2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559422 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 01:53:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Tolga

sağ bek alırlarsa ne konuşucak bu millet forum boşalır valla
Hele bir alınsın da biz konuşacak birşeyler buluruz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Almazlarsa bende çekecekleri var
Beşiktaş arena cemaati olarak topluca süverizzz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

De jong iyi mi ki ya biz abartıyoruz herhalde
iyimi kötümü bir yorum yapmadık :alala: sadece Başkanın istediğini duyduğumuzu söyledik olacak teklif verdiler vs demedik yanlış anlaşılma olmasın sadece hayalide olabilir hemen transfer tiyosu olarak algılamayın İnler daha yakın bir ihtimal hemen hemen aynı ayarda oyuncular

Çevrimdışı Renton

iyimi kötümü bir yorum yapmadık :alala: sadece Başkanın istediğini duyduğumuzu söyledik olacak teklif verdiler vs demedik yanlış anlaşılma olmasın sadece hayalide olabilir hemen transfer tiyosu olarak algılamayın İnler daha yakın bir ihtimal hemen hemen aynı ayarda oyuncular
Hemen r yaptın be abi rüzgar yazdı bugün zaten de jong sosa parasına inler ba parasınaymış ondan de jong diyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse ben çıkıyorum herkese iyi geceler :)
iyi geceler.

Çevrimdışı TØLGA

inlere baskan 6 milyon vermezzz :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi reyting için mi sağ bek istemiyorsun yoksa  :kop: :kop: :kop: :kop:
heee  :bandit: ne konuşacağız sonra maç başlıklarında yenildiğimizde hit yüksek oluyor :evillol: gerçi sonrasında yazılanların yarısı Ali Rızanın sevecen ellerinden geçiyor ama kalanıda yetiyor galip geldiğimizde millet tv seyretmekten foruma girmiyor :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 02:03:15

Çevrimdışı ALI RIZA

heee  :bandit: ne konuşacağız sonra maç başlıklarında yenildiğimizde hit yüksek oluyor :evillol: gerçi sonrasında yazılanların yarısı Ali Rızanın sevecen ellerinden geçiyor ama kalanıda yetiyor galip geldiğimizde millet tv seyretmekten foruma girmiyor :bandit:
Benden bahsettiniz geldim  :ishock: forum halkı neden hiç uyumuyor uyuyun sağlıgınıza zararlı   :evillol: transferleri düşünmeyin altı üstü 1 -2 futbolcu gelecek dert etmeyin  :money:

Çevrimdışı Renton

baba gol kokluyo

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

baba gol kokluyo
baa mi la o pek benzetemedim ben surati ama tam anlinin üstünde bi yara gibi bisey vardi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

baba gol kokluyo
gol mudur gül müdür gelincik midir bilmem ama baba timsah tır resmen  :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 02:09:59 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Samet Ç

baba gol kokluyo
hiç sorma adamın karısı basında kız arkadaşı yazıyorlar ben böyle basına koyayım

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 02:07:30

Çevrimdışı Renton

var var spartak moskovadan o yüzden ayrıldı ya da gönderildi
Yazık olur uzun yıllar kalır diyordum ne gerek var ki

Çevrimdışı TØLGA

Bir ben benzetemedim demba ba ya heralde  :iblush:
Yenge siyahi biliyodum ben yakisir babamiza  :iblush:
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 02:14:39 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

sayfayı yarım saat sonra bi yeniledim 6 sayfa uçmuş. dedim garanti transfer var. hadi hayırlısı bakam.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yazık olur uzun yıllar kalır diyordum ne gerek var ki
1 şampiyonluk için TD gönderilik arsenal örneğini görsünler 20 küsüratlarıda var hala orada genç alt yapı sürekli uefa şampiyonlar ligindeler....

Çevrimiçi Samet Ç

1 şampiyonluk için TD gönderilik arsenal örneğini görsünler 20 küsüratlarıda var hala orada genç alt yapı sürekli uefa şampiyonlar ligindeler....
ya liverpool gibi olursak  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

ya liverpool gibi olursak  :)
gerard yok ama Necip var sağlık olsun deriz BJK çocugu deriz geçeriz... Kısmetimiz yokmuş deriz  :kop: :kop: :kop: