2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583344 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Gaza gelenleri fava atalım buralar çok şenlenecek  :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Ahahahahhaa cekip video atmayan adam degil simdi soz de jongta
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:51:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahahahahhaa cekip video atmayan adam degil simdi soz de jongta

Oh oh bu da kreması oldu  :frosty: :You_Rock_Emoticon:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
bizimkilerin almiycaği belliydi zaten comandante slaven bilic istemiyormuş  :money:
Kacan balık büyük olur orasi ayri
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

2013'te aldı yetmiyor mu :)
Gruptan ciktilar simdi birakmaz diyorum abi top class oyunu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:52:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic neyini beğenmedi anlamıyorum ggerçekten anlamıyorum tam ihtiyacımız olan ortasaha ve bedavaydı  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:alala: :alala:
siyah beyaz kartal komşu ondan dedik baaaaaa  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:53:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Gruptan ciktilar simdi birakmaz diyorum abi top class oyunu

Yok kardeşim olma ihtimali yüzde 1'dir zaten bakma konuşuyoruz işte :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:54:10
  • Beşiktaş / Bodrum
@anilt Seninkini kaçırmışlar  :kop:

Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Brezliyalı yıldız Ronaldinho ilanla aranmaya başlandı.

Meksika'nın Gallos Blancos de Queretaro takımına transfer olan Ronaldinho kulübe haber vermeden 15 gündür idmanlara katılmayınca başkan tarafından gazeteye ilan verilerek aranmaya başlandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilic neyini beğenmedi anlamıyorum ggerçekten anlamıyorum tam ihtiyacımız olan ortasaha ve bedavaydı  :s20:
Ah Bilic ah :s20: :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Yok kardeşim olma ihtimali yüzde 1'dir zaten bakma konuşuyoruz işte :)
De jongta olmaz dimi abi :kuserim :kuserim

Çevrimdışı Anıl

siyah beyaz kartal komşu ondan dedik baaaaaa  :iblush:
Onlar gibi komşu olmaz olsun beeee :money:

Çevrimdışı Tolga

Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Brezliyalı yıldız Ronaldinho ilanla aranmaya başlandı.

Meksika'nın Gallos Blancos de Queretaro takımına transfer olan Ronaldinho kulübe haber vermeden 15 gündür idmanlara katılmayınca başkan tarafından gazeteye ilan verilerek aranmaya başlandı.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:56:14
  • Beşiktaş / Bodrum
De jongta olmaz dimi abi :kuserim :kuserim

De Jong çok kolay olur bence de bizimkiler ister mi biliyorum çok fena kart görür burada Melo'ya ıslak hortumla filan girer beklerim  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Herkesten gizli yürütülen operasyonu açıkladın abi bravo :s20: Ronaldinho'yu ANÇ kaçırdı. Ronaldinho Beşiktaş'ta. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

boncuk yokmuş bunda boncuk ondandır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:58:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkesten gizli yürütülen operasyonu açıkladın abi bravo :s20: Ronaldinho'yu ANÇ kaçırdı. Ronaldinho Beşiktaş'ta. :evillol: :evillol:

:kop: :kop: :kop: :kop:

Etoo' bitmiş  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bilic bunu beğenmediyse kimi alacak çok merak ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ronaldinho kartalda  :kop:

Çevrimdışı Renton

De Jong çok kolay olur bence de bizimkiler ister mi biliyorum çok fena kart görür burada Melo'ya ıslak hortumla filan girer beklerim  :iscrewy:
Herkes oyle diyor diye baktim bende adam on libero son 4 senede kırmızı gormemis

Çevrimdışı Pascal

Robben düşünülüyorsa eğer, transferde o seviyeye çıkılabilecekse eğer, Schweinsteiger düşünülmeli. İhtiyacımız olan mevki açısından bizim takım için çok daha yararlı olur.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Tolga

Ronaldinho kartalda  :kop:
Ben de tam bunu atıyordum :kop: :kop:

Çevrimdışı haluk.m

fan..tik  ve benzeri gazetelerden beter olmuş burası yarın da messi'yi getirirsiniz..  :iscrewy:

Çevrimdışı Anıl

Robben düşünülüyorsa eğer, transferde o seviyeye çıkılabilecekse eğer, Schweinsteiger düşünülmeli. İhtiyacımız olan mevki açısından bizim takım için çok daha yararlı olur.
Ne yaptın abi ne Schweinsteigeri :iblush:

Çevrimdışı Renton

fan..tik  ve benzeri gazetelerden beter olmuş burası yarında messi getirirsiniz..  :iscrewy:
Denedim getirmeyide yemediler biraz gizemli konusmak lazim :tabe: