2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553964 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:22:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi de konya da takım kötüydü zaten, çok baskı yedik ancak neredeyse hiç gol pozisyonu vermedik hatta 2. yarı Ersan tüm topları topladı. Atınca gelince ben açıkçası takımda oynama ihtimalini düşük görüyorum. Boyunun fazla uzun olması özellikle hızlanma anlamında çok büyük dezavantaj

Ersan ile İsmail ekstra kötüydü malesef Konya'da.

Ancak biz ileride basarak oynadığımız için stoperler çabuk olmak zorunda.

O yüzden Ersan vasat bile olsa Atınç'ın her türlü önünde olacak. Şuan aşırı ağır Atınç zaman lazım zamanla göreceğiz hızlanması değişecek mi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ersan vasat stoper, Atınç şuan vasat altı stoper, Atınç'ın ilerideki hali Ersan'ın en fazla 1 boy üstü.

Haliyle bize bir potansiyelli bir tecrübeli 2 stoper gerekiyor.

Biri şimdi biri yazın.

Bireysel hatalarla maçın içine büyük abdesti yapma olarak bakarsak kardeşim,  Ersan vasat - Atınc top class stoper olur . Oynadığı maçlarda 0 kritik bireysel hata yaptı ve tum hava toplarını topladı özellikle bursa - totheam  maçları

Çevrimdışı Deniz

İyi de konya da takım kötüydü zaten, çok baskı yedik ancak neredeyse hiç gol pozisyonu vermedik hatta 2. yarı Ersan tüm topları topladı. Atınca gelince ben açıkçası takımda oynama ihtimalini düşük görüyorum. Boyunun fazla uzun olması özellikle hızlanma anlamında çok büyük dezavantaj
Konyada Tüm takımın kötü olmasının yegane sebebi Ersan ve İsmail in rezil futboluydu.İlerdeki oyuncular işlerini fazlasıyla yaptılar.Serdar da kötü denemeyecek seviyede oynadı.Geride oynayanlar ileri doğru dürüst top çıkartamadı.Konyanın nerdeyse bütün atakları bizim topu onlara vermemizle oluştu.Konya gibi kalbur altı bir takımın oyuncularının yaptığı baskıyı kaldıramayan Liverpool gibi hız manyağı ve teknik olarak çok iyi olan bir takımın baskısını nasıl kaldıracak?Ha atınç şu an kaldıraca seviyede mi?Şu an değil ama ilk izlenimleri geleceğinin çok parlak olduğunu gösteriyor.Ersana çok para vermektense Atınçla devam edilip iyi bir stoper alınabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Ersan saatli bomba gibi,  ben atınc varken arkami yaslayip maç izliyorum, Ersan varken dualarla maç izliyorum
ve Bilic durumu göremiyor o zaman öyle mi?  Gerçekten bizim taraftardaki abartma, tepesine çıkarma huyu kimsede yok. yarın Atınç bir maç hata yapsın ilk önce siz başlarsınız küfretmeye, etki tepki olayıdır bu, överken abartırız dolayısıyla yererken de abartırız. 21 yaşına gelmiş bir oyuncu henüz 2 maç oynamış, onları da aslında iyhi oynamış, ama u o oyuncunun yeterli olduğunu göstermez. Ersan her koşulda şu an için çok daha iyiydir

Çevrimdışı Kemal

ve Bilic durumu göremiyor o zaman öyle mi?  Gerçekten bizim taraftardaki abartma, tepesine çıkarma huyu kimsede yok. yarın Atınç bir maç hata yapsın ilk önce siz başlarsınız küfretmeye, etki tepki olayıdır bu, överken abartırız dolayısıyla yererken de abartırız. 21 yaşına gelmiş bir oyuncu henüz 2 maç oynamış, onları da aslında iyhi oynamış, ama u o oyuncunun yeterli olduğunu göstermez. Ersan her koşulda şu an için çok daha iyiydir

Pedro Franco hakkında ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı Renton

Bilic bu durumu çok iyi görüyordur ama adam ne yapsın elindeki malzeme bu anladı bunları oda takım savunması üstüne yoğunlaştı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:26:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bireysel hatalarla maçın içine büyük abdesti yapma olarak bakarsak kardeşim,  Ersan vasat - Atınc top class stoper olur . Oynadığı maçlarda 0 kritik bireysel hata yaptı ve tum hava toplarını topladı özellikle bursa - totheam  maçları

Abi Ersan'ı savunmam savunamam zaten kendim beğenmiyorum. Herkes ayılıp bayılırken Schuster zamanında yine çok kötü diyordum.

Ancak Atınç şimdiye dek 3 maç oynadı. Ersan 3 senede belki 75 maç oynamıştır.

Bu seneki maç sayıları da keza. Çok maç oynayan çok hata yapar. Ersan kadar Atınç oynasaydı bu sene ya çapraz bağı kopmuştu ya da fena sövüyorduk.

O yüzden acele etmemek gerek ben Atınç'ın Beşiktaş'ta direk oynayabilecek seviyeye gelebileceğini sanmıyorum Gökhan Zan'ı hatırlatıyor fazlasıyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Konyada Tüm takımın kötü olmasının yegane sebebi Ersan ve İsmail in rezil futboluydu.İlerdeki oyuncular işlerini fazlasıyla yaptılar.Serdar da kötü denemeyecek seviyede oynadı.Geride oynayanlar ileri doğru dürüst top çıkartamadı.Konyanın nerdeyse bütün atakları bizim topu onlara vermemizle oluştu.Konya gibi kalbur altı bir takımın oyuncularının yaptığı baskıyı kaldıramayan Liverpool gibi hız manyağı ve teknik olarak çok iyi olan bir takımın baskısını nasıl kaldıracak?Ha atınç şu an kaldıraca seviyede mi?Şu an değil ama ilk izlenimleri geleceğinin çok parlak olduğunu gösteriyor.Ersana çok para vermektense Atınçla devam edilip iyi bir stoper alınabilir..
hiç ilgisi yok. Top ileriye gitmedi 22 oyuncunun büyük bölümü bizim sahadaydı. bu durumda Ersanın kabahati ne acaba? veya İsmailin? Ortasaha rakibin baskısını kıramadığı için zaten sıkıntı yaşadık. Tüm maç Demba ba ya top bile gelmedi.Bunun Ersan ve İsmaille ne ilgisi var Allahaşkına

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:28:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Konyada Tüm takımın kötü olmasının yegane sebebi Ersan ve İsmail in rezil futboluydu.İlerdeki oyuncular işlerini fazlasıyla yaptılar.

Şu kısma katılamam. Ba , Sosa sıfır hücum pres yaptı.

Olcay Töre iyidi. Veli ve Atiba inanılmaz yorgundu. Yani İsmail zaten çok kötü her zaman ama savunmanın bu kadar hata yapmasının sebebi Sosa-Veli-Atiba'nın inanılmaz kötü oynamadı oldu bence.

İsmail ile Ersan çok iyi oynasa yine çok baskı yiyecektik önemli olan topun oraya gelmemesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Pedroyu yarım sezon kenara hapsedip escuudeyi oynatan Bilic in herşeyi gördüğünü mü düşünüyorsun ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:29:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Pedroyu yarım sezon kenara hapsedip escuudeyi oynatan Bilic in herşeyi gördüğünü mü düşünüyorsun ?

Kesinlikle haklı bu konuda  :evillol:

Bilic her stoperi kendi gibi görüyor kendisi Dede tarzı stoperdi çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

hiç ilgisi yok. Top ileriye gitmedi 22 oyuncunun büyük bölümü bizim sahadaydı. bu durumda Ersanın kabahati ne acaba? veya İsmailin? Ortasaha rakibin baskısını kıramadığı için zaten sıkıntı yaşadık. Tüm maç Demba ba ya top bile gelmedi.Bunun Ersan ve İsmaille ne ilgisi var Allahaşkına

Su ilgisi var , Tolga ismail veya Ersanla oyuna başlıyor bunlar bireysel hata yapiyolar pas veya çalım kalemizde pozisyon oluyo, Ba gelip defans tan oyuna çıkmayacak heralde

Çevrimdışı Kemal

Ondan sordum zaten pedro hakkında ne düşünüyorsun diye

Çevrimdışı ilhan mansız

Pedro Franco hakkında ne düşünüyorsun?
evet Bilic pedro francoyu da göremedi  :) Sonra bir sakatlık anında tesadüfen formayıaldı. Böyle mi düşünelim. bizim en büyük sorunumuz gerçekten konuları aşırı abartmamız. Ya Atınç şunun şurasında iki maç oynamış, el insaf, bu kadar kolay mı bu işler. Son yıllarda hep böyle süper  oyuncu dediklerimiz hep küfürle gitmedi mi? Kaldı ki Ersan ın rakipleri belli a önce yukarıda saydım ve Ersan  bunların hepsinden daha iyi

Çevrimdışı Deniz

Şu kısma katılamam. Ba , Sosa sıfır hücum pres yaptı.

Olcay Töre iyidi. Veli ve Atiba inanılmaz yorgundu. Yani İsmail zaten çok kötü her zaman ama savunmanın bu kadar hata yapmasının sebebi Sosa-Veli-Atiba'nın inanılmaz kötü oynamadı oldu bence.

İsmail ile Ersan çok iyi oynasa yine çok baskı yiyecektik önemli olan topun oraya gelmemesi.
ersanın 20 dkdaki 3 top kaybı adamları iyice üzerimize çekti.Top her türlü oraya gelecek bugün Barcelona sol bekiyle atağa çıkıyor madridde ramos oyunu kuruyor artık futbol böyle oynanıyor savunma oyuncusu sadece top kesmek markaj yapmak için kullanılmıyor.Ersan bütün topları rakibe vermese biz o baskıyı yemezdik adamlar da 1-2 geldikten sonra yapacak cesareti bulamadı ama ne zaman bassalar sonuç aldıkları için sürekli geldiler

Çevrimdışı Kemal

Abi Ersan'ı savunmam savunamam zaten kendim beğenmiyorum. Herkes ayılıp bayılırken Schuster zamanında yine çok kötü diyordum.

Ancak Atınç şimdiye dek 3 maç oynadı. Ersan 3 senede belki 75 maç oynamıştır.

Bu seneki maç sayıları da keza. Çok maç oynayan çok hata yapar. Ersan kadar Atınç oynasaydı bu sene ya çapraz bağı kopmuştu ya da fena sövüyorduk.

O yüzden acele etmemek gerek ben Atınç'ın Beşiktaş'ta direk oynayabilecek seviyeye gelebileceğini sanmıyorum Gökhan Zan'ı hatırlatıyor fazlasıyla.

Çağrı;  o kadar hata yapmazdi çünkü garanti top oynuyor, sıkışıp taca atardi en kotusu

Çevrimdışı ilhan mansız

Su ilgisi var , Tolga ismail veya Ersanla oyuna başlıyor bunlar bireysel hata yapiyolar pas veya çalım kalemizde pozisyon oluyo, Ba gelip defans tan oyuna çıkmayacak heralde
Pedro oynamadı mı Konya da? pedro kursaydı oyunu madem, böyle bir düşünce olabilir mi? takım yarı sahayı geçemiyor top demba ba ulaşmamış, suçlu kim? Ersan ve İsmail? hiç ilgisi yok... 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:35:17
  • Beşiktaş / Bodrum
ersanın 20 dkdaki 3 top kaybı adamları iyice üzerimize çekti.Top her türlü oraya gelecek bugün Barcelona sol bekiyle atağa çıkıyor madridde ramos oyunu kuruyor artık futbol böyle oynanıyor savunma oyuncusu sadece top kesmek markaj yapmak için kullanılmıyor.Ersan bütün topları rakibe vermese biz o baskıyı yemezdik adamlar da 1-2 geldikten sonra yapacak cesareti bulamadı ama ne zaman bassalar sonuç aldıkları için sürekli geldiler

Denizcim Ersan zaten bu. Hep buydu. Asıl mesele sen 3 maç izlediğin Atınç'ın bu topları iyi kullanacağına nasıl emin olabiliyorsun?

Konya maçında baskıyı Atınç yeseydi her topu uzun vururdu biliyorsun değil mi? Şok presi ondan çok daha çabuk olmasına rağmen Ersan kaldıramıyorsa Atınç şuan için hayatta kaldıramaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

gerci konusu değil ama gs macında konya gibi onceki mac gibi oynarsak yonetim bilicin yine kulagını ceker gibime geiyor yani oda akıllanıp bi onlibero alır artık boyle garip inatlarından birinden vazgeçer tahminim

yahu su rıza hoca 25 oyuncu alıyor hala eksiğimiz var diyor bizimki :(( necip yeter heryere diyor :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Deniz, zaten mücadele ettiği için sürekli Ersan daydı top, Ersanın top kayıpları değil Konyayı üzerimize getiren, Gerçekten nasıl maç seyrediyorsunuz anlamıyorum. konyanın baskısı yüzünden rahat top çıkaramadık. Ersanla ne ilgisi var,

Çevrimdışı Kemal

Ya ben atınc piqué dede falan demiyorum beyler yanlış anlaşılmasın :)

Ben diyorumki Ersan kanser hastalığıysa , Atınç zatürre durumudur yaşarsın sonucta

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:36:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı;  o kadar hata yapmazdi çünkü garanti top oynuyor, sıkışıp taca atardi en kotusu

Abi bu iyi bir şey değil ki. Sıkışınca topu taca atan bir adam aramıyoruz tandeme ona rağmen oyun kurabilen bir adam arıyoruz.

Aksine Atınç benim izlediğim 3 maçta ortasahaya derin top atmayı bile denedi yani Ersan'dan çok daha fazlasını istiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:37:13
  • Beşiktaş / Bodrum
gerci konusu değil ama gs macında konya gibi onceki mac gibi oynarsak yonetim bilicin yine kulagını ceker gibime geiyor yani oda akıllanıp bi onlibero alır artık boyle garip inatlarından birinden vazgeçer tahminim

yahu su rıza hoca 25 oyuncu alıyor hala eksiğimiz var diyor bizimki :(( necip yeter heryere diyor :evillol:

Bilic'in kulağını en az 3-4 puan yemediği sürece kimse çekmez ozan fena kredi kazandı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:38:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya ben atınc piqué dede falan demiyorum beyler yanlış anlaşılmasın :)

Ben diyorumki Ersan kanser hastalığıysa , Atınç zatürre durumudur yaşarsın sonucta

Abi zaten ikisinin de elle tutuluyor yanı yok normalde tartışıyoruz işte keşke hep böyle ortam bulsak burada :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Pedro oynamadı mı Konya da? pedro kursaydı oyunu madem, böyle bir düşünce olabilir mi? takım yarı sahayı geçemiyor top demba ba ulaşmamış, suçlu kim? Ersan ve İsmail? hiç ilgisi yok... 

Zaten pedro da aynı hataları yapsa veya onliberolarimiz yaslanip oyuna baslamasalar yenemezdik :)