2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583310 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abiyi bu iş için daha çok masrafa sokmaya ne dersiniz? :D
başa gelen çekilir :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abiyi bu iş için daha çok masrafa sokmaya ne dersiniz? :D
bari haber sitesinde yapalımda oranında hiti artsın :bandit: kimse girmiyor zaten forumu ayıplıyorum bu konuda başımın etini yediler aç aç diye inadına artık içerden çekilen stad resimlerini burda yayınlamayacağım direk haber sitesine mecbur girecekler :evillol:

Çevrimdışı mikartal

Başkan fikret Orman italyan basınına verdigi demeçte gökhan inler ile ilgilenmediklerini söylemiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan fikret Orman italyan basınına verdigi demeçte gökhan inler ile ilgilenmediklerini söylemiş.
Taktik bunlar Hep Abi Taktik :D Yıllardır Hep İlgilenmiyoruz diyorlar zaten , Hem rakipler araya girmesin hemde Fiyat Yükselmesin diye :bandit: :bandit: Başkan Şuan Kıran Kırana Pazarlık yapıyordur :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serjo

Maxi Pereira ismi dolanıyor twitter'da  :busted_cop:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:10:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı duymasın   :ebebe: :ebebe: noboa'yı trabzonspor istemiş ve gelmek istiyormuş haberleri dolaşıyor.  :alala: :alala:

Buraya gelir de başka bir takımda oynarsa çocuğunu kaçırırım onun  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

@ İbrahim Ketenci senmisin hocam bak araştırıyorum :D @çağrı

Çevrimdışı mikartal

Taktik bunlar Hep Abi Taktik :D Yıllardır Hep İlgilenmiyoruz diyorlar zaten , Hem rakipler araya girmesin hemde Fiyat Yükselmesin diye :bandit: :bandit: Başkan Şuan Kıran Kırana Pazarlık yapıyordur :tabe:
gerçi sonradan futbolda her an her şey olabilir hiçbir zaman kesin konuşmamak lazım, gibide bir şey söylemiş,ben gökhanı daha önce epey  seyrettiim çok begendigim biri dirençli kuvvetli orta sahada veliden daha faydalı olacak biri ama bonservis bedeli 10 milyon euro fazla heveslenmemek lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:15:27
  • Beşiktaş / Bodrum
@ İbrahim Ketenci senmisin hocam bak araştırıyorum :D @çağrı

Ben benim hocam o da o haliyle   :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:16:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi genel fikrimi yazayım.

Dün düşüncemi söylemiştim bence Sivok gidecek Kaboul de gelecek diye hala arkasındayım.

Pereira tamamiyle Molde'ye değil muhtemelen araya giren menajere göz dağı fiyat yükselmtesinler diye.

Tıpkı Töre'nin fiyatını indirmek için Olcan'ı kullandığımız gibi.

Linnes açıklanır birkaç güne  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben benim hocam o da o haliyle   :biggrinking:
Alıntılar karıştı :D senmisin :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:18:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Orta sahada sınıf atlamak istiyorsak sizce Veli'yi mi yoksa Atiba'yı mı yedekleyecek biri gelmeli? Bence bunu tartışalım herşeyden önce.

Bence Atiba'yı yedeklemeli @aytactereci Atiba Veli'ye göre baya düz çünkü hiç kaleyi düşünmüyor.

Atiba'nın fizik olarak 2 gömlek üstü Sissoko ya da Southnampon'daki Schnderlein tarzı bir oyuncu lazım bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:19:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntılar karıştı :D senmisin :D

:kop:

Yok hocam ben benim neysem oyum o değilim biraz daha yazarsam her şey karışacak bence  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

:kop:

Yok hocam ben benim neysem oyum o değilim biraz daha yazarsam her şey karışacak bence  :kop:
tamam bencede :D

Çevrimdışı ErsinA.

@Deniz çağırdı geldik.

Kimi transfer ediyoruz??

Çevrimdışı Serjo

Bence Atiba'yı yedeklemeli @aytactereci Atiba Veli'ye göre baya düz çünkü hiç kaleyi düşünmüyor.

Atiba'nın fizik olarak 2 gömlek üstü Sissoko ya da Southnampon'daki Schnderlein tarzı bir oyuncu lazım bize.

Bence'de ön libero şart!  :busted_cop:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:30:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyuncuyu görmek lazım, görmek de yetmiyor ucuzken görmek lazım artık iyi yoldayız ama yolun başındayız henüz.

MORGAN SCHNEIDERLIN

http://www.transfermarkt.co.uk/morgan-schneiderlin/profil/spieler/56818

Bu adamdan 3 sene önce büyük patlama bekliyordum çok ucuza alınabilirdi tabi tüp patlaması kulübün başında olduğu için bakmadılar bile.

Adam durdu durdu ve sonunda patladı artık almaya kalksan 30 milyon çekerler.

Tıpkı Bony'i 3 sene önce Almeida ayısı yüzünden almayıp kaçırdığımız gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

De Jong a kimse hayır demez sanırım , Orta Sahaya Sınıf atlatır resmen :bandit: Ama Her maç Kırmızı görür O Ayrı mesele :D Sezon Sonuna Kadar 5-6 Maç Zor görür , Bu Bahsettigimiz Hollandalı VAN BUYTEN olabilir mi acaba , Sonuçta Hollanda Asıllı Bellçikalı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:32:54
  • Beşiktaş / Bodrum
De Jong a kimse hayır demez sanırım , Orta Sahaya Sınıf atlatır resmen :bandit: Ama Her maç Kırmızı görür O Ayrı mesele :D Sezon Sonuna Kadar 5-6 Maç Zor görür , Bu Bahsettigimiz Hollandalı VAN BUYTEN olabilir mi acaba , Sonuçta Hollanda Asıllı Bellçikalı :bandit:

Değil, olamazdı da zaten adam rahmetli olmuş artık :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Van Buyten futbolu bıraktı diye biliyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

van buyten ssk dan emekli oldu bahçe işleriyle uğraşıyor balıkesir ayvalıkda :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 17:36:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Portekiz Scouting konusunda iyi ülkelerden biri.

Ama önümüzdeki 5 yılda scouting ile altyapı ve oyuncu gelişim departmanı iyi olan kazanacak.

Belçika 1 VE 2 Liglere çok dikkat edelim. Mantar gibi oyuncu çıkıyor ve çok hızlı gelişiyor oyuncular.

Hollanda liginden kopyalayıp sistemi 1 tık yukarı çıkardılar oradan çıkabilecek oyuncuları çok iyi gözlemek gerek.

Benim stoper için adayım şu arkadaş gibi

http://www.transfermarkt.com.tr/bjorn-engels/profil/spieler/193469

BJÖRN ENGELS

1,94 Dağ gibi ve çabuk.

Geçen sene 5 gol bu sene henüz 7 maçta 3  gol. Bu adam stoper düşünün. Çok iyi oyuncular geliyor oradan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

van buyten ssk dan emekli oldu bahçe işleriyle uğraşıyor balıkesir ayvalıkda :D
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Portekiz Scouting konusunda iyi ülkelerden biri.

Ama önümüzdeki 5 yılda scouting ile altyapı ve oyuncu gelişim departmanı iyi olan kazanacak.

Belçika 1 VE 2 Liglere çok dikkat edelim. Mantar gibi oyuncu çıkıyor ve çok hızlı gelişiyor oyuncular.

Hollanda liginden kopyalayıp sistemi 1 tık yukarı çıkardılar oradan çıkabilecek oyuncuları çok iyi gözlemek gerek.

Benim stoper için adayım şu arkadaş gibi

http://www.transfermarkt.com.tr/bjorn-engels/profil/spieler/193469

BJÖRN ENGELS

1,94 Dağ gibi ve çabuk.

Geçen sene 5 gol bu sene henüz 7 maçta 3  gol. Bu adam stoper düşünün. Çok iyi oyuncular geliyor oradan.
Club brugge maclarini izlerken farketmistim birde orta sahada ve kanattaki 2 tane oyuncu var onlarda cok iyi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bence Maxi Pereira ve Tolgay alınıp transferler bitirilecektir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...