İnsanları kışkırtma ve yanlı olmakla itham eden kişinin kendi düşüncesinin bundan besleenmesi ironik değil mi?
Bir düşünceniz varsa yazarsınız bunu insanların üzerinden yazmak konudan beslenmek mi olur o insanın düşüncelerinden mi?
Necmi abi forumun yöneticisi. Ben onun yazarı ve moderatörüyüm. Ama şu konu içinde en az 4-5 kez zıt fikirde tartışmışızdır hiçbirinde sizin kullandığınız uslüple girdiğimi hatırlamıyorum.
İnsanın fikri vardır ama fikirler kadar önemli olan fikirkeri ifade etme biçimidir. Herkes kendine yetecek kadar aklı olduğunu düşünüyorsa zaten manuplatif bulduğu yazıları okumaz.
Zira sizin düşüncenize göre ben de manuplatifim o zaman çünkü ben sene başından beri burada aynı şeyi yazıyorum. Bilic büyük takım hocası değildir ama olabilir diye belki 5 kez yazdım.
Bunu 10 kez sorsalar usanmam 10 kez de açıklarım burada yalnız açıklayacağım kişi daha dün gece
'' Ya beyler karı gibi niye ağlıyorsunuz anlamıyorum '' uslüple girip 6. mesajında da yöneticiyi manuplatif olmakla suçluyorsa açıklamadan öte bundan sonra bir cevabı bile haketmediğini gösterir.
İnsanları kışkırtma ve yanlı olmakla itham eden kişinin kendi düşüncesinin bundan besleenmesi ironik değil mi?
-----Arkadaşım neyi ironik yazı gördüm onun hakkında fikrimi güzel bir uslubla beyan ettim.Ama ironi istiyorsan al bakalım sen bu yazınla necmi beyin yanlı ve kışkırtmacı olduğunu kabul ediyorsun o zaman hadi o yazdığı yazı için aynı üslupla onuda eleştirde görelim.
Bir düşünceniz varsa yazarsınız bunu insanların üzerinden yazmak konudan beslenmek mi olur o insanın düşüncelerinden mi?
----Arkadaşım bir düşüncem var ki yazdım forum'da insanlar bir birlerinin düşüncelerine yazı yazmayacaksa forum niye var? Gidin Blog açın
Necmi abi forumun yöneticisi. Ben onun yazarı ve moderatörüyüm. Ama şu konu içinde en az 4-5 kez zıt fikirde tartışmışızdır hiçbirinde sizin kullandığınız uslüple girdiğimi hatırlamıyorum.
-----Necmi beyle yüz yüze gelsek bir birimizi seveceğimize eminim nasıl sevmeyeyim ki hepimiz Beşiktaşlıyız ve onun iyiliğini istiyoruz yalnız üslup insandan insana değişir, mesela ben sizin yerinizde olsam o yazıyı yazdırmazdım çünkü forum yöneticilerinin daha dikkatli olması gerekiyor.
İnsanın fikri vardır ama fikirler kadar önemli olan fikirkeri ifade etme biçimidir. Herkes kendine yetecek kadar aklı olduğunu düşünüyorsa zaten manuplatif bulduğu yazıları okumaz.
-----Arkadaşım o zaman sen niye benim yazımı okuyup cevap veriyorsun.

demek ki öyle olmuyor.
Zira sizin düşüncenize göre ben de manuplatifim o zaman çünkü ben sene başından beri burada aynı şeyi yazıyorum. Bilic büyük takım hocası değildir ama olabilir diye belki 5 kez yazdım.
-----Hayır değilsin arkadaşım yazımı doğru oku o senin görüşün.Ama çıkar konu hakkında bilgin olmadan yönetim bunu aldı bilic aldırmadı dersen o zaman olabilirsin.olabilirsin. Haaa diyelim doğru madem o kadar yöneticiler ile samimi bilic niye istememiş yöneticilere ne demiş onuda yazsın anlayalım...
Bunu 10 kez sorsalar usanmam 10 kez de açıklarım burada yalnız açıklayacağım kişi daha dün gece
'' Ya beyler karı gibi niye ağlıyorsunuz anlamıyorum '' uslüple girip 6. mesajında da yöneticiyi manuplatif olmakla suçluyorsa açıklamadan öte bundan sonra bir cevabı bile haketmediğini gösterir.
-----Arkadaşım yazının bir kısmını alıp tamamını koymayınca haksızlık oluyor sanki tüm yazı o kıvamda gibi orada, belirtmek istediğim moralinizi bozmayın manasıydı çünkü foruma bir matem havası düşmüş gibiydi dün ama genede o uslubumdan dolayı özür dilerim...