2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575091 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

sağ bek almazlarsa çok ağır konuşurum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Pascal

İşte büyük ihtimalle bu adamı koysak bizim takıma şuan bu da Serdar kadar oynayamaz.

Koyabilirsek görürüz o zaman oynar mı oynamaz mı...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı doganay

neerde o eski transfer dönemleri. dandik medyadan hergün adrian mutu beşiktaşta haberi okurduk  :D bu ara medya pek durgun.

Fotomac okumaktan vazgectin anlasilan  :lol: :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 00:09:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sağ bek almazlarsa çok ağır konuşurum

Alacaklar da işte.. Kapma yetişmezse sağlam söverim ben kampa yetişmezse gelmesin daha iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

yine kampa yetişmez 1 ay da öyle hazırlanmasını bekleriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 00:20:23
  • Beşiktaş / Bodrum
yine kampa yetişmez 1 ay da öyle hazırlanmasını bekleriz..

Neyse stoper geldi en azından kar sayalım
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Alacaklar da işte.. Kapma yetişmezse sağlam söverim ben kampa yetişmezse gelmesin daha iyi.
aslında sağ bek öyle hayati bir sorun değil zaten yetişsede kampa hemen forma giyemez serdar forumda kesilmeside doğru değil anca rotasyon olur oda bilic yaparsa orta saha geriden oyun kurucu daha elzem sosayıda iki kat fazla oyunun içine sokar inler en iyi seçenek gibi duruyor hem türk hemde kaliteli bir oyuncu fark yaratır. Esas transferleri yaza bekleyeceğiz ben yazın şov bekliyorum şu an kadroyu şişirmeye gerek yok aslında inleri alıp transfer kapatılabilinir ihtiyaç olursa atiba sağa çekilir bir oyuncu alınacak olsa linnes mi inlermi dense ben inler derim

Çevrimiçi Necmi

Neyse stoper geldi en azından kar sayalım
inler olursa mesela iki stoperide yabancı oynatma şansın oluyor önde veli inler iyi gider sağda serdar atiba yedekler solda motto ismail yedekler törede sıkıntı olsa sosa sağ açık inler onun yerine atiba ön libero taşları oynatmadan istediğin gibi rotasyon yap

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 00:26:43
  • Beşiktaş / Bodrum
aslında sağ bek öyle hayati bir sorun değil zaten yetişsede kampa hemen forma giyemez serdar forumda kesilmeside doğru değil anca rotasyon olur oda bilic yaparsa orta saha geriden oyun kurucu daha elzem sosayıda iki kat fazla oyunun içine sokar inler en iyi seçenek gibi duruyor hem türk hemde kaliteli bir oyuncu fark yaratır. Esas transferleri yaza bekleyeceğiz ben yazın şov bekliyorum şu an kadroyu şişirmeye gerek yok aslında inleri alıp transfer kapatılabilinir ihtiyaç olursa atiba sağa çekilir bir oyuncu alınacak olsa linnes mi inlermi dense ben inler derim

Forma giymesi önemli değil de kampa yetişmezse ikinci yarı tempoyu kaldıramaz Necmi abi.

Sosa'yı gördük 3-4 maç sonra yamuldu resmen. Kim gelecekse gelsin kamp görmeli çok zor olacak ikinci yarı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Noldu beyler kötü bir hava var burda bilmediğimiz bir açıklamamı oldu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

Forma giymesi önemli değil de kampa yetişmezse ikinci yarı tempoyu kaldıramaz Necmi abi.

Sosa'yı gördük 3-4 maç sonra yamuldu resmen. Kim gelecekse gelsin kamp görmeli çok zor olacak ikinci yarı
ben inlerin geleceğini düşünüyorum genede ama bu günkü haber her yönüyle canımı sıktı. Bunun tek telafisi inler veya onun ayarında birini orta sahaya almak transfer yapılmazsa her yönüyle sıkıntı çıkacak yönetim bunun hesabını yapıyordur herhalde ama alırlarda bilic oynatmazsa bu seferde sıkıntı daha büyük olur bakalım bekleyip göreceğiz 

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek tamamen acil ve çok acil.serdarın şu an formu iyi ama ne malum sena başındaki forma dönmeyeceği?Kaldı ki serdarın sakatlanmayacağının garantisi var mı?2. hafta sakatlandı diyelim ne yapacaz?Sağ bek alınmazsa şampiyonluğu falan unutalım.

Çevrimdışı Sedat_BJK

neerde o eski transfer dönemleri. dandik medyadan hergün adrian mutu beşiktaşta haberi okurduk  :D bu ara medya pek durgun.
kimse yemeyecek onlar da biliyor. herkes borç batağında..
bakalım yazın neler olacak. yabancı serbest, ama kimse de para yok. birde hemen finansal fairplay denetimine başlarsa tff transfer yasakları felanda gelebilir. aziz beyin bile gözü korktuysa durum vahim. mali kriterler konusunda sıkıntı yaşamayız umarım.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi mayguntr

Sağ bek alınmazsa ben de ağır konuşacam cidden , 3 transfer sezonu sağ bek sağ bek diye arıyoruz görüşüyoruz diyolar bi tık yok hala.

Çevrimdışı saricasi

Bu takımın tecrübeli adama ihtiyacı var orta saha sağ bek farketmez hangi mevkiye transfer olması önemli değil.maxi gibi tecrübeli adama ihtiyaç var gidipte genç oyuncu alınırsa şampiyonluk bu senede hayal
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Fatih

Patrick Kluivert der kaçarım... :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek alınmazsa ben de ağır konuşacam cidden , 3 transfer sezonu sağ bek sağ bek diye arıyoruz görüşüyoruz diyolar bi tık yok hala.
Aynen öyle yetti artık.Korkum serdara yedek alacaz ayağına 3. sınıf birinin alınması.gökhan süzen transferinde de aynını yaptılar sonra rezil olduk.yaparlar mı yaparlar.

Çevrimdışı Tolga

Herkese katılıyorum ve bu sefer de sağ bek alınmazsa burada farklı şeyler konuşacağız hep birlikte.

Orta saha transferi de mutlaka bir şekilde yapılmalı.

Elimizdeki kadro ligin kalan dönemini fiziksel olarak kaldıramaz bunu ilk yarının son maçlarında çok net gördük.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Herkese katılıyorum ve bu sefer de sağ bek alınmazsa burada farklı şeyler konuşacağız hep birlikte.

Orta saha transferi de mutlaka bir şekilde yapılmalı.

Elimizdeki kadro ligin kalan dönemini fiziksel olarak kaldıramaz bunu ilk yarının son maçlarında çok net gördük.
imza :claps:

Çevrimiçi Necmi

Aynen öyle yetti artık.Korkum serdara yedek alacaz ayağına 3. sınıf birinin alınması.gökhan süzen transferinde de aynını yaptılar sonra rezil olduk.yaparlar mı yaparlar.
linnesin aranan kan olduğuna inanıyormusun peki adamın bütün videoları hücum hattında sağ açık gibi oynuyor ben defansı konusunda bir bilgiye sahip değilim

Çevrimdışı nannan

inler olursa mesela iki stoperide yabancı oynatma şansın oluyor önde veli inler iyi gider sağda serdar atiba yedekler solda motto ismail yedekler törede sıkıntı olsa sosa sağ açık inler onun yerine atiba ön libero taşları oynatmadan istediğin gibi rotasyon yap
Abi nihayet tam da istediğim çizgiye gelmişsin.:)
Ama yine bi hata var. iki stoper yabancı olursa sol beke İsmail kalıyor.--->Pedro-Alex-Motta-Sosa-Ba
Sırf bu yüzden günlerdir yazıyorum. Eğer devre arasında yabancı alırsak rotasyon oyuncusu olacak. Ama yaz döneminde aldığımız adam(nokta transfer olması halinde) rotasyon oyuncusu değil de as olacak. Bence en mantıklısı İnler+yabancı sağ bek.

Çevrimdışı Deniz

linnesin aranan kan olduğuna inanıyormusun peki adamın bütün videoları hücum hattında sağ açık gibi oynuyor ben defansı konusunda bir bilgiye sahip değilim
%100 inanıyorum abi ben 6 aydır birçok maçını izledim aranan kan linnes  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı süvmeee ama tamam mı?  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben Linnes'in yetenek olarak tam aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Şuan herkes Türkiye'nin en iyi sağ beki olarak Gökhan Gönül'ü görüyorsa Linnes bu ünvanı ondan çok rahat alacaktır.

Linnes transferi olmayacak gibi onun yerine Maxi olsaydı o Linnes'ten çok daha fazla katkı verirdi o ayrı tabi.

Çevrimdışı Tolga