2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561509 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

ozan daha bu sene sıyrıldı ki daha sezon bitmedi ve bittiğinde biz tam anlamıyla ne oldugunu anlarız onun.. yoksa suan hakikaten koca bir kapalı kutu... demiştim dün emreye benziyor fiziği ve buda genelde avrupada iş yapacak bir kıvamda..fakat benim içime son birkaç macından yola cıkarak bi olcanlasma goruyorum onda.. yani bireysel yani egosuyla hareket eden bir profil gormeye basladım...sadece mac içindeki bir hareketinden dolayı bunu dusundurdu ki işte diyorumya tam kararımızı sezon sonu vermemiz gerek ve onunda kesinlikle hiçbiryere transfer olmaması gerektiğini dusunuyorum...

artık onu bosverelimde

baskanın italyada oldugu soyleniyor
de jong,ciani ve inlerle gorusuldugu

egerki sinan enginin dediğigibi ve bircok yazarın soylediği gibi scoutluk basarısı buysa ben buna gülerim... ki bence değil baskalarıyla gorusuluyor sadece italyada diye bu profiller ortaya cıkıyor...

hocam sürekli genç yetenek alarak olmaz bence bu işler
sosa ba gibi karakterler lazım takıma ki birşeyler öğrensin futbolcular
ayrıca şuan takım iyi gidiyor ve avrupada ligde başarı elde edilmesi için
nokta atışı garanti oyuncu bulmamız lazım şimdilik
yatırım için ayrıca düşünülen oyuncular da var demekki  habersiz buraya kadar geldi adam sağlık kontrolünden geçmiş kimsenin haberi yok :)

Çevrimdışı Kemal

yatırım için ayrıca düşünülen oyuncular da var demekki  habersiz buraya kadar geldi adam sağlık kontrolünden geçmiş kimsenin haberi yok :)

Öyle birine stoperde ihtiyaç olduğunu düşünüyor bilic , doğruda düşünüyor , bu etapta Kaboul bize cuk oturur.
Alexanderida 900 bin euroya alırız seneye pedro yu satıp kar edip Alexanderi yetiştiririz.

Çevrimdışı Kemal

Her sene başka pozisyonumuzda gedik vermesek günaha gireriz , şimdide veli imzalamaz seneye onlibero işi sagbek olayına döner

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 18:14:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beyler, kusura bakmayın, futboldan sizin kadar anlamıyorum da ozkaynagimiz Necip'i Atınç'ı, hergün üstüne koyan Veli'yi, fatih terim balonu ozan'a, sürekli kademe hatası yapan serdar aziz'e, 4 milyon avro alan selçuk'a 100 kere tercih ederim. Komşunun tavuğu kaz görünüyor da  neyse ki fikret başkan ve transfer komitemiz işin ehli; anadolu kulüplerinin balonlarina, fb gs eskisi kazmalara bulasmiyorlar.

:claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Süleyman Seba Sezonu diye bir bölümümüz var neden transfer bölümünde Fb'nin maçını konuşuyorsunuz ki.Zaten o bölüm ligte ki diğer maçları konuşmak için açıldı oraya yazarsanız yorumlarınızı daha iyi olur. :)

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-2014-2015-sezonu/
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Beyler, kusura bakmayın, futboldan sizin kadar anlamıyorum da ozkaynagimiz Necip'i Atınç'ı, hergün üstüne koyan Veli'yi, fatih terim balonu ozan'a, sürekli kademe hatası yapan serdar aziz'e, 4 milyon avro alan selçuk'a 100 kere tercih ederim. Komşunun tavuğu kaz görünüyor da  neyse ki fikret başkan ve transfer komitemiz işin ehli; anadolu kulüplerinin balonlarina, fb gs eskisi kazmalara bulasmiyorlar.
Veli ve Atınç hakkında güzel demişsiniz ancak, Necip ve Ozan karşılaştırılamaz bence. Necip değil Beşiktaş, Anadolu takımlarında bile oynayamaz bence.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 21:02:29 anilt ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 21:16:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar Süleyman Seba Sezonu diye bir bölümümüz var neden transfer bölümünde Fb'nin maçını konuşuyorsunuz ki.Zaten o bölüm ligte ki diğer maçları konuşmak için açıldı oraya yazarsanız yorumlarınızı daha iyi olur. :)

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-2014-2015-sezonu/

:claps: :claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

kesinlikle aynı fikirdeyim dediğin gibi gencler olacak ama agırlıkta tecrübeliler olmalı ki abilerinde birseyler ogrensinler :ok:  aynı zamanda bizde sampiyonluk yolunda onemli maclarda taklaya gelmeyelim:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek pozisyonuna Maxi Pereira'nın da ismi geçiyor o gelse nasıl bir transfer olur sizce :)

Benim görüşüm kalite ve tecrübesiyle çok katkı sağlar ama tabi gönlümde hala Linnes ya da Kaderabek var o ayrı :icool:

Çevrimiçi murat

bence her sene takım 1 yıl yaşlanıyor vede tecrübeleniyor doğal olarak hersene genç gelecek vadeden oyuncular almalıyız.elimizdeki yaşlılar misyonunu tamalayana kadar onların genç yedekleri formaya alıştırılmalı.doğru düzgün bir sistem oluşturulmalı.kolej havasını bozmadan her sene 2-3 oyuncu takviyesiyle devam etmeliyiz.

Çevrimdışı TØLGA

Sağ bek pozisyonuna Maxi Pereira'nın da ismi geçiyor o gelse nasıl bir transfer olur sizce :)

Benim görüşüm kalite ve tecrübesiyle çok katkı sağlar ama tabi gönlümde hala Linnes ya da Kaderabek var o ayrı :icool:
sözleşme uzattı diyolardı en son  :alala: net bilgim yok ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı leylileyli

Bu arada Benfica scoutingleri 2014 gelecek vaat eden yetenek listesini paylasti.
Bu listede bizim Oguzhan ve Alex'de var.

Arquivo 2014

Guarda-redes:

Geronimo Rulli
Simone Scuffet
Oliver Zelenika
Pedrag Rajkovic
Lukas Hradecky
Nicolai Larsen
Loris Karius
Romel Suárez

Defesas Esquerdos:

Jonathan Silva
Juan Bernat
Jonny Castro
José Gayá
Graeme Shinnie
Jordan Amavi
Adrían Marín
Emanuel Insua
Abdul Rahman Baba

Defesas Direitos:

Carlos Vera
Auro
Martin Linnes
DeAndre Yedlin
Claúdio Winck
Joshua Brenet
Keith Watson

Defesas Centrais:

Bressan
Martin Hinteregger
José Giménez
Kenneth Omeruo
Uroš Spajić
Samir
Niklas Stark
Niklas Sule
Srdjan Babic
Terence Kongolo
Alexander Milosevic
Virgil Van Dijk
Marlon
Sebastián Vegas

Médios Defensivos:

Simeon Slavchev
Pawel Dawidowicz
Sasa Zdjelar
Kamer Qaka
Muhamed Besic
Carlos Gruezo
Nathan Aké
Kerem Demirbay
Lucas Romero
Kranevitter

Médios Centro:

Karol Linetty
Youri Tielemans
Loftus-Cheek
Mario Pasalic
Yannick Gerhardt
Moritz Leitner
Levin Oztunali
Rajko Rotman
Nikola Vlasic
Joshua Kimmich
Fredrik Lassas
Craig Slater
Gianluca Gaudino
Thomas Delaney
N'Golo Kanté
Morgan Sanson
Simon Gustafson

Médios Ofensivos:

Ryan Gauld
Oğuzhan Özyakup
Marko Pjaca
Luciano
Rafa Silva
Dele Alli
Martin Odegaard
Sascha Horvath
Marcos Guilherme
Amer Gojak
Hakim Ziyech
Dillon Serna
Bernard
Jake Grealish
Tomás Martinez
Daniel da Silva
Daley Sinkgraven
Nabil Fekir
Gastón Pereiro
Joaquín Correa

Extremos Esquerdos:

Sadio Mané
Héctor Villalba
Aleksander Jagiełło
Quincy Promes
Petar Misic
Julian Brandt
Harry Wilson
Viktor Claesson
Ary Papel
Filip Kostic
Michal Zyro
Ricardo Kishna
Roberto Jaques
David Accam
Mats Daehli
Demarai Gary
Andy Kawaya

Extremos Direitos:

Mika
Diego Fagundez
Adama Traoré
Ricardo Horta
Patrick Roberts
Steven Bergwijn
Anwar El-Ghazi
Federico Bernardeschi
Bertrand Traoré
Marcos Acuña

Avançados Móveis:

Ángel Correa
Luan
Munir El Haddadi
Luciano
Joel Campbell
Timo Werner
Danny Ings
Yussuf Poulsen
Fredrik Gulbrandsen
Sergio Araújo
Jean Marie Dongou
Lee Seung-Woo
Ryan Dow
Rory McKenzie
Jonathan Calleri
Jack Harper

Pontas de Lança:

Vincent Aboubakar
Łukasz Teodorczyk
Stefan Šcepovic
Andrea Belotti
Simon Zoller
Giovanni SImeone
Luka Jovic
Lukas Spalvis
Divock Origi
Michael Frey
Douglas Coutinho
Gyasi Zardes
Davie Selke
Luka Zahovic
Ezequiel Ponce
Árni Vilhjálmsson
Vidar Kjartansson
Federico Bonazzoli
Stipe Perica
Gustavo Bou
Jaime Ayovi
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2015, 14:20:01 leylileyli ]

Çevrimdışı ozan062

dün panda dediki milosevici sivok ve pedronun yerine almıslar

ben birsey anlamadım :(( ki bunu diyen klubdenmis yani nasıl bir mantıktır bu tamam anladık pedroyu satıcaklar:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 16:45:57
  • Beşiktaş / Bodrum
dün panda dediki milosevici sivok ve pedronun yerine almıslar

ben birsey anlamadım :(( ki bunu diyen klubdenmis yani nasıl bir mantıktır bu tamam anladık pedroyu satıcaklar:))

Pedro'ya sağlam bir teklif var. Lakin satılma sebebi bu değil bence Bilic hala istemiyor Pedro'yu gibi seziyorum.

Pedro gidince anlayacak değerini. Araya 2-3 top bıraksınlar da Alexvari goller yemeye başlayalım kafasını vuracak o zaman.

Stoperlerin yüzde 90'ı çıkar kafa vurur ama  yüzde 90'ı ara top kesmeyi beceremez hala göremiyor çoğunluk bunu.

Toraman 2 kat daha iyi kafa vurur Pedro'dan hangisi daha iyi stoper? Böyle mantık mı olur anlamak mümkün değil düz mantıkla düşünenleri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Pedro'ya sağlam bir teklif var. Lakin satılma sebebi bu değil bence Bilic hala istemiyor Pedro'yu gibi seziyorum.

Pedro gidince anlayacak değerini. Araya 2-3 top bıraksınlar da Alexvari goller yemeye başlayalım kafasını vuracak o zaman.

Stoperlerin yüzde 90'ı çıkar kafa vurur ama  yüzde 90'ı ara top kesmeyi beceremez hala göremiyor çoğunluk bunu.

Toraman 2 kat daha iyi kafa vurur Pedro'dan hangisi daha iyi stoper? Böyle mantık mı olur anlamak mümkün değil düz mantıkla düşünenleri.
Pedro giderse yine savunma toparlanamaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben şunu anlamıyorum neden bir oyuncuyu alınca diğerini göndermeye çalışıyoruz.Takımın kalitesinin artması-kadronun genişlemesi gerektiği ortadayken ve yabancı kuralında ciddi bir değişiklik olacakken niye biz Miloseviç'i alınca Franco'yu elden çıkarıyoruz ki böyle bir saçmalık görmedim kimse kusura bakmasın.Sivok gidecekse tamam birşey diyemez kimse ama bir de Franco gönderilecekse bu hiç mantıklı olmaz.Gerçi böyle olacağını hala sanmıyorum fakat olursa hiç iyi olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 16:57:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedro giderse yine savunma toparlanamaz..

Ronaldo'yu zamanında aptal gibi yaşlandı 4-4-2 oynayamıyor diye sattılar. Halbuki Ronaldo değil takım çok kötüydü.

Şimdi de Bilic sırf kafasındaki gibi değil diye Pedro'nun gidişine izin verecek. Hayır satılabilir ama buldun mu yerine libero özellikli bir adam?

İstersen Dede'yi al Pedro ile farklı tipler bunlar. Millet stoper diyince direk kıyaslıyor. Dede ile Atınç kıyaslanır Pedro ile Ivan Cordoba bunlar aynı tip.

Gollere bakın bu gollerde hava topu eksikliği mi var yoksa Pedro'nun en önemli özelliği olan markaj eksikliği mi.

İzlerken sinirim bozuldu.  Toraman ve Sivok'un kucağına bırakanlar utansın bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 16:58:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben şunu anlamıyorum neden bir oyuncuyu alınca diğerini göndermeye çalışıyoruz.Takımın kalitesinin artması-kadronun genişlemesi gerektiği ortadayken ve yabancı kuralında ciddi bir değişiklik olacakken niye biz Miloseviç'i alınca Franco'yu elden çıkarıyoruz ki böyle bir saçmalık görmedim kimse kusura bakmasın.Sivok gidecekse tamam birşey diyemez kimse ama bir de Franco gönderilecekse bu hiç mantıklı olmaz.Gerçi böyle olacağını hala sanmıyorum fakat olursa hiç iyi olmaz.

Olay alıp gönderme değil aslında. Teklif 7 milyon euro deniyor.

Teklif olmasa da alınacaktı Milo ama Bilic gerçekten istese Pedro'yu sattırmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle haklısın.Pedro gibi bir oyuncuyu kaybedersek o bölgeyi zor toparlarız.Gidecekse sivok gitsin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Olay alıp gönderme değil aslında. Teklif 7 milyon euro deniyor.

Teklif olmasa da alınacaktı Milo ama Bilic gerçekten istese Pedro'yu sattırmaz.
Zaten ben de şunu diyorum oyuncu alınsın da niye elimizdeki oyuncuları biri geldiği zaman gönderiyoruz.Hep aldığımız oyuncular başka oyuncuların alternatifi olarak alınıyor.Diyorlar ki eğer Veli teklifi kabul etmezse G.İnler alınacak tamam da neden Veli tutulup yanında Gökhan alınmıyor benim itirazım buna.Sen elindekileri tut sonra üzerine yeni oyuncular ekle.Plan böyle olmalı bize sürekli şu giderse bu gelir bu gelirse şu gider mevzusu var.Franco'ya 7 m euro'luk bir teklif varsa gönderilmesi ciddi ciddi düşünülüyor demek ki yoksa bana göre Miloseviç en azından bu ara transfer döneminde alınmazdı.Burda son söz Bilic'te eğer ben satılmasını istemiyorum derse satılmaz ki Bilic'in düşüncesinin bu yönde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden Franco'nun yanına daha tecrübeli bir oyuncu istiyordu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 17:07:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Zaten ben de şunu diyorum oyuncu alınsın da niye elimizdeki oyuncuları biri geldiği zaman gönderiyoruz.Hep aldığımız oyuncular başka oyuncuların alternatifi olarak alınıyor.Diyorlar ki eğer Veli teklifi kabul etmezse G.İnler alınacak tamam da neden Veli tutulup yanında Gökhan alınmıyor benim itirazım buna.Sen elindekileri tut sonra üzerine yeni oyuncular ekle.Plan böyle olmalı bize sürekli şu giderse bu gelir bu gelirse şu gider mevzusu var.Franco'ya 7 m euro'luk bir teklif varsa gönderilmesi ciddi ciddi düşünülüyor demek ki yoksa bana göre Miloseviç en azından bu ara transfer döneminde alınmazdı.Burda son söz Bilic'te eğer ben satılmasını istemiyorum derse satılmaz ki Bilic'in düşüncesinin bu yönde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden Franco'nun yanına daha tecrübeli bir oyuncu istiyordu.

Kesinlikle haklısın.

Yönetim bir an önce al sata girmeye çalışıyor sanırım bakın oluyormuş diyecekler.

Ama normal şartlarda elinde satacağın bir adam varken bir tane Milo gibi adam alırsın 1 sene ara ara oynatır denersin.

Adam tuttuysa öbür sene yaşlı olanı satar diğerini tutarsın gider bir tane daha alırsın.

Bu iş böyledir hemen satmaya kalkışırsan abondane alırsın.

Yıllar sonra Porto bile hata yaptı. Yerine oyuncu oturtmadan 2 sene önce ne varsa sattı 2 senedir belini doğrultamıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bence Pedro satılıp onun yerine Milosevic alıncak yazın da + Bilic'in istediği tecrübeli bi stoper alıncak.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle haklısın.

Yönetim bir an önce al sata girmeye çalışıyor sanırım bakın oluyormuş diyecekler.

Ama normal şartlarda elinde satacağın bir adam varken bir tane Milo gibi adam alırsın 1 sene ara ara oynatır denersin.

Adam tuttuysa öbür sene yaşlı olanı satar diğerini tutarsın gider bir tane daha alırsın.

Bu iş böyledir hemen satmaya kalkışırsan abondane alırsın.

Yıllar sonra Porto bile hata yaptı. Yerine oyuncu oturtmadan 2 sene önce ne varsa sattı 2 senedir belini doğrultamıyor.
Aynen öyle önce Miloseviç'i bir görmek lazım nasıl katkı verecek.Eğer takıma ciddi derecede katkı verirse Franco o zaman gönderilebilir iyi bir fiyata.

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro'nun satılması büyük aptallık olur. Milosevic gelse ne olacak Pedro'nun yerine ne vereceğini kim biliyor? Pedro'nun daha 2 senesi var acele etmeye gerek yok bir de Bilic geçsin bu sert stoper işlerini. Sivok Toraman ikilisi yüzünde Alex'ten neler çektik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 17:22:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Allah biliyor ; Ben Rüştü Toraman Sivok diye başlayan 11'in yenileceğini her seferinde adım gibi biliyordum.

Kadronun gerisinin hiç önemi yok gözümde. Yerden ara top at Sivok da Toraman da izler Tuncay veya Alex içeri bırakır topu.

He önlerine çapa olsun diye Kleberson'u mu koydun? O zaman da uzaktan vurur Alex ne olsa Rüştü kör golü yer niye vurdurdunuz diye ona buna bağırır.

Ulan sen ne işe yarıyon kalede diye bir kişi sormaz.

Havadan şişirirler Rüştü boşa çıkar 3ü de birbirne bırakır 1,75 lik Alex hayatında atmadığı kadar kafa golünü Beşiktaş'a atar.

Gökhan Zan'a girmiyorum bile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli