2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555834 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Denizcim Ersan zaten bu. Hep buydu. Asıl mesele sen 3 maç izlediğin Atınç'ın bu topları iyi kullanacağına nasıl emin olabiliyorsun?

Konya maçında baskıyı Atınç yeseydi her topu uzun vururdu biliyorsun değil mi? Şok presi ondan çok daha çabuk olmasına rağmen Ersan kaldıramıyorsa Atınç şuan için hayatta kaldıramaz.
İşte bak ben de onu diyorum şu an atınç bir potansiyel ve genel algı bu potansiyelin yükseleceği konusunda hemfikir.Şu an ersandan çok da bir eksiği yok.Ersana çok para vermeye gerek yok.İyi bir stoper alana kadar Atınç o bölgeyi pek güzel idare edebilir.Ersana neden uzun vadede yüksek masraflı bir bütçe yapalım ki ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim istediğimiz şey aslında sürekli değişiklik, değişiklik tabi ki iyidir. Ancak gerektiğinde yapılır. Konya Beşiktaş maço Konyanın ağır baskısı altında oynandı. Buna rağmen neredeyse hiç pozisyon vermedeik Ancak topu ileride götüremedik. Bunun sorumlusu olarak Ersan ve İsmaili gösterilmesi bu oyunculara haksızlıktır. Ortasaha ve forvet ne yapıyordu diye sormak lazım bence

Çevrimdışı Kemal

Abi zaten ikisinin de elle tutuluyor yanı yok normalde tartışıyoruz işte keşke hep böyle ortam bulsak burada :)

Haklısın kardeşim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:41:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İşte bak ben de onu diyorum şu an atınç bir potansiyel ve genel algı bu potansiyelin yükseleceği konusunda hemfikir.Şu an ersandan çok da bir eksiği yok.Ersana çok para vermeye gerek yok.İyi bir stoper alana kadar Atınç o bölgeyi pek güzel idare edebilir.Ersana neden uzun vadede yüksek masraflı bir bütçe yapalım ki ?

Yüksek bütçe vermezler zaten. 1 milyon eurodan fazla alamaz Ersan verirlerse hata olur.

Lakin Atınç Ersan gibi haftada 3 maç çıkaramaz şuanda. Bunu anlatmaya çalıştım yığılır kalır sahada çünkü bacakları taşımaz.

Atınç rotasyona 3 maçta 1 oynayarak dahil olacak bu sene en fazla yani haftada 1 maç. Seneye 4 maçta 2 olur bu iş böyle böyle artıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Deniz, zaten mücadele ettiği için sürekli Ersan daydı top, Ersanın top kayıpları değil Konyayı üzerimize getiren, Gerçekten nasıl maç seyrediyorsunuz anlamıyorum. konyanın baskısı yüzünden rahat top çıkaramadık. Ersanla ne ilgisi var,
Konyanın baskısı,ersanın konyaspor gibi 2. sınıf bir takımın baskısını kaldıracak oyuncu olmamasından dolayı topu çıkaramadık  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ben de onu diyorum işte ersana 1 milyondan fazla vermek parayı çöpe atmak olur  :)

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir durum var Ersan sakatlanmadan önce açıkçası çok beğeniyordum ve bana göre iyi de oynuyordu fakat sakatlandıktan sonra eski performansına hiçbir zaman ulaşamadı ve ulaşabileceği de yok artık.Ersan şu anda vasat bir stoper ben uzun zamandır şunu söylüyorum Atınç her ne kadar çok fazla maç yapmamış olsa da kalite olarak Ersan'ın ondan çok üst seviyede olduğunu düşünmüyorum sadece dediğim gibi Ersan'ın daha fazla maç oynamışlığı var hepsi bu.Eğer Atınç forma şansı bulursa bana göre Ersan kadar oynar hatta ondan daha iyi seviyeye de gelebilir.Ben o potansiyeli onda görüyorum tabi bu demek değil ki Atınç'ın eksikleri hiç yok mutlaka detaylara girersek eksikleri vardır ama Ersan'ın bu kadar sene maç yapmasına rağmen aşama kaydedemediği bir durumda Atınç'a doğru zamanlarda şans verilmeli diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Konyanın baskısı,ersanın konyaspor gibi 2. sınıf bir takımın baskısını kaldıracak oyuncu olmamasından dolayı topu çıkaramadık  :)
Baskıyı kaldıramayan Ersan değil bir türlü top yapamayan orta sahamız

Çevrimdışı Renton

Beyler stoperler iyi güzelde derbide orta sahada oğuzhan var dökülüyor son zamanlarda
See you in another life,brother.

Çevrimiçi murat

benim şahsi görüşüm ersan topu rakipten alana kadar iyi oyuncu asıl sıkıntı aldıktan sonra başlıyor ya topu taca ya rakibe gönderiyor.şu an gs deki semih fb deki bekir yada ömer toprak hepsinden iyidir.egemen için birşey diyemem ama o da futbolun sonbaharında.sivok gibi sakatlık nedeniyle çok fazla oynama şansı bulamaz bundan sonra.son konya maçında takım 3 pas yapamadı devamlı top kaptırıldı haliyle defans hattının üzerine çok gelindi.ortasaha ve forvetler kötü olunca savunmanın hata yapması doğal.ben son konya maçında golü hariç gökhanı da beğenmedim.olcay zaten top ulaştırınca birşey yapabilen adam.sosada kaçak dövüştü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:43:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle bir durum var Ersan sakatlanmadan önce açıkçası çok beğeniyordum ve bana göre iyi de oynuyordu fakat sakatlandıktan sonra eski performansına hiçbir zaman ulaşamadı ve ulaşabileceği de yok artık.Ersan şu anda vasat bir stoper ben uzun zamandır şunu söylüyorum Atınç her ne kadar çok fazla maç yapmamış olsa da kalite olarak Ersan'ın ondan çok üst seviyede olduğunu düşünmüyorum sadece dediğim gibi Ersan'ın daha fazla maç oynamışlığı var hepsi bu.Eğer Atınç forma şansı bulursa bana göre Ersan kadar oynar hatta ondan daha iyi seviyeye de gelebilir.Ben o potansiyeli onda görüyorum tabi bu demek değil ki Atınç'ın eksikleri hiç yok mutlaka detaylara girersek eksikleri vardır ama Ersan'ın bu kadar sene maç yapmasına rağmen aşama kaydedemediği bir durumda Atınç'a doğru zamanlarda şans verilmeli diye düşünüyorum.

Schuster zamanı sakatlığı diyorsun değil mi Tolga?

Bence o da aldattı herkesi. Orada stoperlermiz stoper gibi oynamıyordu. 50 metre önde karşılıyorduk ondan çok öne çıkıyordu Ersan çabukluğu ile.

Ersan'ın stopere dair teknik özellikleri berbat fiziğiyle kurtarıyor. Markaj yok, kayma yok kafa yarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence o da aldattı herkesi. Orada stoperlermiz stoper gibi oynamıyordu. 50 metre önde karşılıyorduk ondan çok öne çıkıyordu Ersan çabukluğu ile.

Ersan'ın stopere dair teknik özellikleri berbat fiziğiyle kurtarıyor. Markaj yok, kayma yok kafa yarım.
Evet o zamanki sakatlandığı dönemden bahsediyorum.Belki de o zamanki performansı bizi yanıltmış olabilir zaten o dönemde kiralıktı bizde iyi oynayınca sakatlanmasına rağmen bonservisini almıştık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:46:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Konya'ya çok girildi ben de şunu söyleyeyim o zaman.

Konya'da çıkamamızın sebebi Ersan filan değil. Pas opsiyonu yok ne yapsın adam? 1 adama 4 bastılar orada Bilic kaybetti Ersan değil.

Thiago Silva olsa savunmada ne yapacaktı? Pas atacak adam bulamazsan ya çalım atacaksın ya topu dikeceksin Ersan zorlayabildiği kadar zorladı.

Orada mesele Sosa'nın geriye gelip top alması gerekirdi oyunu rahatlatmak için ama onun da fiziği yetmedi.

Y a da uzun atacaktık. Uzun atmayı seçtik. Hep Ersan uzun attığı için o göze battı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Geçen sene yılbaşıni hatırlıyorum sadece kapalınin temeli vardı galiba wowdaydik, sonra Danny denen kahpe alınınca benim kalbime beton atıldı ve 2.likten etti bizi , kramponlarini alıp geldi :)

Çevrimdışı ilhan mansız

benim şahsi görüşüm ersan topu rakipten alana kadar iyi oyuncu asıl sıkıntı aldıktan sonra başlıyor ya topu taca ya rakibe gönderiyor.şu an gs deki semih fb deki bekir yada ömer toprak hepsinden iyidir.egemen için birşey diyemem ama o da futbolun sonbaharında.sivok gibi sakatlık nedeniyle çok fazla oynama şansı bulamaz bundan sonra.son konya maçında takım 3 pas yapamadı devamlı top kaptırıldı haliyle defans hattının üzerine çok gelindi.ortasaha ve forvetler kötü olunca savunmanın hata yapması doğal.ben son konya maçında golü hariç gökhanı da beğenmedim.olcay zaten top ulaştırınca birşey yapabilen adam.sosada kaçak dövüştü.
+1903

Çevrimiçi murat

çağrı o zaman ersan tam barcelonanın adamı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:47:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sene yılbaşıni hatırlıyorum sadece kapalınin temeli vardı galiba wowdaydik, sonra Danny denen kahpe alınınca benim kalbime beton atıldı ve 2.likten etti bizi , kramponlarini alıp geldi :)

:duman:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:48:27
  • Beşiktaş / Bodrum

Olur tabi abi top toplar kenarda belki uslu bir çocuk olursa  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:49:04
  • Beşiktaş / Bodrum

Şaka bir yana Schuster çok beğenmişti zaten Malaga'ya götüreye kalktı hatırlarsan abi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Şaka bir yana Schuster çok beğenmişti zaten Malaga'ya götüreye kalktı hatırlarsan abi :)

Zaten başka türlüde kurtulamayız

Mesela bilic Necip için 10 m euroya vermem diomus,  Premier lige fln transfer olursa birgün necipi de fahiş fiyata götürür belki  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

ersanın yada ismailin hatalarından çıkmadığımız hatta poazisyon verdiğimiz oldu ama esas sıkıntı orta saha ve ileri oyunculardı
normalde atiba veli değişmeli geri gelip topu alıp kenarlara dağıtıyor yada ara paslarla öne oynuyorduk
ama maç boyu bunu yapamadık ortada boşa çıkan olmadı hiç bu yüzden ersan felan da ne yapacağını şaşırdı oyun kuramadık bu yüzden
atiba yaptı bir kaçkez o da en kötü günlerinden birindeydi
tempoya karşılık veremedik çünkü gerçekten yorgundu ortasaha demirspor maçı da hiç rahat geçmedi zemin ağırdı, top bizde gibiydi ama çok koştuk yine ileri geri
en güzel yanı gerçekten net pozisyon vermedik
 ilk yarıda araya top bıraktılar bir tane tolga çıktı açıyı kapattı çıkardı topu
diğer pozisyonlarda hep markajdaydı adamlar topa vurdurmadık rahat hep cılız gitti kaleye
benim sahada iyi gördüğüm serdar la töreydi tek bu taraftan gelemedi konya serdar tek hata yaptı hava topuna hatalı çıktı aslında güzelde geri koştu serdardan beklenmicek şekilde ama bedava penaltı aldı adam
töre de biraz akıllı olsa en az bir tane daha girdirdi kaleye  :)

Çevrimdışı Tolga

Zaten başka türlüde kurtulamayız

Mesela bilic Necip için 10 m euroya vermem diomus,  Premier lige fln transfer olursa birgün necipi de fahiş fiyata götürür belki  :bandit:
Samet Aybaba'nın "Olcay mı Messi mi diye sorsalar Olcay derim" demesine benziyor biraz :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

selamın aleykum millet bu aralar yogunluktan herşeyden geri kaldım..

transferde ne durumdayız milosevic ne ayak :)

veli kalsın ersan gitsin cenk gönen gitsin..

atibaya cok yüz verilmesin

oyunu ortasahada 2 yönlü oynamayı bilen tatlı sert bi topcu lazım bi tane de sağbek lazım :)

Çevrimiçi murat

Olur tabi abi top toplar kenarda belki uslu bir çocuk olursa  :evillol:
çağrı bu sezon neredeyse iç saha maçlarının tamamını seyrettim ersanın çok abes bir hatasını görmedim.birebirde gayet iyi.hava topları kötü demişsin bunada katılmıyorum.havadan gelen toplarda genelde sekip havuza düşen toplarla golleri yiyoruz.bizim asıl sıkıntımız hava toplarında sadece 2 tane adamın kafasına bakmamız.takımda oynayan oyuncuları sayayım serdar, ismail.mota,veli,atiba oğuzhan ,olcay ,sosa,töre,ba tosun.bu takımda kaç tane uzun oyuncu var kaçının hava hakimiyeti var.savunmaya gömülmek zorunda kaldığımızda kaçından hava desteği görebiliyoruz.

Çevrimdışı Deniz

@ilhan mansız hocam ersan sakatlandığından beri eski formunu yakalayamadı.Yeteneğini tartışmıyorum dikkat edersen performansını tartışıyorum.1 milyon € ya imza atacaksa kabulum gitmesin zaten ama 1.4 falan hak edecek oyunu kesinlikle oynamıyor.