2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585585 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi açıkçası bunu ben de çok düşündüm. İki engel var;

1) Havuz sisteminin hukuki bağlayıcılığı nedir?
2) Büyük takımlar bu sistemden çıkarsa (BJK&GS&FB), başaltı kulüpler ne yapar? İşin sosyal adalet kısmı da mevcut yani. Çünkü sistem teorik olarak zenginden alıp (İstanbul çocuklarından :) ) fakire verme üzerine kurulu.

Bence ikinci mesele birincisinden daha önemli. Diğer sarışınların ne yapacağı beni ilgilendirmiyor. Ama ben Beşiktaşlı olarak, iyi kötü halkçı çizgide yaşamaya çalışan bir vatandaş olarak takımımızın ayrılmasını kabul edemem. Bayern Münih, şu an Bundesliga havuzundan ayrılsa yıllık en az EUR 100 milyon canlıyı kasasına koyar ve bildiğim kadarı ile önlerinde hukuksal bir engel yok. Ama  yıllık sadece 37 milyona havuzda kalıyorlar. Çünkü, havuzdan çıkarlarsa küçük takımların onunla rekabet edemeyeceğini biliyor. Küçük takımların rekabet seviyesi yükseldikçe, kendi seviyesini de yükseltiyor. Beşiktaş için bundan farklı düşünmüyorum.

Benim görüşüm budur.
ama havuzu adil değilde bana karşı silah olarak kullanıyorlarsa ben bunu irdelerim lig tv nin iki büyük yaratma çabası adaleti gölgede bırakıyor ben küçükler kazansın diye sürekli şamar oğlanına dönüyorsam ağır olun derim

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi açıkçası bunu ben de çok düşündüm. İki engel var;

1) Havuz sisteminin hukuki bağlayıcılığı nedir?
2) Büyük takımlar bu sistemden çıkarsa (BJK&GS&FB), başaltı kulüpler ne yapar? İşin sosyal adalet kısmı da mevcut yani. Çünkü sistem teorik olarak zenginden alıp (İstanbul çocuklarından :) ) fakire verme üzerine kurulu.

Bence ikinci mesele birincisinden daha önemli. Diğer sarışınların ne yapacağı beni ilgilendirmiyor. Ama ben Beşiktaşlı olarak, iyi kötü halkçı çizgide yaşamaya çalışan bir vatandaş olarak takımımızın ayrılmasını kabul edemem. Bayern Münih, şu an Bundesliga havuzundan ayrılsa yıllık en az EUR 100 milyon canlıyı kasasına koyar ve bildiğim kadarı ile önlerinde hukuksal bir engel yok. Ama  yıllık sadece 37 milyona havuzda kalıyorlar. Çünkü, havuzdan çıkarlarsa küçük takımların onunla rekabet edemeyeceğini biliyor. Küçük takımların rekabet seviyesi yükseldikçe, kendi seviyesini de yükseltiyor. Beşiktaş için bundan farklı düşünmüyorum.

Benim görüşüm budur.
değerli arkadaşım ben bunları da düşündüm ama bu havuz sistemi ile bizim bir yere varacağımız yok ,bu tartışmayı enine boyuna yapmamız için konuyu ortaya attım ,kendi tv miz var ,milyonlarca taraftarımız var bunları bir baskı aracı olarak ,havuz sistemine karşı baskı aracı olarak nasıl kullanabiliriz ,neler yapabiliriz herkesin bu tartışmaya katılıp ,bu havuz sistemiyle bize şantaj yapanlara karşı ,aslında boyun eğmeyecek bir potansiyelimizin olduğunu gösterip bu ligin en azından adil oynanmasını nasıl sağlayabiliriz bunları konuşalım ,yoksa her hafta hakemleri konuşarak ömür tüketiriz .BİR ÇIKIŞ YOLU BULMAMIZ LAZIM.

Çevrimdışı panic13

ama havuzu adil değilde bana karşı silah olarak kullanıyorlarsa ben bunu irdelerim lig tv nin iki büyük yaratma çabası adaleti gölgede bırakıyor ben küçükler kazansın diye sürekli şamar oğlanına dönüyorsam ağır olun derim

Çok haklısın, bana göre çözüm ayrılmak değil, bu zihniyete karşı çözüm yolları bulmak. Nasıl savaşmalı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

değerli arkadaşım ben bunları da düşündüm ama bu havuz sistemi ile bizim bir yere varacağımız yok ,bu tartışmayı enine boyuna yapmamız için konuyu ortaya attım ,kendi tv miz var ,milyonlarca taraftarımız var bunları bir baskı aracı olarak ,havuz sistemine karşı baskı aracı olarak nasıl kullanabiliriz ,neler yapabiliriz herkesin bu tartışmaya katılıp ,bu havuz sistemiyle bize şantaj yapanlara karşı ,aslında boyun eğmeyecek bir potansiyelimizin olduğunu gösterip bu ligin en azından adil oynanmasını nasıl sağlayabiliriz bunları konuşalım ,yoksa her hafta hakemleri konuşarak ömür tüketiriz .BİR ÇIKIŞ YOLU BULMAMIZ LAZIM.

Değerli Ahmet abim, seninle %100 aynı görüşteyim, necmi abi'nin gönderisine yaptığım yorumu sana da yazıyorum;

Alıntı
Çok haklısın, bana göre çözüm ayrılmak değil, bu zihniyete karşı çözüm yolları bulmak. Nasıl savaşmalı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmet türker

çözüm ayrılmak da olabilir ,yeterki yasal yollarını bulmak . mesela bir fikir olarak söylüyorum ,kendi tv mizde yayınlıyoruz diyelim ,500 bin abonemi çok rahat olur ayda 25 liradan bile 150 milyon eder .kendi sahandaki maçları yayınlıyorsun ,gelen takımlara 150 milyonun 50 milyonunu eşit bir şekilde onlara ver ,yine kalır 100 milyon , yayıncıdan aldığının 2 mislinden fazla eder ,daha da önemlisi kimse bu baskıları yapamaz . bu fikirler geliştirilebilir .

Çevrimdışı ahmet türker

önder özeni tartışan arkadaşlar ,o konu hiç bir şey asıl bu konuyu tartışmaya gelin ,geçmişte öyle olmuş böyle olmuşu değil geleceğimizi bu günden itibaren nasıl kutarırız buna fikir olarak katkı verin .biz her zaman bu renklilerin ve yayıncı kuruluşun insafına mı kalacağız bu zinciri nasıl kırabiliriz , hepimizin kalbi yatıp kalkıp beşiktaş için çarpıyorsa ki çarpıyor ,bu düzeni değiştirmenin yollarını aramalıyız .

Çevrimiçi Rasim

Yıldırım demirören'in çıkıpta borcu olan kulüpler transfer yapamayacak demesinden sonra yapacağı diğer açıklamaları dinlemedim. Ya adam geçmiş 75 milyonla dalga geçiyor, ulan sen yaptın borcu kendi kendine mi ceza veriyon ben mahvettim siz temizleyin diyor resmen. Türk futbolu yabancı kuralıyla falan düzelmez tek çare demirörenden kurtulmak başka çare yok... (oh be biraz olsa rahatladım :halay:)
birde Azize'den
Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmet türker

birde Azize'den
kişiler üzerinden tartışma yapmak yanlış aziz gitse gelen de aynı olacak ,bu çarkı kırmanın yolları üzerine yoğnlaşmalıyız değerli kardeşim.

Çevrimiçi Rasim

Necmi abi buna yüzde yüz katiliyorum ama bu simdiye kadar yönetim tarafından neden hic dillendirilmiyor neden çekiniyorlar.
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Aziz havuzdan cikacam diye tehdit etti 2 sene sampiyon oldu.aysal ima etti 2 sene de onlar oldu.altini cizerim bu detayin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Rasim

Aziz havuzdan cikacam diye tehdit etti 2 sene sampiyon oldu.aysal ima etti 2 sene de onlar oldu.altini cizerim bu detayin..
Ozaman bizde yönetim zaafi var. :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı FARUK

Milosevic geldi sıra sağbek te :)

Çevrimiçi Rasim

gecen senelerde arka arkaya Aziz ve Aysal TFF'yi basmisti hakem hatalarindan sonra bize karsi bu tavri gösterirken hakemler biz su YD denen herife hic baski yapamiyoruz nbicim bir kisir döngüdür bir türlü isin içinden cikamiyoruz. :akuma: :akuma: :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Zaten ben yıllardır şunu söylüyorum Lig Tv ne zaman yayıncı kuruluş oldu o zamandan beri futbolda her türlü kirli oyun dönmeye başladı.Fb-Gs rekabetini körükleyerek decoder satmaya çalışan bir kurumdan bahsediyoruz.Hem taraftar sayısı olarak hemde şampiyonluk sayısında biraz daha geride olmamızdan dolayı sürekli Fb ve Gs üzerinden dönen bir rant var ve bu rantı biz şuan ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz.Çünkü Lig Tv türk futbolunda önemli paralar veriyor bu yüzden hiçbir kulüp Lig Tv'ye karşı bir tutum içerisine giremez yani buna cesaret edemez.Lig Tv olduğu müddetçe de yine söylüyorum biz her zaman geri planda kalacağız ama bu sadece Lig Tv ile de alakalı değil.Görsel ve yazılı medyada dahil herkesin amacı Fb-Gs rekabeti üzerinden rant sağlamak.Yani sonuç olarak bu ülke futbolunda herşey bu iki kulüp etrafında dönüyor.Onlardan birine bile birşey olmaması için herşey yapılır bundan eminim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Alexander Milosevic'in şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

AIK Futbol Kulübüne 1.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 3,5+2 yıllık olmak üzere aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır:

- 2014-2015 sezonu 2.yarısı; 425.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2015-2016 sezonu; 500.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2019-2020 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Hayırlı olsun :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Alexander Milosevic'in şirketimiz profesyonel futbol takımına transferi ile ilgili olarak oyuncunun kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre;

AIK Futbol Kulübüne 1.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.

Oyuncu ile 3,5+2 yıllık olmak üzere aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır:

- 2014-2015 sezonu 2.yarısı; 425.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2015-2016 sezonu; 500.000 Avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu; 500.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2019-2020 sezonu; 600.000 avro garanti ücreti ve 5.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Hayırlı olsun :bandit:
Neyse hayırlı olsun katkı vereceğinden eminim :claps:

Çevrimdışı Deniz

Adam 450.000 € ay imza atmis.ersan a 700 binden fazla vermek buyuk sacmalik olur

Çevrimdışı Türkay

Milosevic resmi olarak hayırlı olsun. Makul ücretler bunlar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Adam 450.000 € ay imza atmis.ersan a 700 binden fazla vermek buyuk sacmalik olur
Aynen öyle.

Çevrimdışı Anıl

Tutar tutmaz kimse bilemez ama inanılmaz mantıklı transfer :ok:

Çevrimdışı Türkay

Tutar tutmaz kimse bilemez ama inanılmaz mantıklı transfer :ok:

Tutmazsa önemsiz tutarsa önemli bir maddi yatırım yaptık  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Borussia Dortmund'dan yetişen Tolgay, 2009 yılından bu yana Hamburg forması giyiyor. Orta saha oyuncusu, Almanya ve Türkiye milli takımlarının çeşitli kademelerinde forma giymişti. Beşiktaş Yönetiminin Tolgay transferi için girişimlere başladığı ve görüşmelerin olumlu gittiği bilgisine ulaşıldı.

Özel haberleri genelde doğru çıkıyor bakalım :)

Çevrimdışı ozan062

milosevicle 5 yıllık anlasılmıs...

günler oncesinden 5yıllık demiştim:)) herkes 3 veya 4 derken
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi