2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561714 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 21:51:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz onu alır mıyız bilmiyorum ama bu sefer bence 75'in üzerine çıkacak puan limiti. :)

Ligi gördük 3 büyükler haricinde Bursa ve Trabzon'u çıkar geriye takım kalmıyor belki biraz da Başakşehir ki onu da gördük son Fener maçında.

Fener derbileri deplamanda oynamasına rağmen hakem falan filan 16 haftada 36 puan topladı bir o kadar daha toplar hatta üzerine de ekler diye düşünüyorum.Derbiler içeride oynayacak bir de maalesef.

İkinci yarı ligde kalma derdine zorlaşır lig hep böyle olmuştur alınan puanlar hep düşmüştür yine düşecektir.

Onu da hesaba katarsan 75 dediğim gibi çok büyük ihtimalle şampiyon yapar  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 21:52:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kazanamayız tamamını bence illa fire veririz.Özellikle bazı deplasmanlar zorlu oluyor..

İlk yarı son dk da kaybedilen erciyes maçı dışında tüm deplasmanları kazandık hiç son dakika tarzo golümü de yok :)

Olmayacak iş değil ama işte..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Normalde 75 sampiyon rahat yapar ama bu sene o seviyenin ustune cikilir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

İkinci yarı ligde kalma derdine zorlaşır lig hep böyle olmuştur alınan puanlar hep düşmüştür yine düşecektir.

Onu da hesaba katarsan 75 dediğim gibi çok büyük ihtimalle şampiyon yapar  :)
Biz önce 75 alalım da bakalım yetecek mi yetmeyecek mi göreceğiz :D :icool:

75 puan toplayabilmek için de iç sahadaki 9 maçın en azından 8 tanesini kazanmamız şart bunu da anca Konya ya da Osmanlı stadında falan oynarsak başarabiliriz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bize hırslı adam lazım şöyle kaybetmeye tahamülü olmayan.melo tarzı (çirkef huy olarak değil)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu sene 78 puan alan şampiyon not alın  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İlk yarı son dk da kaybedilen erciyes maçı dışında tüm deplasmanları kazandık hiç son dakika tarzo golümü de yok :)

Olmayacak iş değil ama işte..
Bizden daha çok özellikle Fener'in performansı burada çok önemli zaten içeride kazanıyorlar dışarıda da kazanmaya devam ederlerse bilemiyorum yani.Bir de tahminimce onlar kupadan da elenecekler tek kulvarda alternatifli kadroyla yoluna devam edecekler.Bilic'te hala kupa maçlarına as kadro ile çıkmaya devam etsin.Biz bir de 3 kulvarda oynarsak vay halimize.

Çevrimdışı Tolga

Bu sene 78 puan alan şampiyon not alın  :evillol:
77-78 diyorum ben de ama 79 bile olabilir şaşırmam yani :icool:

Çevrimdışı cisse557

Bize şampiyonluğu kaybettiğimiz maçlar değil peş peşe kaybettiğimiz maçlar kaybettirir. Her takımın iniş-çıkışları olur. Önemli olan uzun süreli olmayan inişlerden sonra seri yakalamak. Tıpkı fener maçından sonra yaptığımız gibi. Bu çizgiyi yakaladığımız sürece şampiyonluk şansımız yüksek olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe maçına kadar 8 hafta var. Bu 8 haftayı 6 galibiyet 2 beraberlikle atlatırsak Beşiktaş Şampi... :D

Çevrimdışı Türkay

2 derbiyi kaybedersek alabileceğimiz en fazla puan 80. En fazla 1 hadi rakiplerin durumlarına göre 2 kez berabere kalıp 2 puan kaybetme lüksümüz var. Ahh şu derbi sorunsalı olmasa ...   :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Akil Emre

Basketteki bu rezillik nedir ya , kendimizi transfere kilitlemişken moralim acayip bozuldu.

Çevrimdışı Tolga

2 derbiyi kaybedersek alabileceğimiz en fazla puan 80. En fazla 1 hadi rakiplerin durumlarına göre 2 kez berabere kalıp 2 puan kaybetme lüksümüz var. Ahh şu derbi sorunsalı olmasa ...   :s20:
İki derbiden de beraberlik çıkarabileceğimizi düşünsem en büyük favori hala biziz derim ama adım kadar eminim ki yine 2 maçta 0 puan alacağız.

Çevrimdışı cisse557

2. yarının daha zorlu geçeceğini düşündüğüm için 70 i gören şampiyon olur diyorum.

Çevrimdışı Tolga

Basketteki bu rezillik nedir ya , kendimizi transfere kilitlemişken moralim acayip bozuldu.
Basket takımından beklentim olmadığı için çok takılmıyorum gidip bu kadroyla şampiyon mu olacaktık yani :)

Çevrimdışı Deniz

Fenerbahçe maçına kadar 8 hafta var. Bu 8 haftayı 6 galibiyet 2 beraberlikle atlatırsak Beşiktaş Şampi... :D
Kadıköyden 1 puanı çıkartalım asıl o zaman şampi.. fener de bizim maça kadar 4 mağlubiyet 4 beraberlikle gelmeyecek onar da kazarak gelecek ya 2 puan altımız da ya da üstümüzde olurlar..:)

Çevrimdışı Türkay

İki derbiden de beraberlik çıkarabileceğimizi düşünsem en büyük favori hala biziz derim ama adım kadar eminim ki yine 2 maçta 0 puan alacağız.

Derbiler için tek umudum oyunu bilen 2 tecrübeli isim. Biri orta saha biri sağ bek.

Çevrimdışı Deniz

Maç Sonucu | Fenerbahçe Ülker 97-59 Beşiktaş Integral Forex.

rezil olmaya devam..

Çevrimdışı Tolga

Kadıköyden 1 puanı çıkartalım asıl o zaman şampi.. fener de bizim maça kadar 4 mağlubiyet 4 beraberlikle gelmeyecek onar da kazarak gelecek ya 2 puan altımız da ya da üstümüzde olurlar..:)
Aynen biz hep kendimize bakıyoruz da Fener de son 5 maçını kazandı Kasımpaşa'yı da yenerek 2. yarıya galibiyetle başlarlar.Lig o kadar kötü ki şu Fener hala lider işte şaka gibi :s20:

Çevrimdışı Türkay

Yarın takım İstanbul da toplanıyor, Milosevic de geliyor. Kap lı bi gün olur İnşallah.

Çevrimdışı Türkay

Diyelim ki Ake geldi Chelsea den. Atiba'yı kesebilir mi ?

Çevrimdışı Tolga

Yarın takım İstanbul da toplanıyor, Milosevic de geliyor. Kap lı bi gün olur İnşallah.
Miloseviç 13 Ocak'ta gelecek diye biliyordum yarın mı geliyor :)

Çevrimdışı Tolga

Diyelim ki Ake geldi Chelsea den. Atiba'yı kesebilir mi ?
Bilic şu şartlarda Atiba'dan vazgeçmez. :icool:

Çevrimdışı Türkay

Miloseviç 13 Ocak'ta gelecek diye biliyordum yarın mı geliyor :)

Evet 13 Ocaktaydı. Yarın 12 siymiş  :iblush:

Çevrimdışı Tolga