2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565053 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gitsinler Cicinhoyu alsınlar ne yapalım sene sonuna kadar idare edelim

Valla kimseyi almayacaklar diye korkmaya başladım iyice
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

Dün söyledim daha alınan sağ bek serdarı kesmeyecek diye krafth ya da larssona  vuracak piyango
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cisse557

Beni üzen Serdar ayarında bek alınması değil orta sahaya takviye yapılmaması.

Çevrimdışı ahmetx

en büyük dileğim bu sene sampiyon olup o 4.yildiz die.gecinen renklilerin hevesini kursaginda birakip seneyede stadimizda 3.yildizi takarsak inanin bana ondan sonra bizi kimse tutamicak bence bu seneki sampiyonluk diger gelecek tum sampiyonluklardan daha degerli o renklilerin yuzunu gormek istiyorum Allahim nolur.bize o gunleri nasip eyle yarabbi
4. yıldızı taktırmadan 3.yıldızı takmak iyi fikir  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

AçN.Ç: Pektemek ve atiba sözleşme sıkıntı var dedi ayrıca MAXİ klübü izin vermiyor Kaboul ise Kabul edilmemiş  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Almak için adam almayacaz demesi yeterli benim için
Devre arası transferi zor zaten 

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 14:33:19
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Anç serdar cok basarili yedek ariyoruz demis.gokhan suzen2 olayi geliyor ..
Bu serdarla bu iş gitmez diyecek hali yok ki. Bu tip oyuncuyu koruma amaçlı söylemlere pek takılmamak lazım.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ozan062

Dün söyledim daha alınan sağ bek serdarı kesmeyecek diye krafth ya da larssona  vuracak piyango

krafth inanılmaz ucuzmus zaten serdarı yedeklicez diyor yani o alınır mantıklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Biz 2 senedir sakat Mustafa'ya Pektemek gol demek derken eğer şu an aldığı ücretten yüksek ücret talep ediyorsa gözümde gram değeri kalmaz.  :steamed:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2015, 14:35:28
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Mustafa'yla olan sıkıntı tam olarak nedir?
Tamamen duygusaldır  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

İç transferde sonuca varılamayan oyunculara da talip olursa çıkarılsın elden 

Çevrimdışı Volkan Başaran

Nankör ya bu pektemek yemin ederim..

ulan 2 kez çapraz bağların koptu
kaç kez sakatttın
bu taraftar sana hep sabretti
hep destek oldu

Neyin pazarlığı bu utanmadan

Mahkemeye gitsek hastane parasından dolayı borçlu çıkarsın Beşiktaş'ıma , çıkmışsın halen duygusallık..

Bu adamla asla sözleşme imzalanmasın. Gelsin Ömer Şişmanoğlui ne hali varsa görsün
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı cisse557

Tamamen duygusaldır  :evillol:
Duygusallık derken? Çok sakatlanıyorum daha fazla yük olmak istemiyorum gitmek istiyorum demek mi oluyor?

Çevrimiçi murat

pektemek beşiktaşın golcüsü olamaz.çok ısrar etmenin anlamı yok.800 bin euronun üstü yazık olur.3 senede 30 maçı yoktur.almeidadan formayı kapamamış dembabayı geçtim cenkten dahi alamaz formayı.

Çevrimdışı Renton

Pektemekle sözleşme yenilenmemeli 1.5 falan istiyordur o tahminim paraya yazık olur sosa o paraya oynuyor geldiğinden beri 1 ay var 3 ay yok zaten pektemek şişmanoğlu daha etkili olur

Çevrimdışı Renton

Duygusallık derken? Çok sakatlanıyorum daha fazla yük olmak istemiyorum gitmek istiyorum demek mi oluyor?
Aynen yönetimde kal diye ısrar ediyor 1.5 verelim kal diyormuş pektemek gitmekte ısrarlı bakalım

Çevrimdışı Tolga

ANÇ'nin açıklamalarından sonra bence herkes şampiyonluğu unutsun.

Bize gelip direk katkı verecek oyuncular lazımdı ama orta saha transferi olmayacak ve sağ bek de idareten alınacak.

Bu şartlarda şampiyon olmamız mümkün değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

benim anladığım anlaşma sağlanan maddi durumu uygun 2 isim hangileri bilmiyorum bugün bilice sorulacak
o da şu olsun derse o alınacak sağ bek alınır muhtemelen
başkan ingiltereye transfer için gitmedi dedi ama ben öyle değildir diye düşünüyorum
öyleyse de sadece sağ bekle kapatırız bu dönemi

Çevrimdışı cisse557

Aynen yönetimde kal diye ısrar ediyor 1.5 verelim kal diyormuş pektemek gitmekte ısrarlı bakalım
Yabancı sınırı kalkmışken gitmesi daha mantıklı. 1.5 imkanı yok etmez neye göre belirlemişler bu fiyatı anlamadım açıkçası.

Çevrimdışı Renton

benim anladığım anlaşma sağlanan maddi durumu uygun 2 isim hangileri bilmiyorum bugün bilice sorulacak
o da şu olsun derse o alınacak sağ bek alınır muhtemelen
başkan ingiltereye transfer için gitmedi dedi ama ben öyle değildir diye düşünüyorum
öyleyse de sadece sağ bekle kapatırız bu dönemi
Yedek kalacak  yabancı sağ bek alacaklarına gitsinler tolgayı alsınlar adam akıllı iş yapsınlar

Çevrimdışı Dogan

öyle hemen celallenmiyelim belki medyayı biraz şaşırtmak icin yapılmıştır bu açıklamalar malum basın sisiriyo ben hala ümitliyim transfer konusunda

Çevrimdışı Renton

Yabancı sınırı kalkmışken gitmesi daha mantıklı. 1.5 imkanı yok etmez neye göre belirlemişler bu fiyatı anlamadım açıkçası.
Takılıyorum dostum  :) yönetim 1.1 den fazla vermez pektemeğe 1.5 bandında istiyordur muhtemelen uzatmasınlar bence yolu versinler şişmanoğlu dönecek gerekirse 1 yabancı alırız ne olacak

Çevrimdışı FARUK

Yedek kalacak  yabancı sağ bek alacaklarına gitsinler tolgayı alsınlar adam akıllı iş yapsınlar
atibayla sözleşme yenileme konusunda sıkıntı varsa onun yerine adam bulmak lazım
çünkü bu şekilde sözleşme yenileme durumunda olan oyuncular sallanıyor kim olursa olsun

Çevrimdışı Renton

atibayla sözleşme yenileme konusunda sıkıntı varsa onun yerine adam bulmak lazım
çünkü bu şekilde sözleşme yenileme durumunda olan oyuncular sallanıyor kim olursa olsun
Aynı verimlilikle oynamaz ama uefa mali kriterler gerçekten sıkıntı Ahmet Nur Çebi zaten diyor ki sağ beke vereceğimiz parada milosevic kadar olur.Şampiyonluğu unutalım yavaştan

Çevrimdışı Türkay

ANÇ nin açıklamaları bütün sampiyonluk ve transfer hevesimi söndürdü
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler