2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4559180 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Hemen atibanın yerine adam alınsın asteras maçında yaptı es geçtik derbi öncesi bu hareket nedir bugüne kadar sarı kart görmemiş adam ligde şu yaptığına bak takıma saygısızlık
See you in another life,brother.

Çevrimdışı buratti

performans sporlarinda bi sure sonra beyne kan gitmiyor heralde. futbolcular yapiyo arada. Atiba gibi egitimi yuksek bi oyuncudan beklemezdim ama. aksilik oldu diyelim, affedelim. adam cok guzel bir ozur yazisi yazmis. uzuldum okuyunca. #stillinIstanbul yazmis falan. Christmas icin satmadim demek istemis.

Ayrica, butun basinda bi Christmas geyigidir gidiyor. Christmas 25 aralik gunudur. Yeni yil ile farkli seyler. Atiba olayinin Chrismas ile bi alakasi yok. Atiba'yi sucluyolar. Asil melo, sneijder bi de gs'li zenci defans oyuncusu Christmas'da yurtdisindaydi. Onlarinki direk satis.

Çevrimiçi Samet Ç

Malum sitenin özel haberine göre Bilic Ron Vlaar'ı istiyormuş stoper olarak.

Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısı tamamlanmak üzereyken gözler şimdiden Ocak ayı transfer dönemine çevrildi.

Siyah beyazlıların Ocak ayı transfer döneminde savunmaya takviye yapması bekleniyor.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın Aston Villa’da forma giyen 29 yaşındaki Hollandalı stoper oyuncu Ron Vlaar’ı transfer gündemine aldığı öğrenildi.

RON VLAAR KİMDİR?

Hollanda’da Alkmaar ve Feyenoord formaları giydikten sonra 2012-2013 sezonu başında Aston Villa’ya transfer olan deneyimli savunmacı Ada temsilcisinde 3. sezonunu geçiriyor.

Geçtiğimiz iki sezonda Aston Villa’da 65 karşılaşmaya çıkan Ron Vlaar, 2 kez rakip fileleri havalandırırken bu sezon ise Premier Ligi’nin geride kalan ilk 19 haftasında 11 kez forma giydi.

Hollanda'nın 2014 Dünya Kupası maçlarının tamamında forma giyen Ron Vlaar'ın Aston Villa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Çevrimdışı Tolga

Malum sitenin özel haberine göre Bilic Ron Vlaar'ı istiyormuş stoper olarak.

Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısı tamamlanmak üzereyken gözler şimdiden Ocak ayı transfer dönemine çevrildi.

Siyah beyazlıların Ocak ayı transfer döneminde savunmaya takviye yapması bekleniyor.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş’ın Aston Villa’da forma giyen 29 yaşındaki Hollandalı stoper oyuncu Ron Vlaar’ı transfer gündemine aldığı öğrenildi.

RON VLAAR KİMDİR?

Hollanda’da Alkmaar ve Feyenoord formaları giydikten sonra 2012-2013 sezonu başında Aston Villa’ya transfer olan deneyimli savunmacı Ada temsilcisinde 3. sezonunu geçiriyor.

Geçtiğimiz iki sezonda Aston Villa’da 65 karşılaşmaya çıkan Ron Vlaar, 2 kez rakip fileleri havalandırırken bu sezon ise Premier Ligi’nin geride kalan ilk 19 haftasında 11 kez forma giydi.

Hollanda'nın 2014 Dünya Kupası maçlarının tamamında forma giyen Ron Vlaar'ın Aston Villa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Alınabilse çok iyi olur da olur mu bilemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Tolgay Arslan ile de ilgilendiğimiz konuşuluyor.

Çevrimdışı TØLGA

mexes i izlemek isteyenlere duyurulur
real madrid maçı canlı yayın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Hocam teşekkürler :super:

Çevrimdışı forzatunga

takımı hücuma çıkardı ve 2-0 oldu.Diri gözüküyor neden beğenilmiyor anlamak zor.Zaten genç ve potansiyelli stoperimiz var 2 tane bir tane de böyle kaşar lazım.
birde şut kesti şu an kritik müdahaleydi.

Çevrimdışı Tolga

Zapata Ronaldo'yu kolay kaçırdı :)

Çevrimdışı Tolga

takımı hücuma çıkardı ve 2-0 oldu.Diri gözüküyor neden beğenilmiyor anlamak zor.Zaten genç ve potansiyelli stoperimiz var 2 tane bir tane de böyle kaşar lazım.
birde şut kesti şu an kritik müdahaleydi.
Yaşlı olmasından ve eski formunda olmadığının düşünülmesinden dolayı istenmiyor genel olarak :)

Çevrimdışı forzatunga

Yaşlı olmasından ve eski formunda olmadığının düşünülmesinden dolayı istenmiyor genel olarak :)

daha iyisini almak mümkün değilse tecrübesi için alınır sadece.32 yaşında top class stoper.

Çevrimdışı Tolga

daha iyisini almak mümkün değilse tecrübesi için alınır sadece.32 yaşında top class stoper.
Çok kez söylediğim gibi eğer Mexes'in yanına sezon sonunda iyi bir stoper daha alınacaksa devre arası Mexes transferi kötü olmaz ama Mexes alınıp gelecek sezon stoper bölgesine transfer yapılmazsa bence hata olur.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 18:56:00 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Anıl

Stoper işi tamam diyorlar, Rüzgar Sağnak stoper alındı, bitti diyor :tabe:

Çevrimdışı ozan062

Stoper işi tamam diyorlar, Rüzgar Sağnak stoper alındı, bitti diyor :tabe:

etoo bitmiş  :evillol:

yok baskan bitti demeden bitmezzz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

100 milyonluk kredi almisiz

Çevrimdışı TØLGA

Valla twitterda cok olumlu bir hava varrrr gelismeler iyi flen diyo millet heyecan sardi
Stoper kurt zouma olur ins. :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Valla twitterda cok olumlu bir hava varrrr gelismeler iyi flen diyo millet heyecan sardi
Stoper kurt zouma olur ins. :super:
Bende bundan çekiniyorum işte oldu da stoper transferi yapılmadı diyelim ne olacak.Bu sefer de yönetime sallayacak herkes şimdiden beklentiye girmenin bir manası yok hep bunu söylemeye çalışıyorum.

Çevrimdışı TØLGA

:D valla dany gibi bir olay olmadikca mesela fenerden gidip kadleci kiralamadikca
Sallamam salladigim konular var cok ama transfer konusunda değil    :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

:D valla dany gibi bir olay olmadikca mesela fenerden gidip kadleci kiralamadikca
Sallamam salladigim konular var cok ama transfer konusunda değil    :bandit:
Hayır beni de tanıyanlar bilir çoğu konuda yönetime sallarım ama bu twitter da söylenen transfer haberlerinin çoğuna inanmıyorum ne diyorlarsa olmuyor çünkü.Bu transferler olmadığı zaman da herkes suçsuz olmasına rağmen yönetime gereksiz şekilde tepki gösterebiliyor.Senin şahsına özel söylemedim yanlış anlaşılma olmasın yani :)

Çevrimdışı TØLGA

Hayır beni de tanıyanlar bilir çoğu konuda yönetime sallarım ama bu twitter da söylenen transfer haberlerinin çoğuna inanmıyorum ne diyorlarsa olmuyor çünkü.Bu transferler olmadığı zaman da herkes suçsuz olmasına rağmen yönetime gereksiz şekilde tepki gösterebiliyor.Senin şahsına özel söylemedim yanlış anlaşılma olmasın yani :)
bende zaten ciddiye almiyorum ama konusulan isimler gayet iyi
Ronaldinhoyu yöneticiler dillendirdi`de ne oldu kendi reklamlarini yapmak icin
İmzalar atilsin anca öyle inanirim transferlere sütten agzi yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bizimkiside o hesap   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bende zaten ciddiye almiyorum ama konusulan isimler gayet iyi
Ronaldinhoyu yöneticiler dillendirdi`de ne oldu kendi reklamlarini yapmak icin
İmzalar atilsin anca öyle inanirim transferlere sütten agzi yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bizimkiside o hesap   :biggrinking:
Aynen öyle yazın ben o hataya çok kez düştüm artık resmi açıklama gelmeden inanmamaya çalışıyorum.Ronaldinho konusu tam bir fiyasko zaten ama iyi ki de olmamış o başka tabi :) :)

Çevrimdışı Çağrı

Top class değil hocam 2. kalite diyelim. Çünkü mexes bu haliyle top class olursa Thiago Silva filan ne olur bilmiyorum :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

En sevdiğim dönem geliyo artık basın hergün birini yazar :)
Bende 1 umut Zouma Linnes İnler bekliyorum , fakirin ekmeği umut ne yapalım

Çevrimdışı Tolga

En sevdiğim dönem geliyo artık basın hergün birini yazar :)
Bende 1 umut Zouma Linnes İnler bekliyorum , fakirin ekmeği umut ne yapalım
Aynen yine sağdan soldan transfer haberlerini burada konuşacağız 5 Ocak'tan itibaren :) Ben açıkçası sadece sağ bek geleceğini düşünüyorum ANÇ'nin açıklamaları da bu doğrultuda.

Çevrimdışı forzatunga

Top class değil hocam 2. kalite diyelim. Çünkü mexes bu haliyle top class olursa Thiago Silva filan ne olur bilmiyorum :)

onlar başka bir sınıf Çağrı ufak da olsa alma ihtimalimiz olmayan adamlar onlar.Messi,Ronaldo,Robben'in savunma türevleri diyelim, kategori dışı oyuncular.