2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583337 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 18:28:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maxi Pereira Muazzam olur , Linnesle karşılaştırılamz bile ama o olmayacaksa Cicinho veya Linnes olsun :ok: Portekizli Joao Pereira hata olur :bandit:

Cicinho gelirse o sağ tarafımız varya öyle bir otoban olur ki Sterling karşısında adamı yollarsınız öbür maç.

Bırakın 35 lik adamları iyidir gençler :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Cicinho gelirse o sağ tarafımız varya öyle bir otoban olur ki Sterling karşısında adamı yollarsınız öbür maç.

Bırakın 35 lik adamları iyidir gençler :)
Aynen öyle Cicinho'ya falan hiç gerek yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 18:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

29 Ağustos

Olmayınca olmuyor işte transfer böyle birşey :)

Ama ben rahatım sizler de olun isterim. Güzel bir transfer dönemi olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Bilic bi de sağ bek istiyormuş ve kesinlikle kampa yetiştirilmesini istiyormuş ntvspor dedi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Bu arada Perkins hayırlı olsun diyelim mi :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şu iki transferi yapsalarda transfer sezonunun son gününe kadr kanser olmasak  :D :D

Hep bir umut hep bir umut..

Ama sağ bek gelirse orta sahayda oyuncu almak lazım

Şuda en ideal kadro olur

BABA

Olcay Sosa Gökhan

Gökhan İnler Veli

İsmail Milosevic Pedro  Maxi

Tolga
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Şu iki transferi yapsalarda transfer sezonunun son gününe kadr kanser olmasak  :D :D

Hep bir umut hep bir umut..

Ama sağ bek gelirse orta sahayda oyuncu almak lazım

Şuda en ideal kadro olur

BABA

Olcay Sosa Gökhan

Gökhan İnler Veli

İsmail Milosevic Pedro  Maxi

Tolga
Maxi ile Gökhan da gelse çok iyi olur da Gökhan'ın gelmesinin zor olduğu söyleniyor maalesef.

Çevrimdışı Volkan Başaran

- SPORX DIŞ HABERLER - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İtalyan basınına yaptığı açıklama ile Napoli'den Gökhan İnler'i transfer edecekleri iddialarına yanıt verdi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı, "Gökhan'ın menajeri Dino Lamberti ile bir görüşmem olmadı. Türkiye'de yabancı kuralında değişiklikler oldu. Gökhan İsviçreli ama Türk pasaportuna da sahip ancak oyuncu ile ilgilenmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Orman'ın "ilgilenmiyoruz" açıklamasına rağmen sözlerini "Ama futbolda her an her şey olabilir. Hiçbir zaman kesin konuşmamak lazım" şeklinde sonlandırması da dikkatlerden kaçmadı.

Transfer için herhangi bir girişimleri olmadığını söyleyen Orman, "Napoli ile şimdiye kadar hiçbir görüşmemiz olmadı. Gökhan'ın 2016'ya kadar sözleşmesi olduğunu biliyoruz. De Laurentiis Gökhan için fiyat belirledi ancak transfer piyasasında kısa sürede her şey değişebiliyor, bunları tartışmak anlamsız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Demba Ba-Gökhan İnler takası iddialarını değerlendiren başkan, "Önümüzdeki günlerde birçok değerlendirme yapacağız ancak Demba Ba gibi bir oyuncuyu elimizden çıkarmak istemiyoruz" dedi.

Avrupa Ligi'nde Napoli ile Trabzonspor arasında oynanacak maçla ilgili gelen soruya ise Orman, "Trabzonspor kolay yenilecek bir takım değil. Antrenörleri çok iyi. Birçok kaliteli oyuncuya sahipler. Ligde iyi durumda değiller ancak onları mağlup etmek kolay değil" sözlerini sarfetti.

Demba Ba muhabbeti nedir yahu

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ZEKI

Olmayınca olmuyor işte transfer böyle birşey :)

Ama ben rahatım sizler de olun isterim. Güzel bir transfer dönemi olacağını düşünüyorum.
sen rahatsan bizler hep rahatiz.. @aytactereci

Çevrimdışı acan07

gökhan devre arası gelmeyecekse sene sonu almaya grek yok bence onun bonsrvis+maaşına   daha genç adamlar buluna bilir.

Çevrimdışı Tolga

O kadar çok konudan bahsettik ki bugün kimsenin konuşacak konusu kalmadı herhalde :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Bu arada ben madem kural serbest kaldı yabancı 18-19 yaşlarında yetenekli bir kaleci alınmalı diye düşünüyorum.

1,90'dan aşağı olmayan atletik potansiyelli.

Kaleci antrenörümüz hakkında bilmeyenler için söyleyeyim ;

Valencia'daki efsane antrenör Oxtotorena'dan sonra

Dünyanın en iyi 2-3 kaleci antrenöründen birine sahibiz. Mutlaka 2016'ya kadar bir isim bulup yetiştirmeli bize.

Bence çok çok önemli bir durumu yazmışsın kardeşim , inşallah bunu yaparlar

Çevrimdışı Anıl

Bu arada Perkins hayırlı olsun diyelim mi :D
Diyelim :D İyi transfer bence Enginle birlikte oynadıklarında etkili olurlar. Ama orada da bir koç değişimine gitmek gerekecek sene sonunda :eyes

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beşiktaşlı olmasam şurada konuşulanlara gülerdim.

Robben mobben isminin anılması dahi beni güldürürdü ister şaka yolla dile gelsin ister gerçek.

Almanyada ligin ilk yarıda en iyisi seçildi adam.

Ya adam Robben yahu ötesimi var.  :lol:

Bence sizlerde komik duruma düşmeden dillendirmeyin dahi, naçizane kardeşiniz olarak tavsiyemdir. Bunu antuda gs forumunda ts forumunda falan görsem dalga geçerdim açıkcası.  :evillol:

Almamız icap eden adamı size söylüyorum, Maxi perraira dır. Winner oyuncudur, senede en az 2 maçı kendisi getirir bize, yapacağı asistleri bindirmeleri söylemiyorum. Atacağı kritik gollerden bahsediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlı olmasam şurada konuşulanlara gülerdim.

Robben mobben isminin anılması dahi beni güldürürdü ister şaka yolla dile gelsin ister gerçek.

Almanyada ligin ilk yarıda en iyisi seçildi adam.

Ya adam Robben yahu ötesimi var.  :lol:

Bence sizlerde komik duruma düşmeden dillendirmeyin dahi, naçizane kardeşiniz olarak tavsiyemdir. Bunu antuda gs forumunda ts forumunda falan görsem dalga geçerdim açıkcası.  :evillol:

Almamız icap eden adamı size söylüyorum, Maxi perraira dır. Winner oyuncudur, senede en az 2 maçı kendisi getirir bize, yapacağı asistleri bindirmeleri söylemiyorum. Atacağı kritik gollerden bahsediyorum.
:upto:

Çevrimdışı Kemal

Maxi ve De Jong alınırsa süper olur bu arada Sivok gider ama kadroyu nasıl kurarsiniz bilemem ligde :)

Çevrimdışı Kemal

Tolga
Maxi  Pedro Milo Motta
       Atiba  DeJong
Töre      Sosa    Olcay
        BA 

Olur idel kadro onda da 8 yabancı var

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gelecek sezon kadroda yani yanılmıyorsam ilk 18 de, en az 4 tane Türkiyede yetişmiş oyuncu olması zorunlu.

Kaleci almazsak, Tolga-Cenk İsmail-Pektemek den başka yok diye biliyorum ben kadroda, uğur boral falan hariç.

Yani eğer zaten seneye yedeklerimiz ismail pektemek falan olursa yine umudumuz olmaz zaten. NEcip de alt yapı kontenjanından mecbur olacak gibi, onun yanına Atıncıda ekleyebiliriz, 2 kişi olmak zorunda alt yapıdan..

Seneye yedek kulubemiz zayıflayacak bence.

Aranızda ticaret yapanlar varsa beni anlayacaktır:

Bazı kişiler bir işi bağlamak için gittikleri yere lüks araba kiralayıp giderler.
Kaybedilen statünün geri kazanılması için global pazarda hamleler yapılıyor.
Dümdüz bakarsak X topçusu gelecek-gelmeyecek tartışmasına gireriz. Sadece birbirimizi üzeriz, birşey elde edemeyiz..

Çevrimdışı TØLGA

Kampa yetişsin transferler başka birşey istemem  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Maxi ve orta saha gelsin devre arası yeterlidir :)

Çevrimdışı Anıl