2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583332 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

fan..tik  ve benzeri gazetelerden beter olmuş burası yarında messi getirirsiniz..  :iscrewy:
Robben doğru olabilir kardeşim. Sonuçta teklif vermek için para istemiyorlar niye bu kadar tek yönlü düşünüyorsunuz teklif olabilir illa alınacak diye bir şey yok bizde zaten imkansız diyoruz. :)

Çevrimdışı Pascal

Ne yaptın abi ne Schweinsteigeri :iblush:

Baktım ki uçuşa geçilmiş, ben de biraz gaz vereyim dedim  :biggrinking:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkes oyle diyor diye baktim bende adam on libero son 4 senede kırmızı gormemis

Burası için 10 la çarparsak ulaşacağı rakamı buluruz  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:08:29
  • Beşiktaş / Bodrum

:biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Yani uçuş demeyelim :D Robben'e teklif yapılmış olabilir bunda inanılmayacak birşey yok ki. Zaten herkeste öyle bir şeyin pek mümkün olmadığını söylüyor. Fanatik gibi falan denmesi hoş değil :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:09:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Hakan Arıkan Trabzonspor'da!

Şimdi izleyin neler olacak  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı haluk.m

Robben doğru olabilir kardeşim. Sonuçta teklif vermek için para istemiyorlar niye bu kadar tek yönlü düşünüyorsunuz teklif olabilir illa alınacak diye bir şey yok bizden zaten imkansız diyoruz. :)

Futbolcular eskisi gibi değil 35-36 yaşlarına kadar üst düzey oynayabiliyorlar ve takımlarının bayrak oyuncusu oluyorlar.  roben'i bayern'den koparmak en kötü 60-70m € (maaşı dahil)   bu parayı veremeyiz.(hadi sponsor filan verdik diyelim bu sefer mantıklı değil)

ayrıca vodafone ingiliz firması getirecekse premier lig'den bir yıldız getirir.

Çevrimdışı Deniz

Hakan Arıkan Trabzonspor'da.

Şimdi izleyin neler olacak  :kop:
Allahtan liverpool bizle eşleşti  :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:13:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Allahtan liverpool bizle eşleşti  :kop: :kop: :kop: :kop:

Hhahahah Hakikaten Trabzon'a denk geldiğini düşünemiyorum  :kop: :kop: :kop: :kop: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Futbolcular eskisi gibi değil 35-36 yaşlarına kadar üst düzey oynayabiliyorlar ve takımlarının bayrak oyuncusu oluyorlar.  roben'i bayern'den koparmak en kötü 60-70m € (maaşı dahil)   bu parayı veremeyiz.(hadi sponsor filan verdik diyelim bu sefer mantıklı değil)

ayrıca vodafone ingiliz firması getirecekse premier lig'den bir yıldız getirir.
Biz zaten burada geleceğini söylemiyoruz. Bende diyorum Robben'i şu anda getirmen imkansız.

Çevrimdışı haluk.m

Biz zaten burada geleceğini söylemiyoruz. Bende diyorum Robben'i şu anda getirmen imkansız.

:D niye tartışıyorsunuz o zaman  :s20:

bende foruma girip 6-7 sayfa fark görünce transfer var sandım:) roben çıktı :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:19:35
  • Beşiktaş / Bodrum

İyi yönden bak hiçbir şey de çıkmayabilirdi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:D

Çevrimdışı Deniz

beyler başkan ikisini mix yaptırmış öyle alacakmış  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:22:35
  • Beşiktaş / Bodrum
beyler başkan ikisini mix yaptırmış öyle alacakmış  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Robbery (soygun) anca öyle alırız zaten  :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Abi siz ne iciyosunuz ya...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:26:18
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler o değil de btb için benat etxebarria nasıl olur sizce ???

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vay arkadas bende diyom herkes nerede..  :halay:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Linnes ten varmi bi haber beyler. O da gelirse takim yas ortalamasi 24'e felan inecek heralde.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

beyler o değil de btb için benat etxebarria nasıl olur sizce ???
İyi olur da yedirmezler bize :D @Mehmet

Çevrimdışı Dogan

fikirlere her zaman saygı duymuşumdur ama milosevic ile pedro yu 11 de düşünenlere anlam veremiyorum bana sanki fazla macera pesinde kosan renktaslarim gibi geliyo .bu sene bize pedro milosevic ikilisi sampiyonluk getirmez bize derbilerde hüsran yasatir hayal kirikligina ugrariz bize yillarin tecrubesi lazim defansta kaya gibi iki stoper olursa bu sene sampiyonluk kesin john terry mexes vidic vs. hepsi tecrübe abidesi ben baskan olsam bu yarı sag bekmis  orta alanmis dinlemem alırım 2 kaya stoper oturur cayimi yudumlarim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:41:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi siz ne iciyosunuz ya...  :bandit:

Açın Fatih abinize de kilometreyi hep beraber kafa yapsın  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

vidic le terry maliyetleri fazla degil alcan onlari 1.5 yilligina hem sampiyonluk gelcek hem pedro ile milosevic pişer hem uefada final görürüz ha vidic gelmem derse mexes yada toure alsak bana göre cok daha saglam adım atmış oluruz fb gs ile baska türlü bas edemeyiz toy bi defans hattimiz  var

Çevrimdışı Fatih

fikirlere her zaman saygı duymuşumdur ama milosevic ile pedro yu 11 de düşünenlere anlam veremiyorum bana sanki fazla macera pesinde kosan renktaslarim gibi geliyo .bu sene bize pedro milosevic ikilisi sampiyonluk getirmez bize derbilerde hüsran yasatir hayal kirikligina ugrariz bize yillarin tecrubesi lazim defansta kaya gibi iki stoper olursa bu sene sampiyonluk kesin john terry mexes vidic vs. hepsi tecrübe abidesi ben baskan olsam bu yarı sag bekmis  orta alanmis dinlemem alırım 2 kaya stoper oturur cayimi yudumlarim
Herseyi bi kenara biraktim rakip takimi korkutacak bi tane oyuncumuz yok... Nedense hepsi narin... Agresif, sert oyuncuya ihtiyacimiz vardi bulduk...

Benim en sevdigim ozelligi oyunu cok iyi baslatmasi... Tolga'nin degajlari malum...Bu sene toplarin hepsini rakibe verdi...Bi Konya macinda kica bala Gokhan'a asist yapti... Milosevic sayesinde oyuna iyi baslayip hizli cikabilicez... 30-40 metre ayaga pas atan oyuncu....

Yatirim acisindan da muazzam bi transfer...Elinde patlama riski yok.. En kotu ihtimal 5.5 sene cok cuzi miktara kulubende duracak...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:43:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
İyi olur da yedirmezler bize :D @Mehmet
Pahali midir anil ??  Ya su orta sahaya iyi bir adam alsalar ne.guzel olacak ya valla benim gonlumdem gecem inler