Tamam benim reyting olayı muhabbetim komik duruma düşmüş olabilir ben bu formu vodafone arena'yı takip ederken buldum ve çok sevdim transfer topiğin ide ilk defa takip ediyorum ve ilk yazım ben bu yazıya çok üzüldüğüm için ve yazan yönetici oldu diye o kelimeyi kullandım eğer başkası yazsaydı kullanmazdım özür dilerim ama beni eleştirip ardından sizin düşüncelerinizi eleştiren her kezi fan boy olarak tanımlamanıza gülsem mi bilemiyorum bence önce başkasını eleştirirken iğneyi kendinize batırın...
İkincisi yazımı doğru okusaydın ben bilici eleştirmesine bir şey demiyorum.... sen seversin sevmezsin sonuçta her kesin doğruları kendine kimse bir birinin düşüncesini değiştiremez...benim orada karşı çıktığım sırf bilici sevmiyor diye iftira atmasına...
İkinci karşı çıktığım konuda birini eleştirirken sadece 1-2 olaya takılı kalıp geneli görememeniz bende buna üzüldüğüm için zaten fikirlerimi yazıyorum derbi kazanamadı diyorsunuz bu takımın 2 yıldır bir stadı var mı? ayrıca bu sene iki derbide'de kırmızı kart gördük son maçta Selçuk oynamayıp, atiba oynasaydı ve biz o maçı alsaydık ne olurdu? Fener derbisinde dem baba'nın pozisyonuna penaltı verseler 10 kişi berabere bitirseydik veya gökhan töre o maç öncesi kırmızı görmeyip serdar sakat olmasaydı ve feneri yenseydik ne olurdu biliyor musun senin için bilic süper antrenör olurdu benim için hiç bir şey değişmezdi benim demek istediğim bir kaç olaya bağlı kalmayın geneli görün ve içinizi sıkmayın bu istikrar devam ettikçe takımın her yıl daha iyiye gideceğine ben inanıyorum bunları sadece karamsar olmayın diye yazıyorum.Fikirlerimi beyenmiye bilirsiniz...
Ha sen şimdi bilic otoriter olsaydı oyuncular kırmızı kart görmeselerdi oda onu sucu diyorsun..Bende o zaman senin çocuğun senin her dediğini yapıyor mu derim ayrıca toraman ile sezer olayına bak derim önder özen ve yönetim ikinci yarı oynat diye baskı kurdular ama dik duruşundan ve otoritesinden vaz geçmedi güzel arkadaşım..
Öncelikle şunu söyleyim ben en az senin kadar Bilici seven biriyim.Sokakta görsem boynuna sarılırım o derece..
Ama gel gelelim gerçekler hatalar yanlışlar ayrı bir konu.Bak dediklerine cevap vereyim:
Selçuk oynamayıp atiba oynasa yine o derbiyi kaybederdik.En iyi ihtimal 1 puan alırdık.Neden mi?Çünkü Bilic in oyun sistemi bu.50 dk gs yi kalemizde bekledik kaç tane atak yapabildik ki?Adamların kalesine doğru düzgün şut bile atamadık.gs yi bu kadar geride kabul ettik ve golü yedik.
Takımdaki kırmızı kartlar tamamen teknik direktörün disiplini ile alakalı.Eğer veli o hereketi yapacak cesareti kendinde görüyorsa bizde disiplin yok demektir.Sen koy adam gibi otorite,yetmediği yerde 200.000€ ceza bak bakalım bir daha öyle keyfi kırmızı kart yiyen çıkıyor mu?
Bilic liverpoolu bile yenebilir ama bu oyun mantığıyle feneri cinconu yenemez çünkü ikisini gözünde çok büyütmüş her derbi aynı tiyatroyu izlemekten sıkıldık rakibe saygı duyulur ama onun oyunu kabullenemez.Bilic rakibin oyununu kabulleniyor bu mantıkla derbi falan kazanamazsın.
Bak mesela geçen sezon oyuna müdahaleleri çok geçti.Adamlar gümbür gümbür gelirken bile değişiklik yapmıyordu gol yiyorduk 85 te değişiklik yapıyordu kaç puanımız gitmişti öyle.Ama bu sezon o huyunu değiştirdi oyunu okumayı öğrendi oyundan düşeni direk kenara alıyor bu Bilic için önemli bir artı puan.Ama bu kendini geliştirmesi de hep yapılan eleştiriler sayesinde oldu.Eğer Bilici kimse eleştirmezse o da yanlışlarını doğru sanar.Önemli olan yanlışlarını gösterip doğruyu bulmasını sağlamaktır