2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559478 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Olmaz mı nerede fiyasko transfer var içinde Sinan Engin vardır :icool:
sivokun hakkını yemeyelim şimdi etinden sütünden uzun süre yararlandık onuda sinan engin getirdi
ama az buz paraya gelmedi zapoyla
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

potansiyelinin farkindalar da alves potansiyeli yok ya bunda daha ne bekliyorlar ki
O kadar olmasa da ileri de patlama yapacağını bence onlarda düşünüyorlar bu yüzden mümkün olduğunca ne koparırsak kardır deyip transferi zora sokuyorlar yoksa çoktan bu iş olmuştu bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Milosevic gibi pek takip edilmeyen bir sağ bekte gelebilir bence herşeye hazırlıklı olun :D
Vallaha beşiktaş artık cidden habersiz çekim yapıyo  :ok: jonesta birden geldi milosevic saglık kontrolune geldi gitti ilk defa konuşuldu gizli saklı işleri iyi başarıyolar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

sivokun hakkını yemeyelim şimdi etinden sütünden uzun süre yararlandık onuda sinan engin getirdi
İstisnalar var tabi ben genelden bahsettim :icool:

Çevrimdışı Abdullah

o paraya ne stoperler alinirdi ahhh ahh :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Vallaha beşiktaş artık cidden habersiz çekim yapıyo  :ok: jonesta birden geldi milosevic saglık kontrolune geldi gitti ilk defa konuşuldu gizli saklı işleri iyi başarıyolar
Aynen o yüzden ben hiç adı geçmeyen bir sağ bek bekliyorum :)

Çevrimdışı Abdullah

O kadar olmasa da ileri de patlama yapacağını bence onlarda düşünüyorlar bu yüzden mümkün olduğunca ne koparırsak kardır deyip transferi zora sokuyorlar yoksa çoktan bu iş olmuştu bence :)
maksimum satabilecekleri 2.5 biraz daha zorlarlarsa bizi de kaybedecekler ellerinde kalacak

Çevrimdışı TØLGA

birde geçen sene yanarım yanarım ivan perisic gelicekti devre arası bırakmamışlar
o adam gelecek bu takıma yaaaa sene sonu inş.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Aynen o yüzden ben hiç adı geçmeyen bir sağ bek bekliyorum :)
linnes gelecek linnes  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

birde geçen sene yanarım yanarım ivan perisic gelicekti devre arası bırakmamışlar
o adam gelecek bu takıma yaaaa sene sonu inş.
marko marin nerelerde şu an :alala:

Çevrimdışı TØLGA

marko marin nerelerde şu an :alala:
onu hiç sorma iyiki almamışız diyorum fiorentinada kiralıktı
kira süresi dolmadan geri göndercekmişler hiçte oynamamış galiba maç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Yaa çocuklar bu linnes'i bizden başka isteyen bi kulüp var mı?

Çevrimdışı Tolga

maksimum satabilecekleri 2.5 biraz daha zorlarlarsa bizi de kaybedecekler ellerinde kalacak
Zaten bize satmayıp daha iyi bir teklif bekleyeceklerini düşünüyorum ama olsaydı zaten bu zamana kadar olurdu.Hata yapıyorlar ama farkında değiller :)

Çevrimdışı Abdullah

onu hiç sorma iyiki almamışız diyorum fiorentinada kiralıktı
kira süresi dolmadan geri göndercekmişler hiçte oynamamış galiba maç

bize gelseydi oynardi o yazik oldu

Çevrimdışı Tolga

Yok galiba :)

Çevrimdışı TØLGA

bize gelseydi oynardi o yazik oldu
kimin yerine ben istemem kalsın tek kelimeyle fosss
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yok abi yok ama ne iştir ki durduğu yerde fiyati yukseliyor doviz sanki  :steamed:

Çevrimdışı Abdullah

Zaten bize satmayıp daha iyi bir teklif bekleyeceklerini düşünüyorum ama olsaydı zaten bu zamana kadar olurdu.Hata yapıyorlar ama farkında değiller :)
bize satmazlarsa ellerinde patlasin  :bandit: para kazanmak nasip olmasın :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

kimin yerine ben istemem kalsın tek kelimeyle fosss
olcayla rotasyona girerlerdi :bandit:

Çevrimdışı ilhan

yok abi yok ama ne iştir ki durduğu yerde fiyati yukseliyor doviz sanki  :steamed:
Gelir o zaman, hafta sonuna o iş biter bence.

Çevrimdışı Tolga

bize satmazlarsa ellerinde patlasin  :bandit: para kazanmak nasip olmasın :evillol:
:kop: :kop: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Abdullah

Gelir o zaman, hafta sonuna o iş biter bence.
4-5 aydır bitmedi bitsin artık zaten :bandit: pazartesi kap bildirimi var :money:

Çevrimdışı TØLGA

olcayla rotasyona girerlerdi :bandit:
sene sonuna bırakalım o transferi bence kanatlarda olcay töre frei bu üçü var bunların yanına iyi bir kanat forvet alınabilir yabancı
sosa da oynuyor orda ama 10 numarada daha çok oynuyo oğuzhanda yedeği diyemez çok aratıyor sosayı devre arasını bir görelim bakalım sene sonu adam alıp almıycağımız anlaşılır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK