2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570342 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Tribun Dergi ‏@tribundergi  1 dk.1 dakika önce
Mehmet Demirkol: "Formasına sponsor bulamamış biri, “Maç yayınını 125-150 milyon Dolar arası satarım” türü hayaller kuruyor."

vuuuuuvvv çok sert  :evillol:
Güzel söylemiş :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Eğer bu fiyatlarda olsaydı bence imzalar çoktan atılmıştı.Molde tahminen 3 m euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli istiyor tabi bu konuyu daha iyi bilen birisi bizi aydınlatabilirse iyi olur :)
Bilic linnesi ne kadar istiyor o önemli.Bilic gençlere karşı pek istekli değil bilice maxi mi linnes mi desen direk maxi der mesela :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Tamam benim reyting olayı muhabbetim komik duruma düşmüş olabilir ben bu formu vodafone arena'yı takip ederken buldum ve çok sevdim transfer topiğin ide ilk defa takip ediyorum ve ilk yazım ben bu yazıya çok üzüldüğüm için ve yazan yönetici oldu diye o kelimeyi kullandım eğer başkası yazsaydı kullanmazdım özür dilerim ama beni eleştirip ardından sizin düşüncelerinizi eleştiren her kezi fan boy olarak tanımlamanıza gülsem mi bilemiyorum bence önce başkasını eleştirirken iğneyi kendinize batırın...

İkincisi yazımı doğru okusaydın ben bilici eleştirmesine bir şey demiyorum.... sen seversin sevmezsin sonuçta her kesin doğruları kendine  kimse bir birinin düşüncesini değiştiremez...benim orada karşı çıktığım sırf bilici sevmiyor diye iftira atmasına...

İkinci karşı çıktığım konuda birini eleştirirken sadece 1-2 olaya takılı kalıp geneli görememeniz bende buna üzüldüğüm için zaten fikirlerimi yazıyorum derbi kazanamadı diyorsunuz bu takımın 2 yıldır bir stadı var mı? ayrıca bu sene iki derbide'de kırmızı kart gördük son maçta Selçuk oynamayıp, atiba oynasaydı ve biz o maçı alsaydık ne olurdu? Fener derbisinde dem baba'nın pozisyonuna penaltı verseler 10 kişi berabere bitirseydik veya gökhan töre o maç öncesi kırmızı görmeyip serdar sakat olmasaydı ve feneri yenseydik ne olurdu biliyor musun senin için bilic süper antrenör olurdu benim için hiç bir şey değişmezdi benim demek istediğim bir kaç olaya bağlı kalmayın geneli görün ve içinizi sıkmayın bu istikrar devam ettikçe takımın her yıl daha iyiye gideceğine ben inanıyorum bunları sadece karamsar olmayın diye yazıyorum.Fikirlerimi beyenmiye bilirsiniz...

Ha sen şimdi bilic otoriter olsaydı oyuncular kırmızı kart  görmeselerdi oda onu sucu diyorsun..Bende o zaman senin çocuğun senin her dediğini yapıyor mu derim ayrıca  toraman ile sezer olayına bak derim önder özen ve yönetim ikinci yarı oynat diye baskı kurdular ama dik duruşundan ve otoritesinden vaz geçmedi güzel arkadaşım..
İftira ağır bir suçlama değilmi daha Bilicin ntv açıklamasının üzerinden iki gün geçmedi Hocamız kendisi sadece Sağbek transferinin yeterli olduğunu ve Başka transfer istemediğini söyledi bizde bunun üzerine bize gelen haberi yaptık ben bir çok kez konuşmasına tanık oldum tercüme hatasıdır dedim geçtim ama kullandığı kelimelerle kafasında bizi büyük statüsünde tutmadığı izlenimi veriyor belkide yaptığı doğru büyük olmak kolay bir şey değil ama bilmasi gereken Derbi kazanmakla Şampiyon olunmakla büyük olunmuyor. büyüklük başka bir şey Bilice birilerinin Beşiktaş tarihini tam olarak anlatması gerekiyor biz ona her sene şampiyon ol demiyoruz orda Beşiktaşın Hocası gibi dimdik dur diyoruz ve bunu çoğunlıkla iyide yapıyor ama bazen kırılma noktaları yaşıyor biz başarıya aç bir ekip değiliz o yüzdende mağlubiyet sonrası ağlayan bir hoca görmek istemiyorum şimdi yenildik bir sonraki maçı alacağız diyen bir hoca olmasını isterim bir takımla maça çıkacakken rakibim iyi demeyecek zor bir maç demeyecek biz Beşiktaşız çıkarız oynarız yeneriz diyecek önce o inansınki sonrada oyuncular inansın sen dik duramazsan oyunculardan nasıl beklersin iki senedir daha iyiyken derbilerde takımın bu kadar kötü olmasını anlayamıyorum bu mental bir durum bu sadece hocaylada bitmiyor taraftarından yönetimine kadar bir algı operasyonunun mağlubiyetini yaşıyoruz yıllardır ve korkarım bunda başarılı olmaya başladılar bunu kırmanın yolu bu tepkileri vermekten geçiyor kabullenmek ve kendimizi kandırmak işin kolay yanı evet yeni mabetimizle bizimde silkelenmemiz gerekiyor ve yönetimden teknik ekibe kadar herkesi iteklememiz gerekiyor eleştireceğiz hemde gerekirse sert eleştireceğiz unutma bir tane Beşiktaş var ve bu kulüp Türkiyenin ilk kulübü ve en büyüğü bunu elimizden alamazlar herkesin kafasına bu imajı çakmamız gerekiyor

Çevrimdışı Tolga

Bilic linnesi ne kadar istiyor o önemli.Bilic gençlere karşı pek istekli değil bilice maxi mi linnes mi desen direk maxi der mesela :)
Maxi der evet hatta taraftarların hepsine de sorsan çoğunluk Maxi der ki şöyle söyleyeyim her ne kadar Linnes'i çok beğensem ve gelmesini istesem de Maxi mi Linnes mi diye sorsalar ben de Maxi derim çünkü hakikaten özel bir oyuncu :)

Çevrimdışı Deniz

Maxi der evet hatta taraftarların hepsine de sorsan çoğunluk Maxi der ki şöyle söyleyeyim her ne kadar Linnes'i çok beğensem ve gelmesini istesem de Maxi mi Linnes mi diye sorsalar ben de Maxi derim çünkü hakikaten özel bir oyuncu :)
Ben bile maxi derim ama olmuyorsa direk linnesi alırım  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben bile maxi derim ama olmuyorsa direk linnesi alırım  :)
Şöyle birşey var işte Linnes'te pürüz çıktığı için Maxi'ye gittiler yani burada Linnes'in alternatifi Maxi Pereira oluyor :D :D

Çevrimdışı Deniz

Şöyle birşey var işte Linnes'te pürüz çıktığı için Maxi'ye gittiler yani burada Linnes'in alternatifi Maxi Pereira oluyor :D :D
Bence Bilic daha tecrübeli birini istediği için maxiye gittiler  :)

Çevrimdışı onurt

Linnes işini yönetim imza attığı gün kaldırması lazımdı. Şu an bedavaya imza atabilirdi sene sonu için..

Hiç istemiyorum Linnesi bu yüzden.

Kusura bakmasınlar 1 liramız bile önemli..

Ne halt ederse etsin Moldesinde gelmesin Beşiktaşımıza.

Linnes yıl sonu sözleşmesi bitecek olmasına rağmen sözleşme uzatarak iddiasız bir adam olduğunu gösterdi bence.
Molde ne Allah aşkına?
Küçük takım oyuncusu, korkuyor. Örneğin Milo öyle değil. Çok kısa sürede bitti transfer. Uefa kupası almaya aday Beşiktaş gibi bir takım seni istiyorsa gideceğim dersin klübün de Beşiktaşla mutlaka anlaşır.
Ama o ne yaptı, sözleşme uzattı. Bu korkaklık. Sağ bek mi bitti Allah aşkına. Kapansız artık Linnes mevzusu. Umarım alternatifler vardır.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı LORDBJK

İnsanları kışkırtma ve yanlı olmakla itham eden kişinin kendi düşüncesinin bundan besleenmesi ironik değil mi?

Bir düşünceniz varsa yazarsınız bunu insanların üzerinden yazmak konudan beslenmek mi olur o insanın düşüncelerinden mi?

Necmi abi forumun yöneticisi. Ben onun yazarı ve moderatörüyüm. Ama şu konu içinde en az 4-5 kez zıt fikirde tartışmışızdır hiçbirinde sizin kullandığınız uslüple girdiğimi hatırlamıyorum.

İnsanın fikri vardır ama fikirler kadar önemli olan fikirkeri ifade etme biçimidir. Herkes kendine yetecek kadar aklı olduğunu düşünüyorsa zaten manuplatif bulduğu yazıları okumaz.

Zira sizin düşüncenize göre ben de manuplatifim o zaman çünkü ben sene başından beri burada aynı şeyi yazıyorum. Bilic büyük takım hocası değildir ama olabilir diye belki 5 kez yazdım.

Bunu 10 kez sorsalar usanmam 10 kez de açıklarım burada yalnız açıklayacağım kişi daha dün gece

'' Ya beyler karı gibi niye ağlıyorsunuz anlamıyorum '' uslüple girip 6. mesajında da yöneticiyi manuplatif olmakla suçluyorsa açıklamadan öte bundan sonra bir cevabı bile haketmediğini gösterir.

İnsanları kışkırtma ve yanlı olmakla itham eden kişinin kendi düşüncesinin bundan besleenmesi ironik değil mi?
  -----Arkadaşım neyi ironik yazı gördüm onun hakkında fikrimi güzel bir uslubla beyan ettim.Ama ironi istiyorsan al bakalım  sen bu yazınla necmi beyin yanlı ve kışkırtmacı olduğunu kabul ediyorsun o zaman hadi o yazdığı yazı için aynı üslupla onuda eleştirde görelim.

Bir düşünceniz varsa yazarsınız bunu insanların üzerinden yazmak konudan beslenmek mi olur o insanın düşüncelerinden mi?
   ----Arkadaşım bir düşüncem var ki yazdım forum'da insanlar bir birlerinin düşüncelerine yazı yazmayacaksa forum niye var? Gidin Blog açın

Necmi abi forumun yöneticisi. Ben onun yazarı ve moderatörüyüm. Ama şu konu içinde en az 4-5 kez zıt fikirde tartışmışızdır hiçbirinde sizin kullandığınız uslüple girdiğimi hatırlamıyorum.
  -----Necmi beyle yüz yüze gelsek bir birimizi seveceğimize eminim nasıl sevmeyeyim ki hepimiz Beşiktaşlıyız ve onun iyiliğini istiyoruz yalnız üslup insandan insana değişir, mesela ben sizin yerinizde olsam o yazıyı yazdırmazdım çünkü forum yöneticilerinin daha dikkatli olması gerekiyor.

İnsanın fikri vardır ama fikirler kadar önemli olan fikirkeri ifade etme biçimidir. Herkes kendine yetecek kadar aklı olduğunu düşünüyorsa zaten manuplatif bulduğu yazıları okumaz.
  -----Arkadaşım o zaman sen niye benim yazımı okuyup cevap veriyorsun.:) demek ki öyle olmuyor.

Zira sizin düşüncenize göre ben de manuplatifim o zaman çünkü ben sene başından beri burada aynı şeyi yazıyorum. Bilic büyük takım hocası değildir ama olabilir diye belki 5 kez yazdım.
  -----Hayır değilsin arkadaşım yazımı doğru oku o senin görüşün.Ama çıkar konu hakkında bilgin olmadan yönetim bunu aldı bilic aldırmadı dersen o zaman olabilirsin.olabilirsin. Haaa diyelim doğru madem o kadar yöneticiler ile samimi bilic niye istememiş yöneticilere ne demiş onuda yazsın anlayalım...

Bunu 10 kez sorsalar usanmam 10 kez de açıklarım burada yalnız açıklayacağım kişi daha dün gece

'' Ya beyler karı gibi niye ağlıyorsunuz anlamıyorum '' uslüple girip 6. mesajında da yöneticiyi manuplatif olmakla suçluyorsa açıklamadan öte bundan sonra bir cevabı bile haketmediğini gösterir.
  -----Arkadaşım yazının bir kısmını alıp tamamını koymayınca haksızlık oluyor sanki tüm yazı o kıvamda gibi orada, belirtmek istediğim moralinizi bozmayın manasıydı çünkü foruma bir matem havası düşmüş gibiydi dün ama genede o uslubumdan dolayı özür dilerim...

Çevrimdışı Renton

15m teklif varsa Demba ba hemen satılmalı.Şampiyon olsak kazanamayız 15m.Demba ba çok geç form tutuyor farkettiyseniz sene başıda öyleydi 3-4 maç oynaması gerek 2.yarı 1 kere daha sakatlansa form tutana kadar lig biter.Fernandesi şampiyon olacağız satmadık bedavaya gitti bence yönetim aynı hatayı 1 kere daha yapmaz.30 yaşındaki adamdan 6 ayda 10m kar etmek bee
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onurt

Arkadaşlar bence necmi beyin söylediklerine çok itibar etmeyin çünkü kendisi bence çok yanlı insanları kışkırtıyor ve yönlendiriyor belki forum reyting alsın diye bilmiyorum
Önceki mesajlarıma bakarsan Biliç ve transfer konusunda seninle benzer düşündüğümü görebilirsin, o yüzden mesajının sadece başını kopyaladım, burada üslubun çok çirkin.
necmi abiyi wowdan beri takip ederim. Orada cinconlu yöneticilerin baskıları altında stat paylaşımlarından beri Beşiktaşlılarla ilgili tek derdinin bilgi paylaşmak olduğunu da bilirim.
Bu forumun kurucusu da olsa o da bir yerlerden bilgi alıyor ve senin benim inanmadığımıza o inanabilir, katılmak değil ama saygı duymak zorundasın.
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

-----Arkadaşım neyi ironik yazı gördüm onun hakkında fikrimi güzel bir uslubla beyan ettim.Ama ironi istiyorsan al bakalım  sen bu yazınla necmi beyin yanlı ve kışkırtmacı olduğunu kabul ediyorsun o zaman hadi o yazdığı yazı için aynı üslupla onuda eleştirde görelim.

----Arkadaşım bir düşüncem var ki yazdım forum'da insanlar bir birlerinin düşüncelerine yazı yazmayacaksa forum niye var? Gidin Blog açın

-----Necmi beyle yüz yüze gelsek bir birimizi seveceğimize eminim nasıl sevmeyeyim ki hepimiz Beşiktaşlıyız ve onun iyiliğini istiyoruz yalnız üslup insandan insana değişir, mesela ben sizin yerinizde olsam o yazıyı yazdırmazdım çünkü forum yöneticilerinin daha dikkatli olması gerekiyor.

-----Arkadaşım o zaman sen niye benim yazımı okuyup cevap veriyorsun.:) demek ki öyle olmuyor.

-----Hayır değilsin arkadaşım yazımı doğru oku o senin görüşün.Ama çıkar konu hakkında bilgin olmadan yönetim bunu aldı bilic aldırmadı dersen o zaman olabilirsin.olabilirsin. Haaa diyelim doğru madem o kadar yöneticiler ile samimi bilic niye istememiş yöneticilere ne demiş onuda yazsın anlayalım...

-----Arkadaşım yazının bir kısmını alıp tamamını koymayınca haksızlık oluyor sanki tüm yazı o kıvamda gibi orada, belirtmek istediğim moralinizi bozmayın manasıydı çünkü foruma bir matem havası düşmüş gibiydi dün ama genede o uslubumdan dolayı özür dilerim...
Kardeş çok uzattın konuyu özür diliyorsun ama araya yine tartışma yaratacak cümleler sıkıştırıyorsun. Ben burada bir çok kez tepki gördüm hatta bana sen Beşiktaş'lı değilsin diyenler bile oldu ben bu kadar uzatmadım.

Çevrimiçi Samet Ç

15m teklif varsa Demba ba hemen satılmalı.Şampiyon olsak kazanamayız 15m.Demba ba çok geç form tutuyor farkettiyseniz sene başıda öyleydi 3-4 maç oynaması gerek 2.yarı 1 kere daha sakatlansa form tutana kadar lig biter.Fernandesi şampiyon olacağız satmadık bedavaya gitti bence yönetim aynı hatayı 1 kere daha yapmaz.30 yaşındaki adamdan 6 ayda 10m kar etmek bee
15 milyon Euro'luk teklif yok KOBRA'ya yalan haber. Medyanın algı oyunları. Biz kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Güçsüzleştirmeye değil.

Çevrimdışı Necmi

Küfretmem. Neden. Fernandese de küfretmiyorum mesela bu konuda..

Adam gitmek istedi ve gitti. Bu yönetimin başarıızlığı kabul edilmeli..

Gökhan Töre de başka bir klüple anlaşacaksa bize para kazandırması felan ancak benim temenim olur ancak profesyonel düşündüğünde diyecek hiç bişeyin yok..

Şimdi mesela Galatasarayda aynısını yaşayacak.

Sneijder konusunda Fernandes hatasına doğru hızla yol alıyor..

Oyuncu imzalamayacak sene sonunda ve beklenecek Ocak ayı..
haklısın yönetim hatası buna katılıyorum ama bu hatayı yapmayada biz taraftarlar ittik ne kadar taraftara karşı dik duruyor görünselerde taraftar tepkisinden çok çekinen bir yönetim var ve bu yüzdende hata yapıyor fernandes bu gün satılmadı diye tepki veriyoruz neden ikinci yarı hiç fayda göremedik ama ara transferde satılsaydı bunu bilemeyecektik ve giden şampiyonluk için sürekli yönetimi suçlayacaktık fernendesi sattı şampiyonluğu sattı diyecektik yönetim bunu göze alabilirmiydi biz taraftar olarak artık bazı şeyleri aşmalıyız birileri satılabilsinki yönetimde öğrensin kaliteli getirdiği oyuncudan para kazanabiliyor bir şeye katılmıyorum biz Q7 ve fernandesten senin söylediğin gibi zarar etmedik iki milyona aldık fernandesi bence iki oyuncuda önceki yönetim başarısızlığı valansiadan almıştık sanırım adamlarda 20 M a almıştı kim 20 ye aldığını 2 ye bırakır hemde o kadar gençken demek ciddi sorunları vardı Q7 içinde aynı şey geçerli o kalitede oyuncuyu 7 M a almak kolaymı kimse o zaman bunları sorgulamadı takım içinde yıpratıcı etkileri sorgulanmıyor bence kurtulduk gözüyle bakmak gerekir iki oyuncuda bir katkı vermedi zararın neresinden dönsen kârdır takımda kalsalardı dahamı iyiydi şu an oynadıkları takımlara ne katkıları oluyor bırakalım bunları artık geçmişe gömelim gelecekte böyle hatalar yapmayalım zamanında takımdaki zayıflıkları görseydik ve eleştirebilseydik bunları yaşamayacaktık

Çevrimdışı Renton

15 milyon Euro'luk teklif yok KOBRA'ya yalan haber. Medyanın algı oyunları. Biz kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Güçsüzleştirmeye değil.
Kadronu güçlendirmeye çalıştığını düşünüyorum 15m teklif gelse satmaz mısın kulüpte para yok stat nerdeyse duracak kabası marta sarktı eylül diyoduk
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onurt

Tamam işte adam senin düşüncenin tam aksine adamlık yapıyor duygusal davranıyor kulübüm para kazansın diyor.

Böyle adamlara ters gözle bakmaktansa keşke alınsın derim ben çünkü kararkterli adam.

Sadece kariyerim var ben profesyonelim demiyor.

Töre eğer Linens gibi düşünmeseydi Galatasaray'a imza atmıştı. Adam inat etti Ben Beşiktaşlıyım diye ve bizde.
Çağrı o zaman bizim Milo adam değil? :) sözleşmesi yıl sonu bitiyordu,  Beşiktaş talip oldu, gelmek istedi, Beşiktaş fesih bedeli ücreti ödedi ve aldı. Sene sonu için bedava da anlaşabilirdi Beşiktaş. kaldı ki Linnese talip olduğumuzda daha 1 yılı vardı sözleşmesinin.
Bence Linnesin yaptığı adamlık değil iddiasızlık.
Derdi para kazandırmaksa beni devre arasında alın klübüme para ödeyin diyebilirdi sözleşme uzatmak yerine.
Bence Linnes mevzuu artık kapanmalı.
Süleyman Seba

Çevrimdışı rubi_tobin

Bence @Necmi abi çok taraflı ve yanlı, beni hep gaza getiriyor. Hep oraya buraya çekiyor. Kendisini Beşiktaş taraflısı ve yanlısı olduğu için çooook seviyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmet türker

Tribun Dergi ‏@tribundergi  1 dk.1 dakika önce
Mehmet Demirkol: "Formasına sponsor bulamamış biri, “Maç yayınını 125-150 milyon Dolar arası satarım” türü hayaller kuruyor."

vuuuuuvvv çok sert  :evillol:
değerli kardeşim ben de bir kaç yazımda bu konuya değinmeye çalıştım , stad gelirleri ve sponsorluklarda 3. sıraya gerilediler çareler arıyor bir ara açıktribünü yıkıp localı yapmayı düşündükleri zaten biliniyor. kendini köşeye sıkışmış hissediyor ve aynı zamanda maç yayını konusunu ortaya atıp baskın geleceğini sanıyor ,20 bin kombine sattık diyor daha 20 bin kişiye maç yaptığını görmedik ,her şeyi şişirme .kendini darı ambarında sanıyor, bizim maç yayını gelirimiz diğer gelirlerimizin içinde 4. sıraya inmiş durumda .stad geliri, sponsorluklarımız ve ürün satışları ilk sıralarda , maç yayınından yeni stad ile birlikte en az iki misli alabiliriz yayın havuzu konusunun üstüne gitmemiz gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Kadronu güçlendirmeye çalıştığını düşünüyorum 15m teklif gelse satmaz mısın kulüpte para yok stat nerdeyse duracak kabası marta sarktı eylül diyoduk
Kesinlikle şu anda satmam. Nedeni ise Kobra'nın verdiği katkıyı alacağın oyuncu verecek mi bence garantisi yok. Ayrıca şampiyon olacağız diyorsun Ba'yı gönderelim diyorsun. He bu teklif sene sonu gelse satarım. Önünde uzun zaman oluyor ince eleyip sık dokursun en iyisini alırsın. Ama şu an için asla doğru bir hamle olmaz. He birde şu stat konusuna gelelim stat beni şu anda zerre kadar ilgilendirmiyor. Paran varsa yapacaksın statı her şeyden önce takım önemlidir.

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar biraz kibar olmakta fayda var ,sakin sakin yazarsanız kendinizde gerilime girmemiş olursunuz . tartışma her zaman olacaktır ve olmalıdır da ,lütfen daha az gerilim . :D  :D

Çevrimdışı ozan062

Sen yerine aynı performansı yapacak adamı bul söz satacağım ben  :)

işte sıkıntı orada zaten yoksa mantıklı satılması bircok sebeb cıkarırım hemencecik....

bulunur elbet ama hayli agır olacaktır sartlar:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

işte sıkıntı orada zaten yoksa mantıklı satılması bircok sebeb cıkarırım hemencecik....

bulunur elbet ama hayli agır olacaktır sartlar:((
Devre arası bulamazsın abi. Sene sonu iyi teklif verirlerse satarsın.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

NEcmi abi yerinde olsam, evet derdim hit derim..

Su ile çalışmıyor bu forum sonuçta, hayret birşey.

Gelelim konuya, ben kimsenin ba ya 15 tolgaya 10 vereceğini sanmıyorum. Adı geçenlerden muhtemel olan tek isim 10 milyon euroya töredir. O da az ihtimal.

Ha diyelim hepsi doğru, hiç ama hiç uzatmaksızın yarın havaalanına ben uğurlarım bu arkadaşları.

35 milyon euro ediyor, maliyetleri 13-14 milyon euro civarında.

20 milyon euro beşiktaş tarihinin toplamında görülmemiş şeydir transfer başarısı.

3 oyuncu 14 milyon euro maliyeti vardı bize, giderim 3 oyuncu 20-22 milyon euro bağlarım(GENÇ-orta yaşlı)

İlerde bunlardan da 2 tanesini satabileceğim oyuncu gözüyle bakmam lazım bu durumda.

Unutmayın ki, avrupada oynadığımız sürece her futbolcumuzun piyasası artacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

NEcmi abi yerinde olsam, evet derdim hit derim..

Su ile çalışmıyor bu forum sonuçta, hayret birşey.

Gelelim konuya, ben kimsenin ba ya 15 tolgaya 10 vereceğini sanmıyorum. Adı geçenlerden muhtemel olan tek isim 10 milyon euroya töredir. O da az ihtimal.

Ha diyelim hepsi doğru, hiç ama hiç uzatmaksızın yarın havaalanına ben uğurlarım bu arkadaşları.

35 milyon euro ediyor, maliyetleri 13-14 milyon euro civarında.

20 milyon euro beşiktaş tarihinin toplamında görülmemiş şeydir transfer başarısı.

3 oyuncu 14 milyon euro maliyeti vardı bize, giderim 3 oyuncu 20-22 milyon euro bağlarım(GENÇ-orta yaşlı)

İlerde bunlardan da 2 tanesini satabileceğim oyuncu gözüyle bakmam lazım bu durumda.

Unutmayın ki, avrupada oynadığımız sürece her futbolcumuzun piyasası artacaktır.
Tekliflerin doğru olduğunu düşünerek sana bir soru sormak istiyorum. Bu oyunculara bu teklifler var diyelim sen bu oyuncuları devre arası satar mısın?

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar bence necmi beyin söylediklerine çok itibar etmeyin çünkü kendisi bence çok yanlı insanları kışkırtıyor ve yönlendiriyor belki forum reyting alsın diye bilmiyorum

vaovvv bu cok sakat birsey:((((

yapmayın etmeyin ben uzun zamandır takip ederim burayı birkere bile oyle bir niyeti olmadı mesela biz yonetimi stad konusunda agır elestirirken necmi abi orada hemen olaya mudahil olur gercekleri anlatır yumusatırdı peki bu transferde neden olmuyor acaba???

esas rayting almak istese bunu stad uzerinden yapar o kadar büyük etkisi olurki bütün medya atlar buraya

o değilde yani bunu yonetim bazında baskı yapalım diyecek kadar yazıyorsa dun burda demekki işler vahimdir ve ben kesinlikle buna inanırım....

inandırıcı olmayan kişiler dersek sayarım birtanesinide dun yazdım ama hala herif buırda :((( yapacak birsey yok:( karar verici değiliz...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi