2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574923 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Bu son kaboul haberi transfer ateşini körükledi artık gelsin transfer için sabahlamalar tartışmalar  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

fazladan giden olacaksa ersan gitsin bence pedro dursun biraz daha
hiç güven vermiyor ne yerdeki toplarda ne de havada
gs 3 kere orta yapıyor arka arkaya ersan bey 1 tanesinde ortada yok
yediğimiz golde de pedro orda veli orda ersan kayıp
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:31:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Milo'dan vazgeçip Kaboul'u da alabilirler. Bilic Milo'yu da istemiyormuş Kaboul diye tutturuyormuş. Kabuol Pedro ikilisi mükemmel olur da yapabilir miyiz emin değilim.

Vazgeçmezler Samo 900 k çok düşük para her türlü alındı o belli oldu Sivok yerine
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:32:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaboul

Kaderabek

Milosevic

İnler

Kare As olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:34:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaboul

Kaderabek

Milosevic

İnler

Kare As olur.

Yabancı kuralı açıldı. İnler'e para vermeyelim derlerse Noboa'yı alsınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

kaboul gelmicek abi dedi dersiniz  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:35:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Süper Lig'de ilk devreyi lider Fenerbahçe'nin 1 puan ardında ikinci bitiren Beşiktaş'ta, ara transfer dönemi çalışmaları sürüyor. AIK'ten Alexander Milosevic'i renklerine bağlayan Beşiktaş, bir savunmacı daha ile görüşüyor.

Fransız basınında çıkan haberlere göre, Tottenham forması giyen 29 yaşındaki defans Younes Kaboul ile Beşiktaş yakından ilgileniyor. Kuzey Londra ekibinin teknik direktörü Mauricio Pochettino tarafından son beş maçta kızağa çekilen Kaboul'ün ara transferde Tottenham'dan ayrılabileceği iddia ediliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ozi burda sıkıntı işte kalsın yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Vazgeçmezler Samo 900 k çok düşük para her türlü alındı o belli oldu Sivok yerine
Bilmiyorum abi o zaman Sivok'u garanti devre arası sallayacaklar kaboulda olursa fransız basını haber geçmiş o biraz kafamı karıştırdı.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız şöyle birşey var 28 kişilik kadroda 14 tane yerli bulunduracağız yine.Elimizdeki yerliler Tolga,Cenk,İsmail,Ersan,Atınç,Serdar,Oğuzhan,Veli,Necip,Olcay,Kerim,G.Töre,Cenk Tosun,Pektemek,Uğur Boral.Bunlardan kaç tanesini gönderebiliriz ki.Ben az önce Necip,Ersan,Uğur ve Pektemek gidebilir demiştim ama onları gönderirsek yerine kimi koyacağız.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız şöyle birşey var 28 kişilik kadroda 14 tane yerli bulunduracağız yine.Elimizdeki yerliler Tolga,Cenk,İsmail,Ersan,Atınç,Serdar,Oğuzhan,Veli,Necip,Olcay,Kerim,G.Töre,Cenk Tosun,Pektemek,Uğur Boral.Bunlardan kaç tanesini gönderebiliriz ki.Ben az önce Necip,Ersan,Uğur ve Pektemek gidebilir demiştim ama onları gönderirsek yerine kimi koyacağız.
bütün yerliler kalır.

Çevrimdışı Tolga

bütün yerliler kalır.
Mecbur kalacaklar işte ne kadar beğenmesekte.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:37:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Şöyle oluyor bu durum 14 şart değil.

14 yabancı 7 yerli kaydedip 21 oyuncu yazdırabilirsin sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Serdar giderse bu sefer yerine gelecek adam tek kalacak sonra bi sakatlık yine Necip sağ bek. Serdar tutulmalı takımda kesinlikle
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Bugun bu baslikta degerli yorumlarini paylasan arkadaslari her zaman bekleriz,hel beton araci sayacaginiza transferleri sayalim takimimizi konuslim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şöyle oluyor bu durum 14 şart değil.

14 yabancı 7 yerli kaydedip 21 oyuncu yazdırabilirsin sadece.
Hayır öyle değilmiş işte ilk başta 14 yerliyi yazacaksın kalan 14 yabancıdan istediğin kadar alabileceksin.Yani elimizde 14 tane yerli olacak yine.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:39:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ahaha bunu kim hazırladı bee  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Kaboul

Kaderabek

Milosevic

İnler

Kare As olur.
artık inler işi yatar herhalde sırf pasaportu için bir ihtimal o para verilirdi artık kesinlikle vermezler. senelik 3 M€ verdikten sonra ondan çok daha iyileri koşa koşa gelir yabancı oyuncu kuralı türk oyunculara fena girdi.

Çevrimdışı Karabay

Sizlerin buraya gelip yorum yapması çok önemli buralar 3-5 kişi dışında genelde boş kalıyor :)
ben pek anlamasamda yazıyordum bak hakkımı yemeyin  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Renton

Yabancı kuralı kalktı finaller yalan oldu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:40:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Hayır öyle değilmiş işte ilk başta 14 yerliyi yazacaksın kalan 14 yabancıdan istediğin kadar alabileceksin.Yani elimizde 14 tane yerli olacak yine.

Böyle bir zorunluluk koyamazlar çünkü minimum 14 yerli yazacaksın demiyor.

Ha diyelim ki koydular 7 tanesini alt yapıdan yazarsın olur biter çözüm çok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kaboul

Kaderabek

Milosevic

İnler

Kare As olur.
Yabanci kararindan sonra inlere o parayi vermeyiz bence :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:42:16
  • Beşiktaş / Bodrum
artık inler işi yatar herhalde sırf pasaportu için bir ihtimal o para verilirdi artık kesinlikle vermezler. senelik 3 M€ verdikten sonra ondan çok daha iyileri koşa koşa gelir yabancı oyuncu kuralı türk oyunculara fena girdi.

Noboa ve Lassana Diarra boşta şuan @Necmi abi.

Ama ne kadar istiyorlar bilmiyorum yıllık bu adamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Böyle bir zorunluluk koyamazlar çünkü minimum 14 yerli yazacaksın demiyor.

Ha diyelim ki koydular 7 tanesini alt yapıdan yazarsın olur biter çözüm çok.
Şimdi TRT Spor'da konuşuyorlar da oradan duydum bende aslında bana da saçma geldi.Zaten bu 14 yerli oyuncunun içinde de alt yapıdan çıkmış 2 oyuncu olacakmış.

Çevrimdışı Tolga

Noboa ve Lassana Diarra boşta şuan @Necmi abi.

Ama ne kadar istiyorlar bilmiyorum yıllık bu adamlar.
Noboa tüm dertlere deva :D