2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585753 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nannan

Bonservisi 900 sanıyoduk 1 miş farketmez yıllık ücrette beklediğimiz gibi ama önümüzdeki yıllar için 500-600  neden 2.yarı için 425.000 vereceğiz
@Renton Ben onun imza parası olduğunu düşünüyorum. Aynı şeyi Pedro Franco'da da yaptık ilk 2 yıl 700k civarı, sonra 500'e doğru düşüyor maaşı. Yine imza parasını maaşa eklemişiz.
Bonservisi 9m Kron'du ben İsveç'teki bi gazetenin haberinden görmüştüm translate sayesinde. Çevirince 950 küsür bin Avro yapıyordu. Belki yetiştirme bedeli falan ekleniyordur 1m oluyordur.

Çevrimdışı Tolga

Linnesi de almamiz lazim 5 gun icinde aciklanmazsa linnes isi yatar..
Bence o iş çoktan yattı.Hiç ismi geçmeyen bir bek gelecektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Linnes isi yatarsa cok uzulurum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

ğs macında gereksiz kart gördü üstüne son adam statüsünde iken burak mıydı umut muydu çalım atayım dedi allahtan top oyuncunun önüne değilde taca dogru gitti... yoksa kaleci ile başbaşa kalacaklardı gol olur olmaz önemli değil ama orada o hatayı yapmayacasın ersan 750bin piyasa değeri...
evet bu hataları her maç yapıyor. 2 sene önce fener öaçındada yapmıştı. rakip sahasına oturmuş takım bir pas hatası 3 e 1 gol. cömert davranmışsın Ali Rıza 750,000 e. Bu adam beşiktaşta mukavelesinin yarısından çoğunda zaten sakattı yattı. Sözleşmesinde indirime gitti diyorlar. Gİdecek tabi. oYnamadan para alıyordu. Yoksa Fikret orman onuda koyacaktı kapının önüne. Beşiktaştan daha iyi nerde olabilir. Onlara düşen Metinler, Rızalar, Aliler gibi en popüler olduğu zamanlarda bile boş mukavele imzalamak.  Çünkü bu takıma borçları çok. Beşiktaşa gelirken Ersan için ciddi bonservis bile ödedi bu kulüp onun için hemde daha adı yeni yeni duyuluyordu. Bu sebepten Ersanın , Mustafa Pektemeğin rakam konuşmaları ayıp

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Renton

Özel haberde yine linnes ile anlaşıldığı haberlerini aldık diyorlar hadi hayırlısı hızlı girdik  :super:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ahmet türken

Linnes işi bence yatmadı. Büyük olsaılıkla olacaktır diye tahmin ediyorum. Başka İtalyaya GÖkhan İnler için de gitmişti. Umarım o da olur. O zaman renkliler+hakemlerle başedebiliriz. Yetermi tabi yetmez bence solbekte lazım ama hiç yoktan bu kadarıda iyidir

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Şimdi şöyle düşünmek lazım sağ bek şu anda Beşiktaş için en elzem ve en önemli bölge, artık bu kesinleşti Serdar orası için yeterli değil üstüne üstük yedeği bile yok, bu koşullar altında Linnes gelmese bile mutlaka ondan daha kaliteli ve faydalı bir oyuncu alınacaktır çünkü takımın s.o.s. veren tek bölgesi, hal böyle iken üçe beşe bakılmaz mutlaka değerli kendini kanıtlamış ve o bölgenin hakkını veren bir oyuncuyla anlaşır yönetim.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 15:12:27 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı f_madida

@Renton Ben onun imza parası olduğunu düşünüyorum. Aynı şeyi Pedro Franco'da da yaptık ilk 2 yıl 700k civarı, sonra 500'e doğru düşüyor maaşı. Yine imza parasını maaşa eklemişiz.
Bonservisi 9m Kron'du ben İsveç'teki bi gazetenin haberinden görmüştüm translate sayesinde. Çevirince 950 küsür bin Avro yapıyordu. Belki yetiştirme bedeli falan ekleniyordur 1m oluyordur.

Sozlesme fesih bedeli olarak odenmis, yani bonservis degil...Dun bir haber vardi, Lazio gec kaldi diye. Aslinda Lazio daha yuksek bir bonservis onermis klube ama Noel tatilini bekledigi icin oyuncu bizimle anlasmis ve fesih bedelini verdigimiz icin transfer degimemis...Hatta Lazio hemen satin 2 milyon euro verelim demis-ne kadar dogru bilmiyorum ama istedikleri bir oyuncuysa cok da sasirmam... Guzel transfer, son derece makul bir fiyata, tutmazsa da sorun degil Anadolu kluplerine kiralasak bile zarar etmeyecegmiz tarzda bir maasi var..Bence tutar hatta Euro 2016 sonrasi piyasasi bile olur en az 6-7 kazandirarak gider eger giderse...Tabi tutarsa ben gitmesini de istemem acikcasi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

evet bu hataları her maç yapıyor. 2 sene önce fener öaçındada yapmıştı. rakip sahasına oturmuş takım bir pas hatası 3 e 1 gol. cömert davranmışsın Ali Rıza 750,000 e. Bu adam beşiktaşta mukavelesinin yarısından çoğunda zaten sakattı yattı. Sözleşmesinde indirime gitti diyorlar. Gİdecek tabi. oYnamadan para alıyordu. Yoksa Fikret orman onuda koyacaktı kapının önüne. Beşiktaştan daha iyi nerde olabilir. Onlara düşen Metinler, Rızalar, Aliler gibi en popüler olduğu zamanlarda bile boş mukavele imzalamak.  Çünkü bu takıma borçları çok. Beşiktaşa gelirken Ersan için ciddi bonservis bile ödedi bu kulüp onun için hemde daha adı yeni yeni duyuluyordu. Bu sebepten Ersanın , Mustafa Pektemeğin rakam konuşmaları ayıp
Ersan sakatlanmasını dün gibi hatırlıyorum boş boş ucuyordu zıplıyordı saga sola saldırıyordu sonra pat çaprazbağ gitti paket oldu... gösteriyim diye göstermelik oldular  :evillol: Mustafa gelince oda kendi kendine yapıyor arkadas anlamıyorum defansa gelip top cıkartmak forvetin işi değil... duran toplarda gel ama diğer durumlarda gelme ileride rakip oyuncu sahana getirmemek için orada durman topu tutman lazım bizimkiler tutturmuşlar takım oyunu forvet gelsin top alısın gole gitsin diye  :evillol: 4 defans 2 liberon 3-4 orta sahan var onlar ne işe yarıyor acaba ?

Çevrimdışı Renton

Sozlesme fesih bedeli olarak odenmis, yani bonservis degil...Dun bir haber vardi, Lazio gec kaldi diye. Aslinda Lazio daha yuksek bir bonservis onermis klube ama Noel tatilini bekledigi icin oyuncu bizimle anlasmis ve fesih bedelini verdigimiz icin transfer degimemis...Hatta Lazio hemen satin 2 milyon euro verelim demis-ne kadar dogru bilmiyorum ama istedikleri bir oyuncuysa cok da sasirmam... Guzel transfer, son derece makul bir fiyata, tutmazsa da sorun degil Anadolu kluplerine kiralasak bile zarar etmeyecegmiz tarzda bir maasi var..Bence tutar hatta Euro 2016 sonrasi piyasasi bile olur en az 6-7 kazandirarak gider eger giderse...Tabi tutarsa ben gitmesini de istemem acikcasi.
Nereye gidiyor bee oynasın işte 10 sene tutarsa stoper mis gibi bonserviside bir şey değil  :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmet türken

Şimdi şöyle düşünmek lazım Sol bek şu anda Beşiktaş için en elzem ve en önemli bölge, artık bu kesinleşti Serdar orası için yeterli değil üstüne üstük yedeği bile yok, bu koşullar altında Linnes gelmese bile mutlaka ondan daha kaliteli ve faydalı bir oyuncu alınacaktır çünkü takımın s.o.s. veren tek bölgesi, hal böyle iken üçe beşe bakılmaz mutlaka değerli kendini kanıtlamış ve o bölgenin hakkını veren bir oyuncuyla anlaşır yönetim.
Serdar sağ bek diye biliyorum ama :D

Çevrimdışı Deniz

Sag bek alalim da rahatlayalim yonetim yine almayacak siye cok korkuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Tothenamın kaptanı kaboul ???

Çevrimdışı Deniz

Tothenamın kaptanı kaboul ???
Adam son 2 senede mustafa pektemek kadar sakatlanmis @SDemirsoy

Çevrimdışı İrfan

Tolgay gelirse çok iyi alternatifimiz olur beyler elimizde.. 24 yaşında ve 100'den fazla Bundesliga maçına çıktı Merkez Ortasaha olarak. Atiba ve Veli'nin yanına mükemmel olur. Atiba'nın da Veli'nin de yaptığı işi yapabilecek yetenekte bir oyuncu. Sözleşmesi de bitiyormuş sezon sonu. :)
We are Electric..!

Çevrimdışı FARUK

oyuncunun biz tercih etmesi için verilmiştir bence yarım sezonluk garanti ücret

Çevrimdışı SDemirsoy

Adam son 2 senede mustafa pektemek kadar sakatlanmis @SDemirsoy
bize gelirse tribünden izler maçları o zaman :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Linnes işi bence yatmadı. Büyük olsaılıkla olacaktır diye tahmin ediyorum. Başka İtalyaya GÖkhan İnler için de gitmişti. Umarım o da olur. O zaman renkliler+hakemlerle başedebiliriz. Yetermi tabi yetmez bence solbekte lazım ama hiç yoktan bu kadarıda iyidir
Lines işi tamamdır gün gün haber verecekler borsada hit kazanmamız lazım... bu hafta güzel şeyler olabilir :)

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@ahmet türken Vallaha transferin sevincinden sağımızı solumuzu şaşırdık  :ebebe: bir düzenleme yaptım sağol  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Örnek vermek gerekirse Digiturkte Ligtv paketin yoksa ve derbilerde sadece o maçı açtırmak istiyorsan Beşiktaş'ın derbi maçları için 50 TL,  Gs Fb arasındaki maçlar için 60 TL ücret alıyorlar.

Beşiktaş 3. büyük algısı yaratılmaya çalışılıyor.

Bu algıyı yıkmak içinde sportif başarılarla birlikte, korkak olmayan yönetici ve teknik direktör lazım...
korkak olmayan , katılımcı ve fikirleriyle klübe faydalı olacak taraftara daha çok ihtiyaç var ,günlük olayların peşinde sadece kendi egosunu tatmin etme ve dedikodu peşinde olmayan taraftara ihtiyaç var .herkes öyledir diye katiyyen söylemiyorum malesef pek çok insan kafa yormaktan kaçıyor ve kolayını seçiyor. madem ki burada bir forum var bu forumun klübe  yararı olması lazım değilmidir .fikirleri mümkün olduğunca yaymak biraz da bizim görevimiz olmalımıdır .bu soruyu sormamız lazım.

Çevrimdışı Deniz

oyuncunun biz tercih etmesi için verilmiştir bence yarım sezonluk garanti ücret
Ondan degil de imza parasi vermemek icin bunu yapmislar.normalde yarim sezon 250.000€ almasi gerekiyordu,bizimkiler 450.000€ vermis yani 200.000€ imza parasi olmus

Çevrimdışı ALI RIZA

Ondan degil de imza parasi vermemek icin bunu yapmislar.normalde yarim sezon 250.000€ almasi gerekiyordu,bizimkiler 450.000€ vermis yani 200.000€ imza parasi olmus
olsun ersana verdiklerinden keserler  :halay:

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar önyargılarınızdan kurtulun bence.
Herkes sağ bek sağ bek diyor, bence de takıma sağ bek lazım ama Serdar'a da ayıp etmeyin. Geçen sezon kalas gibi olan adam bu sene fotolardan gördüğümüz üzere robocop gibi vücut yapmış. Bu sezon adam ofsayt çizgisini bile bozmadı. Gerektiğinde bindirme yapıyor, bek oynayan diğer oyuncularımızın hepsinden iyi orta açıyor. Tamam Beşiktaş'ın banko sağ beki olacak kalitede olmayabilir ama Antep'e gidip gelse de bu takımın en eski oyuncularından biri sayılır. Geçen yıl kendisinden nefret ediyordum ama bu yıl gösterdi ki Serdar istediğinde çalışıp kendini geliştirebilen bi oyuncu. Yabancı sınırının kalkması da belki onun için motive edici olur. Ligin 2. yarısında göreceksiniz yabancı sağ bek gelirse 1 maç oynar, o maçta İsmail batırınca ikinci maça Motta+Serdar'la çıkar Bilic.
Ersan'a ben de çok güvenmiyorum aslında ama takımda 10-14 civarı yabancı olacağını düşünürsek hem yerli hem yabancı(Avustralya) hem de Beşikaşlı oyuncu olarak Ersan tutkal görevi görecek oyunculardan biri olur. Gökhan, Veli, Olcay, Tosun da bu kriterde oyuncular. Bu demek değil ki hepsine 2şer milyon Avro maaş verelim ama takımı bir arada tutmak için, Beşiktaş'ın ne olduğunu sayısı artan yabancılara gösterebilmek için bu tip oyuncular da lazım.

Çevrimdışı Renton

Başkanı kızdırdılar artık olimpiyatı salladı ankara ve konyada oynayacağız oralarda hep galibiyet aldık güzel oyunlarla.Sağ bek ve orta sahada %80 alınır başkan şampiyonluğu alacak seneye arenada şampiyonlar ligi maçlarına gideriz artık  :ishock: :ishock: