2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561138 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 19:30:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ozan'ı ölseler bize vermezler zaten ben de istemem.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 19:32:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener Erkan'ı alırsa büyük hata yapmış olacak sağlam paraya gelecek çünkü bizim değişip diğerlerinin aynı yerde kaldığını görmek güzel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 19:57:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

ozanın şu anki hali beşiktaşta oynayacak seviyede değil yada veli veya atibadan daha iyi değil.ilerideki dönemde ne olur bilemem ama 5 milyon euro değil şu an 2 milyon euro bile oynadığı oyunun hakkı değil.geleceğine yatırım yapılırmı ben çok sanmıyorum.aynı şeyler enes ünal içinde geçerli.çok büyük oyuncuyu geçtim türkiye ligi ve milli takım da dahil umutlu değilim.muhtemelen almanyadan daha adını duymadığımız oyuncular bunların önüne geçecektir.

Çevrimdışı Tolga

Ozan'ı alacağımızı falan sanmıyorum zaten Bursa onu bize satmaz.Ozan'a da bence gerek yok çok abartıldığını düşünüyorum alınabilirse Gökhan İnler alınsın yeterli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 23:05:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye'den yetişmiş türk yerli oyuncuya yatırım yapılmaz istisnasız hepsi patladı.

Mutlaka yurt dışı kökenli olacak ya da bizim altyapımızdan çıkacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ozan iyi oyuncu ama fb ye gideceğini düşünüyorum, yabancı sınırı kalkarsa dediginiz gibi piyasası çok düşer , zaten kimin düşmezki ...

Çevrimdışı Deniz

Ne ozani beyler bursa bizr ozani satar mi?kaldi ki ben onu cok da yetenekli bulmuyorum muhammed gibi her an balon gibi sonebilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ozan nereden çıktı yav gene başladık  :evillol: Ozan iyi olur ama ozan yerine hasan ali çıkmaya  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 00:25:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne ozani beyler bursa bizr ozani satar mi?kaldi ki ben onu cok da yetenekli bulmuyorum muhammed gibi her an balon gibi sonebilir.

Fiziği olduğu için söneceğini sanmıyorum Muhammed fiziksel gelişimden kaybetti.

Ama asla üst sınıf bir oyuncu olamaz bence de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Atiba out Gerrard in 2 :)

Çevrimdışı Deniz

Ulan badem yatacak yerin yok bugun bi kac kisi bunu gerrard diye trollerdi hemen yazmis.ben sana yapacagimi biliyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Ahahahahah bademe bak ya yeni bir stadı güzel çarpıtmış
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi mayguntr

Fiziği olduğu için söneceğini sanmıyorum Muhammed fiziksel gelişimden kaybetti.

Ama asla üst sınıf bir oyuncu olamaz bence de.
Ozan Selçuk'dan bir üst sınıf topçu olacak bence.Ve formda bir Selçuk Veliden de Atiba'dan da iyi bir orta saha. Forumda hep fb nin gs nin oyuncularla karşılaştırıyorum bi gün biri renkli misin diyecek diye korkuyorum ama olaya biraz geniş açıdan bakıyorum.Eğer bir futbol takımı avrupada başarı istiyorsa kendi milli takımına en az 4-5 as oyuncu göndermeli. Şu an öyle bir kalitemiz yok ama ileride olması için en az 2 tane gelecek vaad eden genç almamız lazım bence bunlardan biri de Ozan. 4 yıl sonraki milli takım kadrosu dediğimizde eminim herkes sağa gökhan sola kerim ortaya oğuzhanı yazıyor ama defanstan ve orta saha göbeğe hiç bir oyuncumuz yok .Belki Atınç ve Ümit oralara girebilir ama orta sahanın ortasına bir oyuncu almamız lazım ve bu bence Ozan olmalı.

Çevrimdışı ozan062

bu mourinho sapsigi neden bize oyuncularını kiraya gondermez anlamıyorum  :steamed: :steamed: :steamed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ozan Tufan geldi de taraftar beğenmiyor..

Gerçi Atibaya İniesta
Veliye Xavi

diyen bir grup olduk.

Ozan gelsin Banko oynar bu takımda. Çok üst düzey bir oyuncu..

Erkan da Fenerbaheye giderse Fenerbahçe müthiş bir hamel yapmış olur. Büyük bir eksikliğini kapatır
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Gerçi Atibaya İniesta
Veliye Xavi

diyen bir grup olduk.

Erkan da Fenerbaheye giderse Fenerbahçe müthiş bir hamel yapmış olur. Büyük bir eksikliğini kapatır
Erkan konusunda katılıyorum ama Ozan bence tıpkı zamanında Ozan İpek,Volkan Şen,Sercan Yıldırım'ın abartıldığı gibi gereğinden fazla abartılan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Ozan bizde oynuyor olsaydı taraftarımız Necip muamelesi yapardı kesin.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Erkan konusunda katılıyorum ama Ozan bence tıpkı zamanında Ozan İpek,Volkan Şen,Sercan Yıldırım'ın abartıldığı gibi gereğinden fazla abartılan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Ozan bizde oynuyor olsaydı taraftarımız Necip muamelesi yapardı kesin.
Yok hocam yapamazdı..

Necip'in geliştiği dönemide gördüm ben..

O dönemdeki yazılarımdan dolayı çok eleştiriliyordum forumlarda..

Necipten bişey olmaz dedim , olmadıda..

Bir oyuncunun ayağı iyi olacak nerede oynarsa oynasın..Necipte bu yoktu..

Ozan son derece iyi oyuncu..

Bursa bu ekonomik sıkıntılarla boğuşurken müthiş transfer olur ancak onuda Fenerbahçe alacak diye düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı FARUK

takımlar borcuna göre yabancı transferi yapacak şeklinde haberler çıktı :)
kulüplerin borçlarından haberleri yok galiba bu dediklerine göre 5+3 daha iyiydi
acaba ironi yapıp borcu olan mı fazla transfer yapacak :)

Çevrimdışı Tolga

takımlar borcuna göre yabancı transferi yapacak şeklinde haberler çıktı :)
kulüplerin borçlarından haberleri yok galiba bu dediklerine göre 5+3 daha iyiydi
acaba ironi yapıp borcu olan mı fazla transfer yapacak :)
:kop: :kop: Böyle olursa ciddi söylüyorum hiç şaşırmam bu federasyondan herşey beklenir :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 15:03:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Gerçi Atibaya İniesta
Veliye Xavi

diyen bir grup olduk.

Üç dediğine de katılmıyorum Volkan  :biggrinking:

Ne Erkan yarar , Ne Ozan üst düzey ne de Veli ve Atiba'yı çok büyütüyoruz  klasik pres yapan ortasaha işte ikisi de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ozan daha bu sene sıyrıldı ki daha sezon bitmedi ve bittiğinde biz tam anlamıyla ne oldugunu anlarız onun.. yoksa suan hakikaten koca bir kapalı kutu... demiştim dün emreye benziyor fiziği ve buda genelde avrupada iş yapacak bir kıvamda..fakat benim içime son birkaç macından yola cıkarak bi olcanlasma goruyorum onda.. yani bireysel yani egosuyla hareket eden bir profil gormeye basladım...sadece mac içindeki bir hareketinden dolayı bunu dusundurdu ki işte diyorumya tam kararımızı sezon sonu vermemiz gerek ve onunda kesinlikle hiçbiryere transfer olmaması gerektiğini dusunuyorum...

artık onu bosverelimde

baskanın italyada oldugu soyleniyor
de jong,ciani ve inlerle gorusuldugu

egerki sinan enginin dediğigibi ve bircok yazarın soylediği gibi scoutluk basarısı buysa ben buna gülerim... ki bence değil baskalarıyla gorusuluyor sadece italyada diye bu profiller ortaya cıkıyor...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı buratti

Beyler, kusura bakmayın, futboldan sizin kadar anlamıyorum da ozkaynagimiz Necip'i Atınç'ı, hergün üstüne koyan Veli'yi, fatih terim balonu ozan'a, sürekli kademe hatası yapan serdar aziz'e, 4 milyon avro alan selçuk'a 100 kere tercih ederim. Komşunun tavuğu kaz görünüyor da  neyse ki fikret başkan ve transfer komitemiz işin ehli; anadolu kulüplerinin balonlarina, fb gs eskisi kazmalara bulasmiyorlar.