2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575464 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

#Transfer | Bir dönem Besiktas formasi giymis olan Bebe Benfica tarafindan Ispanyol ekibi Córdoba'ya kiralandi.

:bawling:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

Atiba 1.750 istiyormus maas  yorum sizin  :iblush:
imza parasıda istiyor üstüne o gidici seneye
See you in another life,brother.

Çevrimiçi blackeagle35

Artık bu sağ bek olayı iyice abartılmaya başladı gerçekten..Bu takım orta saha almazsa çok zorlanacak..Sebeplerini yazıyorum her zaman..Herkes sağ bek diyor..Bu takımın Atiba-Veli'ye alternatif değil,onların yerine oyuncu bulması lazım..Bu takım 2009'da İbrahim Toraman bek iken şampiyon oldu,2003'de Kaan Dobra 5'linin sağ koridorunu kullanırken şampiyon oldu..Ancak burada yapılan önemli hamleler Guinti ve Ernst oldu..Şampiyonluğu bu hamleler çok etkiledi..

Artık bu sağ bek olayı iyice abartılmaya başladı gerçekten..Bu takım orta saha almazsa çok zorlanacak..Sebeplerini yazıyorum her zaman..Herkes sağ bek diyor..Bu takımın Atiba-Veli'ye alternatif değil,onların yerine oyuncu bulması lazım..Bu takım 2009'da İbrahim Toraman bek iken şampiyon oldu,2003'de Kaan Dobra 5'linin sağ koridorunu kullanırken şampiyon oldu..Ancak burada yapılan önemli hamleler Guinti ve Ernst oldu..Şampiyonluğu bu hamleler çok etkiledi..

Haklısınız ancak SIFIR KATKILI serdarlada o bölge gitmiyor malesef
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Gokhan Inler è sempre più un oggetto misterioso per questo Napoli di Rafa Benitez. Lo scorso anno lo svizzero era una pedina fondamentale per il gioco dello spagnolo, ma già dai preliminari di Champions League si era capita la forte involuzione del giocatore nelle gerarchie della zona mediana del campo.

Il numero 88 azzurro, infatti, non è sceso in campo nella Supercoppa Italiana contro la Juventus e non ha preso parte neanche alla vittoria contro il Cesena, alimentando sempre più le voci di una sua partenza imminente. Il centrocampista elvetico ha molti estimatori, sopratutto in Turchia (Galatasaray e Bursaspor su tutte), ma Benitez non vuole cederlo nella sessione invernale di mercato.

In caso d’improvvisa cessione del capitano della Nazionale svizzera, si pensa a due rinforzi conosciuti da Benitez: lo spagnolo Camacho o il francese Toulalan.

İtalyanlar Galatasaray ve Bursaspor diyor İnler için
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Biz Maxi veya Linnes beklerken Kraft'ı alıp gelecekler.

Buda 1 saat önceden..

Sanırım genelde Gs ile anılıyor ama Beşiktaş ile hoş demiş  :biggrinking: :biggrinking:

Inler potrebbe approdare in Turchia
In principio Inler era finito nel mirino di mercato del Galatasaray, club che però attualmente sembra maggiormente concentrato sulle cessioni piuttosto che sulle entrate. Attualmente il centrocampista è gradito al Besiktas: il presidente della società turca infatti pur smentendo l’interesse attuale nei confronti del nazionale elvetico ma aprendo uno spiraglio su una trattativa futura, proprio nella prossima estate quando il Napoli potrebbe decidere di lasciar partire il giocatore. Da qui a giugno dunque il nome di Inler sarà molto pronunciato sull’asse di mercato Italia-Turchia anche se non è da escludere, come accaduto nelle precedenti sessioni, una fumata nera che consentirebbe ad Inler di rimanere in terra partenopea fino all’estate del 2015.

continua su: http://calcio.fanpage.it/calciomercato-napoli-inler-verso-l-addio-a-giugno/#ixzz3OLLowAlm
http://calcio.fanpage.it

İnler Türkiye'de arazi olabilir
Prensip olarak İnler yangın piyasası Galatasaray Kulübü altına geliyor ama şimdi satış yerine gelir daha odaklanmış görünüyor vardı. Şu anda orta saha Beşiktaş'a hoş: Türk toplumunun Başkanı Aslında İsviçre ulusal karşısında geçerli faiz inkar ama Napoli player izin karar verebilir zaman gelecek anlaşma, hemen yanındaki yaz bir pencere açarken. Burada Haziran ayında itibaren, Inler nedenle ismi çok önceki oturumlarda, İnler Napoli yazına kadar zeminde kalmak için izin verecek bir siyah bir duman olduğu gibi, dışlanacak olmasa bile Türkiye-İtalya pazarının ekseninde telaffuz edilecek 2015.

http://calcio.fanpage.it/calciomercato-napoli-inler-verso-l-addio-a-giugno/#ixzz3OLLowAlm devam
http://calcio.fanpage.it

http://calcio.fanpage.it/calciomercato-napoli-inler-verso-l-addio-a-giugno/
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Gokhan Inler è sempre più un oggetto misterioso per questo Napoli di Rafa Benitez. Lo scorso anno lo svizzero era una pedina fondamentale per il gioco dello spagnolo, ma già dai preliminari di Champions League si era capita la forte involuzione del giocatore nelle gerarchie della zona mediana del campo.

Il numero 88 azzurro, infatti, non è sceso in campo nella Supercoppa Italiana contro la Juventus e non ha preso parte neanche alla vittoria contro il Cesena, alimentando sempre più le voci di una sua partenza imminente. Il centrocampista elvetico ha molti estimatori, sopratutto in Turchia (Galatasaray e Bursaspor su tutte), ma Benitez non vuole cederlo nella sessione invernale di mercato.

In caso d’improvvisa cessione del capitano della Nazionale svizzera, si pensa a due rinforzi conosciuti da Benitez: lo spagnolo Camacho o il francese Toulalan.

İtalyanlar Galatasaray ve Bursaspor diyor İnler için
Bursa'nın borçları var UEFA'dan ceza bile aldılar onlar alamaz yani, Gs'yın durumunun da Bursa'dan farkı yok biz alamıyorsak İnler'i Gs hiç alamaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Biz Maxi veya Linnes beklerken Kraft'ı alıp gelecekler.
Ben öyle olacağını düşünüyorum.Maxi'de bizi reddettiyse geriye alternatif kalmadı.

Çevrimdışı Renton

Bilic emil krafthı sona yazmıştır net
See you in another life,brother.

İki saat önceki maxi haberine portekizden yorum

"É o Besiktas ou a Juventus?
Afinal fica no Benfica.
Não gastem mais tinta...
"

"Bu Beşiktaş veya Juventus?
Sonuçta Benfica yer almaktadır.
Daha fazla mürekkep israf etmeyin ..."

:D :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi blackeagle35

Haklısınız ancak SIFIR KATKILI serdarlada o bölge gitmiyor malesef
Ben de oyunu tutmada,hücuma katkıda sıfıra yakın olan Atiba ve Veli'den daha iyisi gelmeli diyorum..Konya önde bastı,Atiba ve Veli'nin feleği şaştı..Sağ bek çok elzem ama öncelik orta saha olmalı benim fikrim..

Çevrimdışı f_madida

Atiba 1.3 istiyor yonetim de 1.1'e razi galiba...Atiba kalsin bence, hem su anda ligin ortasindayiz, eger sampiyonluk iddiamizi surdureceksek Atiba'nin gitmesi hic mantikli olmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anıl

Santrafor hariç hepsine katılıyorum  :claps:
Lazım lazım santrafor da lazım. Pektemek'i saymamak lazım bu sene anca toparlar zaten sene sonuna kadar. 2 forvetle 3 kulvar zor :alala:

Çevrimdışı Türkay

İki saat önceki maxi haberine portekizden yorum

"É o Besiktas ou a Juventus?
Afinal fica no Benfica.
Não gastem mais tinta...
"

"Bu Beşiktaş veya Juventus?
Sonuçta Benfica yer almaktadır.
Daha fazla mürekkep israf etmeyin ..."

:D :D

Cardozo bile geldi o niye gelmesin ki  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Cardozo bile geldi o niye gelmesin ki  :bandit:
Teklifimizi kabul etmemiş deniyor.

Çevrimdışı Tolga

Lazım lazım santrafor da lazım. Pektemek'i saymamak lazım bu sene anca toparlar zaten sene sonuna kadar. 2 forvetle 3 kulvar zor :alala:
Katılıyorum. :ok:

Linnes içinde norveç basınını taradım ama epeydir hiç alakamız yok sanırım

O defter kapandı ..

Linnes'inde Lanziniden farkı yok sanırım kafa olarak..

Türkiye nin en önemli kulüplerinden birisine gelmiyorsun..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Türkay

Dur o zaman önce sağ bek i alalım sf de bulunur elbet  :money: Ama ömer ile 4 tane sf miz var ve 1. sırada Ba varken ve formdayken Cenk'in bile formayı alması zor, yeni gelenin oynaması çok daha zor

Çevrimdışı ozan062

Bu sene takım şampiyon olamazsa Bilic büyük olasılık gidecek ama şampiyon olursa seneye stat bir sene daha şampiyon oluruz yani sonra büyük gelirler falan  kimse tutamaz bizi ama bu sene o sene bu sene en önemli sene

bu dediğinin imkanı yok anca yonetimin elden vereceği paralarla olur bu işler cnk artık elde rehin edilecek bir varlık kalmadı  :)) sadece tribün gelirleri artı gelecektir,, oda nerden baksan en fazla 50milyon tl olur onun dısında bütün gelen gelirler borclara gidiyor:)) yani o beklediğimiz sıcrayıs 3 sene daha olmaz...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Galatasaray inanılmaz kötü durumda ama hiçbiri çaktırmıyor. Geçen gün Abdürrahim Albayrak açıklama yaptı tüm oyuncular alacak yoktur kağıdını imzaladı hepsine teşekkür ediyorum diye. Aslında resmen evrakta sahteciliği açıkladı ama tabi saray ziyareti sebebiyle dokunulmazlar. Zaten transfer yapmayabiliriz diye açıklama yapmışlardı hiç transfer yapmadan devam eder onlar sözleşmeli 51 tane oyuncuları varmış.

Çevrimdışı Tolga

Linnes içinde norveç basınını taradım ama epeydir hiç alakamız yok sanırım

O defter kapandı ..

Linnes'inde Lanziniden farkı yok sanırım kafa olarak..

Türkiye nin en önemli kulüplerinden birisine gelmiyorsun..
Aynen Volkan abi Linnes işi bence de yattı artık.

Çevrimdışı Türkay

bu dediğinin imkanı yok anca yonetimin elden vereceği paralarla olur bu işler cnk artık elde rehin edilecek bir varlık kalmadı  :)) sadece tribün gelirleri artı gelecektir,, oda nerden baksan en fazla 50milyon tl olur onun dısında bütün gelen gelirler borclara gidiyor:)) yani o beklediğimiz sıcrayıs 3 sene daha olmaz...

Abi ben de en az +2 yıl olarak düşünmüştüm ilk stat ile şampiyonluk sonraki seneler gelirler ile şampiyonluk

Çevrimdışı ozan062

maxi juveye gidebilirmis gecmis olsun oraya gitmesede bu sefer benficayla sozlesme uzatacak o iş yalan oldu bence
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

maxi juveye gidebilirmis gecmis olsun oraya gitmesede bu sefer benficayla sozlesme uzatacak o iş yalan oldu bence
Juventus devreye girerse zaten bize yedirmezler ama bana biraz sallama bir habermiş gibi geliyor.