2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4803277 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

beyler transfer dönemi başlasın fena trollüyoruz bademi hazırlanın  :evillol: :evillol:
:claps: :claps: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Scout ekibimiz için bir kaç tavisyem olacak;

- Manuel Neuer: Almanyalı kaleci. Yan topları ve tekniği iyi. Ceza sahası dışında oynamayı sever, Sambade ekibi altında daha iyi olacaktır.
- Marcelo: Brezilyalı sol bek. En az Ramon Motta kadar kaliteli, hatta ondan daha potansiyelli. '88 doğumlu. Bu günlerde formu fazla değil. Düşerse alınaiblir ki bence bek problemi çeken takımımıza ilaç olacaktır.
- David Luiz&Thiego Silva: Bunlar da Berezilyalı. İkisini alan 5 yıl defans sıkıntısı çekmez. İkisinin bonservisine toplam 10-15 verilebilir. Madem tek atımlık kurşunumuz var, bence buraya atılabilir. Parlatım daha sonra 40-50 milyona PSG veya Chealse'ye satarız.
- Felipe Luiz: Yine brezilyan sağ bek. rüzgarın oğlu. Tarzı bizim Takoz Recep'i hatırlatıyor. Hızlı, adam geçmiyor, hücuma katkısı da iyi. yükselen değerlerden ama bizde seneye ŞL'ye gideceğiz, bu etki edebilir kararına.
- Toni Kroos: Üstün alman teknolojisinin son meyvelerinden Alman topçu. Çok büyük topçu olacak, şut desen şut, pas desen pas, duran top desen hemen başında bitiyor. Şu an İspanya'da oynuyor ama Almanların bize karşı olan hoşgörüsü sebebi ile memlekete gelebilir. Ernst bir arasa yeter.
- Thomas Müller: Yine üstün Alman teknolojisinden bir oyuncu. Tarzı bizim Kibar'ı hatırlatıyor. Bütün maç ne yapıyor dersin, bi bakmışsın 3 tane yazmış. Henüz almanya'da oynuyor. Büyüklerin dikkatini çekmeden 10 milyon civarı bir bonservise alınabilir.
- Cristiano Ronaldo: 1986 doğumlu, portekizli. İspanya'da oynuyor, genellikle sağ açık. son vuruşları oldukça etkili, tempolu bir futbolcu. Uygun bir bonservise düşülürse alınabilir.
- Lionel Messi: 1987 doğumlu, Arjantinli. İspanya'da oynuyor, sağ-sol açık ve forvet arkası pozisyonlarda etkili, fuleli bir oyuncu. Bizim takıma gelirse bi Alex etkisi yaratabilir. Bugünlerde biraz formsuz, uygun fiyata alabiliriz.

Sağ ve sol açıkta problemimiz yok. Olcay ile Töre yeterince iyi,alınacak adamlar onları yedekleyebilir. Ama orta saha, defans ve beklere yukarıdaki tavsiyelerimden en az üçü alınsa 3 yıl sırtımız yere gelmez. Hem Veli ve Atibayı'da yedeklemiş olurlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 12:33:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
çağrı bende aynı şeyleri söyledim hemen hemen bana alkış yokmu? :D ben birtek töreyi fazla beğenmedim.bildiğimiz töre yoktu.töre bizi ileri taşıyan oyuncuydu bu maçta top tutamadı ayağında.ileride baskı kurmak için töre gibi töre lazım bize.bütün attığımız toplar duvara çarpmış gibi geri döndü.

Ahahahah Murat abi  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Şöyle bir durum var Ersan sakatlanmadan önce açıkçası çok beğeniyordum ve bana göre iyi de oynuyordu fakat sakatlandıktan sonra eski performansına hiçbir zaman ulaşamadı ve ulaşabileceği de yok artık.Ersan şu anda vasat bir stoper ben uzun zamandır şunu söylüyorum Atınç her ne kadar çok fazla maç yapmamış olsa da kalite olarak Ersan'ın ondan çok üst seviyede olduğunu düşünmüyorum sadece dediğim gibi Ersan'ın daha fazla maç oynamışlığı var hepsi bu.Eğer Atınç forma şansı bulursa bana göre Ersan kadar oynar hatta ondan daha iyi seviyeye de gelebilir.Ben o potansiyeli onda görüyorum tabi bu demek değil ki Atınç'ın eksikleri hiç yok mutlaka detaylara girersek eksikleri vardır ama Ersan'ın bu kadar sene maç yapmasına rağmen aşama kaydedemediği bir durumda Atınç'a doğru zamanlarda şans verilmeli diye düşünüyorum.

dimi aynı fikirdeyim sakatlanmadan once iyi olan ersanın tıpkısı ismailde o vaadedilene sakatlıktan sonra ulasamadı ve bence ikisininde artık mental oalrakta bu donusu onaramaması en büyük eksiklikleri

yoksa toparlarlardı 6 ayda ama olmadı demekki olmucakta bosa orta vadede plan yapılmasın onlarla
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 14:46:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Günaydın Arkadaşlar,

Scout ekibimiz için bir kaç tavisyem olacak;

- Manuel Neuer: Almanyalı kaleci. Yan topları ve tekniği iyi. Ceza sahası dışında oynamayı sever, Sambade ekibi altında daha iyi olacaktır.
- Marcelo: Brezilyalı sol bek. En az Ramon Motta kadar kaliteli, hatta ondan daha potansiyelli. '88 doğumlu. Bu günlerde formu fazla değil. Düşerse alınaiblir ki bence bek problemi çeken takımımıza ilaç olacaktır.
- David Luiz&Thiego Silva: Bunlar da Berezilyalı. İkisini alan 5 yıl defans sıkıntısı çekmez. İkisinin bonservisine toplam 10-15 verilebilir. Madem tek atımlık kurşunumuz var, bence buraya atılabilir. Parlatım daha sonra 40-50 milyona PSG veya Chealse'ye satarız.
- Felipe Luiz: Yine brezilyan sağ bek. rüzgarın oğlu. Tarzı bizim Takoz Recep'i hatırlatıyor. Hızlı, adam geçmiyor, hücuma katkısı da iyi. yükselen değerlerden ama bizde seneye ŞL'ye gideceğiz, bu etki edebilir kararına.
- Toni Kroos: Üstün alman teknolojisinin son meyvelerinden Alman topçu. Çok büyük topçu olacak, şut desen şut, pas desen pas, duran top desen hemen başında bitiyor. Şu an İspanya'da oynuyor ama Almanların bize karşı olan hoşgörüsü sebebi ile memlekete gelebilir. Ernst bir arasa yeter.
- Thomas Müller: Yine üstün Alman teknolojisinden bir oyuncu. Tarzı bizim Kibar'ı hatırlatıyor. Bütün maç ne yapıyor dersin, bi bakmışsın 3 tane yazmış. Henüz almanya'da oynuyor. Büyüklerin dikkatini çekmeden 10 milyon civarı bir bonservise alınabilir.
- Cristiano Ronaldo: 1986 doğumlu, portekizli. İspanya'da oynuyor, genellikle sağ açık. son vuruşları oldukça etkili, tempolu bir futbolcu. Uygun bir bonservise düşülürse alınabilir.
- Lionel Messi: 1987 doğumlu, Arjantinli. İspanya'da oynuyor, sağ-sol açık ve forvet arkası pozisyonlarda etkili, fuleli bir oyuncu. Bizim takıma gelirse bi Alex etkisi yaratabilir. Bugünlerde biraz formsuz, uygun fiyata alabiliriz.

Sağ ve sol açıkta problemimiz yok. Olcay ile Töre yeterince iyi,alınacak adamlar onları yedekleyebilir. Ama orta saha, defans ve beklere yukarıdaki tavsiyelerimden en az üçü alınsa 3 yıl sırtımız yere gelmez. Hem Veli ve Atibayı'da yedeklemiş olurlar.

hehh baskan baslamıssın yine bomba bu adamlar ama ciddiyim birtanesi gelse hiçbirsey yapamaz cnk adama pas atacak onu oynatacak oyuncu toplulugu yok en onemlisi kalite yok:))

Çevrimdışı Anıl

Atiba out Steven Gerrard in :bandit:

Çevrimdışı panic13

hehh baskan baslamıssın yine bomba bu adamlar ama ciddiyim birtanesi gelse hiçbirsey yapamaz cnk adama pas atacak onu oynatacak oyuncu toplulugu yok en onemlisi kalite yok:))

Abi buradaki transfer tartışmaları bir forumda göremeyeceğim kadar kaliteli. Arada bir iki numune çıkıyor ama çoğu kişi bilgisiz sallamıyor. Twitteri görsen... :S Adam şalke de Draxler diye adam vardan başlıyor, PSV'nin forveti var luuk de Jong onu alalımdan çıkıyor. Ve ciddi ciddi yazıyorlar bunları. Ben de o hesap yazıyorum bunları ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Renton

Aziz yıldırım sırf ersun yanala inat olsun diye erkanı bitirebilir  :kop: bence fenerbahçeye imza atacaktır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Erkan Fener ile anlaşmış galiba
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

ersun yanal fenerdeyken  erkanı cok istiyordu kartal kadroyu değiştirmedi taktik cok değismedi yani ondan dolayıda talip olabilirler mantıklı ama onlara egolu bir oyuncunun gelişi bizim işimize yarar:))

Çevrimdışı Doğukan E.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan NTV Spor'a konuştu:
"Bugün itibariyle Erkan Zengin'in tüm alacakları ödendi. Tek taraflı fesihle serbest kalma ihtimali yok. Şu ana kadar sadece Trabzonspor'dan teklif geldi. Erkan Zengin için bizimle hiçbir kulüp anlaşmadı. Menajerler oyuncuların aklını çelebiliyor, Erkan Zengin'in alacaklarını ödedik, o bizim futbolcumuz"

Anlaşılan Mesut Hoşçan Bonservissiz bırakmıycak Erkanı   :iblush:

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilic, tercümanı aracılığıyla Ozan Tufan'a “sakın kimseye söz verme seni devre arasında alacağım” dedi. (Radyospor Aydın Cingöz) Olabilme ihtimali var mı ki ?  :alala:

Çevrimdışı ozan062

Bilic, tercümanı aracılığıyla Ozan Tufan'a “sakın kimseye söz verme seni devre arasında alacağım” dedi. (Radyospor Aydın Cingöz) Olabilme ihtimali var mı ki ?  :alala:

menejer işidir bu inanmamak lazım

gerci bircok güvendiğim insanlar ozanla coktandır ilgilendiğimizi soyluyor bazı duyumcularda bir süpriz olabilir diyordu süperligde bir transfer konusunda yani neden olmasın

fakat 3.5milyon gibi fiyatlara ben evet derim

Çevrimdışı Türkay

Tam da bunu atacaktım bende şaşırdım baya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

Ozan ın oyunuyla ilgili sağlam bi yorum yapcak biri varmı ? Veli atiba tarzı mı ?

Çevrimdışı ozan062

Ozan ın oyunuyla ilgili sağlam bi yorum yapcak biri varmı ? Veli atiba tarzı mı ?

ozan bana gore kapalı bir kutu
o kadar cok iyi diyen kotu diyen varki yani kafalar karısıyor ve inan ben oyununa baktıgımda birsey anlamıyorum emreye benzetiyorum  bacaklarından dolayı fakat son donemdeki yukseliside formuda baya bi istah kabartıcı fakat ben bir senesi daha oldugunu dusunuyorum cok az resmi mac yaptı cnk ama işte rakipler kudurmus durumda onlar alır gecerler bize bırakmazlar...

Çevrimdışı Deniz

Eskisehir trabzondan iyi bonservis alir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

erkan eskişehir oyunucu hala fener ts vs yok başkanı açıkladı ntv spor da

Çevrimdışı Kemal

Bu fener kadar her halta maydanoz takım yoktur, velinin sözleşme süresinin bitişi yaklaşır ziplarlar, bugün erkan olayı, daha önce tumer ve egemen olayları , bunlara sağlam bir kazık atmak lazım, keşke caneri alsakdik

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Evet arkadaşlar daha önceleri ne konuşuldu bilmiyorum ama

İsveç ligindeki topçu kardeşimiz İstanbul'a geldi bunu net olarak biliyorum .

İkincisi kulüpteki para sıkışıklığı hepimizin malumu şu anda sözleşmesi biten her topçuya kulübün verebileceği paralar söylendi karşı taraftan cevap bekleniyor.

Ben şahsi fikrim ve bildiğime dayanarak verilen fiyatların arttırılmayacağı yönünde.Özellikle değişecek yabancı kuralı münasebetiyle her futbolcuya fiyatlar söylendi ve ısrar edilmeyecek.

Bana göre sivokla yeni sezonda çalışılmayacak çünkü kendisi ülkesine geri döndü maçı beklemiyor bile.

Ozan Tufan meselesine gelecek olursak ,benim çok beğendiğim çok önemsediğim bir oyuncu.

Eğer ki yabancı kuralı bu şekliyle kalacaksa güzel bir yatırım olur .Ama olası bir kural değişikliğinde en az onun kadar iyi bir genç yabancıyı bulabileceğimizi düşünüyorum.

Ama bu 3,5 milyon euro 2 oyuncu fikri maddi anlamda bana pek mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı Renton

Tff ne zaman aciklayacak yeni yabanci kuralini bilgisi olan var mi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 18:32:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hoçcan akıllı adam :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

İkisinden de daha teknik bir oyuncu.Genç olmasına rağmen baya güvenle oynuyor , defans orta sahaya topu verir orta saha arkası dönük alır da arkadan biri prese gelince bir yarım dönüş vardır ya bi üst sınıf yapan orta sahayı (uzun oldu baya :P) o hareketi çok güzel yapıyor ve verimli kullanıyor paslarını.Arada delici koşuları da var. Uzaktan şutlarıda iyi sayılabilecek seviyede. Ama en önemlisi hücumada çok katkı veriyor.Sağ bek olarak sadece milli maçta izledim o maçta bizim Serdarın en formda halinden daha iyi oynadı , ortaları bindirmeleri pas oyununa katılışı çok iyiydi.Şu an gözümde gelişim kaydedebilecek tek türk orta saha oyuncusu.Defansif olarak biraz eksikleri vardı ama Şenol Güneş etkisi ile baya kendini o konuda geliştirdi gelirse ben çok sevinirim.

Çevrimdışı Pascal

Ozan Tufan - Beşiktaş ilişkisi, medyanın rating kapmak için uydurduğu bir yalandır diye düşünüyorum. Ozan Tufan'ı almaya kalksak Bursa en az 5 milyon der. Aslında daha yüksek der de pazarlıkla 5'e fit olur. O para da bizde yok. Ozan Tufan'ın transferi olacaksa eğer, parayı basar fener alır.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi