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:52:41
beyler siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ben mevcut kadromuzun hiç yeterli olmadığını düşünüyorum şundan dolayı : Maç trafiğimiz çok yoğun inş. Uefada da gideriz bir de bilicin adana demirspor maçlarına biel as kadroyu koyduğunu düşünürsek adamlar hem fiziken hem mental olarak çok yoruluyorlar , diğer bir neden 16 maçta 7 kırmızı gördük bu kırmızı sayısı ikinci yarı kademeli olarak artacak muhtemelen 18 maçta 10-12'yi bulur bu senaryoya uygun hareket etmezsek zorlanırız ve şampiyonda olamayız .Hele ki aziz yıldırımın sarayla arasını düzelttiğini ve saraydakinin dfe koyu fenerli olduğunu düşünürsek ikinci yarı bizi zor günler bekliyor .Ben biraz iyi gidersek allah korusun da geçen seneki gs maçı gibi bir provakasyon bekliyorum ellerinden geleni ardlarına koymazlar bence

Çevrimdışı onurt

ANÇ sözde bunun tam tersini söylüyor ama Serdar a yedek olacak bek Gökhan Süzen falan yani
Bu seneki hangi transferimiz gökhan süzen modunda? Bu kadar da Yapmayın arkadaşlar.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

hiç biri ondan daha iyi değil ama en iyisi o ...
Kişiden kişiye değişir Mehmet abi o. Messi ondan 2 yaş küçük ama kırmadığı rekor kalmadı. Kimin daha iyi olduğu herkesin baktığı açıya göre değişir :)

Çevrimdışı Türkay

Bu seneki hangi transferimiz gökhan süzen modunda? Bu kadar da Yapmayın arkadaşlar.

ANÇ Serdar a yedek olacak dedi yani üst seviye bi oyuncu beklemeyiz Pereira Linnes hatta Cicinho derken maalesef Süzen ayarında yabancı oyuncu gelecek bence

Çevrimdışı Tolga

beyler siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ben mevcut kadromuzun hiç yeterli olmadığını düşünüyorum şundan dolayı : Maç trafiğimiz çok yoğun inş. Uefada da gideriz bir de bilicin adana demirspor maçlarına biel as kadroyu koyduğunu düşünürsek adamlar hem fiziken hem mental olarak çok yoruluyorlar , diğer bir neden 16 maçta 7 kırmızı gördük bu kırmızı sayısı ikinci yarı kademeli olarak artacak muhtemelen 18 maçta 10-12'yi bulur bu senaryoya uygun hareket etmezsek zorlanırız ve şampiyonda olamayız .Hele ki aziz yıldırımın sarayla arasını düzelttiğini ve saraydakinin dfe koyu fenerli olduğunu düşünürsek ikinci yarı bizi zor günler bekliyor .Ben biraz iyi gidersek allah korusun da geçen seneki gs maçı gibi bir provakasyon bekliyorum ellerinden geleni ardlarına koymazlar bence
Katılıyorum elimizdeki kadro ile 3 kulvarda mümkün değil gidemeyiz.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:56:43

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir radyo programında transfer ve yabancı futbolcu kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç ile Basın Tribünü programında Spor Müdürü Gökhan Dinç’in sorularını yanıtladı.

Şu anda İngiltere’de transfer görüşmeleri yaptığını söyleyen Fikret Orman gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Biz de kararın Detaylarını TV’den öğrendik”

Fikret Orman,”Biz yabancı oyuncu konusunda kararı ve detaylarını açıklama yapılırken öğrendik. Ancak bu kararın devre arasında açıklanmasını çok istedim. Çünkü transfer politikamızı ona göre belirleyeceğimizi ifade ettim.Onlarda devre arası açıkladılar, bunda bir sıkıntı yok .Fakat bunun adedi ve stratejisiyle alakalı hiç bilgi sahibi değildim. Çünkü onu kendi içlerinde gizli tuttular.Son gün toplantı olduktan sonra beni Göksel Gümüşdağ aradı ve bütün kulüplerin buna çok sıcak baktığını söyledi. Bunu kamuoyunda açıklarım,biz oyun bozan olmayız.Herkes kabul ediyorsa kimsenin oyununu bozman istemeyiz.Ama bu böyle oldu bittiyle karar verilecek bir şey değil,çok ciddi bir konu.Önümüzdeki haftada Antalya’da Kulüpler Birliği toplantısı yapılacak ondan sonrada Futbol Federasyonu ile bunu konuşacağız.”

“Bu kuralda değişiklik yapılabilir. Federasyon kulüpler için var ve bizim oylarımızla seçiliyor bunlar. Burası kimsenin tapulu malı değildir.Bu yüzden bunlar konuşulması ve tartışılması gereken konulardır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Yabancı Kuralı Stratejimizi Değiştirmeyecek”

Değişen yabancı kuralı hakkında da açıklamalarda bulunan Fikret Orman “Beşiktaş bu kontenjanı asla kullanmayacak. Biz yerli oyuncularla başarılı olabileceğimize inanıyoruz ve stratejimizde hiçbir değişiklik yapmayacağız.” dedi.

“Merhaba Desen Milyonlarca Euro İstiyorlar”

Fikret Orman ,yerli oyuncuların fiyatlarının çok yükseldiğini ve kulüplerin o fiyatları ödemekte zorlandığını söyledi.Orman “ Bir oyuncuyla görüşmek için ‘Merhaba’ desek milyonlarca euro istiyorlar ama biz Milosevic’i 500 bin Euro’ya aldık. Yabancı kuralı mali kriterleri düzeltmek adına yararlı olacaktır” dedi.

“Pazarlıklarımız Bitmedi”

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, hem devre arası hem de sezon sonu için futbolcu arayışında olduklarını söyleyen Fikret Orman daha çok sezon sonuyla alakalı görüşmeler yaptıklarını sözlerine ekledi.

Basında Chelsea ile transfer görüşmeleri yaptığına dair haberlere de açıklık getiren Orman,” Şu anda isim vermem doğru olmaz. Çünkü pazarlıklar hala devam ediyor. Bu isimleri açıkladığımızda pazarlık payımız da azalıyor.” şeklinde konuştu.

“Sivok’la Devam Etmeyeceğiz”

Tomas Sivok’la alakalı şu anda kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını söyleyen Fikret Orman,” 2 yıldır sakatlıklarından dolayı verim alamadık. Bir teklif gelmesi durumunda değerlendiririz.Eğer teklif gelmezse zaten sezon sonu sözleşmesi sona eriyor ve yenilemeyi düşünmüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Mustafa Pektemek ve Atiba Hutchinson’dan Yanıt Bekliyoruz”

Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla alakalı da konuşan Fikret Orman,” Bizim yapmış olduğumuz teklifi kabul edenlerle sözleşme yapıyoruz. Mustafa ve Atiba’ya da teklifimizi yaptık onlardan gelecek cevabı bekliyoruz.” dedi.

“Derbi Kazanamaması Bilic’in Kaderini Etkilemez”

Beşiktaş’ın bu sezon bütün maçları dışarıda oynadığına dikkat çeken Orman,” Buna rağmen liderin 1 puan gerisindeyiz. Bilic’i oldukça başarılı buluyorum ve takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Kimse Bilic’in hakkını yemesin.Sezon sonunda şapiyon olacağımıza inancımız tam.” şeklinde konuştu.

“İkinci Yarıyı Nerede Oynayacağımız Belli Değil”

Fikret Orman,“Lafta herkes yardımcı olmak istiyor ama iş icraata gelince kimse sahasını vermek istemiyor. Konya’da oynamak istedik ama fikstürler uyuşmadığı için Konyaspor zeminin bozulacağını düşünerek çekimser yaklaştı. Yönetim kurulumuzla toplanıp bu konuda kararımızı vereceğiz.

“Stad Yeni Sezona Yetişiyor”

Stadı yeni sezona kesin olarak yetiştireceklerini ama en kısa sürede bitirmek istediklerini söyleyen Orman,tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 22:57:38
Kişiden kişiye değişir Mehmet abi o. Messi ondan 2 yaş küçük ama kırmadığı rekor kalmadı. Kimin daha iyi olduğu herkesin baktığı açıya göre değişir :)
haklısın evet :ok:  ama bu sene resmi olarak en iyisi o ..