2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4564299 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

kimle hazırlık macı yapcaz anlamadım:)
Gs ile hazırlık maçımız varmış kamp döneminde :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Son cumleni anliyamadim..Aciklar misin...
Benim bildigim de suan passolig muhabbetine maclara gitmeyen kisiler deplasman-icsaha stat cevresinde durup iceri girmiyorlar...
ben bu sene bir kaç maça gittim hiç öyle bir şey görmedim belki bana denk gelmemiştir. Son cümlemde herkesi kendiniz gibi görmeyin vefa anlamında yani herkesin bir çıkarı vardır demek istedim. Yani ona göre tavır alırlar dedim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 01:03:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyonluk çok önemli ama şampiyonluk kadar yarışmacı olmak da önemli.

5 sene boyunca bu takım ilk 2 den aşağı inmemeli. 2 sinde şampiyon olsa yeter bana ama mutlak hep son haftaya kadar ilk 2 de götürmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Son cumleni anliyamadim..Aciklar misin...
Benim bildigim de suan passolig muhabbetine maclara gitmeyen kisiler deplasman-icsaha stat cevresinde durup iceri girmiyorlar...
madem passolig alıyorlar neden maçlara girmiyorlar?passoya karşı olan neden passokarta sahip? eğer karta sahip ve maça girmiyorlarsa beşiktaşamı passoya mı karşılar?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk çok önemli ama şampiyonluk kadar yarışmacı olmak da önemli.

5 sene boyunca bu takım ilk 2 den aşağı inmemeli. 2 sinde şampiyon olsa yeter bana ama mutlak hep son haftaya kadar ilk 2 de götürmeli.
Orası öyle ama ne kadar kötü olurlarsa olsunlar Gs ve Fb yine yarıştalar değişen birşey olmuyor maalesef.

Çevrimdışı Fatih

ben bu sene bir kaç maça gittim hiç öyle bir şey görmedim belki bana denk gelmemiştir. Son cümlemde herkesi kendiniz gibi görmeyin vefa anlamında yani herkesin bir çıkarı vardır demek istedim. Yani ona göre tavır alırlar dedim.
Kardesim tribuncu olupta cikari olmayan insan mi var  :lol: :lol:
Ama ben o tur insanlarin kendilerine bedava kombine almasi, organizasyonlarda para istemesi ve maasa baglanmasini destekliyorum... Bu konularda herkesten farkli dusundugum icin cogu insana ters geliyor fikrim...  O yuzden devam etmiyorum yazmaya..  :by2:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 01:06:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama ben o tur insanlarin kendilerine bedava kombine almasi, organizasyonlarda para istemesi ve maasa baglanmasini destekliyorum... Bu konularda herkesten farkli dusundugum icin cogu insana ters geliyor fikrim...  O yuzden devam etmiyorum yazmaya..  :by2:

Ben merak ettim aslında  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

neyse geçmek lazım bunları daha büyük sorunlarımız var bizim bunlar ufak meseleler dediğim gibi başkanda hatalı çArşı da

Çevrimdışı Fatih

madem passolig alıyorlar neden maçlara girmiyorlar?passoya karşı olan neden passokarta sahip? eğer karta sahip ve maça girmiyorlarsa beşiktaşamı passoya mı karşılar?
@xpenche abi oyle bir yazmissin ki coban salatasi olmus  :D
Passolig alip maca gitmeyenlerin sebebi bilmiyorum... @Çağrı burada ona sor bence... Bugun gelir dedim ama gelmedi yine  :lol: :lol:
Passolige karsi olanin passokart almasi zaten basli basina sacmalik...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 01:10:03
  • Beşiktaş / Bodrum
@xpenche abi oyle bir yazmissin ki coban salatasi olmus  :D
Passolig alip maca gitmeyenlerin sebebi bilmiyorum... @Çağrı burada ona sor bence... Bugun gelir dedim ama gelmedi yine  :lol: :lol:
Passolige karsi olanin passokart almasi zaten basli basina sacmalik...

:biggrinking: Ben fena halde hastayım ondan gelemedim @Fatih :)

Diğer maçlar için soruyorsan çoğunda İstanbul'da olamadım. Açıkçası sadce maç için gelir miydin dersen yarısına gelmezdim herhalde ama sırf sizinle kalabalık olacak diye gelirdim burada olsam :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZORBEY

Gs ile hazırlık maçımız varmış kamp döneminde :)

takım şampiyonluk potasında, ve tek hedefide şampiyonluk. böyle ciddi bir durumdayken gidip en ciddi rakibin ile hazırlık macı yapıyorsun, rakip dediğim de türkiyenin en cirkef kumpas takımı fransiz artıkları desek yeridir. ve biraz mantıklı düşünür hesap kitap muhasebesi yaparsak adamlar resmi macta sana yapmadığını bırakmıyor. hazırlık macında oyuncularını sakatlayip seni bir sonraki resmi maclarda yaralamayacağı ne maalum? bu yönetim baazen böyle acemice işler yapmaları yokmu adamı ayar ediyorlar.. bence değil cincon ile hazırlık macı yapmak! cincon takımının eski oyuncusu ve taraftarı yada yandaşı olan başka takımlar ilede mac yapmam cünkü bunlar gercekten "FRANSIZ" dost gözükür düşmanca plan yaparlar. NOT: kusura bakmayın, BİZE yapılan cok haksızlık var. acıklama yaparken bile agresifleşiyorum
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

Dewenin ayhanin cem yakiskanin passosu yok onlar maca gitmiyor ama sevsek ali ic saha deplasman demeden her maca gidiyor yani iclerinde bir kisim boykot ediyor bir kisim etmiyor.

samo dewe kinayeli dalgali konuşmayi cok sever sana da kinayeli cevap vermis olimpiyata gitmek istememek diye birsey yok gecen sene fener derbisine kadar yani passo uygulanan ilk maca kadar butun maclara gidiyorlardi hatta deplasmana da gidiyorlardi su an da avrupa maclarina gidiyorlar.

Boykot bir tercihtir ama bence baska alternatifler düşünülebilirdi passoya nerdeyse herkes karsi ama insanlar destek olmak icin aliyor.mahkeme passoyu iptal edecek muhtemelen.kagit bilet gelince tekrar donerler lig maclarinda da..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Ben merak ettim aslında  :)
Abi o zaman soyle anlatayim sana... Sen Çağrı olarak BJK'nin 1 numarali amigosusun... Herkes seni tribun ilahi olarak goruyor statta... Tek bir isaretinle herkesi susturabiliyorsun, tek bi hareketinle herkese hersey yaptirabiliyorsun, tek bir soyleminle herkese herseyi soyletebiliyorsun... Yani hersey senin elinin ve dudaklarinin arasinda... Buna mutevellit sadece ic saha maclariyla kalmayip deplasmanlara gidiyorsun, basketbol voleybol hentbol maclarina gidip orada da sete cikip milleti yonlendiriyorsun... Buralara giderken de yaninda taraftari cekiyorsun... (4 sene onceydi sanirim basket maclarina bedava bilet alamadiklari icin yine boykot olayi vardi... Yonetim de Inonu stadinin onunden bedava otobus kaldirip taraftari goturmek istedi ama gelen giden hic olmadi)

Sen BJK'ye bu kadar vakit emek harciyorsan bence belirli bir miktar da ucreti hak ediyorsundur demektir...

Tersini dusunuyorsan hic tartismam bastan soyliyim..Cok insanla konustum cunku yoruldum  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Dewenin ayhanin cem yakiskanin passosu yok onlar maca gitmiyor ama sevsek ali ic saha deplasman demeden her maca gidiyor yani iclerinde bir kisim boykot ediyor bir kisim etmiyor.

samo dewe kinayeli dalgali konuşmayi cok sever sana da kinayeli cevap vermis olimpiyata gitmek istememek diye birsey yok gecen sene fener derbisine kadar yani passo uygulanan ilk maca kadar butun maclara gidiyorlardi hatta deplasmana da gidiyorlardi su an da avrupa maclarina gidiyorlar.

Boykot bir tercihtir ama bence baska alternatifler düşünülebilirdi passoya nerdeyse herkes karsi ama insanlar destek olmak icin aliyor.mahkeme passoyu iptal edecek muhtemelen.kagit bilet gelince tekrar donerler lig maclarinda da..
passo devam ederse dönerler mi stada
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Olabilir dediğim gibi normal bu tür şeyler passoligi olupta maçlara gitmeyebilir de onun tercihi. Ama dediğim gibi yeni statda passoda olsa bu adamlar gelecek maçlara.

Çevrimdışı Fatih

:biggrinking: Ben fena halde hastayım ondan gelemedim @Fatih :)

Diğer maçlar için soruyorsan çoğunda İstanbul'da olamadım. Açıkçası sadce maç için gelir miydin dersen yarısına gelmezdim herhalde ama sırf sizinle kalabalık olacak diye gelirdim burada olsam :)
Buyuk gecmis olsun o zaman.. L'pool macina kadar kendine dikkat et...  :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Abi o zaman soyle anlatayim sana... Sen Çağrı olarak BJK'nin 1 numarali amigosusun... Herkes seni tribun ilahi olarak goruyor statta... Tek bir isaretinle herkesi susturabiliyorsun, tek bi hareketinle herkese hersey yaptirabiliyorsun, tek bir soyleminle herkese herseyi soyletebiliyorsun... Yani hersey senin elinin ve dudaklarinin arasinda... Buna mutevellit sadece ic saha maclariyla kalmayip deplasmanlara gidiyorsun, basketbol voleybol hentbol maclarina gidip orada da sete cikip milleti yonlendiriyorsun... Buralara giderken de yaninda taraftari cekiyorsun... (4 sene onceydi sanirim basket maclarina bedava bilet alamadiklari icin yine boykot olayi vardi... Yonetim de Inonu stadinin onunden bedava otobus kaldirip taraftari goturmek istedi ama gelen giden hic olmadi)

Sen BJK'ye bu kadar vakit emek harciyorsan bence belirli bir miktar da ucreti hak ediyorsundur demektir...

Tersini dusunuyorsan hic tartismam bastan soyliyim..Cok insanla konustum cunku yoruldum  :lol: :lol: :lol:
ooo senin mantığına kulubün 15 milyon tarftara aylık bağlaması gerekecek  :ebebe: :ebebe: yada bu forumdakiler 1 seneyi aşkın stad takip ediyor emek veriyor zaman harcıyor mesela mustafa hergün resim çekiyor senin mantığına göre mustafa numaralıda bir locayı haketti o zaman  :iscrewy: yada loca alamadığından dolayı yönetimi boykot mu etmeli  :biggrinking: bende yoruldum bunları anlatamaktan  :by2: :by2:

Çevrimdışı Tolga

Ts Ozan Tufan'ı 8 m euro'ya aldığını söylüyor Beyaz Tv  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

O ha Çöş ozzan tufan 8M€ trabzon bursaya vermiş diyorlar :) 8m€ türk oyuncu var mı ya bu ne parası en fazla 1 m€ olur... Arda verirsin gerisi etmez...!

Çevrimdışı Deniz

Ha sunu da soylemeden edemeyecegim çArsi da yeni stadla birlikte ciddi bir yenilenmeue girmeli.mesela rakibi ve hakemi baski altina almasi hereken yerde pinar basi soylememeli.ya da bundan 2-3 sene evvel siyasi farkliliklar gozetmeksizin pesinden gelen insanlari kusturdugu gibi onlari geri kazanmali Besiktas tribunlerinde her turlu siyasi dusunceye sahip taraftar var buna gore hareket etmeli.

Ayrica su forzada onune gelene nopost vermemeli bu kacinci nopostum ya durduk yere ceza veriyorlar :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

O ha Çöş ozzan tufan 8M€ trabzon bursaya vermiş diyorlar :) 8m€ türk oyuncu var mı ya bu ne parası en fazla 1 m€ olur... Arda verirsin gerisi etmez....
Trabzon'un o kadar parası mı var asıl konuşulması gereken bu bence :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Türkiyede o para kazanan oyuncu tek arda turandır gerisi hikayedir... bir türk oyuncusu en fazla 3m€ eder...

Çevrimiçi Samet Ç

oha  :ishock:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

passo devam ederse dönerler mi stada
Donmeyip napacak baska Besiktas mi var :) .donmezlerse kendileri bilir elbet o tribune sahip cikacak insanlar da cikar ama o sure zarfinda kaybeden yine Besiktas olur..

Çevrimdışı ALI RIZA

Trabzon'un o kadar parası mı var asıl konuşulması gereken bu bence :kop: :kop:
arkan sağlamsa sorun olmaz  :kop: nede olsa devlet vergi borcu siliyor bu ülkede ve vatandaş vergisini takır takır ödüyor...!