2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583378 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Kamp 12 sindeydi değil mi ?

Çevrimdışı Anıl

Alıntı
15 Ocak'ta Antalya kampına başlayacak olan Beşiktaş, kamp sırasında International Royal Cup turnuvasında mücadele edecek.

16-18 Ocak tarihleri arasında Antalya Oba Stadı'nda düzenlenecek olan International Royal Cup turnuvasında Beşiktaş'ın yanı sıra; Galatasaray, Arjantin temsilcisi River Plate ve Brezilya ekibi Guaratingueta da yer alacak.

Turnuva programı şöyledir:

16.01.2015 Saat 20.00 Beşiktaş - Guaratingueta
17.01.2015 Saat 20:00 River Plate - Galatasaray
18.01.2015 Saat 16:00 3.lük maçı
18.01.2015 Saat 21:00 Şampiyonluk maçı
İlk maçta tüm transferleri görürüz inşallah, zaten 26 Ocakta da lig maçı var :)

Çevrimdışı Tolga

Kamp 12 sindeydi değil mi ?
13 Ocak'ta başlayacak diye biliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:24:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Var birşeyler ama hadi hayırlısı :bandit:

Sen az değilsin  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sen az değilsin  :biggrinking:
Valla birşeyler biliyosunuz ama söylemiyosunuz asıl siz az değilsiniz :D

Çevrimdışı Tolga

Ne yani siz şimdi Robben'in gelebilme ihtimali olduğunu mu söylüyorsunuz  :D

Çevrimdışı Anıl

Resmen öyle diyorlar :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:26:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Anıl bizim söyleyebilme ihtimalimizi seviyor  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Resmen öyle diyorlar :bandit:
Kimseyi umutsuzluğa düşürmek istemem ama olmayacak bir duaya amin demek gibi birşey bu yani şu şartlarda :)

Çevrimdışı Deniz

Ya ne Robbeni beyler valla komik duruyor ..Adamın bugünkü bonservisi bizim 4 senelik transfer bütçemizden fazla siz ne hayal ediyorsunuz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Kimseyi umutsuzluğa düşürmek istemem ama olmayacak bir duaya amin demek gibi birşey bu yani şu şartlarda :)
Bence de öyle :ok: Ama ben yeni stad için böyle birşey yapacaklarını düşünüyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Ya ne Robbeni beyler valla komik duruyor ..Adamın bugünkü bonservisi bizim 4 senelik transfer bütçemizden fazla siz ne hayal ediyorsunuz..
Aynen öyle hem stat yapıyoruz diyorlar hem de Robben gibi bir adamın peşinden mi koşuyorlar hiç mantıklı değil yani.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Robben mobben yok beyler dağılın..

Vodafone hediye ederse eder stad için, onuda şimdi yapmaz, yapacaksada o isim robben falan olmaz.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Evet yeni stada Robben gelebilir doğru.Açılış maçını Bayernle yaparsak neden olmasın ?  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bence de öyle :ok: Ama ben yeni stad için böyle birşey yapacaklarını düşünüyorum :)
Başka bir oyuncu alınabilir belki şartlar zorlanıp ama Robben gibi bir dünya yıldızı olması çok zor yani bunu konuşuyor olmamız bile gülünç aslında :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:32:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Yavvv konuyu dağıtmayalım simdi bu transferler gene yetismicek kampın basina anlasılan :/
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yavvv konuyu dağıtmayalım simdi bu transferler gene yetismicek kampın basina anlasılan :/
Büyük ihtimal yetişmez gene :)

Çevrimdışı forzatunga

Yalnız İnler devre arası alınırsa yabancı sayılacağını sanmıyorum.Henüz uygulmaya girmedi yeni sistem, şu an alınırsa Veli Kavlak statüsünde olur yerli sayılır.
Beşiktaşlı ve ihtiyacımızın olduğu bölgede oynuyor daha ne olsun 4 bonservis 1.8 maaşa bu işi halledelim.(tabi bonservis 36 ay taksit  :D)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Transferin bitmesine 1 gün kala açıklarız sağ beki. İStanbula gelmesi alışması derken 20.hafta olur. Kadroya girdi etti derken 23, haydi geçmiş olsun.  :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Başka bir oyuncu alınabilir belki şartlar zorlanıp ama Robben gibi bir dünya yıldızı olması çok zor yani bunu konuşuyor olmamız bile gülünç aslında :)
Bence aksine Robben gibi bir dünya yıldızı olmalı. Çünkü bu iş sadece Beşiktaş'a yaramaz. Vodafone'a da yarar. Tamamen örnek veriyorum, Robbenli Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılışında Barcelona'ya karşı gibi. İngiliz medyası büyük ilgi gösterecektir zaten açılışa :tabe:

Çevrimdışı ZEKI

Bazi seylere neden bu kadar on yargiyla yaklasiyordunuz. Gunti, Guti ve Quaresma.. Bazi seyleri dusunmek gerek imaj dan bahsediliyor burada. Teklif var mi yok mu bilemem. Teklif edilmesi bile imaj acisindan onemli.
O zaman niye iddaa oynuyorsunuz veya piyango bileti aliyorsunuz. Ya cikarsa diye degil mi. Bazi seyler illaki olacak diye yapilmaz. İmaj duzeltmek icin yapilir. 

Çevrimdışı Renton

:upto:
Bak hallere bak messi mutsuz diyolar baskan yapar mı bir surpriz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:37:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağ bek 3 defa gelirdi şimdiye dek ama inatlaşma oluyor.

Olması gereken miktara değil hep bir tıkını istiyor oyuncular bizimkiler de vermiyor ve inanın doğru olanı yapıyor.

Birbirlerine talip olunca böyle yapmıyorlar bize gelince yolmaya kalkıyorlar. Yok öyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:38:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bak hallere bak messi mutsuz diyolar baskan yapar mı bir surpriz

Olur neden olmasın çok istiyorsan  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli