2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565582 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

salahın bir videosunu izledim resmen sergen:))

yani bilemem hiç denk gelmedim hiç dikkatimi cekmemis  ama kotu topcu değil bu kesin gol attıgı takımlar az değil

fakat  bizim savunmada sorunumuz oldugunu dusunuyorum yani savunmadan hucuma topu iletmede buyuk sorun var ilerdekiler birsekilde hallederler ama o imkanı onlara saglıyamıyorum topu goturecek adam yok:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

baskan bence londraya stoper icin gitti oyle ake salah banada hikaye gibi geliyo.chelsedan zouma yi aldi aldi alamassa stoperi fln unutalim

Çevrimdışı Dogan

acaba chelsea den sag bek felan diicemde alabilcegimiz kimsede yok 

Çevrimdışı ozan062

bende sunu anlamıyorum neden chelsea için tutturuyoruz o kadar cok ingiliz takımı var o akdarcok adam bulunurki neden illa chelsea adamları bıktırdık yeminle  herifler yarın kapıdan içeri almazlar nedir bu sevda tutturma anlamıyorumki

Çevrimdışı SDemirsoy

baskan bence londraya stoper icin gitti oyle ake salah banada hikaye gibi geliyo.chelsedan zouma yi aldi aldi alamassa stoperi fln unutalim
Belkide adam pazarlamaya gitmiştir

Çevrimdışı cisse557

veli yada atiba olmadığında ki takım savunmasını en iyi kendilerinin görmesi lazım :)
2 maçta veli yok bile şuan

Benim transferde ilk tercihim sağ bekti ama alınacak adam Serdar ayarındaysa alınmasına gerek yok onun yerine orta sahaya kaliteli bir ön libero tercih ederim. Serdar'ı Atiba ve Neciple bir şekilde idare ederiz ama orta sahada Veli ve Atiba'nın yerini dolduramıyoruz. Bizim şampiyonluğumuzu sağ bekten çok orta saha etkiler.

Çevrimdışı panic13

Selam Arkadaşlar,

Bilic sanırım oğuzhan'a güveniyor. Ortasaha transferi istememesinin başka açıklaması yok.

EĞER, oğuzhan potansiyelini %80 ortaya koyarsa evet, bizi büyük katkı sağlayacaktır ve transfere ihtiyacımız olmayacaktır.

Ama ben umutlu değilim. Keşke seviye arttırsa :( İddia ediyorum selçuk şahin, emre b, emre çolaktan falan 2-3 kat daha iyi bir orta saha olur. Ama merkez orta saha olarak, 10 numara değil.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cisse557

Belki de Newcastle dan birisi için gitmiştir var mı onlarda alınacak bi bek acaba :)

Çevrimdışı Renton

Başkan ingilterede transfer için değil dedi ama kampa yetiştirmeye çalışıyordur gezmeye gidecek hali yok adamın maçtan fotoğraf attılar birde 
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Dogan

Belki de Newcastle dan birisi için gitmiştir var mı onlarda alınacak bi bek acaba :)
sanmam newcastle kolay kolay vermez

Çevrimdışı Dogan

bende sunu anlamıyorum neden chelsea için tutturuyoruz o kadar cok ingiliz takımı var o akdarcok adam bulunurki neden illa chelsea adamları bıktırdık yeminle  herifler yarın kapıdan içeri almazlar nedir bu sevda tutturma anlamıyorumki
valla o da ihtimaller icinde yaka paca atiyolarmis kapidan ormani felan ne gulerim.ama  :lol:

Çevrimdışı Anıl

pektemek beşiktaşın golcüsü olamaz.çok ısrar etmenin anlamı yok.800 bin euronun üstü yazık olur.3 senede 30 maçı yoktur.almeidadan formayı kapamamış dembabayı geçtim cenkten dahi alamaz formayı.
Valla bence Cenk gayet iyi bir forvet yerli olarak. Demba yokken bence gayet iyi idare etti 6 tane de golü var. Ayrıca 4 senedir Beşiktaştaysa 2 senesinde sakat olan Pektemek'in bizimle pazarlık yapma hakkı yoktur. Kalmak istiyorsa önerilen parayı kabul edip kalır, ama ille de istediğim para diyorsa da :bye: :bye:

Çevrimdışı cisse557

sanmam newcastle kolay kolay vermez
Hibrit çim için o zaman  :ebebe:

Çevrimdışı acan07

şuan yabancı sağ bek alsan ideal kadroda 6 yabancı oyuncu oluyo . kesilebilecek tek adam motta gibi duruyo ama bu sefer ismail orda oynacak . konya maçındaki gibi oynarsa işimiz yaş . sağ tarafı halletim derken sol taraf bozulacak .

bide yabancı ortasaha alsan , kadronun dengesi iyice yamulur. anca atibanın 2 gömlek üstü adam alıp atibayı klübeye çekmen lazım ki oda bu maddi şartlarda imkansız gibi. ;

bana kalırsa sivok u  gönderip  sağbek + salah ı kiralarım transferi kapatırım .

salah ı alırsan maçına göre sosayı velinin yanına çekersin ,  salahı olcayın yerine korsun .
salahı klübede oturtup gene aynı kadro devam edersin. seçenek çok oluyo , klübe zenginleşiyo

yada  sağ bekte serdar götürür beni , bişi olursa atibayı oraya atarım . parasını verip sağlam bir ortasaha alıp transferi kapatırım diyolarsa bilmiyorum  .

Çevrimdışı Anıl

Hibrit çim için o zaman  :ebebe:
Çim için firmayla anlaşıldı zaten neden kapılarına kadar gitsin ki :) Bence transfer için gitti ama kim için onu görücez bakalım :tabe:

Çevrimdışı acan07

Valla bence Cenk gayet iyi bir forvet yerli olarak. Demba yokken bence gayet iyi idare etti 6 tane de golü var. Ayrıca 4 senedir Beşiktaştaysa 2 senesinde sakat olan Pektemek'in bizimle pazarlık yapma hakkı yoktur. Kalmak istiyorsa önerilen parayı kabul edip kalır, ama ille de istediğim para diyorsa da :bye: :bye:
aynen mustafa ne verdiki ne istiyomuş , tmm sakatlandı ama yönetim + taraftarda çıkıp bigün bişi demedi yani .  sözleşmesinde çok az bir garanti para verilip maç başı ücreleri yüksek tutulmalı . çıkıp oynarsa alsın parasını kimse bişi demez yani

Çevrimdışı onurt

Eğer doğruysa an itibariyle benim gözümde transfer bitmiştir.

Kimse kimseyi iknaya uğraşmasın bize Milosevic gibi gelmeye gerçekten istekli ve mutlu adamlar gerek.

Çağrı hocam ben de bunu diyordum işte.
Bir avrupalı hele hele kuzey avrupalı için Türkiyeye gelmek zor karar evet ama ancak bu zor kararı verebilecek adamların biryerlere gelmesi mümkün. Korkak adammış. Kalsın Moldede ona başarılar.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Arena ve transferle ilgili önemli açıklamarda bulundu.

NTV Spor’dan Övünç Özdem’e konuşan Beşiktaşlı yönetici Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi: “Bizim için bu stadın önemi büyük. Acaba şartları zorlayarak sezon bitmeden bir maçı Vodafone Arena’da oynar mıyız diye düşünüyoruz. Çabalarımız sürüyor. Planımız yeni sezonda yeni stadımızda başlamak. Yeşil çimi gördüğümüz zaman stat bitti diyebiliriz. İşçi sayısı değişmekte. Bazen 300 bazen 600 kişi çalışıyor.

Hava şartları kötü olduğu için biraz hızımızı kesti. Bunlara rağmen bitirmek için mücadelemiz yetiyor. Çatıyı da koyarsak stadın maliyeti 200 ila 250 milyon lirayı bulacak. 5-6 tane locamız kaldı. 12 bin civarı da kombine sattık. İnşallah kombine almaya devam edip bize katkı verirler. Planlamamızdan birkaç ay geride gidiyoruz. Biraz hava şartları biraz hafriyat...

Maçlar nerede oynanacak?

Konya Stadı’nda top oynamak gündememizde. Bazı çakışan maçlar var. Onları konuşuyoruz. Buca Stadı gündememizde. Başakşehir’de daha fazla top oynamak istiyoruz. İlk tercihimiz Başakşehir. Antalya’da da maç oynayabiliriz.

Transfer konusu
Transferleri eskisi gibi yapmıyoruz. Transferde ipler 5-6 kişinin elinde. Hepimiz tartışıyoruz. Sağ bek için alternatiflerimiz var. Uygun olanı bulup sayın Bilic’in önüne seçenekleri koyacağız. Transfer yapmak için yapmayacağız. Maxi Pereira’nın kulübü Benfica bırakmıyor. Bugün haber geldi. İç transferde Mustafa ve Atiba ile aramızda mesafeler uzak duruyor. Veli, Ersan, Cenk ve Atınç ile bitme noktasına geldi. Atiba ve Mustafa Pektemek için Beşiktaş ismi daha önemli. Bizi anlayabileceklerini düşünüyoruz. Henüz orta saha ile ilgili bir çalışmamız yok.

Sağ bek üzerine yoğunlaştık. Serdar Kurtuluş çok başarılı. Ama alternatifini kovalıyoruz. Younes Kaboul transferinin gerçekleşme ihtimali çok düşük. “
Peki yıl sonu için maxi pereira ile anlaşsak iyi olmaz mı? Klübü şu an bırakmayabilir ama yıl sonu ücretsiz gelir?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

baskan kademe atlamıs

artık ocak değil yenisezonu dusunuyoruz transfer yaparken diyor yani bu seneyi coktan kafasında bitirmiş ve aynı stad gibi herseyi otelemekte üstüne yok aferin bütün kredilerini yiyor bitiriyor haberi yok :busted_cop:

ocaktaki transfer senin sampiyonluk hamlendir bazen zarar ugruna yaparsın bu riske imzanı atarsın ama o yok bizimkilerde
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 17:09:32 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

baskan kademe atlamıs

artık ocak değil yenisezonu dusunuyoruz transfer yaparken diyor yani bu seneyi coktan kafasında bitirmiş ve aynı stad gibi herseyi otelemekte üstüne yok aferin bütün kredilerini yiyor bitiriyor haberi yok :busted_cop:

ocaktaki transfer senin sampiyonluk hamlendir bazen zarar ugruna yaparsın bu riske imzanı atarsın ama o yok bizimkilerde
her zaman diyorum başkan risk almaktan korkuyor çap meselesi tabi her şeyi küçük düşünürsen başarısız oldu mu da bahane sunamazsın ama bizim başkan bahane üretmekte 10 numara başlar yine stad yapıyoruz devlet yardımı almıyoruz hikayelerine.

Çevrimdışı forzatunga

Tolgay+Larsson ya da Krafth,   mevcut tüm faktörler göz önünde bulundurulduğunda en makul çözüm gibi duruyor.
İlk yarı gayet iyi performans sergiliyen takıma da bu kadar transfer yetmeli aslında.

Rezil oynayan fb ve gs de transfer yapamıyor gördüğünüz gibi.Şu son gs maçını kazanmış olsak bakış açınız çok değişecekdi emin olun,transferin bu kadar gerekli olduğu algısı bu maçtan sonra ağırlık kazandı.

Ayrıca bu kuzey avrupalılar fiziksel ve mental karakteristik özellikleriyle hem ligimize hem de geleneğimize daha uygun oyuncular bence.Telles gibi adamlar nasıl bocalıyor görüyorsunuz.Düşük maliyetli riskler almak lazım bu ülkelerden biraz parlarlarsa satması çok kolay zarar etmek neredeyse imkansız.
Linnes de kendi derdine yansın bu kadar parladığı bir dönemde bile transfer yapamıyorsa 3-5 seneye balıkçılığa başlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi şahsen ben Linnes'ide Larsson'u da Kraft'ı da almam. Bunlara 1.5 2 vereceğine adam gibi sağ bek al transferi kapa

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Best FM'de yayınlanan Basın Tribünü programına telefonla katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

-TRANSFER AÇIKLAMASI-

Transferler konusunda konuşan Fikret Orman; "Beşiktaş'ta herkes devre arasına kitlenmiş durumda ama bu işin sezon sonu var. Şu anda bazı görüşmeler yapıyorum ama sezon sonundaki takım planlaması ile alakalı şeyler de yapıyoruz. Bir şeyler netleşmeden isim vermek doğru olmaz. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sadece Ocak ayı için değil, sezon sonu içinde çalışmalarımızı yapıyoruz. İsimlerin kamuoyuna yansıması pazarlık gücümüzü azaltıyor. O yüzden isim vermeyi doğru bulmuyorum" dedi.

-YABANCI KONTENJANI-

TFF'nin yeni yabancı kuralı hakkında açıklama yapan Orman; "Yerli oyuncular ile başarı elde edebileceğimize inanıyoruz. Beşiktaş Kulübü sonuna kadar yabancı kontejanını asla kullanmayacak. Yerli oyuncuların fiyatları yukarılara çıktı. Kulüpler zorlanıyor. Son yaptığımız stoper transferinin senelik ücreti 500.000 Euro'dur." diye konuştu.

-MILOSEVIC TRANSFERİ-

Milosevic'le kaç yıllık sözleşme yaptıkları konusuna açıklık getiren Fikret Orman; "2 sene opsiyonlu 3.5 senelik sözleşme yaptık. " dedi.

-SIVOK'UN TRANSFERİ-

Sivok'un takımdaki geleceğine açıklık getiren Orman; "Sivok bizim 7 senelik, kaptanlığımızı yapmış önemli bir oyuncu. 2 senedir de sakatlıklardan dolayı verim alamadık. Sezon sonu kontratını yenilemek istemiyoruz" dedi.

-İÇ TRANSFER-

İç transferdeki gelişmeler hakkında konuşan  Fikret Orman; "Tekliflerimizi kabul ederseler onlarla da imzalarız. Onlara teklif yaptık bekliyoruz." diye konuştu.

-BILIC'IN GELECEĞİ-

Bilic'in takımdaki geleceği hakkında açıklama yapan Orman; "Derbi karnesi Bilic'in sezon sonu kaderini etkilemez. Beşiktaş tüm maçları dışarıda oynuyor. Ben hocamızı başarılı buluyorum. Sezon sonu takımı şampiyon yapacağına dahil inancım tamdır. Bilic ile uzun vadeli çalışmayı düşünüyoruz. Aile gibi olduk. Onu bırakma gibi niyetimiz yok." ifadelerine yer verdi.

-MAÇLAR NEREDE OYNANACAK?-

2. sezonda iç saha maçlarının oynanacağı maçlar hakkında konuşan Fikret Orman; "Stat konusu netlik kazanmadı. Lafta herkes yardımcı olmak istiyor ama icraata gelince kimse yardım etmiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Yarın Yönetim Kurulu toplantısında karar vereceğiz. Konyaspor ile bütün maçlarımız aynı haftalara denk düşüyor. Onlar da haklı olarak sahaları ile ilgili endişeleri var. Ankara'da oynadığımız da G.Birliği ile denk düşüyor. Önümüzde bu tür zorluklar var" dedi.

-VODAFONE ARENA İNŞAATI-

Vodafone Arena inşaatı hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Orman; "Stat en kısa zamanda bitecek. Yeni sezonda kesin oradayız. Yoğun bir çalışma var. İstanbul'un göbeğinde inşaat yapabilmek kolay değil." diye cevap verdi.

-AHMET KANDEMİR'İN GELECEĞİ-

Basketbol takımının dün aldığı ağır yenilginin ardından takımın koçu Ahmet Kandemir'in geleceği hakkında değerlendirme yapan Fikret Orman; "Ahmet Kandemir, Beşiktaş'ta önemli şeyler yapıyor. Arzu etmediğimiz skor oldu ama kendisinden memnunuz. Değişiklik gibi düşüncemiz yok" ifadelerine yer verdi.

-BAŞKANLIK SÜRESİ-

Başkanlık süresini sınırlandırması hakkında konuşan Orman; "Başkanlık bir süre sonra cazip geliyor ve kendisinden sonra kimse gelmesin diye borçlandırmalar başlıyor ve talipli çıkmıyor. Ben gelir gelmez değişiklik yaptım. Beşiktaş'ta 3 dönemden sonra kimse başkanlık yapamaz." diye konuştu.

-DEVRE ARASINDA YABANCI KURALI AÇIKLAMASI-

Yabancı kuralının tekrar değerlendirilmesi gerektiğini belirten Fikret Orman; "Devre arası açıklama yapılmasını ben istedim. Bunun adeti ve stratejisi ile alakalı açıklanan güne kadar bilgi sahibi değildim. Onu gizli tuttular. Toplantı olduktan sonra Gümüşdağ aradı ve kulüplerin sıcak baktığını söyledi. Bende oyun bozan olmayız ama bu çok ciddi bir konu bunu hep beraber değerlendirmeliyiz dedim. Önümüzdeki hafta Kulüpler Birliği toplantısından sonra bu konuyu konuşacağız. Kulüpler olduğu için TFF var." açıklamalarına yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Transfer başlığının heyecanını çok iyi bilirim .Forza da quaresma Recai abi,evren mençıstır :) güzel günlerdi.Universite yaz okulunu bu sayede bitirmiştim.

Ama o dönemle bu dönem birbirinden çok farklı.

Külüpte ciddi bir maddi sıkıntı şu anda mevcut ve bunu gözönünde bulundurarak transferler yapılıyor.

Bundan dolayı bence biraz daha sakin yahutta makul isteklerde bulunmak hepimizi hem daha az hayale sürükleyecek hemde daha gerçekçi olacak.

En azından bence hem orta saha hem sağ bek transferi yerine mevcut şartları

1 orta sahaya çevirmek daha doğru diye düşünüyorum.

Tek atış hakkımız var bunu iyi değerlendirip Vodafone Arena ya  şampiyon ve şampiyonlar ligi apoletiyle donmeliyiz.

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Best FM'de yayınlanan Basın Tribünü programına telefonla katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

-TRANSFER AÇIKLAMASI-

Transferler konusunda konuşan Fikret Orman; "Beşiktaş'ta herkes devre arasına kitlenmiş durumda ama bu işin sezon sonu var. Şu anda bazı görüşmeler yapıyorum ama sezon sonundaki takım planlaması ile alakalı şeyler de yapıyoruz. Bir şeyler netleşmeden isim vermek doğru olmaz. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Sadece Ocak ayı için değil, sezon sonu içinde çalışmalarımızı yapıyoruz. İsimlerin kamuoyuna yansıması pazarlık gücümüzü azaltıyor. O yüzden isim vermeyi doğru bulmuyorum" dedi.

-YABANCI KONTENJANI-

TFF'nin yeni yabancı kuralı hakkında açıklama yapan Orman; "Yerli oyuncular ile başarı elde edebileceğimize inanıyoruz. Beşiktaş Kulübü sonuna kadar yabancı kontejanını asla kullanmayacak. Yerli oyuncuların fiyatları yukarılara çıktı. Kulüpler zorlanıyor. Son yaptığımız stoper transferinin senelik ücreti 500.000 Euro'dur." diye konuştu.

-MILOSEVIC TRANSFERİ-

Milosevic'le kaç yıllık sözleşme yaptıkları konusuna açıklık getiren Fikret Orman; "2 sene opsiyonlu 3.5 senelik sözleşme yaptık. " dedi.

-SIVOK'UN TRANSFERİ-

Sivok'un takımdaki geleceğine açıklık getiren Orman; "Sivok bizim 7 senelik, kaptanlığımızı yapmış önemli bir oyuncu. 2 senedir de sakatlıklardan dolayı verim alamadık. Sezon sonu kontratını yenilemek istemiyoruz" dedi.

-İÇ TRANSFER-

İç transferdeki gelişmeler hakkında konuşan  Fikret Orman; "Tekliflerimizi kabul ederseler onlarla da imzalarız. Onlara teklif yaptık bekliyoruz." diye konuştu.

-BILIC'IN GELECEĞİ-

Bilic'in takımdaki geleceği hakkında açıklama yapan Orman; "Derbi karnesi Bilic'in sezon sonu kaderini etkilemez. Beşiktaş tüm maçları dışarıda oynuyor. Ben hocamızı başarılı buluyorum. Sezon sonu takımı şampiyon yapacağına dahil inancım tamdır. Bilic ile uzun vadeli çalışmayı düşünüyoruz. Aile gibi olduk. Onu bırakma gibi niyetimiz yok." ifadelerine yer verdi.

-MAÇLAR NEREDE OYNANACAK?-

2. sezonda iç saha maçlarının oynanacağı maçlar hakkında konuşan Fikret Orman; "Stat konusu netlik kazanmadı. Lafta herkes yardımcı olmak istiyor ama icraata gelince kimse yardım etmiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Yarın Yönetim Kurulu toplantısında karar vereceğiz. Konyaspor ile bütün maçlarımız aynı haftalara denk düşüyor. Onlar da haklı olarak sahaları ile ilgili endişeleri var. Ankara'da oynadığımız da G.Birliği ile denk düşüyor. Önümüzde bu tür zorluklar var" dedi.

-VODAFONE ARENA İNŞAATI-

Vodafone Arena inşaatı hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Orman; "Stat en kısa zamanda bitecek. Yeni sezonda kesin oradayız. Yoğun bir çalışma var. İstanbul'un göbeğinde inşaat yapabilmek kolay değil." diye cevap verdi.

-AHMET KANDEMİR'İN GELECEĞİ-

Basketbol takımının dün aldığı ağır yenilginin ardından takımın koçu Ahmet Kandemir'in geleceği hakkında değerlendirme yapan Fikret Orman; "Ahmet Kandemir, Beşiktaş'ta önemli şeyler yapıyor. Arzu etmediğimiz skor oldu ama kendisinden memnunuz. Değişiklik gibi düşüncemiz yok" ifadelerine yer verdi.

-BAŞKANLIK SÜRESİ-

Başkanlık süresini sınırlandırması hakkında konuşan Orman; "Başkanlık bir süre sonra cazip geliyor ve kendisinden sonra kimse gelmesin diye borçlandırmalar başlıyor ve talipli çıkmıyor. Ben gelir gelmez değişiklik yaptım. Beşiktaş'ta 3 dönemden sonra kimse başkanlık yapamaz." diye konuştu.

-DEVRE ARASINDA YABANCI KURALI AÇIKLAMASI-

Yabancı kuralının tekrar değerlendirilmesi gerektiğini belirten Fikret Orman; "Devre arası açıklama yapılmasını ben istedim. Bunun adeti ve stratejisi ile alakalı açıklanan güne kadar bilgi sahibi değildim. Onu gizli tuttular. Toplantı olduktan sonra Gümüşdağ aradı ve kulüplerin sıcak baktığını söyledi. Bende oyun bozan olmayız ama bu çok ciddi bir konu bunu hep beraber değerlendirmeliyiz dedim. Önümüzdeki hafta Kulüpler Birliği toplantısından sonra bu konuyu konuşacağız. Kulüpler olduğu için TFF var." açıklamalarına yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903
Tek takıldığım nokta "Basketbol takımının dün aldığı ağır yenilginin ardından takımın koçu Ahmet Kandemir'in geleceği hakkında değerlendirme yapan Fikret Orman; "Ahmet Kandemir, Beşiktaş'ta önemli şeyler yapıyor. Arzu etmediğimiz skor oldu ama kendisinden memnunuz. Değişiklik gibi düşüncemiz yok" ifadelerine yer verdi." İşte Basketboldaki vizyonumuz :claps: :claps: