Buyrun Ntvspor'un 2 gün önce yaptığı haber. Bu da mı Troll?
Beşiktaş Alexander Milosevic'ten sonra bir oyuncu daha alarak devre arası transferini kapatacak. Teknik direktör Bilic yönetimle yaptığı görüşmede sadece sağ bek istediğini söyledi.
Teknik direktör Slaven Bilic ile de sürekli temas halinde olan futbol komitesi, yapılan son görüşmede Hırvat teknik adama transfer çalışmalarındaki son durumu aktardı. Bilic yapılan görüşmede yabancı bir sağ bek alınması halinde ligin ikinci yarısında yeterli kadroya ulaşacaklarını söyledi.
Ortasaha aldırmazsa da eleştirmeyelim mi Bilic'i ? Gençler maçında Veli yok. Atiba'nın yanında kim oynayacak demeyelim mi?
Kampta Atiba da sakatlanırsa Necip ile Pedro mu oynasın ortasahada?
Çağrı bu sayfaya senin futbolcularla ilgili çok değerleri yorumların için giriyorum:) ama buna katılamayacağım.
ntvspor trollün önde gidenidir.

zaten bu tip sitelerin de kaynakları benim troll diye eleştirdiğim, çarpıtılmış şekilde bilgi sızdıran birilerinin adamları. Biliç'in böyle bir adamı olmadığını, kendi açısından bilgi sızdıramadığını biliyoruz hepimiz. o yüzden bunların hepsine 100% inanmamak lazım.
bakın ben bir önceki mesajımda da söyledim. yönetim ve biliç arasında anlaşmazlık olabilir, farklı futbolcu talepleri de olabilir.
bizim yönetimin para hiç problem değil istediğini al, opsiyonların bunlar dediğine, Biliç'in de yok olmaz ortasaha istemiyorum dediğine inanmıyorum. anlaşmazlık da çok normal bence. tek adam fikrinden çok ortak akıl olmalı. ne Biliç ne de yönetimden bir kişi ipleri tamamen eline almamalı.
2 mesaj önce Biliç'in kasımdaki açıklamasını gönderdim. defansif ortasaha ihtiyacı olduğunu açıkça belirten. ama Biliç'in öncelikleri veya tercihleri olabilir, A kişisini değil de B kişisini istiyorum diyebilir, ya da ondan önce şu sağ beki halledin, ben francoyu dmc kullanabilirim gerekirse demiş de olabilir. yani seçmek zorundaysam sağ bek diyorum demiş olabilir.
buna da saygı duymak lazım. yönetim olarak buna saygı duymuyorsan o zaman tutmayacaksın bu adamı. yönetimden bir kişi olarak katılmıyor olabilirsin, ama bunun çözümü de oraya buraya hem de bu şekilde bilgi sızdırmak değil. sızan bu bilginin temeli olabilir ama çarpıtılmadığı ne malum? o yüzden inanmıyorum dedim.
ayrıca bu konunun yayılma şeklini de Fikret Orman geldiğinden beri bu kadar açık seçik yapılmamış biçimde bilgi sızdırma şeklinde yapıldığını görüyorum. bu beni işin aslından daha çok rahatsız ediyor. huzur kayboldu mu az orta saha opsiyonundan daha çok zarar verir takıma.