2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568281 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Linnes isini unuttum ben bugun de aciklanmadi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Krafth ile johanı gönüllü scout arkadaşlar izliyormuş bayağıdır.Bence johan larsson gelsin daha faydalı olur
istatistikleri iyi galiba.lig ne kadar zayıf olursa olsun hamurunda iş biiricilik var.

Çevrimdışı murat

@Çağrı cedric soares ismini nasıl buluyorsun?arkadaşlar birde sağ bek adayları arasından bir sıralama yapınız.yada çağrı ismi geçen isimlerden bir anket düzenleyelim.

Çevrimdışı sametbagan

Bence bir sağbek mutlaka alınacak bonservissiz uygun maaşla  olursa da bir btb alınacak stoperi sivokla idare edecekler sezon sonu ligdeki konuma göre baba bi stoper alırlar bence salah malah hepsi hikaye bence başkada transfer beklemeyin arkadaşlar.

Çevrimdışı forzatunga

Biraz Johan Larsson irdeleyelim pek kolaj videosu yok çünkü.Gol ve asist yaptığı maçları bulmaya çalıştım.

Gol 2-0

Gol 1-0

Gol 1-0

Asist 1-0

2 Asist 2-2

Gol 2-0 (penaltı)

Asist 2-1

Elfsborg      2 - 0       Kalmar    Görüntü bulamadım   Gol 1-0

Asist 1-0

Elfsborg      1 - 0       Gefle    Görüntü bulamadım Gol 1-0

Gol 2-1

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 20:07:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı cedric soares ismini nasıl buluyorsun?arkadaşlar birde sağ bek adayları arasından bir sıralama yapınız.yada çağrı ismi geçen isimlerden bir anket düzenleyelim.

Ben beğenmiyorum abi sıradan yani İsmail'i sağ beke koy bir tık altını oynar kalite katmaz.

Ben hala çok iyi ya da çok potansiyelli değilse alınmaması taraftarıyım.

Çünkü seneye ne olsa aldık diye top class oyuncu almayacaklar sağ bekin anası ağlayacak 2 yıl daha. Ya tam ya hiç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa.aslan

Töre ile demba ba dünya çapında futbolcu 17-18  veren olursa satılsın. Oğuzhan daha iyi olacak. Veli de çok iyi, pedro da iyi olacak. Cenk tosun bence çok iyi golcü.
Töre demba ba yerine cenk ve frei ile devam edilir kalite düşer ama 35 milyon euroyu kenara koyarsın. Satılmaz takıma 1-2 takviye yaparsan 3-4 sene en iyi takım biz oluruz.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı forzatunga

uefa elemeleri Rio Ave maçı 2 asisti var

http://www.goalsarena.org/en/video/uefa-europa-league/21-08-2014-elfsborg-rio-ave-qualification.html

İnter Baku ve   FH Hafnarfjördur maçlarında da 1'er asisti var.

Ligdeki tüm maçlarda 90 dakika oynamış 0 kırmızı kart :ok:

Çevrimdışı Tolga

Yani hiç olumlu bakmadığım hatta geçen gün baya karşı çıktığım Cicinho transferine bile şuan olumlu bakıyorum.

Nasılsa bu saatten sonra alınacak sağ bek Serdar'dan iyi olmayacak en azından Cicinho ligi biliyor deriz.Gidip bilmem ne liginden vasat bir topçu alacaklarına ligi bilen 34 yaşındaki Cicinho'yu alsınlar daha iyi.Yarım sezon Serdar ile dönüşümlü oynarlar zaten orta saha transferini hiç konuşmuyorum o iş çoktan yattı anlaşılan.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

Serdar ne kadar iyi gözüksede yeni gelecek sağ bekin yedeği olur,geçte olsa sağ bek alıncak bnce
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Serdar ne kadar iyi gözüksede yeni gelecek sağ bekin yedeği olur,geçte olsa sağ bek alıncak bnce
nasıl bir sağ bek alacaklarına bağlı.linnes maxi tarzı birşey almazalarsa zor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

nasıl bir sağ bek alacaklarına bağlı.linnes maxi tarzı birşey almazalarsa zor
Bu saatten sonra öyle bir bek alamayız maalesef.Serdar yine banko oynar 2.yarıda da.

Çevrimdışı Kemal

Yani hiç olumlu bakmadığım hatta geçen gün baya karşı çıktığım Cicinho transferine bile şuan olumlu bakıyorum.

Nasılsa bu saatten sonra alınacak sağ bek Serdar'dan iyi olmayacak en azından Cicinho ligi biliyor deriz.Gidip bilmem ne liginden vasat bir topçu alacaklarına ligi bilen 34 yaşındaki Cicinho'yu alsınlar daha iyi.Yarım sezon Serdar ile dönüşümlü oynarlar zaten orta saha transferini hiç konuşmuyorum o iş çoktan yattı anlaşılan.

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar Cicinho transferine son noktayı koydu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar,

‘Beşiktaş bu konuda son derece nazik bir davranış sergiledi. Zaten bizim Beşiktaş’la çok iyi ve dostça bir ilişkimiz var. Başkanlar düzeyinde Cicinho için bir görüşme yapıldı. Biz oyuncudan kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi söyledik. Türkiye’nin en çok asist yapan oyuncusu. Hem savunmada hem de hücumda güçlü. Bizim ligde yukarılara tırmanma mücadelesinde Cicinho’dan vazgeçme lüksümüz yok. Konu bizim için kapanmıştır’ ifadelerini kullandı

EUROSPORT

kısaca dıyolar ki başka kapıya :)

Çevrimdışı Tolga

Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar Cicinho transferine son noktayı koydu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar,

‘Beşiktaş bu konuda son derece nazik bir davranış sergiledi. Zaten bizim Beşiktaş’la çok iyi ve dostça bir ilişkimiz var. Başkanlar düzeyinde Cicinho için bir görüşme yapıldı. Biz oyuncudan kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi söyledik. Türkiye’nin en çok asist yapan oyuncusu. Hem savunmada hem de hücumda güçlü. Bizim ligde yukarılara tırmanma mücadelesinde Cicinho’dan vazgeçme lüksümüz yok. Konu bizim için kapanmıştır’ ifadelerini kullandı

EUROSPORT

kısaca dıyolar ki başka kapıya :)
Onu bile alamıyoruz ne diyeyim yani :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Başkanın açıkllamalarımı okudum

Salah transferi olacak ama seneye sanırım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 20:56:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Onu bile alamıyoruz ne diyeyim yani :)

Hayırlısı olmuş olur :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 20:57:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok örneği var. Premier ligden kiralanan oyuncular Olimpiakos kaç tane şampiyonluk aldı para saçmadan.

O yüzden Chelsea'den her sene iki tane iyidir :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Johan larsson nasıl bek yahu? Emin misiniz?  :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Hayırlısı olmuş olur :)
Ben de normalde olumlu bakmıyordum ama şuanki şartları düşünürsek yarım sezonluk bizi idare ederdi.En azından gidip vasat altı bir bek almaktan iyidir yani gerçi zaten teklifimizi de reddetmişler ya neyse :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:10:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de normalde olumlu bakmıyordum ama şuanki şartları düşünürsek yarım sezonluk bizi idare ederdi.En azından gidip vasat altı bir bek almaktan iyidir yani gerçi zaten teklifimizi de reddetmişler ya neyse :)

Yok Cici geleceğine Rock yıldızı isimli olan gelsin daha iyi Emily  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yok Cici geleceğine Rock yıldızı isimli olan gelsin daha iyi Emily  :icool:
Onun gelip ne vereceği malum takım da zaten tecrübe sıkıntısı var.Açıkçası onu alacaklarına hiç kimseyi almasınlar daha iyi.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2015, 21:13:49 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:13:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Onun gelip ne vereceği malum takım zaten tecrübesiz açıkçası onu alacaklarına hiç kimseyi almasınlar daha iyi.

Zaten bunu demen için demiştim  :icool:

İyi bek gelmeyecekse gerçekten gelmesin Serdar oynasın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:15:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Pektemek ile neden sözleşme uzatılıyor gerçekten anlamış değilim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Zaten bunu demen için demiştim  :icool:

İyi bek gelmeyecekse gerçekten gelmesin Serdar oynasın.
Eğer bir tane sağ bek almazsak şampiyonluğu unutalım.Tabi Serdar'dan iyi bir sağ beki kastediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 21:16:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer bir tane sağ bek almazsak şampiyonluğu unutalım.Tabi Serdar'dan iyi bir sağ beki kastediyorum.

Şampiyonluk sağ beke bağlı değil bence.

İyi sağ bek şampiyonluğu bile getirir ama olmaması şampiyonluğu götürmez kanımca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli