2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554105 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

ben tolganın mc gregor ile kıyaslanmasına karşıyım.tolga gerçekten iyi bir kaleci.mc gregor kötü demeyim o da ingiltere veya iskoçyadan buraya geldi uyum sağlayamamış olabilir.tolgayı da çok küçümsemeyin.trabzondan geliş hikayesinde canından çok sevdiği annesinin rahatsızlığı içindi ve çok zor bir dönem geçirmişti.geçen sene kasımpaşa maçında annesini kaybetmiş ve sahaya çıkmıştı.istiklal marşı okunurken onu düşünmüş ve gözlerimden yaşlar boşalmıştı.bende annemi 1 ay önce kaybetmiştim onun ne durumda olduğunu anlayabiliriyordum.geçen sene ve bu senenin başındaki formsuzluğunun bir nedeni de budur.kendinizi onun yerine koyun bence hak vereceksiniz.
Katılıyorum Tolga ile Mc Gregor'u bende karşılaştırmam ama Tolga'da Trabzon'daki performansının çok altında performans sergiliyor.Biz de kesinlikle iyi oynamıyor konsantre değil gibi nedense.Gerçi tabi annesinin vefatı bunda etkili olabilir o konuda birşey diyemem.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

belki olası şampiyonlar ligini kaybettirdi bize.cenk oynasa daha mı kötü olurdu :iscrewy:
o konuda katılıyorum murat abi cenk o sezon oynasa belki daha çok tecrübelencekti mcgregor dan da kötü olmazdı heralde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

10 dakka kaldı bakalım bizim Fırat neler söyleyecek :naughty:
onu bekliyorum bakalım yine hangi boş haberleri verecek

Çevrimiçi murat

formsuzluğunu anlarımda her maç bir tarafını tutması abi ona ne diyecez ??
her maç sakat sakatmı oynatıyor biliç
rüştü sendromu :D iki gol yiyince beni çıkarın işareti :tabe:

Çevrimdışı Tolga

onu bekliyorum bakalım yine hangi boş haberleri verecek
Yine her zamanki gibi sallayacak başka işi ne  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

valla ben ntvsporda önder hocamla metin hocamı dinliyorum boşverin bademi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

valla ben ntvsporda önder hocamla metin hocamı dinliyorum boşverin bademi  :biggrinking:
önder hocanın muhabbeti sarıyor da metin hoca sarmıyor.

Çevrimdışı cisse557

ne sen sor ne ben soyleyim bizler ne sampiyonluklardan olduk. İsin komedi tarafi biz zaladi transfer ettik. Prekaziye su tarafa at diyen adami.. Sizler o seneleri yasasaydiniz ............... neyse iyiki yasamamissiniz..
Babamdan çok dinledim abi her futbolcuya araba dağıtmalar falan. Neyse konuyu dağıtmayayım :)

Çevrimdışı TØLGA

önder hocanın muhabbeti sarıyor da metin hoca sarmıyor.
konu beşiktaş oldumu önder hoca susmuyor zaten  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

konu beşiktaş oldumu önder hoca susmuyor zaten  :evillol:
Hele bir de bazen gözleri doluyor yakıyorum bir sigara.....  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

100-200 gibi bir şeye satsaydık iyiydi :)

Cavcav'ın sattığı adamdan kimse bir daha para kazanamaz  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

ne sen sor ne ben soyleyim bizler ne sampiyonluklardan olduk. İsin komedi tarafi biz zaladi transfer ettik. Prekaziye su tarafa at diyen adami.. Sizler o seneleri yasasaydiniz ............... neyse iyiki yasamamissiniz..
beşiktaş gençlerbirliği maçındayım sabahtan gitmişim hafta boyunca kestane fotosporda beşiktaş maçı bağlamış çantalar gitmiş fark atacakmış şeklinde geçmişçmaçta fotospora raha raha giydirebildiğimiz dönemlerdi.biz 3-1 kazanmamıza rağmen gs ankarada 8 tane atarak (kalede zalad) şampiyon olmuştu.stad dağılmış ve bir kısmı beşiktaşa bir kısmı eminönüne ve benimde içinde olduğum araba taksime doğru çıkıyorduk.zekası kıt bazı gs liler ise taksime tura çıkmış ve taksimden aşağı stada doğru inmeye teşebbüs etmişlerdi.gerisini alatmaya gerek yok sanırım :tabe: :iscrewy: :by2:

Çevrimdışı TØLGA

önder hoca gidin torosıdis alın diyor açıkça  :D
linnes hücumcu bek nasıl olcak şimdi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

konu transfer başlığıymış. :Danderlehtten denis praet fena oyuncu değil.yada bu sene kontratı bitiyor galiba dniprodan knoplyanka bedavaya iyi olur.

Çevrimdışı Tolga

Torosidis de iyi oyuncu valla :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

torosidisi alamayız devre arası

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı boffun 1 numara bence hala

Bence de @ALI RIZA  Ama ben duygusal bakıyorum çok bu adama ondan olabilir  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

konu transfer başlığıymış. :Danderlehtten denis praet fena oyuncu değil.yada bu sene kontratı bitiyor galiba dniprodan knoplyanka bedavaya iyi olur.
Knoplyanka keşke alınabilse müthiş transfer olur :) :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

derin futboldaki goy goy gene efsane  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Praet hayal olur abi keza Konoplyanka'da. Yedirmezler bize

Çevrimdışı TØLGA

biliyorum roma bırakmaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

derin futboldaki goy goy gene efsane  :kop: :kop:
ahmet çakarı haydar dümen yapmışlar  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

ahmet çakarı haydar dümen yapmışlar  :ebebe: :ebebe:
Hala gülüyorum :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Torosidis tipi bekin sol ayaklı olanı sola lazım.

Beklerimizden birinin hücumu çok iyi birinin savunması çok iyi olmalı çünkü sistemimiz böyle bizim.

İkisi birden çıkmıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop: :kop: :kop:

rasim bombaaaa :D
haydar dümenin sorularını okuyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK