2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4576813 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

Bilic'e göre 2 ortasaha yok sorun burada zaten.

Veli Atiba Necip Oğuzhan olarak 4 ortasaham var gözüyle bakıyor endişe edilen yer burası.
bilicin oguzhani veli yada atibanin yerinde dusunmedigini hepimiz biliyoruz e biri de her zmn sakat olur cezali olur bi oyun doner orda dogal olarak defansif orta saha olarak iki secenegimiz kaliyo futbol profesyonellerin isi suan burda tartistigimiz her seyin bilic kitabini yazar adam isi biliyo oyuncularin ozelliklerini bizden daha ii biliyo ne gerektigini ii biliyo ve orta saha belkide tamamlanmak uzeredir de kaboul u halletmeye calisiyolar inler yada tolgay arslan olabilir

Çevrimdışı forzatunga

bende tanımıyorum ama takip ediyorum :)

özellikle transfer dönemleri sanki inside bilgi alıyormuş tavırları ile prim yapmaya çalışır.takipçi filan kasıyor işte. şu ana kadar tutturduğu=0
Aman buna güvenip hareket etmeyin.Eski tweetlerine inerseniz, baya bir eskiye transfer dönemine filan, kendiniz de görürsünüz zaten.

Çevrimdışı onurt

Keten mi sağlam  :lol: :lol: :lol: full kolpadır arkadaşlar keten, hele seçim zamanı ne sallıyordu başkana.Aman bunun ipiyle kuyuya inmeyin sonra çok başınız ağrır.
arkadaşlar,

Biliç yüzünden transfer yapılmayacağı haberini kim veriyor? bu habere neden inanılıyor?
Biliç'in 2 ay önceki açıklaması altta. 2 ya da 3 transfer istediğini, sağ bek, stoper ve defansif orta saha isteiğini söylüyor.
anlaşılan o ki Biliç öncelik sıralamasını sağ bek, stoper, dmc olarak yapmış. belki de önceliğinin yerine getirlmemesine karşı çıkıyordur?

http://www.milliyet.com.tr/bir-degil-2-3-oyuncu-lazim-besiktas-1972164-skorerhaber/

Bu keten dediğiniz arkadaş ve 2 gün önce anlaşma sağlandı, kesinleşti artık bozulmaz 10.00da açıklıyorum diyen arkadaş belli ki yönetimden birilerinin adamları, paso kendi aralarında mention, rt, fav takılıyorlar.
velev ki yönetimle Biliç arasında anlaşmazlık olsun. bunun mutlaka bir sebebi vardır. Biliç başka oyuncuların değerlendirilmesini istiyordur, önceliği farklıdır vs.  Burda Biliç haksızdır haklıdır bundan daha önemli bir nokta var: dedikodu.
Beşiktaş bu anlaşmazlıklardan değil, dedikodulardan kaybediyor yıllardır. birileri gelmiş Beşiktaş taraftarını çeşitli yerlerde trollüyor.
Gayet amatör ruhla kurulmuş ve Beşiktaşlıların paylaşımları ile büyümüş bu forumun bunlardan korunması lazım.

Ben Biliç'in hataları olduğunu düşünüyorum ama hiçbir teknik direktör mantıklı bir açıklaması yoksa kadro derinliği sağlayacak bir transfere karşı çıkmaz.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 16:03:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bilicin oguzhani veli yada atibanin yerinde dusunmedigini hepimiz biliyoruz e biri de her zmn sakat olur cezali olur bi oyun doner orda dogal olarak defansif orta saha olarak iki secenegimiz kaliyo futbol profesyonellerin isi suan burda tartistigimiz her seyin bilic kitabini yazar adam isi biliyo oyuncularin ozelliklerini bizden daha ii biliyo ne gerektigini ii biliyo ve orta saha belkide tamamlanmak uzeredir de kaboul u halletmeye calisiyolar inler yada tolgay arslan olabilir

Malesef katılmıyorum.

Bilic'in taktiksel bilgisine büyük saygı duyarım çok iyi bir taktistendir.

Ancak takım planlaması ve transferden de bir o kadar anlamadığını Moskova'da fazlasıyla gösterdi. İnanılmaz kötü bir kadro mühendisliği örneği gösterdi tek yetkili olarak.

İlk geldiğinde demiştim kesinlikle ipler eline verilmemeli diye Özen gitti tek kaldı kesinlikle transferde ipleri eline almamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

arkadaşlar,

Biliç yüzünden transfer yapılmayacağı haberini kim veriyor? bu habere neden inanılıyor?
Biliç'in 2 ay önceki açıklaması altta. 2 ya da 3 transfer istediğini, sağ bek, stoper ve defansif orta saha isteiğini söylüyor.
anlaşılan o ki Biliç öncelik sıralamasını sağ bek, stoper, dmc olarak yapmış. belki de önceliğinin yerine getirlmemesine karşı çıkıyordur?

http://www.milliyet.com.tr/bir-degil-2-3-oyuncu-lazim-besiktas-1972164-skorerhaber/

Bu keten dediğiniz arkadaş ve 2 gün önce anlaşma sağlandı, kesinleşti artık bozulmaz 10.00da açıklıyorum diyen arkadaş belli ki yönetimden birilerinin adamları, paso kendi aralarında mention, rt, fav takılıyorlar.
velev ki yönetimle Biliç arasında anlaşmazlık olsun. bunun mutlaka bir sebebi vardır. Biliç başka oyuncuların değerlendirilmesini istiyordur, önceliği farklıdır vs.  Burda Biliç haksızdır haklıdır bundan daha önemli bir nokta var: dedikodu.
Beşiktaş bu anlaşmazlıklardan değil, dedikodulardan kaybediyor yıllardır. birileri gelmiş Beşiktaş taraftarını çeşitli yerlerde trollüyor.
Gayet amatör ruhla kurulmuş ve Beşiktaşlıların paylaşımları ile büyümüş bu forumun bunlardan korunması lazım.

Ben Biliç'in hataları olduğunu düşünüyorum ama hiçbir teknik direktör mantıklı bir açıklaması yoksa kadro derinliği sağlayacak bir transfere karşı çıkmaz.
  :claps: bende bunu anlatmaya calisiyorum bilicin istemedigini bilse bilse orman cebi bilir daha yakin kim bilebilirki akil var mantik var biz dusunmeden hemen atliyoz inanilmaz sacma haberler ben sadece gülüp geciyorum artik eger orta saha alinmazsa ki alinacaktir maddi yetersizliklerden alinmaz bilic istemiyo diye degil

Çevrimdışı Tolga

Bilic ateşle oynuyor bu sezon onun son şansı ama o bunun farkında değil.

Ve yine söylüyorum Bilic kendisine güvenmediği için transfer yapılmamasını istiyor bu şekilde başarısızlığının üstünü kapatacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

:claps: bende bunu anlatmaya calisiyorum bilicin istemedigini bilse bilse orman cebi bilir daha yakin kim bilebilirki akil var mantik var biz dusunmeden hemen atliyoz inanilmaz sacma haberler ben sadece gülüp geciyorum artik eger orta saha alinmazsa ki alinacaktir maddi yetersizliklerden alinmaz bilic istemiyo diye degil

Haklısın kardeşim bilse bilse bu kişiler bilir.

Çevrimdışı Dogan

Malesef katılmıyorum.

Bilic'in taktiksel bilgisine büyük saygı duyarım çok iyi bir taktistendir.

Ancak takım planlaması ve transferden de bir o kadar anlamadığını Moskova'da fazlasıyla gösterdi. İnanılmaz kötü bir kadro mühendisliği örneği gösterdi tek yetkili olarak.

İlk geldiğinde demiştim kesinlikle ipler eline verilmemeli diye Özen gitti tek kaldı kesinlikle transferde ipleri eline almamalı.
bilicten once bjk ve bilicten sonra bjk diye bakarsak olaya bi oyun felsefesi getirdigi boyle amator ruhlu bi defansla neler basardigini herkes görür ama ne yazik ki bunu sadece hamle yetersizligi taktik eksikligi diye lanse ediyoz bence yanlis...bu adam vodafone arenada rahatlikla sampiyon olur bu senede olur stadimiz yok ve bilic dar kadroyla savasiyo nasil olurda bilic oyuncu istemiyo sacmaligina inanabiliyoruz nasil olurda mactan sonra yanli medyanin yaptigi elestirilere inaniyozda bu basariyi bi anda unutabiliyoz adamin elinde ust duzey oyuncu varda oynatmiyomu kim demis istemiyo diye lutfen bunlari asalim
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 16:12:20 Dogan ]

Tüm olayın çözümü burada aslında http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100932/temmuz-ayinda-bir-ara-dagildim

Mesele taktiksel değil. Tamamen duygusal
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 16:20:08 aytactereci ]

Çevrimdışı Tolga

Bu arada sağ bek için Maxi Pereira'dan yanıt bekleyen Beşiktaş yönetimi bu transferin gerçekleşmemesi halinde Emil Krafth'a yönelecek. Beşiktaş, Krafth ile her konuda anlaşma sağladı. Ancak Slaven Biliç, Uruguaylı oyuncuyu listesinin ilk sırasında tutuyor.

Başkan Fikret Orman ile görüşen teknik direktör Slaven Bilic'in, "Maxi Pereira bize hem tecrübesi hem de kalitesiyle çok katkı sağlar. Hem savunmayı hem de hücumu çok iyi yapan bir oyuncu. Her iki ayağını da çok etkili kullanıyor ve de çok süratli. Ayrıca taç atışlarınıda uzun kullanabilmesi bizim için büyük avantaj olur" dediği öğrenildi.

Kaynak:LİG TV

Çevrimdışı Anıl

bilicten once bjk ve bilicten sonra bjk diye bakarsak olaya bi oyun felsefesi getirdigi boyle amator ruhlu bi defansla neler basardigini herkes görür ama ne yazik ki bunu sadece hamle yetersizligi taktik eksikligi diye lanse ediyoz bence yanlis...bu adam vodafone arenada rahatlikla sampiyon olur bu senede olur stadimiz yok ve bilic dar kadroyla savasiyo nasil olurda bilic oyuncu istemiyo sacmaligina inanabiliyoruz nasil olurda mactan sonra yanli medyanin yaptigi elestirilere inaniyozda bu basariyi bi anda unutabiliyoz adamin elinde ust duzey oyuncu varda oynatmiyomu kim demis istemiyo diye lutfen bunlari asalim
Allah allah her Bilic'i eleştiren medyanın gazına gelip mi eleştiriyo ? Bilic iyi bir hoca olabilir ancak Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek kadar iyi değil bence. Vodafone Arena'da rahatlıkla şampiyon olur ? O zaman önümüzdeki seneden itibaren Bilic'i göndermezsek hep biz mi şampiyonuz ? Bilic yeni stadda oynadığı derbilerde de yaslanmayı seçerse en fazla 3. oluruz yine.

Çevrimdışı Dogan

Allah allah her Bilic'i eleştiren medyanın gazına gelip mi eleştiriyo ? Bilic iyi bir hoca olabilir ancak Beşiktaş'ı şampiyon yapabilecek kadar iyi değil bence. Vodafone Arena'da rahatlıkla şampiyon olur ? O zaman önümüzdeki seneden itibaren Bilic'i göndermezsek hep biz mi şampiyonuz ? Bilic yeni stadda oynadığı derbilerde de yaslanmayı seçerse en fazla 3. oluruz yine.
o zmn gonderelim bilici ndn tutuyoz ki elimizde madem sampiyon olamicaksak hic kimse bilici suclayamaz once fb ve gs kalitesinde bi kadrosu olsun (sadece geri 5li icin bahsediyorum hucumda onlardan daha iyiyiz ) o zmn bu elestrilerinize hak veririm ne demek hamle eksikligi bilic kemalı cikarsa oyundan yerine elindeki tek secenek kamil adam napsin once onun kadtosunu zenginlestiricez kaliteli saglam oyuncular alicaz bak bakalim bilic nasil eziyo ipne gs yi fenevi

Çevrimdışı panic13

Selam Beyler,

Eski futbolcumuz Oktay Derelioğlu söyledi TVde: E'TOO bitmiş. Eğer doğru ise efsane olur. BA BA ile birlikte harika bir ikili olacaklar!!

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 Yıldır Arka arkaya kaybedilen Derbiler ve Bu Maçlarda Yanlış Taktik , Yanlış oyuncu Seçimleri nedeniyle , Biliçin Taraftarın Gözünde Kredisi tükeniyor :ok: Biliç Adam gibi Adamdır , İyi bir insandır Asi Ruhu e Sempatikliğiyle Taraftardaki Kredisini çok yükseltmişti ama Bu olaylardan sonra Kredisi yavaş yavaş tukeniyor :iscrewy: Adam Gibi Adam ama İyi Bir Hoca Kesinlikle değil!!! Sosa-İsmail değişikliğini bana Morinho olsa Açıklayamaz :akuma: Ne amaçla yaptın bu değişikliği ?? 10 kişisin ve Mağlupsun sen Sosa-İsmail değişikliği yapıyorsun :akuma: Sosa-Atınç değişikliği yapsa Kızmam , En azından Açıklaması olurdu Derdi ki : Atınçın boyu uzun Yüksek topla Gol aramak için oyuna aldım :iscrewy: Sosa-Cenk değişikliği ile Forveti Çiftleyebilirdi ama Ne yaptı İsmaili Aldı İsmaille Gol arıyor adam :s20: Daha doğrusu Korkalıgı yüzünden!! Zaten mağlupsun neden korkuyorsun??? En fazla 2yi yersin !! Nitekim Zaten yedin !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan

Kalecnin yetersiz olduğu görüşüne de katılmıtorum.

Takımın seviyesine göre kaleci seviyemiz 1 tık üst bile sayılır.

Takım sınıf atlayınca sıra kaleciye gelir çok gereksiz şuan kaleci transferi.
@çağrı sen yapma bari allah aşkına, geride bıraktığımız hangi maçta kalemizi güvende hissettik. Yanlış anlaşılmasın ben şimdi için kaleci tranfer edildin demiyorum. Öncelikli ihtiyaç olduğunu ve sezon sonunda mutlaka çözülmesi gerek diye düşünüyorum, bu lig için yeterliler.

Çevrimdışı Karabay

Burada garip bir ortam olmaya başladı.  Birileri başka birilerine cevap hakkı doğuran sözler ediyor ama kimse üstüne alınmıyor ve bildiğini okuyor. Herkesin birbirine zıt garanti duyumları var. Çok pis kafa buluyonuz bizle sanırım.

Çevrimdışı forzatunga

Bilic'e yeni statta bir sezon vermeden olmaz arkadaşlar.Emin olun zırt pırt hoca değiştirmek faydadan çok zarar verir.Bu yıl sonuç ne olursa olsun kalmalı.İyi bir hava yakaladık bunu kaybetmeyelim.Elbette hataları vardır zaten herkesi birden memnun etmesi de mümkün değil ama sabretmek lazım , hoca değiştirmek geldiğimiz seviyeden geri gitmek anlamına gelir.

Çevrimdışı TØLGA

2 Yıldır Arka arkaya kaybedilen Derbiler ve Bu Maçlarda Yanlış Taktik , Yanlış oyuncu Seçimleri nedeniyle , Biliçin Taraftarın Gözünde Kredisi tükeniyor :ok: Biliç Adam gibi Adamdır , İyi bir insandır Asi Ruhu e Sempatikliğiyle Taraftardaki Kredisini çok yükseltmişti ama Bu olaylardan sonra Kredisi yavaş yavaş tukeniyor :iscrewy: Adam Gibi Adam ama İyi Bir Hoca Kesinlikle değil... Sosa-İsmail değişikliğini bana Morinho olsa Açıklayamaz :akuma: Ne amaçla yaptın bu değişikliği ?? 10 kişisin ve Mağlupsun sen Sosa-İsmail değişikliği yapıyorsun :akuma: Sosa-Atınç değişikliği yapsa Kızmam , En azından Açıklaması olurdu Derdi ki : Atınçın boyu uzun Yüksek topla Gol aramak için oyuna aldım :iscrewy: Sosa-Cenk değişikliği ile Forveti Çiftleyebilirdi ama Ne yaptı İsmaili Aldı İsmaille Gol arıyor adam :s20: Daha doğrusu Korkalıgı yüzünden.. Zaten mağlupsun neden korkuyorsun??? En fazla 2yi yersin .. Nitekim Zaten yedin ..
ortasaha cöktüydü bildigin yol gecen hanıydi yedek klübesinde orfasaha oynuycak baska adam yoktu
Oda ismailin enerjisjnden yararlanmak istedi muhtemelen ama oda 2. Golde kosmadi bile
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

o zmn gonderelim bilici ndn tutuyoz ki elimizde madem sampiyon olamicaksak hic kimse bilici suclayamaz once fb ve gs kalitesinde bi kadrosu olsun (sadece geri 5li icin bahsediyorum hucumda onlardan daha iyiyiz ) o zmn bu elestrilerinize hak veririm ne demek hamle eksikligi bilic kemalı cikarsa oyundan yerine elindeki tek secenek kamil adam napsin once onun kadtosunu zenginlestiricez kaliteli saglam oyuncular alicaz bak bakalim bilic nasil eziyo ipne gs yi fenevi
Fenerbahçe maçında sağ bekte Necip'i oynatmasaydı derbiyi kazanabilir miydik ? Ya da kaybeder miydik ? Galatasaray maçında bir devre boyunca takımı geri çekmese derbiyi kazanabilir miydik ? Ya da kaybeder miydik ?

Çevrimdışı LORDBJK

Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış Beşiktaş ne çekiyorsa bu taraftarın pire için deve yakmasından çekiyor artık sıyrılın şu ergenlikten her şeyin en iyisini ben biliyorumdan,  biri derki bilic transfer yapamıyor önder özenin açıklamaları var atiba ile sosayı bilic aldı diye daha ne konuşuyorsun sen burada klavye başında o oyuncuları beğenmezken o getirdi.Biri derki bilic iyi antrenör değil, 2 yıldır takım oyununun geliştiğini göremiyorsan beğenmediğin veli'lerin serdar'ların topçu olduğunu göremiyorsan ne deyim sana, beyler allah aşkına akıllanın arsenal her yıl şampiyon oluyor da onun için mi antrenör değiştirmiyor lütfen biraz sabretmeyi öğrenin çocuk gibi her şeyin bir anda olmasını istemeyin. Bilic giderse çok ararız ben 20 yıldır Beşiktaş'ı takip ediyorum  futbolcular ile arası bu kadar iyi olan bir antrenör görmedim ve tüm futbolcular bilice saygı duyuyor.Adam maçlarda bizden daha hırslı yenilgiyi bile kabul etmiyor bir şeyler yapmak istiyor bırakın bunu futbolculara aşılasın bur dan hemen birinin meşhur olmak için karalayıp yazdığı yazıyla itham etmeyin lütfen.......Ve birini kötülerken şartlarıda düşüneceksiniz ne yazık ki bizim 2 senedir stadımız yok arkadaşlar bakın fenerle cimbom arasındaki maçlara hep kendi evinde bir birlerini yeniyorlar o beğendiğiniz orta sağası güçlü dediğiniz fener daha hiçbir deplasmanda bizden iyi oynamadı ama evinde kaybetmedi işte ev böyle bir şey arkadaşlar.Birde şunu hatırlayın bu seneki der bilerde birinde gökan töre oynamadı diğerinde atiba ve ikisinde de ne yazık ki 10 kişi kaldık ve hakemler yanlıydı bilic ne yapsın biraz elinizi vicdanınıza koyun lütfen...

Çevrimdışı Tolga

Emil Krafth'ın videolarını biraz izledim de Linnes'e benziyor oyun stili ama bizim için yeterli mi onu araştırmak lazım tabi.

Çevrimdışı onurt

özellikle transfer dönemleri sanki inside bilgi alıyormuş tavırları ile prim yapmaya çalışır.takipçi filan kasıyor işte. şu ana kadar tutturduğu=0
Aman buna güvenip hareket etmeyin.Eski tweetlerine inerseniz, baya bir eskiye transfer dönemine filan, kendiniz de görürsünüz zaten.
hocam baktım,tam bir trol işte. çok takmamak, bakmamak, ismini zikredip pirim yaptırmamak lazım. eleştirene saygı duyarım ama ben bu adamların lafına inanıp ne Biliç'i ne de Başkanı eleştiririm. "Bütçe tamam, opsiyonlar hazır, Biliç hiçbirini istemiyor, ortasaha yeter" diyor koca bir yalandır. buna inanıp yapılan yorumlar da ne yazık ki boş bir temel üzerine kurulu. isimler arasında anlaşmazlık olabilir ama bu da normal. tek bir kişinin doğru bildiği değil ortak aklın sonucunu tercih ederim.
mutlaka hataları var ikisinin de (sezer öztürk gibi, dany gibi, derbiler gibi) bunları da görüp eleştiriyoruz ama Beşiktaşın Yıldırım Demirören'in gittiği an ile şu anı arasında dağlar kadar fark var.
Beşiktaş takımından, kartal yuvasına, statından tesislerine, transferinden altyapısına, sponsorluklardan iletişime birşeyler yapmaya çalışırken trollerin gazı ile Serdar Bilgili gibi Lucescu gibi bu adamların da harcanmaması gerekiyor.
Beşiktaş bu sene tüm karşı hamlelere rağmen şans eseri zirveye oynamıyor.
Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

hocam baktım,tam bir trol işte. çok takmamak, bakmamak, ismini zikredip pirim yaptırmamak lazım. eleştirene saygı duyarım ama ben bu adamların lafına inanıp ne Biliç'i ne de Başkanı eleştiririm. "Bütçe tamam, opsiyonlar hazır, Biliç hiçbirini istemiyor, ortasaha yeter" diyor koca bir yalandır. buna inanıp yapılan yorumlar da ne yazık ki boş bir temel üzerine kurulu. isimler arasında anlaşmazlık olabilir ama bu da normal. tek bir kişinin doğru bildiği değil ortak aklın sonucunu tercih ederim.
mutlaka hataları var ikisinin de (sezer öztürk gibi, dany gibi, derbiler gibi) bunları da görüp eleştiriyoruz ama Beşiktaşın Yıldırım Demirören'in gittiği an ile şu anı arasında dağlar kadar fark var.
Beşiktaş takımından, kartal yuvasına, statından tesislerine, transferinden altyapısına, sponsorluklardan iletişime birşeyler yapmaya çalışırken trollerin gazı ile Serdar Bilgili gibi Lucescu gibi bu adamların da harcanmaması gerekiyor.
Beşiktaş bu sene tüm karşı hamlelere rağmen şans eseri zirveye oynamıyor.

İyi de Necmi abi de Bilic'in orta saha istemediğini söylüyor ben onun söylediklerine inanırım.

Çevrimdışı onurt

Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkartamamış Beşiktaş ne çekiyorsa bu taraftarın pire için deve yakmasından çekiyor artık sıyrılın şu ergenlikten her şeyin en iyisini ben biliyorumdan,  biri derki bilic transfer yapamıyor önder özenin açıklamaları var atiba ile sosayı bilic aldı diye daha ne konuşuyorsun sen burada klavye başında o oyuncuları beğenmezken o getirdi.Biri derki bilic iyi antrenör değil, 2 yıldır takım oyununun geliştiğini göremiyorsan beğenmediğin veli'lerin serdar'ların topçu olduğunu göremiyorsan ne deyim sana, beyler allah aşkına akıllanın arsenal her yıl şampiyon oluyor da onun için mi antrenör değiştirmiyor lütfen biraz sabretmeyi öğrenin çocuk gibi her şeyin bir anda olmasını istemeyin. Bilic giderse çok ararız ben 20 yıldır Beşiktaş'ı takip ediyorum  futbolcular ile arası bu kadar iyi olan bir antrenör görmedim ve tüm futbolcular bilice saygı duyuyor.Adam maçlarda bizden daha hırslı yenilgiyi bile kabul etmiyor bir şeyler yapmak istiyor bırakın bunu futbolculara aşılasın bur dan hemen birinin meşhur olmak için karalayıp yazdığı yazıyla itham etmeyin lütfen.......Ve birini kötülerken şartlarıda düşüneceksiniz ne yazık ki bizim 2 senedir stadımız yok arkadaşlar bakın fenerle cimbom arasındaki maçlara hep kendi evinde bir birlerini yeniyorlar o beğendiğiniz orta sağası güçlü dediğiniz fener daha hiçbir deplasmanda bizden iyi oynamadı ama evinde kaybetmedi işte ev böyle bir şey arkadaşlar.Birde şunu hatırlayın bu seneki der bilerde birinde gökan töre oynamadı diğerinde atiba ve ikisinde de ne yazık ki 10 kişi kaldık ve hakemler yanlıydı bilic ne yapsın biraz elinizi vicdanınıza koyun lütfen...

deli değil hocam troll. burada ne güzel takımın eksikleri, bu bölgeler için alternatifler ve bu adamların özellikleri konuşuluyordu.
planlı programlı işler bunlar. ama ilgi çekmek için ama birinin adamı oldukları için.
en güzelini büyük başkan Seba demiş. bakın altta yazıyor:
Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

İyi de Necmi abi de Bilic'in orta saha istemediğini söylüyor ben onun söylediklerine inanırım.
Tamam duyumculara ben de inanmam ancak Necmi abi, Çağrı abi, Zeki abi hepsinin kulüple alakaları çok yüksek. Hepsi aynı şeyi söylüyorsa demek ki doğru. Ayrıca Bilic'i asla bununla alakalı da eleştirmedim ben. Ben tamamen oynattığı futbolla ve yaptığı hatalarla ilgili eleştirdim.