2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559665 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

yeni stoper alexander milosevic galiba bi kaç kaynaktan öyle okudum aik 22 yaşında çağrı hiç izledin mi abi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece Twitter dan transfer hakkında yazacakmıs:

Biliyorum çoğunuz beni sırf BJK özellikle de transfer haberleri için takip ediyor o yüzden bu gece yazacağım biraz

Öncelikle transfer konusunda kimsenin aklında yeni bir Tabata, Julio Alves korkusu olmasın.

O zaman Mexes işi rafa kalktı?  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ali Ece Twitter dan transfer hakkında yazacakmıs:

Biliyorum çoğunuz beni sırf BJK özellikle de transfer haberleri için takip ediyor o yüzden bu gece yazacağım biraz

Öncelikle transfer konusunda kimsenin aklında yeni bir Tabata, Julio Alves korkusu olmasın.

O zaman Mexes işi rafa kalktı?  :ishock:
Tamda PC'yi kapatacaktım zamanında haber verdin dostum :ok: :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece Twitter:

2- İcraatlarının en az % 90'ı çok doğru olan @ZOnderOzen hoca menejerler-yancılar düzensizliğini yıkarak BJK'ın kaderini değiştirdi

3- Son 1.5 yıldır birçok gönüllü kişi 100lerce maç en az 40 sağ bek 30 stoper izledi. Adı bende saklı genç süper kulüp personeli çok değerli

Çevrimdışı TØLGA

IskandinavScout ‏@IskandinavScout  32 dk.32 dakika önce
@aliececom Alex Milosovic BJK hayirli olsun. Oyuncuyu Istabula getirip saglik kontrolunden geciriyorlar kimsenin haberi yok, vay annasina!

Ali Ece ‏@aliececom  26 dk.26 dakika önce
@IskandinavScout Son 5 ayda 10 kadar maçını izledim, top tekniği + hava topları gayet iyi. Eski forvet olması Blanc'ın tarzını hatırlatıyor

IskandinavScout
‏@IskandinavScout
@aliececom Gelecegin A milli kaptani olacak. Guzel transfer. Tek eksigi biraz agir kalmasi. 900 bin euro . Beles sayilir :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yeni stoper alexander milosevic galiba bi kaç kaynaktan öyle okudum aik 22 yaşında çağrı hiç izledin mi abi
2 sene önce ayağını kırmıştı.tam çıkış yapacakken uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Cesur bir oyuncu.Ama savunmada çalıma girme huyundan vazgeçmesi lazım.

Ayaklarına hakim bir oyuncu.Hava topu çıkışlarında başarılı araya da iyi toplar atabiliyor.Markajda biraz sıkıntıları var geliştirmesi lazım özellikle 1v1 de.

Orta sahadan attığı bir golü izlemiştim daha önce :D

Oyun stilli Da Costaya çok benziyor.

Dalarken de çok sert dalıyor acıdığı yok fazla kızarır :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

haydaaaaaa defansa baak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@aliececom Alex Milosovic BJK hayirli olsun. Oyuncuyu Istabula getirip saglik kontrolunden geciriyorlar kimsenin haberi yok, vay annasina.

@IskandinavScout Son 5 ayda 10 kadar maçını izledim, top tekniği + hava topları gayet iyi. Eski forvet olması Blanc'ın tarzını hatırlatıyor

IskandinavScout
‏@IskandinavScout
@aliececom Gelecegin A milli kaptani olacak. Guzel transfer. Tek eksigi biraz agir kalmasi. 900 bin euro . Beles sayilir :)
Biraz ben de izledim fena değil gibi ama videolar yeterli olmuyor oyuncular konusunda bilgi sahibi olmamızda.

Çevrimdışı TØLGA

2 sene önce ayağını kırmıştı.tam çıkış yapacakken uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Cesur bir oyuncu.Ama savunmada çalıma girme huyundan vazgeçmesi lazım.

Ayaklarına hakim bir oyuncu.Hava topu çıkışlarında başarılı araya da iyi toplar atabiliyor.Markajda biraz sıkıntıları var geliştirmesi lazım özellikle 1v1 de.

Orta sahadan attığı bir golü izlemiştim daha önce :D

Oyun stilli Da Costaya çok benziyor.

Dalarken de çok sert dalıyor acıdığı yok fazla kızarır :)

bir üsste verdim zehiri gol orda  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Biraz ben de izledim fena değil gibi ama videolar yeterli olmuyor oyuncular konusunda bilgi sahibi olmamızda.
tabiki öyle maçını izlemeden hiç bir oyuncuya yorum yapmam :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

haydaaaaaa defansa baak  :biggrinking:
17 yaşına kadar forvet oynamış normaldir :D

Çevrimdışı Renton

şimdi arkadaşın attığı raporu okudum 17 yaşına kadar forvetmiş ordan geliyor çalım sevdası herhalde olsun biz ersandan alıştık onlara hayırlı olur inşallah anderlechtle ortak alacağız galiba
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

@aliececom Alex Milosovic BJK hayirli olsun. Oyuncuyu Istabula getirip saglik kontrolunden geciriyorlar kimsenin haberi yok, vay annasina.

IskandinavScout
‏@IskandinavScout
Bu neden çıktı ?  :akuma: benim neden haberim yok acaba  :alala:

Çevrimdışı Türkay

Transfer sezonu hareketli geçeceğe benziyor  :halay:

Çevrimdışı Tolga

Yönetim herkesi taca çıkardı desenize :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Analizini yazdım yukarda ben bu adamı 2 senedir izliyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

benimde yoktu ancak şahsi düşüncem takımda sırp bir oyuncu olsun isterim bu oyuncu özelinde değil sırp olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben bir de @Çağrı hocamdan yorum bekliyorum  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim herkesi taca çıkardı desenize :lol: :lol:
Top bizde gene de bu isim Ali ece için süpriz  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

haha aklıma ne geldi bak 17 yaşına kadar forvet oynamış madem forvetde adam kalmadığı zaman stoperi orda'da oynatabiliriz  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Linnes ve alexander gelince 8 yabancımız olacak .Ama ben hala aradığımız oyuncunun alexander milosevic olduğu konusunda şüpheliyim.Çok tecrübesiz..

Çevrimdışı Tolga

haha aklıma ne geldi bak 17 yaşına kadar forvet oynamış madem forvetde adam kalmadığı zaman stoperi orda'da oynatabiliriz  :kop: :kop:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

asan #BJK ‏@hakasikci  7 dk.7 dakika önce
Yine gencecik stoper almışız bilic oynatmaz ki beyler boşuna sevindiniz.
 :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK