2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4575241 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı rubi_tobin

bilicten once bjk ve bilicten sonra bjk diye bakarsak olaya bi oyun felsefesi getirdigi boyle amator ruhlu bi defansla neler basardigini herkes görür ama ne yazik ki bunu sadece hamle yetersizligi taktik eksikligi diye lanse ediyoz bence yanlis...bu adam vodafone arenada rahatlikla sampiyon olur bu senede olur stadimiz yok ve bilic dar kadroyla savasiyo nasil olurda bilic oyuncu istemiyo sacmaligina inanabiliyoruz nasil olurda mactan sonra yanli medyanin yaptigi elestirilere inaniyozda bu basariyi bi anda unutabiliyoz adamin elinde ust duzey oyuncu varda oynatmiyomu kim demis istemiyo diye lutfen bunlari asalim

Biliç eleştirilmez midir?
Ortada görünen kocaman bir görüntü varken hamle yetersizliğini ve taktiksel hatalarını fark etmemiz ve dile getirmemiz için illa yanlı medyayı mı baz alabiliriz?
Biliç'i eleştirmek için illa yanlı medyaya mı inanmak gerekiyor.
Bizler objektif ve bilgi sahibi olamaz mıyız?
Bizim kendi görüşümüz, yorumumuz olamaz mı?
Senin buradaki yazın bile Biliç'i eleştiriyor farkında mısın?
Sende mi yanlı medyanın esiri oldun.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Tolga

Tamam duyumculara ben de inanmam ancak Necmi abi, Çağrı abi, Zeki abi hepsinin kulüple alakaları çok yüksek. Hepsi aynı şeyi söylüyorsa demek ki doğru. Ayrıca Bilic'i asla bununla alakalı da eleştirmedim ben. Ben tamamen oynattığı futbolla ve yaptığı hatalarla ilgili eleştirdim.
Aynen öyle bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa büyük ihtimalle doğrudur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

deli değil hocam troll. burada ne güzel takımın eksikleri, bu bölgeler için alternatifler ve bu adamların özellikleri konuşuluyordu.
planlı programlı işler bunlar. ama ilgi çekmek için ama birinin adamı oldukları için.
en güzelini büyük başkan Seba demiş. bakın altta yazıyor:
O zaman Necmi abi de, kimse yokken bu başlıkta olan Çağrı abi de troll mü ? Kendinizce haklı sebepleriniz olabilir ancak bence ağır eleştiriyorsunuz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ortasaha cöktüydü bildigin yol gecen hanıydi yedek klübesinde orfasaha oynuycak baska adam yoktu
Oda ismailin enerjisjnden yararlanmak istedi muhtemelen ama oda 2. Golde kosmadi bile
İsmail Ve Enerji :alala: :alala: Okazmadan Bi Cacık olmaz . Adam ne orta açmayı biliyor ne Pas vermeyi Nede Koşmayı :akuma: Atınç'ı Alıp Cenkin yanına Forvete bile koyabilirdi Ve Sürekli Top şişirip Gol arayabilirdi . Zaten mağlubuz kaybedecek neyimiz vardı @Tolga ? Gs zaten gelmiyordu üzerimize Koy Atınçı Forvete Sürekli Top Şişir , Denemeye değerdi bence :bandit: Ama İsmaili alarak Maçı eliyle verdi Gs ye .. Yada Sosayı çıkarmayıp Oguzhanı oyundan alacaktı . Bir dünya Alternatif varken Yapılabilecek En Kotu tercihi yaptı Biliç , İsmaili alarak :iscrewy: Diyorum Ya Sosa-İsmail Degişikligini bana Morinho olsa açıklayamaz .. Açıklayacak , Savunulacak hiçbir yanı yok bu değişikliğin .. Allah Aşkına bana soyle Dünyada Hangi Teknik adam Takımı mağlupken ve 10 kişiyken , Forvet Arkası Çıkarıp Bek alır Oyuna????
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 17:08:13 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi blackeagle35

Bilic'in orta saha istemiyorsa sebebi belli benim için..Kendisi savunmanın önüne koyduğu ikilinin oynamaktan çok bozucu nitelikte olmasını istiyor..Bu sebeple de Veli-Atiba-Necip bana yeterli diyordur..Ya da alınsa bile direnci yüksek,yine defansif özellikleri daha iyi olan bir orta saha oyuncusuna sıcak bakıyordur diye düşünüyorum..Kendisi hücumun takım oyunuyla geleceğine çok inanmıyor..Zaten savunmayı çalışarak yaparsınız,hücumu satın alarak sözü de bu mantığının bir yansıması diye düşünüyorum..

Ancak yanıldığı önemli noktalar var..Bu takım 25 gol attı..1.5'un az üzerinde bir oran..Gökhan-Ba-Sosa-Olcay-Cenk tamamen olmasa da gerektiği kadar gol-asist yaptılar..Peki o zaman bu takım neden az gol atıyor..İşte burada bunun takımın Veli-Atiba ile üretken olmadığını görmüyor ya da görse de bu oyuncuların ofansif yetilerinin fazla olmasının gerektiğine inanmıyor..Hücum organizasyonları bizde genelde bireysel kaliteye bağlı..Beklerde de önemli bir sıkıntı var..Bu bir gerçek..Ancak Bilic'in sağ bek ihtiyacına Serdar takıntısı ve sayısal eksiklik üzerinden karar verdiğini düşünüyorum..Yani buraya bir bek alalım da bindirsin sürekli dediğine inanmıyorum..Onun için sezon başında Yunan sağ beki istedi..Vyntra idi sanırım..Oysa ki ligin en çok gol atan takımı Bursa'ya baksa bazı sorunları çözecek..Bursa'nın da önemli eksikleri var ancak 4-2-3-1'in ofansif kısmını oldukça iyi hallediyorlar..

Avrupa için demiyorum,gelecek için de demiyorum ancak Cicinho ve Belluschi bu takıma şampiyonluğu getirir..

Çevrimdışı rubi_tobin

o zmn gonderelim bilici ndn tutuyoz ki elimizde madem sampiyon olamicaksak hic kimse bilici suclayamaz once fb ve gs kalitesinde bi kadrosu olsun (sadece geri 5li icin bahsediyorum hucumda onlardan daha iyiyiz ) o zmn bu elestrilerinize hak veririm ne demek hamle eksikligi bilic kemalı cikarsa oyundan yerine elindeki tek secenek kamil adam napsin once onun kadtosunu zenginlestiricez kaliteli saglam oyuncular alicaz bak bakalim bilic nasil eziyo ipne gs yi fenevi
Her eleştiride adam kesme modası Beşiktaş'ta çoktan kapandı.
Eleştiri yapılıyorsa illa göndermemiz mi gerekiyor?
Bu mudur bakış açısı.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Türkay

Bilic'in inanın belki en çok ben severim bu forumda ama sonuçta bu haberi verenler twitter duyumcuları değil Necmi Abi Çağrı abi yani Bilic belli ki istemiyor bunun bence herhangi bir açıklaması olamaz ayrıca yönetim Bilic istemiyorsa bile yine de almalı maddi imkan varsa tabi. Bu kadar teknik direktör ün ağzına bakılmamalı transfer yaparken
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Meçhul yazsın onlara inanalım veya derinBeşiktaş tamam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:10:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bilicten once bjk ve bilicten sonra bjk diye bakarsak olaya bi oyun felsefesi getirdigi boyle amator ruhlu bi defansla neler basardigini herkes görür ama ne yazik ki bunu sadece hamle yetersizligi taktik eksikligi diye lanse ediyoz bence yanlis...bu adam vodafone arenada rahatlikla sampiyon olur bu senede olur stadimiz yok ve bilic dar kadroyla savasiyo nasil olurda bilic oyuncu istemiyo sacmaligina inanabiliyoruz nasil olurda mactan sonra yanli medyanin yaptigi elestirilere inaniyozda bu basariyi bi anda unutabiliyoz adamin elinde ust duzey oyuncu varda oynatmiyomu kim demis istemiyo diye lutfen bunlari asalim

Tam doğru anlatamadım sanırım ben zaten iyi taktisyen demiştim. Yani bu kadro ile neler başardığını biliyorum ve bunu takdir ettim.

Ancak bu kadroyu kuran Bilic değil. Taktisyenliğini yapan Bilic. Bu yüzden transfer işi Bilic'e bırakılırsa çok uzak değil Moskova'daki çarpıklığa bakabilirsiniz.

Adamlar isyan etti arkasından kadro yapılanması ile ilgili.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:13:29
  • Beşiktaş / Bodrum
@çağrı sen yapma bari allah aşkına, geride bıraktığımız hangi maçta kalemizi güvende hissettik. Yanlış anlaşılmasın ben şimdi için kaleci tranfer edildin demiyorum. Öncelikli ihtiyaç olduğunu ve sezon sonunda mutlaka çözülmesi gerek diye düşünüyorum, bu lig için yeterliler.

@ilhan abi ben gayet rahatım kalede. Açıkçası son ürktüğüm yer kale Tolga bana güven verdi veriyor da.

Kaleci alınır tabi. Dün ben dedim hatta 18 yaşında bir çocuk bulunmalı yabancı Sambade eğitmeli diye.

Ama şuanda git Handanovic'i getir farketmez. Önündekilerin kalitesi yükselmeden kalecinin kalitesini yükseltmek yanlış olur kaleciyi kötü gösterir aksine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:18:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Eleştirmekten de korkmayın eleştiri yıpratıcı değil yapıcı ise olumludur.

Ben kadroya kimlik kazandırdı, 2 senedir istikrar var bu sene zirvedeyiz diye yanlış gördüğüm şeyleri eleştirmez de sadece takdir edersem ;

Bu takım düşüşe geçerse eleştirinin önünü tıkayanlar neden olduğunu anlamazlar.

Herkesin eksiği vardır. Pedro'yu tesadüfen oynatan ama sonra vazgeçemeyen Bilic'dir. Eneramo'yu aldıran Bilic'dir. Atiba'yı aldıran da Bilic'dir.

Hatalar da var artılar da. Yönetim zaten farkında transfer olayını başından beri Bilic'e vermediler haklı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:22:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Buyrun Ntvspor'un 2 gün önce yaptığı haber. Bu da mı Troll?

Beşiktaş Alexander Milosevic'ten sonra bir oyuncu daha alarak devre arası transferini kapatacak. Teknik direktör Bilic yönetimle yaptığı görüşmede sadece sağ bek istediğini söyledi.

Teknik direktör Slaven Bilic ile de sürekli temas halinde olan futbol komitesi, yapılan son görüşmede Hırvat teknik adama transfer çalışmalarındaki son durumu aktardı. Bilic yapılan görüşmede yabancı bir sağ bek alınması halinde ligin ikinci yarısında yeterli kadroya ulaşacaklarını söyledi.

Ortasaha aldırmazsa da eleştirmeyelim mi Bilic'i ? Gençler maçında Veli yok. Atiba'nın yanında kim oynayacak demeyelim mi?

Kampta Atiba da sakatlanırsa Necip ile Pedro mu oynasın ortasahada?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Linnes bugun fe aciklanmadi su an transferin olma olasiligi %20 nin altina indi.pazartesi de aciklanmazsa linnesi unutun ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş Alexander Milosevic'ten sonra bir oyuncu daha alarak devre arası transferini kapatacak. Teknik direktör Bilic yönetimle yaptığı görüşmede sadece sağ bek istediğini söyledi.

Teknik direktör Slaven Bilic ile de sürekli temas halinde olan futbol komitesi, yapılan son görüşmede Hırvat teknik adama transfer çalışmalarındaki son durumu aktardı. Bilic yapılan görüşmede yabancı bir sağ bek alınması halinde ligin ikinci yarısında yeterli kadroya ulaşacaklarını söyledi.

Ortasaha aldırmazsa da eleştirmeyelim mi Bilic'i ? Gençler maçında Veli yok. Atiba'nın yanında kim oynayacak demeyelim mi?

Bu is Bilic'in isteğine bırakılmamalı para varsa bastırıp alınmalı kim alınıyorsa yoksa yine kadro yetmezliği krizleri yaşayacağız.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:27:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu is Bilic'in isteğine bırakılmamalı para varsa bastırıp alınmalı kim alınıyorsa yoksa yine kadro yetmezliği krizleri yaşayacağız.

Alınınca oynatmıyor ama sonra sorun bu. Aşırı inatçı.

Pedro 6 ay yedek oturup Escude oynadı bu takımda. Ne oldu 3-4 maç sakatlık ceza derken oynadı Pedro al şimdi 1 yıldır yerine adam koyamıyor.

İnat etmeyecek, etmemeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

abi ntvspor da benim icin diego ve lanziniden sonra bitmistir naptiklarini sizde gördünüz hepsi ayni cacik bunlarin

Çevrimdışı nannan

Şu an kimin avukatlığını yapıyırum bilmiyorum ama maksat tartışma yürüsün.:)
Biz orta sahada Necip-Sosa-Frei üçlüsüyle Tottenham'ı yendik.
Sezon başında Veli-Atiba ikilisinin bu takım için çok defansif dendiği zamanlar da oldu. Belki ligin 2. yarısında orta sahada Atiba-Veli ikilisinden sadece biri tercih edilecek; önüne Ozi-Sosa denenecektir.
Ayrıca orta sahaya Atiba'nın yerine koyacağımız yerli bir oyuncu bulamazsak sezon sonunda yabancı almak daha mantıklı.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 17:33:27 nannan ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:32:17
  • Beşiktaş / Bodrum
abi ntvspor da benim icin diego ve lanziniden sonra bitmistir naptiklarini sizde gördünüz hepsi ayni cacik bunlarin

Tamam kardeşim zaten habere göre hareket edelim demiyorum ben.

Sadece ortadan yürümeyi bilelim. Adamı eleştirilemez yapmayın başımıza iş açıyoruz sonra. Duracağı yeri bilmeli kim olursa olsun.

Bilic bu sene var 3 sene sonra yok ama bu kadrı 10 yıl olacak. Yapılanma Bilic'e emanet edilemez edilirse 20 milyon euro harcattı 2 sene önce Moskova'ya.

Samedov, Corluka, N'doye için şimdi satsalar kaç para edecek acaba bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:34:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu an kimin avukatlığını yapıyırum bilmiyorum ama maksat tartışma yürüsün.:)
Biz orta sahada Necip-Sosa-Frei üçlüsüyle Tottenham'ı yendi.
Sezon başında Veli-Atiba ikilisinin bu takım için çok defansif dendiği zamanlar da oldu. Belki ligin 2. yarısında orta sahada Atiba-Veli ikilisinden sadece biri tercih edilecek; önüne Ozi-Sosa denenecektir.
Ayrıca orta sahaya Atiba'nın yerine koyacağımız yerli bir oyuncu bulamazsak sezon sonunda yabancı almak daha mantıklı.

Oynatmaz. Ozi Sosa'yı Veli veya Atiba'nın ayağı kopmadan oynatmaz Bilic. Oynatmamalı da. Oğuzhan bu seviyede değil gittikçe geriye gidiyor.

Tottenham maçını örnek vermek yanlış olur. Çünkü aynı maçın ilk yarısı 0-3 bitse neden bitti diyemezdik sürklase olduk resmen.

Genel üzerinden bakmak lazım. Gs ortasahası karşısında ezildi benzer ortasaha mesela.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

İnler yüksek bedelle uefa mali kriterler kapıda olduğundan askıya alınmış.Tolgay teklifi kabul edilmiş gelirse pazartesi açıklarlar tolgayı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

Diego konusunda da Lanzini konusunda da yazdıkları doğruydu :alala: Lanzini hep bitme aşamasındaydı kaç kere anlaşıldı ama hep son anda fiyat artırdılar olmadı. Diego ile de anlaştık biz. Sonradan Fenerbahçe araya girip fiyatı yükseltti ve kendisi aldı.

Çevrimdışı Dogan

Her eleştiride adam kesme modası Beşiktaş'ta çoktan kapandı.
Eleştiri yapılıyorsa illa göndermemiz mi gerekiyor?
Bu mudur bakış açısı.
ne alakasi var bende ondan bahsediyorum.bilic asla sampiyon olamaz diyenler var bende ona istinaden yazdım yoksa ben bilice güveniyorum hemde sonuna kadar.ben ona alınan oyunculara göre elestri yaparim kadro kalitesine göre elestri yaparim yok sosayi niye cikardi da ismaili soktu muhabbeti deil benm derdim adam sosayi cikardi çünkü ölmüştü herkes gördü zaten iide oynamiyodu ismailin topla beraber gidebilme ozelligini kullanmak icin aldi oyuna napsin adam baska oyunncu yok elinde neyse ben herkesin görüşüne saygi duyuyorum sonucta hepimiz besiktasin iiligi icin cabaliyoruz ama kimse bana gelipte bilicte sampiyon olcak kapasite yok demesin bu büyük hakaret olur

Çevrimdışı nannan

Oynatmaz. Ozi Sosa'yı Veli veya Atiba'nın ayağı kopmadan oynatmaz Bilic. Oynatmamalı da. Oğuzhan bu seviyede değil gittikçe geriye gidiyor.

Tottenham maçını örnek vermek yanlış olur. Çünkü aynı maçın ilk yarısı 0-3 bitse neden bitti diyemezdik sürklase olduk resmen.

Genel üzerinden bakmak lazım. Gs ortasahası karşısında ezildi benzer ortasaha mesela.
Tottenham maçında toplam verdiğimiz pozisyon sayısı 3. 2 tanesi duran top. Sosa-Ozi muhabbetini öylesine yazdım zaten de asıl bahsettiğim; hatta günlerdir yazdığım şey şu:
Atiba'nın yerine yerli bulursak bu sezon şampiyonluk garanti gibi olur. Ama Orta sahaya yabancı alırsak bu sezon Motta-Sosa-Yabancı sağ bekten birisinden feragat etmek zorunda kalırız; bir anlamı olmaz. Eğer yabancı orta saha alacaksak yaz transfer dönemini beklemek daha mantıklı olabilir.

Çevrimdışı onurt

Çağrı bu sayfaya senin futbolcularla ilgili çok değerleri yorumların için giriyorum:) ama buna katılamayacağım.
ntvspor trollün önde gidenidir.:) zaten bu tip sitelerin de kaynakları benim troll diye eleştirdiğim, çarpıtılmış şekilde bilgi sızdıran birilerinin adamları. Biliç'in böyle bir adamı olmadığını, kendi açısından bilgi sızdıramadığını biliyoruz hepimiz. o yüzden bunların hepsine 100% inanmamak lazım.

bakın ben bir önceki mesajımda da söyledim. yönetim ve biliç arasında anlaşmazlık olabilir, farklı futbolcu talepleri de olabilir.
bizim yönetimin para hiç problem değil istediğini al, opsiyonların bunlar dediğine, Biliç'in de yok olmaz ortasaha istemiyorum dediğine inanmıyorum. anlaşmazlık da çok normal bence. tek adam fikrinden çok ortak akıl olmalı. ne Biliç ne de yönetimden bir kişi ipleri tamamen eline almamalı.

2 mesaj önce Biliç'in kasımdaki açıklamasını gönderdim. defansif ortasaha ihtiyacı olduğunu açıkça belirten. ama Biliç'in öncelikleri veya tercihleri olabilir, A kişisini değil de B kişisini istiyorum diyebilir, ya da ondan önce şu sağ beki halledin, ben francoyu dmc kullanabilirim gerekirse demiş de olabilir. yani seçmek zorundaysam sağ bek diyorum demiş olabilir.

buna da saygı duymak lazım. yönetim olarak buna saygı duymuyorsan o zaman tutmayacaksın bu adamı. yönetimden bir kişi olarak katılmıyor olabilirsin, ama bunun çözümü de oraya buraya hem de bu şekilde bilgi sızdırmak değil. sızan bu bilginin temeli olabilir ama çarpıtılmadığı ne malum? o yüzden inanmıyorum dedim.

ayrıca bu konunun yayılma şeklini de Fikret Orman geldiğinden beri bu kadar açık seçik yapılmamış biçimde bilgi sızdırma şeklinde yapıldığını görüyorum. bu beni işin aslından daha çok rahatsız ediyor. huzur kayboldu mu az orta saha opsiyonundan daha çok zarar verir takıma.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 17:41:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Tottenham maçında toplam verdiğimiz pozisyon sayısı 3. 2 tanesi duran top. Sosa-Ozi muhabbetini öylesine yazdım zaten de asıl bahsettiğim; hatta günlerdir yazdığım şey şu:
Atiba'nın yerine yerli bulursak bu sezon şampiyonluk garanti gibi olur. Ama Orta sahaya yabancı alırsak bu sezon Motta-Sosa-Yabancı sağ bekten birisinden feragat etmek zorunda kalırız; bir anlamı olmaz. Eğer yabancı orta saha alacaksak yaz transfer dönemini beklemek daha mantıklı olabilir.

Katılıyorum zaten yabancı almak akıl işi değil ortasha için oynatamadıktan sonra.

Pozisyon sayısından çok pozisyon girişimine bakılmalı diye düşünüyorum. Tottenham ilk yarı çok fena hapsetti bizi. Resmen tek kale oynadılar üretememek ayrı konu tabi ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli