2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554455 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Atiba zamaninda kesinikle iyi bir transferdi ama artik yollari ayirmaliyiz. Besiktas gelecek sezonda daha kaliteli veya genc bir oyuncu lazim.
Cenk Gönen kac yil oldu halen güven vermiyor, cok basit hatalar yapiyor özelikle köse vuruslarda sadece refleksleri iyi. 26 yasina gelmis artik yeni bir genc yetenek ihtiyac var, Tolgayla 2-3 sene daha 1. kalecimiz olabilir.
Mustafa maalesef Besiktas seviyesi bir oyuncusu degil kimsede 2-4 miliyon Euroda vermez artik Mustafaya.
Veli maasi uygun olursa kontrati uzatabiliriz rotasyon icin iyi olur ama iyi bir teklif varsa satmaktan yanayim.
Ersan iyi bir rotasyon oyuncusu kalmasinda yanayim maasi uygun olursa. Full konsantrasyon varsa cok güzel oynuyor. Iyi bir All-round stoper.

Unutmayalim 1-2 sene önceki durum simdiki kibi degil, artik gelecek sezonda bircok avantaj var: stadyum, sponsorlar, scouting, alt yapi, oturmus bir sistem. Inshallah Besiktasa uygun iyide bir futbol direktör gelir.

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru mudur acaba

Hakan Selim Aydemir @91Elturco  ·  1 sa. 1 saat önce
GÖKHAN INLER | Zamaninda Önder Özen'e sorulmustu.Kesinlikle Besiktas'a uymayacagini,maaliyeti yüksek olacagini belirtmisti.Haberler yalan
artık twitter dan haberleri dikkate almamaya çalışıyorum. Şu derbiyi bir alalım ondan sonra zaten transfer dönemi başlıyor sakin sakin takip edeceğim yönetimi her ne kadar sevmesem de transfer konusunda iyi işler yapıyorlar güvenim sonsuz transfer konusunda yönetime milosevic hamlesini de doğru buluyorum her ne kadar Bilic Kaboul veya daha tecrübeli bir stoper istese bile.

Çevrimdışı leylileyli

Çevrimdışı Tolga

Atiba zamaninda kesinikle iyi bir transferdi ama artik yollari ayirmaliyiz. Besiktas gelecek sezonda daha kaliteli veya genc bir oyuncu lazim.
Cenk Gönen kac yil oldu halen güven vermiyor, cok basit hatalar yapiyor özelikle köse vuruslarda sadece refleksleri iyi 26 yasina gelmis. artik yeni bir genc yetenek ihtiyac var, Tolgayla 2-3 sene daha 1. kalecimiz olabilir.
Mustafa maalesef Besiktas seviyesi bir oyuncusu degil kimsede 2-4 miliyon Euroda vermez artik Mustafaya.
Veli maasi uygun olursa kontrati uzatabiliriz rotasyon icin iyi olur ama iyi bir teklif varsa satmaktan yanayim.
Ersan iyi bir rotasyon oyuncusu kalmasinda yanayim maasi uygun olursa. Full konsantrasyon varsa cok güzel oynuyor. Iyi bir All-round stoper.

Unutmayalim 1-2 sene önceki durum simdiki kibi degil, artik gelecek sezonda bircok avantaj var: stadyum, sponsorlar, scouting, alt yapi, oturmus bir sistem. Inshallah Besiktasa uygun iyi bir futbol direktör gelir.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:00:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kalite yi artırmak istiyorsan

Sözleşmesi biten 5 oyuncu ile de sözleşme imzalamayacaksin

Belki veli onunda ederi en çok 1 milyon euro

Amma abartıldı bazıları anlamiyorum bunu

Mustafa pektemek dahil, yolu ve bahtı açık olsun

5 oyuncu takımın temelini sarsar çünkü yaz döneminde 5+3 8 oyuncu almak demek bu.

Bu yol yanlış olur. Kaliteyi artırmak için bunlarla imzalayıp çok daha iyileri alıp bunları yedek bırakmak gerekiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

ersun yanal erkanı gayri resmi doğrulamış.zaten erkan da gideceği yeri ayarlamadan böyle bir hamle yapmazdı.ts ye imza atar.yalnız bu ts çok kötü batacak.bu kadar oyuncuyu alması ve avrupa kupalarına dahi kalamayacak olması büyük sıkıntı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

5 oyuncu takımın temelini sarsar çünkü yaz döneminde 5+3 8 oyuncu almak demek bu.

Bu yol yanlış olur. Kaliteyi artırmak için bunlarla imzalayıp çok daha iyileri alıp bunları yedek bırakmak gerekiyor.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Aslında giderse Mustafanın yerine Ömer şişmanoğlu gelecek para ödemeden forvet olacak.

Veli ve atibadan en az 1 i takımda kalmalı sistemin iki kilit oyuncusu ve o bölgeye 2 oyuncu bulmak sıkıntı olur ben ikisinin de kalacağını düşünüyorum.

Ersanın yerine kimi bulsak sıkıntı yaşamayız bulmasak da sorun yok kapı gibi atınç var ersandan 5 gömlek iyi ..

cenk zaten yedek kaleci bir türlü gelişemiyor belki emre metine şans verilirse iyi işler yapabilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Hakan Selim Aydemir
‏@91Elturco
VODAFONE ARENA | Besiktas Kulübüne talimat üzerine hic bir sirket Demir satmadi.detaylarina giremem.araya ANC girdi krizi cözdü.Iyi aksamlar

bu arkadaş neler anlatıyor böyle ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Erkan parasını bırakıp gittiğine göre en aşşağı 1.5 a imza atar mali fair play çok kötü vuracak bence trabzonu

Çevrimiçi Samet Ç

Erkan parasını bırakıp gittiğine göre en aşşağı 1.5 a imza atar mali fair play çok kötü vuracak bence trabzonu
trabzon zaten o taraftar yapısını değiştirmez ise daha çok kupanın sapını alır bizde de var böyle bir taraftar yapısı ama yavaş yavaş atlatıyoruz

Çevrimdışı ilhan mansız

Aslında giderse Mustafanın yerine Ömer şişmanoğlu gelecek para ödemeden forvet olacak.

Veli ve atibadan en az 1 i takımda kalmalı sistemin iki kilit oyuncusu ve o bölgeye 2 oyuncu bulmak sıkıntı olur ben ikisinin de kalacağını düşünüyorum.

Ersanın yerine kimi bulsak sıkıntı yaşamayız bulmasak da sorun yok kapı gibi atınç var ersandan 5 gömlek iyi ..

cenk zaten yedek kaleci bir türlü gelişemiyor belki emre metine şans verilirse iyi işler yapabilir..
Deniz, Atıncın Ersandan 5 gömlek daha iyi olduğunu nereden biliyorsun? Bence tam aksine Ersan çok çok iyi bir oyuncu, zaman zaman hata yapsa bile oyun tutturduğunda havadan, yerden hiçbir şey geçirmiyor. Ersanın fener ve gesedeki türk muadilleri semih,bekir,egemen,hakan balta. Ersan bu 4 oyuncudan da çok daha iyi bir stoper bence

Çevrimdışı Deniz

1.8 yapalım onu  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:11:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Gözünüzü seveyim şu twittera bir dur diyin.

Her şeyi paylaşmayın burada aşırı bilgi kirliliği olur. Amiyane tabirle '' karı gibi '' dedikodu dönüyor orada.

Öyle saçma şeyler okudum ki bir ara kapattım hiçbirinin astı astarı yok. Biz olasılıkları konuşalım burada.

Sonuç odaklı olmayalım. Duyum diye bir şey yoktur zaten 1. ağızdan bilmedikten sonra.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:12:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzon Denizbank'a olan borcunun fazizi için stadın isim hakkını verdi.

Detayları belli değil ama isim borcun FAİZİNE Gitti siz düşünün borcu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar saat 01.54 te transfer konuşalım. ..

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar saat 01.54 te transfer konuşalım. ..
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Renton

Trabzon Denizbank'a olan borcunun fazizi için stadın isim hakkını verdi.

Detayları belli değil ama isim borcun FAİZİNE Gitti siz düşünün borcu.
Ahahaha faize bide ısrarla hala ersun yanalı falan getirip yıllık 1.6 ya falan imza attırıyorlar

Çevrimdışı Deniz

Deniz, Atıncın Ersandan 5 gömlek daha iyi olduğunu nereden biliyorsun? Bence tam aksine Ersan çok çok iyi bir oyuncu, zaman zaman hata yapsa bile oyun tutturduğunda havadan, yerden hiçbir şey geçirmiyor. Ersanın fener ve gesedeki türk muadilleri semih,bekir,egemen,hakan balta. Ersan bu 4 oyuncudan da çok daha iyi bir stoper bence
Atıncı da Ersanı da izliyoruz ersanın bu seneki performansından memnun olan var mı?Konya maçında bizi  Allah korudu 20 dkda 3 kez top kaptırdı tolga gününde olmasa biz gol atana kadar maçın 2-0 olması içten bile değildi.Sivas,karabük ve akhisar,asteras maçındaki kademe hatalarını 1. sınıf kalitede oyuncunun yapmaması lazım.Bana güven vermiyor Ersan.Özellikle konya maçında performansının dip yaptığını gördük..

Çevrimdışı Renton

Ersan bana bu sene hiç güven vermiyor arsenal maçında bile çalıma kalkmıştı kaptırmıştı ramseye çok pas hatasıyla oynuyor laylaylom geliyor bana biraz

Çevrimdışı Kemal

Ersan saatli bomba gibi,  ben atınc varken arkami yaslayip maç izliyorum, Ersan varken dualarla maç izliyorum

Çevrimdışı Deniz

Ersan saatli bomba gibi,  ben atınc varken arkami yaslayip maç izliyorum, Ersan varken dualarla maç izliyorum
:claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:18:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan vasat stoper, Atınç şuan vasat altı stoper, Atınç'ın ilerideki hali Ersan'ın en fazla 1 boy üstü.

Haliyle bize bir potansiyelli bir tecrübeli 2 stoper gerekiyor.

Biri şimdi biri yazın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Atıncı da Ersanı da izliyoruz ersanın bu seneki performansından memnun olan var mı?Konya maçında bizi  Allah korudu 20 dkda 3 kez top kaptırdı tolga gününde olmasa biz gol atana kadar maçın 2-0 olması içten bile değildi.Sivas,karabük ve akhisar,asteras maçındaki kademe hatalarını 1. sınıf kalitede oyuncunun yapmaması lazım.Bana güven vermiyor Ersan.Özellikle konya maçında performansının dip yaptığını gördük..
İyi de konya da takım kötüydü zaten, çok baskı yedik ancak neredeyse hiç gol pozisyonu vermedik hatta 2. yarı Ersan tüm topları topladı. Atınca gelince ben açıkçası takımda oynama ihtimalini düşük görüyorum. Boyunun fazla uzun olması özellikle hızlanma anlamında çok büyük dezavantaj