2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554064 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

lig tv nin sitesinde gördüm Veli Gökhan ile aynı şartları istiyormuş yani 4 yıllık sözleşme ilk yıl 1.4, ikinci yıl 1.5, üçüncü yıl ve dördüncü sene 1.6 milyon euro istiyormuş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Doğukan E.

lig tv nin sitesinde gördüm Veli Gökhan ile aynı şartları istiyormuş yani 4 yıllık sözleşme ilk yıl 1.4, ikinci yıl 1.5, üçüncü yıl ve dördüncü sene 1.6 milyon euro istiyormuş.

Bence verdiği performansa göre makul bi fiyat ya da 1.4 den değilde 1.2 den başlarsa çok iyi olur

Çevrimdışı Deniz

Kendisi bilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Kendisi bilir
Abi 1.2 den başladığını varsayarsak çok mu bu fiyat ?

Çevrimdışı Deniz

Abi 1.2 den başladığını varsayarsak çok mu bu fiyat ?
1.2 normal fiyat ama 1.5 falan çok yüksek.2 sene 1.2 3. sene 1.3 olabilir bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

1.2 normal fiyat ama 1.5 falan çok yüksek.2 sene 1.2 3. sene 1.3 olabilir bence
Abi bizim yönetimi biliyosun 1.5 istediyse 1.2 den falan başlatırlar  :D

Çevrimdışı Deniz

Abi bizim yönetimi biliyosun 1.5 istediyse 1.2 den falan başlatırlar  :D
1 den başlatır bizimkiler  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Veli yönetimin teklifini kabul ederse buyursun kalsın ancak kabul etmiyorsa da kapı orada. Kimse vazgeçilmez değildir. Önder Özen konusunda da Önder Özen sadece transfer yapmak için getirilmedi. Bir sürü pilot takım anlaşması yapacaktık kalsaydı. Tesislere bir labarotuvar kurulacaktı performans takibi sağlayan. Ve Ba da dahil olmak üzere takıma direkt katkı sağlayan transferler. Önder Özen'in görevde kaldığı süre boyunca yaptığı tek hata Dany transferine izin vermektir. Yanlış yaptığı başka hiçbir şey yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 18:07:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabancı serbest bırakılırsa Veli'nin ederi maksimum 1 milyon eurodur kısa ve öz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Veli yönetimin teklifini kabul ederse buyursun kalsın ancak kabul etmiyorsa da kapı orada. Kimse vazgeçilmez değildir. Önder Özen konusunda da Önder Özen sadece transfer yapmak için getirilmedi. Bir sürü pilot takım anlaşması yapacaktık kalsaydı. Tesislere bir labarotuvar kurulacaktı performans takibi sağlayan. Ve Ba da dahil olmak üzere takıma direkt katkı sağlayan transferler. Önder Özen'in görevde kaldığı süre boyunca yaptığı tek hata Dany transferine izin vermektir. Yanlış yaptığı başka hiçbir şey yok.
@anilt aynen katılıyorum kardeşim.zaten yabancı sınırı kalkarsa veli türkiyede kendine takım bulamaz bu fiyata.avrupaya gider o da vergi kesintileriyle 1 milyona hatta daha altına gelir kaybeden kendisi olur.Beni endişelendiren durum sözleşmesi yenilenmiyor diye performansının düşmesi.özellikle ligin 2. yarısı çok daha zor geçecek asıl önemli maçlar 2. devrede.

Ek olarak Özen takımla da arası iyi olan biriydi futbolcuların özel yaşamları ile bile yakından ilgileniyordu hatta Gökhan Töre vurulduğu gece doktordan önce Özeni aramıştı :).Özen çok özverili çalışıyordu ve bu takım üstünde büyük emekleri var.İnşallah bir gün geri döner ya da dönmese bile uzaktan danışmanlık yapmayı kabul eder..

Çevrimdışı ozan062

özen artık gelemez altınsayda gelemez kiminin sevdiği tamer kıran bunların hepsi klub içinde uzun yıllar gorev almayacaklardır

kurumsallık gerek ahmet baskan artık buraya bi sportif drektor atamalı diye dusunuyorum ama kritik noktalardan biride simdimi yeni sezondamı
ve en onemlisi kimi alıp getiricez oraya hemen adapte olsun dimi

onder hoca mesela samet aybabanın son 4ayında klupte gorevleri almaya hafiften baslamıstı onun için gelir gelmez bircokseye hamle yaptı...bu onemli bir detay
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Pedro Francoya 6-7 milyon eurolar veriliyorsa satılmalı bence türkiyeden stoper oynayan bir adama ne kadar bonservis verecekler ki zaten son zamanlarda emenike 10 -arda 14 falan -niasse 6 ya gitmişti hatırladıklarım
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 18:29:53 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Doğukan E.

özen artık gelemez altınsayda gelemez kiminin sevdiği tamer kıran bunların hepsi klub içinde uzun yıllar gorev almayacaklardır

kurumsallık gerek ahmet baskan artık buraya bi sportif drektor atamalı diye dusunuyorum ama kritik noktalardan biride simdimi yeni sezondamı
ve en onemlisi kimi alıp getiricez oraya hemen adapte olsun dimi

onder hoca mesela samet aybabanın son 4ayında klupte gorevleri almaya hafiften baslamıstı onun için gelir gelmez bircokseye hamle yaptı...bu onemli bir detay

Abi niye gelmez dedin altınsay ve önder özen için ?

Çevrimdışı Anıl

Altınsay sadece bu yönetim varken gelmeyecektir. Ayrıca Altınsay artık sportif direktörlük değil Başkanlık düşünüyor bildiğim kadarıyla :tabe: Ama Özen bence de gelmeyecektir. Neden bilmiyorum ama o adam gururlu bir adam istifa sözü ağzından bir kere çıktı ve gitti. O yüzden döneceğini düşünmüyorum ben de.

Çevrimdışı Renton

Altınsay sadece bu yönetim varken gelmeyecektir. Ayrıca Altınsay artık sportif direktörlük değil Başkanlık düşünüyor bildiğim kadarıyla :tabe: Ama Özen bence de gelmeyecektir. Neden bilmiyorum ama o adam gururlu bir adam istifa sözü ağzından bir kere çıktı ve gitti. O yüzden döneceğini düşünmüyorum ben de.
Önder özen gibi bir adamın sözünden döneceğini bende hiç düşünmüyorum ayrıca önder hocanın artık teknik direktörlük düşündüğünü hissediyorum
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Doğukan E.

Altınsay ın Başkanlık fikrine bir çok Beşiktaşlı hayır demez büyük ihtimal 2-3 sene içerisinde

Çevrimdışı ozan062

arkadaslarda soylemiş

-altınsay baskan olacaktır ki bencede oyle olmalı cunku dusunceleri radikal ve bunlar burada maalesefki baskanlık mevkileriyle yapılacak seyler...
-onder ozen giderken ahmet baskanla bile gorusmeden ayrılmıs buradaki detay bilinmicektir bizler tarafından ama zaten kendide soyledi hızlı karar alabilmek o riski goze alabilmek ayrı bir meziyet ve burada biliyoruzki yoneticilerin kellesi alınmaz yani sorumlu medyaya bir malzeme verilecekse genellikle klüp personeli olur bunu bildiği için artık bu sekilde bir kademe değil direk işin basına gecicek dusuncede oldugunu biz anlıyoruz

zaten akıllı bir insan midesi ve sinir sistemi kaldırsa dahi futbol camiasına ayak basmaz...zaten yoneticilerin IQ ve EQ seviyeleri dusuktur:)) :kop:

Çevrimdışı TØLGA

necdet yıldırım ‏@necdetyildirim  17 sn.17 saniye önce
Hadi Beşiktaşlıara bir yeni yıl müjdesi vereyim,Veli ile anlaşıldı haftaya imza var...Şartlar Gökhan Töre'ninkiyle aynı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yanılıyorsun.bu tamamen özenin başarısı yönetimin transferden zerre kadar anlamadığını bilmeyen yoktur samet aybaba döneminde yaptıkları transferler ortada zaten transferden anlamadıkları için Özeni getirdiler bütün transfer görüşmelerini de özen bizzat yürüttü kimseyi işine karıştırmadı ANÇ bile karışamadı,pedro franconun transferi olayını hatırla bütün pazarlığı özen yapmıştı.Fikret Orman ilk seçildiğinde de bu işi Türkiyenin futbol duayeni İbrahim Altınsay yapıyordu ama yine bu yönetimin içindeki bazı kıskanç herifler Altınsayı kıskanıp ayağını kaydırdı Oğuzhanı bulup bu kadar ucuza getiren de İbrahim Altınsay.Sezer öztürk Eneramo gökhan süzen gibi transfer fiyaskoları tamamen yönetimin kendi yaptığı transferler. Sözün özü bu yönetim transferden zerre kadar anlamıyor bunu kendileri de kabul ediyor bu yüzden profesyonel kişilerle çalışmak istiyorlar.
bilmeden konuşma pedro bizim scutların yıllardır takibinde olan bir oyuncuydu bunu Önder Özende söyledi zaten bir kaç kezde söyledi kulüp çok önemli oyuncuları takip ediyormuş diye araplara giden oyuncu adı neydi Önder Özenin isteğiydi olmadı Atiba biliçin isteği kerim töre falan zaten bilinen takipte olan oyuncular dembaba sosa öyle Önder beyin elbette katkıları oldu olmasıda lazım o iş için tutulmuş biri ama tanrı parçacığıda yapmayın unutmayın Önder Özenin başarısı bile yönetim başarısıdır onu oraya getiren yönetim çünkü gökten zembille inmedi onun döneminde alınan Eneramo Sezer falan niye gündeme gelmiyor madem o kadar yetki sahibiydi aldırmasaydı birde Dany faciası var yaptığı hata bizi şl den etti affedemiyorum hem turuva atı soktu hemde gs yi rahatlatıp transfer yapmasını sağladı sonuç bizim önümüzde ligi bitirdiler. bu bile gönderilmesi için yeterli sebepti hata vardır, hata vardır. Tüm Beşiktaşlıların gördüğünü göremiyorsan bu hata olarak algılanmaz. Birinin istifası isteniyorsa geçerli nedenler vardır kimse getirdiği ve başarılı olan birini göndermez kaldıki yönetimin önünede çıkmıyordu rahatsızlık verecek aksiyonları yoktu istifası istendiyse geçerli neden vardır. Sonrasındada sistem düzgün yürümeye devam ediyor buda yönetimi haklı kılıyor. Tekrar söylüyorum bu iş için emek veren bir sürü emekçiye haksızlık ediyorsunuz transfer işi ekip işidir kişilere göre şekillenmez ekip görevinde ve çalışmaya devam ediyor başına Önder gider x kişi gelir amirlerin çok büyük etkisi olmaz yeterki Yönetim genç transferlere sıcak baksın bu yönetimdede bu nitelik var ve bu yönde karar verdiği sürece bence bu tip transferler olmaya devam edecek hatada olacak Önder Özenin yaptığı gibi gelenlerde yapacak yüzde yüz başarı diye bir şey olmaz ama kulüp iyi yolda gidiyorsa bunun için x kişiler yaratmaya çalışmayın karar mercihi yönetim kuruludur kusur onlarınsa başarıda onlarındır. Hep bilinç altında yönetimi iş bilmez durumuna sokma haraketleri bunlar sanki önder biliç kararlarını alan yönetim değil onlar orda yeşillik duruyor zaten. @Deniz

Çevrimiçi Necmi

arkadaslarda soylemiş

-altınsay baskan olacaktır ki bencede oyle olmalı cunku dusunceleri radikal ve bunlar burada maalesefki baskanlık mevkileriyle yapılacak seyler...
-onder ozen giderken ahmet baskanla bile gorusmeden ayrılmıs buradaki detay bilinmicektir bizler tarafından ama zaten kendide soyledi hızlı karar alabilmek o riski goze alabilmek ayrı bir meziyet ve burada biliyoruzki yoneticilerin kellesi alınmaz yani sorumlu medyaya bir malzeme verilecekse genellikle klüp personeli olur bunu bildiği için artık bu sekilde bir kademe değil direk işin basına gecicek dusuncede oldugunu biz anlıyoruz

zaten akıllı bir insan midesi ve sinir sistemi kaldırsa dahi futbol camiasına ayak basmaz...zaten yoneticilerin IQ ve EQ seviyeleri dusuktur:)) :kop:

hayatta başarılı olmuş iş adamları için çok saygısızca bir kelime bu Altınsaya gelince çok iyi bir Beşiktaşlı ama Başkan olacak nitelikleri taşımıyor her şeyden önce ne öyle bir hırsı var ne öyle bir çevresi var nede öyle bir isteği var herkes lider olamaz bilgili olman liderlik vasfına sahip olman demek değildir. O iş farklı bir şeydir. Liderlik özel meziyetler gerektirir. Hem kişisel meziyetler hemde toplumsal meziyetler lazım bunu Sayın Altınsayda görüyormusunuz ben göremiyorum iyi bir yönetici olabilir ama hepsi o kadar.

Çevrimdışı ozan062

necdet yıldırım ‏@necdetyildirim  17 sn.17 saniye önce
Hadi Beşiktaşlıara bir yeni yıl müjdesi vereyim,Veli ile anlaşıldı haftaya imza var...Şartlar Gökhan Töre'ninkiyle aynı

eger boyle birsey olduysa yonetimi yeni sezondaki yaptıklarını kabul ederken bunu bi o kadar reddediyorum cok yanlıs bir yol izlenmiştir :s20:

Çevrimdışı Anıl

bilmeden konuşma pedro bizim scutların yıllardır takibinde olan bir oyuncuydu bunu Önder Özende söyledi zaten bir kaç kezde söyledi kulüp çok önemli oyuncuları takip ediyormuş diye araplara giden oyuncu adı neydi Önder Özenin isteğiydi olmadı Atiba biliçin isteği kerim töre falan zaten bilinen takipte olan oyuncular dembaba sosa öyle Önder beyin elbette katkıları oldu olmasıda lazım o iş için tutulmuş biri ama tanrı parçacığıda yapmayın unutmayın Önder Özenin başarısı bile yönetim başarısıdır onu oraya getiren yönetim çünkü gökten zembille inmedi onun döneminde alınan Eneramo Sezer falan niye gündeme gelmiyor madem o kadar yetki sahibiydi aldırmasaydı birde Dany faciası var yaptığı hata bizi şl den etti affedemiyorum hem turuva atı soktu hemde gs yi rahatlatıp transfer yapmasını sağladı sonuç bizim önümüzde ligi bitirdiler. bu bile gönderilmesi için yeterli sebepti hata vardır, hata vardır. Tüm Beşiktaşlıların gördüğünü göremiyorsan bu hata olarak algılanmaz. Birinin istifası isteniyorsa geçerli nedenler vardır kimse getirdiği ve başarılı olan birini göndermez kaldıki yönetimin önünede çıkmıyordu rahatsızlık verecek aksiyonları yoktu istifası istendiyse geçerli neden vardır. Sonrasındada sistem düzgün yürümeye devam ediyor buda yönetimi haklı kılıyor. Tekrar söylüyorum bu iş için emek veren bir sürü emekçiye haksızlık ediyorsunuz transfer işi ekip işidir kişilere göre şekillenmez ekip görevinde ve çalışmaya devam ediyor başına Önder gider x kişi gelir amirlerin çok büyük etkisi olmaz yeterki Yönetim genç transferlere sıcak baksın bu yönetimdede bu nitelik var ve bu yönde karar verdiği sürece bence bu tip transferler olmaya devam edecek hatada olacak Önder Özenin yaptığı gibi gelenlerde yapacak yüzde yüz başarı diye bir şey olmaz ama kulüp iyi yolda gidiyorsa bunun için x kişiler yaratmaya çalışmayın karar mercihi yönetim kuruludur kusur onlarınsa başarıda onlarındır. Hep bilinç altında yönetimi iş bilmez durumuna sokma haraketleri bunlar sanki önder biliç kararlarını alan yönetim değil onlar orda yeşillik duruyor zaten. @Deniz
@Necmi abi nasıl ki Atiba'yı Bilic istediyse Eneramo ve Dany'i de Bilic istedi. Önder Özen çıkıp Bilic istedi benimle alakası diyemeyeceği için sorumluluğu kendi üstüne aldı. Sezer transferinin ben gayet mantıklı olduğunu düşünüyordum ancak tutmadı. Bence o transferde bir hata yoktu. Çok cüzi bir paraya alındı Fenerbahçe'den. Şimdi nasıl ki herkes Bilic'in oynattığı oyunu beğeniyorsa veya transfer seçimlerini takdir ediyorsa unutulmamalı ki Bilic'i bu takıma getiren de Önder Özen'dir.

Çevrimdışı Türkay

eger boyle birsey olduysa yonetimi yeni sezondaki yaptıklarını kabul ederken bunu bi o kadar reddediyorum cok yanlıs bir yol izlenmiştir :s20:

Kulüp ekonomisi zarar görmeyecek ise bence takım içerisin de ki denge açısından iyi he 1.2 den başlasa daha iyiydi ama yapacak bise yok.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

hayatta başarılı olmuş iş adamları için çok saygısızca bir kelime bu Altınsaya gelince çok iyi bir Beşiktaşlı ama Başkan olacak nitelikleri taşımıyor her şeyden önce ne öyle bir hırsı var ne öyle bir çevresi var nede öyle bir isteği var herkes lider olamaz bilgili olman liderlik vasfına sahip olman demek değildir. O iş farklı bir şeydir. Liderlik özel meziyetler gerektirir. Hem kişisel meziyetler hemde toplumsal meziyetler lazım bunu Sayın Altınsayda görüyormusunuz ben göremiyorum iyi bir yönetici olabilir ama hepsi o kadar.

oyle olabilir fazla acımasızca ama futbol camiasındakiler için bunu rahatlıkla kullanabilirim :))
ha bu arada bende altınsayda onları goremiyorum abi o konudada hemfikiriz cok farklı birsey bu

Çevrimdışı Anıl

Katılmıyorum bu söylediğine Ozan abi. Eğer ki yönetim bu parayı vermeyi kabul ettiyse taraftar açısından hiçbir sıkıntı olmamalı. Sonuçta takımı dünya çapında yükseltmek istiyorsan takımın en çok koşan ve en çok mücadele eden ismine 1 milyon euro veremezsin. Bu işin kanunu bu başarı arttıkça giderler de artacaktır bunda anormal birşey yok bence. He eğer yönetim Veli'ye 1.5 milyon euro teklif ettiyse bu da maksimum sınırdır. Veli kabul etmezse de kendi bilir :)