2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575064 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

ne alakasi var bende ondan bahsediyorum.bilic asla sampiyon olamaz diyenler var bende ona istinaden yazdım yoksa ben bilice güveniyorum hemde sonuna kadar.ben ona alınan oyunculara göre elestri yaparim kadro kalitesine göre elestri yaparim yok sosayi niye cikardi da ismaili soktu muhabbeti deil benm derdim adam sosayi cikardi çünkü ölmüştü herkes gördü zaten iide oynamiyodu ismailin topla beraber gidebilme ozelligini kullanmak icin aldi oyuna napsin adam baska oyunncu yok elinde neyse ben herkesin görüşüne saygi duyuyorum sonucta hepimiz besiktasin iiligi icin cabaliyoruz ama kimse bana gelipte bilicte sampiyon olcak kapasite yok demesin bu büyük hakaret olur
Benim görüşüm de Bilicin şampiyon olucak kapasitesi olmadığıdır, saygı duymalısınız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:44:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çağrı bu sayfaya senin futbolcularla ilgili çok değerleri yorumların için giriyorum:) ama buna katılamayacağım.
ntvspor trollün önde gidenidir.:) zaten bu tip sitelerin de kaynakları benim troll diye eleştirdiğim, çarpıtılmış şekilde bilgi sızdıran birilerinin adamları. Biliç'in böyle bir adamı olmadığını, kendi açısından bilgi sızdıramadığını biliyoruz hepimiz. o yüzden bunların hepsine 100% inanmamak lazım.

bakın ben bir önceki mesajımda da söyledim. yönetim ve biliç arasında anlaşmazlık olabilir, farklı futbolcu talepleri de olabilir.
bizim yönetimin para hiç problem değil istediğini al, opsiyonların bunlar dediğine, Biliç'in de yok olmaz ortasaha istemiyorum dediğine inanmıyorum. anlaşmazlık da çok normal bence. tek adam fikrinden çok ortak akıl olmalı. ne Biliç ne de yönetimden bir kişi ipleri tamamen eline almamalı.

2 mesaj önce Biliç'in kasımdaki açıklamasını gönderdim. defansif ortasaha ihtiyacı olduğunu açıkça belirten. ama Biliç'in öncelikleri veya tercihleri olabilir, A kişisini değil de B kişisini istiyorum diyebilir, ya da ondan önce şu sağ beki halledin, ben francoyu dmc kullanabilirim gerekirse demiş de olabilir. yani seçmek zorundaysam sağ bek diyorum demiş olabilir.

buna da saygı duymak lazım. yönetim olarak buna saygı duymuyorsan o zaman tutmayacaksın bu adamı. yönetimden bir kişi olarak katılmıyor olabilirsin, ama bunun çözümü de oraya buraya hem de bu şekilde bilgi sızdırmak değil. sızan bu bilginin temeli olabilir ama çarpıtılmadığı ne malum? o yüzden inanmıyorum dedim.

ayrıca bu konunun yayılma şeklini de Fikret Orman geldiğinden beri bu kadar açık seçik yapılmamış biçimde bilgi sızdırma şeklinde yapıldığını görüyorum. bu beni işin aslından daha çok rahatsız ediyor. huzur kayboldu mu az orta saha opsiyonundan daha çok zarar verir takıma.

Abi teşekkür ederim öncelikle :)

Haber kesin doğru die düşünmüyorum zaten ondan dedim habere göre hareket etmeyelim diye. Hatta 3-4 gün önce Övünç'e ağır yüklendim sürekli sıktığı için.

Senin dediğin gibi de olabilir yönetim 3 isim önermiştir o üçü de uymamıştır almayın derse benim kabulümdür zaten. Ama biraz aklı başında adam ortasaha almayalım dememeli.

Umarım senin düşündüğün gibidir sonuçta her şeyden önce Beşiktaş gelir :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bilic'in şampiyon olacak kapasitesi var ama takımı şampiyon yapacak inancı yok maalesef bu da olmayınca olmuyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:45:46
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı  :iblush:

Alınmayan adam için açıklama istenmez tabi ama gerçekten kızıyorum.

Paok şampiyonluğa oynuyor bu sene orada onlar güvenip alıyorsa bu adam sakat değil ilk olarak.

Bu adamın istatistikleri çok iyi. Bu adam çift yönlü ortasaha. Bu adam bedava. Bu adam gelmek de istedi.

Bu adam niye alınmadı? İşte bunun cevabını çok merak ediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Tamam kardeşim zaten habere göre hareket edelim demiyorum ben.

Sadece ortadan yürümeyi bilelim. Adamı eleştirilemez yapmayın başımıza iş açıyoruz sonra. Duracağı yeri bilmeli kim olursa olsun.

Bilic bu sene var 3 sene sonra yok ama bu kadrı 10 yıl olacak. Yapılanma Bilic'e emanet edilemez edilirse 20 milyon euro harcattı 2 sene önce Moskova'ya.

Samedov, Corluka, N'doye için şimdi satsalar kaç para edecek acaba bunlar.
  :claps: :claps: abi ii tespit valla ama genede bi oyun felsefesi olusturdu bu adam ona uyacak adamlar almaya calisiyo yönetim yoksa bilici gonder atiyorum sergeni al oda yeni bi yapilanmaya sokar takimi sistemi degistirir ve güme gideriz ben bu sistemi cok sevdim valla kadro kalitesini arttirirsak  her takimla basedebiliriz bana gore bilicin en.büyük basarisi budur adam bi oyun kültürü gelistirdi besiktasta ve bu devam etmeli ona gore oyuncu alinmali

Çevrimdışı TØLGA

Alınmayan adam için açıklama istenmez tabi ama gerçekten kızıyorum.

Paok şampiyonluğa oynuyor bu sene orada onlar güvenip alıyorsa bu adam sakat değil ilk olarak.

Bu adamın istatistikleri çok iyi. Bu adam çift yönlü ortasaha. Bu adam bedava. Bu adam gelmek de istedi.

Bu adam niye alınmadı? İşte bunun cevabını çok merak ediyorum.
cok basit bilic istemedi  :bandit:
Onun keyfine kalmış
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:47:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic tartışması çok uzar gider aslında herkes birbirine saygı duymalı.

Belki şöyle değerlendirmek daha doğru olur.

Bilic mi Bielsa mı kesin şampiyon yapar Beşiktaş'ı diye sorsam ne dersiniz? Taktiksel anlamda soruyorum.

Yoksa Bielsa kafadan çatlağın Allah'ıdır 3. günde istifa eder burada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Katılıyorum zaten yabancı almak akıl işi değil ortasha için oynatamadıktan sonra.

Pozisyon sayısından çok pozisyon girişimine bakılmalı diye düşünüyorum. Tottenham ilk yarı çok fena hapsetti bizi. Resmen tek kale oynadılar üretememek ayrı konu tabi ki.
O zaman Bilic'e o kadar kızmaya gerek yok demek ki. Orta saha için benim bildiğim iki ihtimal var. Tolgay ve İnler. Anladığım kadarıyla Tolgay'ın defansif yönü biraz daha zayıf. Oğuzhan varken, Gökhan İnler'i alamıyorsak Tolgay'ı almak da gereksiz olabilir. Hele ki sezon sonunda bitmiş bir stadyumla canavar bir yabancı alabileceksek.
Şahsen Soldado'nun bi 2 pozisyonu haricinde gol yiyeceğimizi bir an bile düşünmedim maçta. İki takım da pozisyon bulamadı; öyle aman aman baskı da yapamadı maç boyunca. Sadece golü attığımız 2-3 dakikada biz hapsettik; uzatmalarda da doğal olarak onlar baskı kurdu.
Konuyu dallandırıp budaklandırmak istemiyorum ama İçerideki Asteras maçında nasıl puan kaybettiğimizi hatırlarsan Gs maçında da neden geride başladığımızı anlarsın diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Renton

Bilicin yaptığı değişiklikleri eleştiriyoruz sosaya o maçta o kadar dayandığına dua etmeli son 2 haftadır sosa zaten sahada yoktu gs maçında çıldırdım ben zeminin falanda etkisi vardı yedeklerde hücuma sokacak adam yoktu hocada ismaili aldı ha belki atınç alınabilirdi ama sosa-ba derbide yürüdüler
See you in another life,brother.

Çevrimdışı rubi_tobin

ne alakasi var bende ondan bahsediyorum.bilic asla sampiyon olamaz diyenler var bende ona istinaden yazdım yoksa ben bilice güveniyorum hemde sonuna kadar.ben ona alınan oyunculara göre elestri yaparim kadro kalitesine göre elestri yaparim yok sosayi niye cikardi da ismaili soktu muhabbeti deil benm derdim adam sosayi cikardi çünkü ölmüştü herkes gördü zaten iide oynamiyodu ismailin topla beraber gidebilme ozelligini kullanmak icin aldi oyuna napsin adam baska oyunncu yok elinde neyse ben herkesin görüşüne saygi duyuyorum sonucta hepimiz besiktasin iiligi icin cabaliyoruz ama kimse bana gelipte bilicte sampiyon olcak kapasite yok demesin bu büyük hakaret olur

Alaka şu senin yazdıklarında "o zmn gonderelim bilici ndn tutuyoz ki elimizde madem sampiyon olamicaksak hic kimse bilici suclayamaz"
Ben suçlarım sonuna kadar da suçlarım.
Böyle kötü rakiplerin varken; Anadolu takımları bu haldeyken olamazsan suçlarım.
Hatalara kendince makul cevaplar bulabilirsin ancak ben yaptığı hatalara mantıklı cevap bulamıyorum.
Ben gelipte söylerim buradan da söylerim Biliç bu hataları yapmaya devam ederse şampiyon falan olamayız.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Anıl

O zaman Bilic'e o kadar kızmaya gerek yok demek ki. Orta saha için benim bildiğim iki ihtimal var. Tolgay ve İnler. Anladığım kadarıyla Tolgay'ın defansif yönü biraz daha zayıf. Oğuzhan varken, Gökhan İnler'i alamıyorsak Tolgay'ı almak da gereksiz olabilir. Hele ki sezon sonunda bitmiş bir stadyumla canavar bir yabancı alabileceksek.
Şahsen Soldado'nun bi 2 pozisyonu haricinde gol yiyeceğimizi bir an bile düşünmedim maçta. İki takım da pozisyon bulamadı; öyle aman aman baskı da yapamadı maç boyunca. Sadece golü attığımız 2-3 dakikada biz hapsettik; uzatmalarda da doğal olarak onlar baskı kurdu.
Konuyu dallandırıp budaklandırmak istemiyorum ama İçerideki Asteras maçında nasıl puan kaybettiğimizi hatırlarsan Gs maçında da neden geride başladığımızı anlarsın diye düşünüyorum.
Abi tamam Asteras maçında puan kaybettik ama oynadığımız oyundan memnun olmayan 1 kişi var mıydı ? Belki 4-0 5-0 bitecek maç 1-1 bitti. Ama herkes gurur duydu oyunla keza Tottenham maçı da öyle. Ama derbilerde öyle bir oynuyoruz ki beraberliğe dua edecek hale geliyoruz. Benim eleştirdiğim konu bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:54:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi tamam Asteras maçında puan kaybettik ama oynadığımız oyundan memnun olmayan 1 kişi var mıydı ? Belki 4-0 5-0 bitecek maç 1-1 bitti. Ama herkes gurur duydu oyunla keza Tottenham maçı da öyle. Ama derbilerde öyle bir oynuyoruz ki beraberliğe dua edecek hale geliyoruz. Benim eleştirdiğim konu bu.

Benim de demek istediğim buydu.

Yine şampiyon yapabilir ama derbi galibiyetleri bu mentalite ile çok zor. Ciddi anlamda çekiniyor.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bir arkadaş söylemişti galiba bilicle liverpoolu yeneriz ama derbi kazanamayız diye haklıydı  :ok: geçen seneki ilk yarısını önde kapattığımız fenerin 10 kişi olduğu maçtaki 2.yarıdaki oyun neydi zaten
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:55:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Böyle kötü rakiplerin varken; Anadolu takımları bu haldeyken olamazsan suçlarım.

Rakipler malesef sadece oyun olarak kötü yalnız. Çok ciddi puan topladılar.

Fener süper performans gösterse de bu puanı alacaktı devre sonu yine.

Asıl mesele biz seneye yine böyle iyi performans gösterebilecek miyiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

o zmn gonderelim bilici ndn tutuyoz ki elimizde madem sampiyon olamicaksak hic kimse bilici suclayamaz once fb ve gs kalitesinde bi kadrosu olsun (sadece geri 5li icin bahsediyorum hucumda onlardan daha iyiyiz ) o zmn bu elestrilerinize hak veririm ne demek hamle eksikligi bilic kemalı cikarsa oyundan yerine elindeki tek secenek kamil adam napsin once onun kadtosunu zenginlestiricez kaliteli saglam oyuncular alicaz bak bakalim bilic nasil eziyo ipne gs yi fenevi
@Dogan abi bak demişsin ki Fb ve Gs kalitesinde bir kadrosu olsun. Şimdi bizim bu kadromuz hatta Sosa yokken, Arsenal'a iki maçta da kök söktürdü mü ? Evet. Tottenham'a deplasmanda kök söktürüp burada yedek kadroyla yendi mi ? Evet. Feyenoord'u iki maçta da ezdik mi ? Evet. Bu takımların hangisinin kadro kalitesi kötü Gs ve Fb nin kadro kalitesinden ? Hiçbirinin. Ben tamamen bu konuda eleştiriyorum ve tekrar söylüyorum Bilic derbilerde ki anlayışını değiştirmezse derbi falan kazanamayız.

Çevrimdışı nannan

Sen önce ne istediğine karar vereceksin. Maç kazanıp şampiyon mu olacaksın gurur mu duyacaksın?
Asteras maçında o zemie rağmen yaldır yaldır gidip 2'yi atamayınca adamlar gelip tıklatır 1 puanı verirsin dandik Yunan takımına. Aynı şeyi GS maçında yapsaydık hapsettiğimiz GS'nin forveti aynı golü yine atardı çünkü zeminden dolayı takım yorulduğunda takıma enerji kazandıracak yedeğimiz yoktu. Ha istediğimiz gibi gitmedi; Ne puan aldık ne de gurur duyduk mücadelemizle. Ama sen gurur duymaya devam edebilirsin çünkü bu takım 16 haftayı deplasmanda oynayarak liderin 1 puan gerisinde ikinci bitirdi.

Çevrimdışı Türkay

Bu sene takım şampiyon olamazsa Bilic büyük olasılık gidecek ama şampiyon olursa seneye stat bir sene daha şampiyon oluruz yani sonra büyük gelirler falan  kimse tutamaz bizi ama bu sene o sene bu sene en önemli sene

Çevrimdışı Anıl

Sen önce ne istediğine karar vereceksin. Maç kazanıp şampiyon mu olacaksın gurur mu duyacaksın?
Asteras maçında o zemie rağmen yaldır yaldır gidip 2'yi atamayınca adamlar gelip tıklatır 1 puanı verirsin dandik Yunan takımına. Aynı şeyi GS maçında yapsaydık hapsettiğimiz GS'nin forveti aynı golü yine atardı çünkü zeminden dolayı takım yorulduğunda takıma enerji kazandıracak yedeğimiz yoktu. Ha istediğimiz gibi gitmedi; Ne puan aldık ne de gurur duyduk mücadelemizle. Ama sen gurur duymaya devam edebilirsin çünkü bu takım 16 haftayı deplasmanda oynayarak liderin 1 puan gerisinde ikinci bitirdi.
O konuda hepimiz gurur duyuyoruz zaten orada bir sıkıntı yok. İşte istediğimiz gibi gitmedi ne maçı kazanabildik ne de mücadelemizle gurur duyabildik. Yenileceksekte saldıralım kaçıralım öyle yenilelim isterim ben. Tabii ki gönül kazanmayı ister ama kazanamıyorsakta böyle yenilmeseydik keşke :)

Çevrimdışı cisse557

meçhul paylaşmış.

Çevrimdışı Türkay

3 sene üst üste bütün derbileri kaybedelim ama 3 sene üst üste şampiyon olalım ben buna razıyım

Çevrimdışı Tolga

Her ne kadar kadronun yeterli olmadığını düşünsem de bu takım Arsenal ve Tottenham ile kafa kafaya oynadı. Sorun Bilic'in Fb ve Gs'yı gözünde çok büyütmesidir.Böyle baktığı müddetçe derbi kazanamayız ama yine söylüyorum tek başına bu da yeterli değil.Stat ve kadronun güçlendirilmesi de derbi kazanma yolunda çok önemli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

meçhul paylaşmış.
eski bu zaten bundan 2 hafta önce ben atmıstım buraya :D
Sponsorlar flen eski fake belge  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı rubi_tobin

Rakipler malesef sadece oyun olarak kötü yalnız. Çok ciddi puan topladılar.

Fener süper performans gösterse de bu puanı alacaktı devre sonu yine.

Asıl mesele biz seneye yine böyle iyi performans gösterebilecek miyiz.

İşte durum bundan ibaret Anadolu takımları o kadar kötü ki hocasız fener yeni hocalı cincon trabzon bile bunlardan puan alıyor.
Biz de puan aldık diye seviniyoruz.
Seneye derken 2.yarıdan bahsediyorsan çok zorlu olacak.
Küme düşmeme mücadelesi başladığında durum değişecek.
Sonuncu Balıkesir ile 11.Akhisar arasında 5 puan var. 7 Takım az değil.
Diğerleri hakem kaküllü bişeyler cevirip puan alır ama biz alamayız.
Yedirmezler. Tek şansımız oynamak. Zaten her zaman üzerimize oynanır.
Biliç de bazı maçlar yaptığı güzel şeylere 2 maç ara verip, derbilerde batırıp çok zor şampiyon yapar.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Tolga

mesaj silindi
Önce siz üslubunuzu bir düzeltin ondan sonra söylediklerinizi ciddiye alıp yorum yapalım.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 18:11:42 Necmi ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...