2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574924 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

O açıklamayı yapan Önder Özen'di @ALI RIZA abi :)
biliçte yaptı o da söyledi

Çevrimdışı nannan

pedroyu oynatir abi çünkü ligi biliyo takimi biliyo ndn maceraya girsinki milosevici hemen tak diye 11 e koymaz tecrubeli biri olsa neyse diicemde ikiside ayni 11 de kumar olur kafam karisik benim acikcasi pedronun yanina kimi oynatacagi ersan sa isimiz yaş

Önemli değil. Bahsettiğim konu yabancı sayısı. Pedro-Milo aynı zamanda olmayacak o kesin. Orta saha Orta saha diye ona buna sallayıp sinirini bozan arkadaşlar için söylüyorum. Türk statüsünde oynamayacaksa yaz transfer dönemi beklenebilir orta saha için. Sonuçta bu kadroyla geldik buraya kadar. Ersan bende de tedirginlik yaratıyor ama 16 maçta 35 puanı Ersan'la aldık.

Çevrimdışı Pascal

Alıntı
Pascal, nannan, MUSTAFA_, ozi, Tolgaozkhrmn, rrodeon, fore_kazık, anilt, Akil Emre, Zoro, mactaupe, AdemG, mehmetthedum, Samo1903, Renton, aytactereci, side_ali, erty, Özgür, onurt, xpenche, Anıl ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Herkes bir haber duysak diye beklemede  :icool:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Tolga

Herkes bir haber duysak diye beklemede  :icool:
Aynen birşey olursa diye bekliyoruz bakalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

hafta sonuna girdik beyler gecmis olsun kapmap heleki bekliceğimiz bir mac dahi yok:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bugünkü konuşmalardan sonra kimsenin beklentisi kalmadı herhalde :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben seviyom bu adami yaa  :steamed: :steamed:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

bugünkü konuşmalardan sonra kimsenin beklentisi kalmadı herhalde :)
benim baska seylerde `de kalmiycak beklentim  bekledigim gerceklesmez ise
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

4 dklık video hiç birşey ifade etmez tabi ama bu çocuk nedense hoşuma gitti hızlanması filan gayet iyi.Ayağı düzgüne benziyor.Boyu da iyi.Sanki ilerde premier lig yapacak bu çocuk hissi oluştu içimde.

Çevrimdışı Deniz

bugün hüsran mı dolmuş buralar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

tüm ümidimizi aldılar denizzzzz  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Biraz öyle oldu :)

Çevrimdışı Pascal

4 dklık video hiç birşey ifade etmez tabi ama bu çocuk nedense hoşuma gitti hızlanması filan gayet iyi.Ayağı düzgüne benziyor.Boyu da iyi.Sanki ilerde premier lig yapacak bu çocuk hissi oluştu içimde.

Ben çok beğendim bu adamı, alınsın isterim, çok içime sindi.

Çevrimdışı Karabay

yılmaz vural osmanlıspordan ayrılmış. yazık bu adama ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 23:34:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben çok beğendim bu adamı, alınsın isterim, çok içime sindi.

Çocuk fena durmuyor, patlayıcı kuvvet var, ortalar sert muz orta DA, Bir de hatalarını görbileceğimiz video olsa keşke.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

sıkmayın canınızı beyler en büyük Beşiktaş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 23:38:23
  • Beşiktaş / Bodrum
sıkmayın canınızı beyler en büyük Beşiktaş

:drunkard:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Çocuk fena durmuyor, patlayıcı kuvvet var, ortalar sert muz orta DA, Bir de hatalarını görbileceğimiz video olsa keşke.

Hataları olacaktır elbet, hatasız oyuncu yok. Ama yaşının genç oluşundan dolayı gelişime açık ve zamanla hata yüzdesi azalır. Bu durum her genç oyuncu için geçerli. Burada asıl önemli olan ve görülmesi gereken, birçok bek oyuncusunda olmayan birçok özelliğe bir arada sahip olması. Kolay kolay bulunamayacak bir oyuncu tipi. Bence ciddi ciddi düşünülmeli..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 23:44:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Hataları olacaktır elbet, hatasız oyuncu yok. Ama yaşının genç oluşundan dolayı gelişime açık ve zamanla hata yüzdesi azalır. Bu durum her genç oyuncu için geçerli. Burada asıl önemli olan ve görülmesi gereken, birçok bek oyuncusunda olmayan birçok özelliğe bir arada sahip olması. Kolay kolay bulunamayacak bir oyuncu tipi. Bence ciddi ciddi düşünülmeli..

Yalnız bir şeyi unutmamak gerek. Bu ligler çok alt seviye. Gerçekten baya baya alt seviye.

Türkiye'de kapalı savunmaya böyle uçmak kaçmak zor. Hızlı olduğu kadar pozisyon bilgisi dengesi çok iyi olmalı buraya gelecek oyuncunun sakin oyunu da oynayabilmeli
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Yalnız bir şeyi unutmamak gerek. Bu ligler çok alt seviye. Gerçekten baya baya alt seviye.

Türkiye'de kapalı savunmaya böyle uçmak kaçmak zor. Hızlı olduğu kadar pozisyon bilgisi dengesi çok iyi olmalı buraya gelecek oyuncunun sakin oyunu da oynayabilmeli

O hafif dediğin lige bizim Serdar'ı koysak, bu adamın oynadığı oyunu oynayamaz. O yüzden şu video görüntülerini hafife almamak gerek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 23:56:44
  • Beşiktaş / Bodrum
O hafif dediğin lige bizim Serdar'ı koysak, bu adamın oynadığı oyunu oynayamaz. O yüzden şu video görüntülerini hafife almamak gerek.

İşte büyük ihtimalle bu adamı koysak bizim takıma şuan bu da Serdar kadar oynayamaz.

Her ligi kendi içinde değerlendirmek gerek bence. Çocuğun hiç kalçasını koyup dengesiyle döndüğünü ya da kısa alandan çıktığını göremedim videoda hep açık alan.

Linnes'te çok şeyi görebildik her şeyden var baya baya ama bu tatmin etmedi çok beni izlemek gerek
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Gorende bundesliga'ya gelecek sanir  :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu günden itibaren transfer falan beklemiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 00:02:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Gorende bundesliga'ya gelecek sanir  :kop:

Bundesliga'da daha iyi oynar burası kasaplar ve çlümüne savunma yapanlar ülkesi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

neerde o eski transfer dönemleri. dandik medyadan hergün adrian mutu beşiktaşta haberi okurduk  :D bu ara medya pek durgun.