2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554409 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

zaten ileriye yönelik sona sakladım  :evillol: yana doğru kör kütükte atar top ona değdiginde yana gider  :kop: kaç hızlı hücüm yapmış acaba  :alala: görevi o değil deseniz bende derim 1.4-5-6-7 asla hak etmez....
bu gün veliyi bıraksak renkliler almak için kedi köpek gibi birbirini yer veli ancak olmadığı zamanda yokluğu hissedilen bir oyuncu bir puan kaybettiğimiz maçlardaki kadroya bakın onuda geçtim gol yediğimiz anlardaki kadrolara bir bakın velinin takım için ne demek olduğunu anlarsınız gol yollarındaki etkisizliği tamam sizin söylediğiniz kadar olmasa bile ama defans özelliği yüzünden hak ediyor bu formayı defansda teknik oyuncuya ihtiyacımız yok  amaç topu öncelikle kaleye yaklaştırmamasıdır 11 oyuncununda messi olmasına gerek yok maçları çıplak gözle izleyen arkadaşlar dikkat etmiştir veli ne zaman çıksa takım çöküyor. şu an için sırasıyla Töre Ba ve sosadan sonra kadromuzdaki en önemli oyuncu

Çevrimdışı ozan062

Kalite yi artırmak istiyorsan

Sözleşmesi biten 5 oyuncu ile de sözleşme imzalamayacaksin

Belki veli onunda ederi en çok 1 milyon euro

Amma abartıldı bazıları anlamiyorum bunu

Mustafa pektemek dahil, yolu ve bahtı açık olsun

altına imza atarım kesinlikle aynı kafadayım birde 5 yıllık sozlesme demezlermi:((

velisiz atibasız yani ikisinden biri olmadıgı zamanda mac kazandık yani vazgecilmez değiller vazgecilmez olan bence forvettir:))

bir laf vardı takım oyunuyla savunmayı basarırsın ama golu parayla satın alırsına benzer bir sozdu bunu klübe yakın biri soylemişti hayli dogru bir yaklasım
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 21:57:10 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bu gün veliyi bıraksak renkliler almak için kedi köpek gibi birbirini yer veli ancak olmadığı zamanda yokluğu hissedilen bir oyuncu bir puan kaybettiğimiz maçlardaki kadroya bakın onuda geçtim gol yediğimiz anlardaki kadrolara bir bakın velinin takım için ne demek olduğunu anlarsınız gol yollarındaki etkisizliği tamam sizin söylediğiniz kadar olmasa bile ama defans özelliği yüzünden hak ediyor bu formayı defansda teknik oyuncuya ihtiyacımız yok  amaç topu öncelikle kaleye yaklaştırmamasıdır 11 oyuncununda messi olmasına gerek yok maçları çıplak gözle izleyen arkadaşlar dikkat etmiştir veli ne zaman çıksa takım çöküyor. şu an için sırasıyla Töre Ba ve sosadan sonra kadromuzdaki en önemli oyuncu
Katılıyorum Veli öyle hemen gözden çıkartılacak bir oyuncu değil bence de ama şu konuda da hak veriyorum istediği ücrette biraz fazla orta yolda buluşulmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Artık o işin dönüşü yok. Dussede bu seviyelere düşmez..

Kokarcaya yavrusu güzel kokarmış derler

Sayılan 5 oyuncu da belki Veli hariç hiç birisi türkiyede 3 büyüklerde forma giyemez. Bana göre veli de giyemez ama polemik olmasın diye veli hariç diyorum

Kalite böyle artar. Bahsedilen paralar az değil. Veli zam istiyormuş. İstesinde dolar iki sene önce 1.6 idi şimdi 2.3..

Gökhan Töre ile aynı parayı istiyor diyorlar, koca bir hadi oradan denir. Gökhan Töre ile Veli kavlak arasında kim kardashian ile ayşen grudanin gençliği farkı kadar fark vardır..

Atiba Veli Mustafa Ersan cenk gönen

Belki de sadece cenk gönen ile sözleşme yenilense yetecektir. Ama uygun olursa Veli de olur.gerisini at çöpe.

Beşiktaş artık Beşiktaş olduğunu hatırlayıp senin ezeli rakiplerinin bu sıkıntılı günlerindeki kadrolarına bile giremeycek adamlara gereğinden fazla vererek kendisini zarara sokmasin

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Necmi abi Veli Galatarasay ve Fenerbahçe de oynar demiş...

Kesinlikle katılmıyorum...

Zaten taraftarı istemez de..

İsterseniz sorun yarın taraftarlarına.

Az çok cevabı alirsiniz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

Veli teknik yönü çok zayıf bir oyuncu zaten şu uzaktan gollerı nasıl atıyor şaşıyorum.Bazı maçlarda top ayağına gelince ben anlıyorum adamın heyecanını pas atamıyor ama önde baskı yapıyorsan çok işe yarıyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

Aldığı ücret bir kerede bu kadar arttırılmamalıdır...! 1.1 veya 1.2 idealdir

Çevrimdışı Deniz

Atiba 1+1 =1.1 m€
Veli 2+1 =1 milyon € her sene 100.000 zam
Mustafa=gidebilir ama kalacaksa max 1 m €
Ersan =gidebilir ama kalacaksa max 1m €
cenk gönen=gitsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Kişisel fikrim 5 oyuncu ile de sözleşme imzalanacak

Çevrimdışı Deniz

Kişisel fikrim 5 oyuncu ile de sözleşme imzalanacak
yukardaki şartlarla imzalanırsa benim açımdan sorun yok  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

ersan ile veli daha fazla isterler inşallah isterlerde yönetim yollar

Çevrimdışı ilhan mansız

Atiba,sivok ve uğur dışındakileri kadroda tutardım, yeter ki ücretleri makul olsun. Bence gayet iyi bir kadromuz var, alınan sonuçlar ortada, bu sonuçlarda bu oyuncuların büyük payı var ve bence hepsei kaliteli ve Beşiktaşa yakışan oyuncular, bize sadece daha tecrübeli ve üstdüzey 3-4 oyuncu lazım hepsi bu

Çevrimdışı Türkay

Atiba yı ne kadar çabuk sildiniz  :by2:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ilhan mansız

Atiba yı ne kadar çabuk sildiniz  :by2:
yaşından dolayı ayrıca komple bir ortasaha oyuncusu olmadığı için. mevcut sistemde kadrodaki yabancıların kalitesi çok önemli

Çevrimdışı Deniz

5 oyuncu da yukardaki ücretlerden fazlası etmez fazlasını verirsek büyük hata etmiş oluruz ..

Çevrimdışı blackeagle35

Yabancı kuralı belli olmadan bence hiçbir oyuncu ile sözleşme yenilememeliyiz..Özellikle de Cenk,Mustafa ve Ersan ile..Bunların yerine daha iyi daha ucuz oyuncular bulabiliriz..Ayrıca 5 yıllık kontratlar bazı oyuncular için pek hayırlı olmuyor..Oğuzhan ile yapılan sözleşmeden yönetim memnun mu şuanda mesela??

Çevrimdışı Renton

Fırat Günayer
‏@firatgunayer
5) Altıncı madde transferle ilgili olduğu için, gece 00.45'ten itibaren devam edeceğim..

ahahah bu adam işinin ehli

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer
‏@firatgunayer
5) Altıncı madde transferle ilgili olduğu için, gece 00.45'ten itibaren devam edeceğim..

SALLAAAAAAAA badem belki tutarrr :ishock:

Çevrimdışı Kemal

Veliyi şuanda satmak demek varolan ve iyi gitmis bir düzeni bozmak demek , veliyle anlasildi haberleri doğrudur inşallah , aziz Yıldırım önünden yesin

Çevrimdışı ALI RIZA

Fırat Günayer
‏@firatgunayer

01.00 da etse olmaz mı ? maddeye uyuyor ya bize bilgiyim edasıyla davranıyor  :kop:

Çevrimdışı Türkay

Doğru mudur acaba

Hakan Selim Aydemir @91Elturco  ·  1 sa. 1 saat önce
GÖKHAN INLER | Zamaninda Önder Özen'e sorulmustu.Kesinlikle Besiktas'a uymayacagini,maaliyeti yüksek olacagini belirtmisti.Haberler yalan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer
‏@firatgunayer

:kop: :kop: :kop: Badem Bıyık yine sallayacak desenize :lol: :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı leylileyli

Atiba zamaninda kesinikle iyi bir transferdi ama artik yollari ayirmaliyiz. Besiktas gelecek sezonda daha kaliteli veya genc bir oyuncu lazim.
Cenk Gönen kac yil oldu halen güven vermiyor, cok basit hatalar yapiyor özelikle köse vuruslarda sadece refleksleri iyi 26 yasina gelmis. artik yeni bir genc yetenek ihtiyac var, Tolgayla 2-3 sene daha 1. kalecimiz olabilir.
Mustafa maalesef Besiktas seviyesi bir oyuncusu degil kimsede 2-4 miliyon Euroda vermez artik Mustafaya.
Veli maasi uygun olursa kontrati uzatabiliriz rotasyon icin iyi olur ama iyi bir teklif varsa satmaktan yanayim.
Ersan iyi bir rotasyon oyuncusu kalmasinda yanayim maasi uygun olursa. Full konsantrasyon varsa cok güzel oynuyor. Iyi bir All-round stoper.

Unutmayalim 1-2 sene önceki durum simdiki kibi degil, artik gelecek sezonda bircok avantaj var: stadyum, sponsorlar, scouting, alt yapi, oturmus bir sistem. Inshallah Besiktasa uygun iyi bir futbol direktör gelir.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 22:57:39 leylileyli ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Atiba zamaninda kesinikle iyi bir transferdi ama artik yollari ayirmaliyiz. Besiktas gelecek sezonda daha kaliteli veya genc bir oyuncu lazim.
Cenk Gönen kac yil oldu halen güven vermiyor, cok basit hatalar yapiyor özelikle köse vuruslarda sadece refleksleri iyi. 26 yasina gelmis artik yeni bir genc yetenek ihtiyac var, Tolgayla 2-3 sene daha 1. kalecimiz olabilir.
Mustafa maalesef Besiktas seviyesi bir oyuncusu degil kimsede 2-4 miliyon Euroda vermez artik Mustafaya.
Veli maasi uygun olursa kontrati uzatabiliriz rotasyon icin iyi olur ama iyi bir teklif varsa satmaktan yanayim.
Ersan iyi bir rotasyon oyuncusu kalmasinda yanayim maasi uygun olursa. Full konsantrasyon varsa cok güzel oynuyor. Iyi bir All-round stoper.

Unutmayalim 1-2 sene önceki durum simdiki kibi degil, artik gelecek sezonda bircok avantaj var: stadyum, sponsorlar, scouting, alt yapi, oturmus bir sistem. Inshallah Besiktasa uygun iyide bir futbol direktör gelir.
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

Cenk Gönen kac yil oldu halen güven vermiyor, cok basit hatalar yapiyor özelikle köse vuruslarda sadece refleksleri iyi. 26 yasina gelmis artik yeni bir genc yetenek ihtiyac var, Tolgayla 2-3 sene daha 1. kalecimiz olabilir.

Unutmayalim 1-2 sene önceki durum simdiki kibi degil, artik gelecek sezonda bircok avantaj var: stadyum, sponsorlar, scouting, alt yapi, oturmus bir sistem. Inshallah Besiktasa uygun iyide bir futbol direktör gelir.
:hosgeldin