Beşiktaş yönetimiyle görüşen Maxi Pereira'nın "Ben Beşiktaş'ta oynamayı çok istiyorum. Sezon başında bana gelen 3 teklif vardı. Benfica ise 8 milyon Euro talep etti. 3 ay sonra kantratım sona ermesine rağmen kulübüm yine yüksek meblağlar isteyebilir. Ben kulübümle görüşüp Beşiktaş'ta oynamak istediğimi belirteceğim, bu konuşmanın ardından Benfica ile masaya oturun" diye konuştuğu öğrenildi.
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Maxi Pereira'ya kulübü Benfica'nın 3 yıllık daha kontrat teklif ettiği ancak Uruguaylı futbolcunun Beşiktaş'ta oynamak istedği belirtildi. Hatırlanacağı gibi Maxi Pereira geçtiğimiz hafta Benfica'dan eski takım arkadaşı Oscar Cardozo'dan Türkiye ve Beşiktaş ile ilgili olumlu referanslar almıştı.
Bu arada Beşiktaş'ın yeni transferi Milosevic bugün İstanbul'a geldi.
Sempatik görüntüsüyle dikkati çeken Milosevic kendisine verilen Beşiktaş atkısını da boynuna geçirdi.
Önce otele yerleşen ardından tesise gidip yeni teknik patronu Bilic ile tanışan Milosevic yarın Beşiktaş ile ilk antermanına çıkacak.
İkinci yarı hazırlıklarına yarın saat 18.00'de başlayacak Beşiktaş, kamp çalışmaları için Perşembe günü Antalya'nın Side beldesine gidecek.
Lig TV