2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555687 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bilic onaylar bence  :)
Daha deneyimli bir stoper istiyormuş diyorlar ama bence de kabul edecektir en sonunda maalesef şuan ki şartlarda anca bu kadarı olabiliyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Erkan henüz serbest kalmamış Eskişehir yönetimi Erkan ile görüşüyormuş bugün bir karar verilecekmiş :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

@Deniz

Atiba ile yönetim sözleşme uzatmaz bence. Sene sonuna kadar idare edilecek. Sonra sen yoluna ben yoluma.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

@Deniz

Atiba ile yönetim sözleşme uzatmaz bence. Sene sonuna kadar idare edilecek. Sonra sen yoluna ben yoluma.
@Volkan abi bence bizim istediğimiz fiyata uzatırız 1 sene daha.Bu arada gs maçına ne kadar bilet satıldı paylaşır mısın rica etsem ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Milosevic için Bilic'in onay vermesi bekleniyormuş bakalım ne karar verecek :)
Eğer olursa onay verebilir sonucta defans önemli önünde uefa maçları da var

Çevrimdışı Tolga

Fırat başlamış gene :D :D

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  28 sn.28 saniye önce
6) Veli Kavlak ile sözleşme yenilendiği haberi doğru değil..
Pazarlıklar devam ediyor...300 bin Euro civarı bir fark kaldı..Sorun çıkmaz.

badem şovvv  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  22 sn.23 saniye önce
7) Atiba kalmak istiyor..Ancak ŞL düşünüldüğü için sözleşme yenilenmeyebilir..Gökhan İnler konusunda ciddi temaslar var..

Çevrimdışı ALI RIZA

@firatgunayer adlı kişiyi takip etmen ve @firatgunayer adlı kişinin Tweetlerini görüntülemen engellendi.
beni engellemiş :) niyeki
@firatgunayer piştt şapşik uyudun mu @mactaupe @ArenaBesiktas @SDemirsoy_
@firatgunayer ne sallayacaksın bakalım :) merakla bekliyoruz :)
Yazmışım  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
8)Miloseviç'le ilgili 2 pürüz var.
1) Menajerine verilecek para.
2) Bilic.
Bilic, Miloseviç'i istemiyor değil ama tecrübeli stoper istiyor..

Çevrimdışı Renton

Badem şuan küçük enişte modunda varını yoğunu koyuyor ortaya  :kop: :kop: :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

@firatgunayer adlı kişiyi takip etmen ve @firatgunayer adlı kişinin Tweetlerini görüntülemen engellendi.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

hep yaptığı şey.ağır işsiz engelliyor milleti gün boyu.Bakın size birşey anlatacam

Yazın forza organiza oldu 00.30 da fıratı trolleyecez diye.Herkes Torres i sordu buna mention atıp.İngiltereden gelecek uçaklara baktılar 02.30 da 1 uçak iniyor.Herkes yazdı Torres uçaktaymış doğru mu falan diye.ANÇ transferi gizli bitirmiş diye.yaklaşık 20 dk 200 kişi bunu trolledi.

Saat 1 de badem meşur sallamalarına başladı:"Torresle ilgili temaslar var ama transfer zorda her an sürpriz olabilir" bir de sonuna gülücük koymuş çakal  :kop: :kop: :kop: :kop:

Sonra millet dalga geçince tweeti kaldırdı bir de herkesi engelledi.Yani klavye muhabiri twitterdan duyduklarını yazıyor tamamen sallama ve hayal ürünü  :)

Çevrimdışı Tolga

hep yaptığı şey.ağır işsiz engelliyor milleti gün boyu.Bakın size birşey anlatacam

Yazın forza organiza oldu 00.30 da fıratı trolleyecez diye.Herkes Torres i sordu buna mention atıp.İngiltereden gelecek uçaklara baktılar 02.30 da 1 uçak iniyor.Herkes yazdı Torres uçaktaymış doğru mu falan diye.ANÇ transferi gizli bitirmiş diye.yaklaşık 20 dk 200 kişi bunu trolledi.

Saat 1 de badem meşur sallamalarına başladı:"Torresle ilgili temaslar var ama transfer zorda her an sürpriz olabilir" bir de sonuna gülücük koymuş çakal  :kop: :kop: :kop: :kop:

Sonra millet dalga geçince tweeti kaldırdı bir de herkesi engelledi.Yani klavye muhabiri twitterdan duyduklarını yazıyor tamamen sallama ve hayal ürünü  :)
:kop: :kop: :kop: :kop: Gece gece iyi güldürdün beni :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop: :kop: Gece gece iyi güldürdün beni :kop: :kop: :kop:
Transfer dönemi başlasın burayı ve forzayı organize edecem bademi yine trolleyecez bak gözlerinle göreceksin 10 maddelik sallama serisinde kesinlikle değinecek "temas var" lafıyla tabi ki  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Renton

Adamı beşiktaş kesmiyo juventusuda bitirecek ordan sallıyo şimdi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi başlasın burayı ve forzayı organize edecem bademi yine trolleyecez bak gözlerinle göreceksin 10 maddelik sallama serisinde kesinlikle değinecek "temas var" lafıyla tabi ki  :kop: :kop: :kop:
Aynen çok iyi olur aslında :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Twitter de smiley olsaydı ona  :ishock: yolalsaydık  :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Burayı da takip ediyordur kesin  :kop: :kop: gelsin ona transfer alanının yetkisi vereyim bol bol yazsın  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Burayı da takip ediyordur kesin  :kop: :kop: gelsin ona transfer alanının yetkisi vereyim bol bol yazsın  :kop: :kop:
Sonra onun yazdıklarını da sileceksin değil mi :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Aynen çok iyi olur aslında :kop: :kop:
Kimi yem olarak atsak ki, aklımdan Aleksandar Kolarov geçiyor Cityden  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Kimi yem olarak atsak ki, aklımdan Aleksandar Kolarov geçiyor Cityden  :evillol:
Sağ bek olabilir ya da forvet :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

el Şhagri diyelim  :evillol: almanya da yakın süper olur   :money:

Çevrimdışı Volkan Başaran

@Volkan abi bence bizim istediğimiz fiyata uzatırız 1 sene daha.Bu arada gs maçına ne kadar bilet satıldı paylaşır mısın rica etsem ?

En son buydu..

Yarın sabah bakacam yeniden

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek olabilir ya da forvet :lol: :lol:
Forvet yemez ya stoper sağ bek ya da ön libero sallamamız lazım  :evillol: