2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552863 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Ba ile İnleri kıyaslamamak ayıp olur. İnler gelirse şu takımın en kariyerli üç oyuncusu olur. Kobra Sosa İnler biraz da Töre. Cenk zaten çok da onda ayrı bir durum var bonservis ödenmedi o yüzden Töre'nin maaşını neresi çok çözemedim. 1.400 alıyor adam 500 e mi oynasın Necip'in maç başılar hariç 900 bin aldığı yerde.

Bu Gokhan Inler'i cok buyutmeyelim bence.. Napoli (ki bence buyuk takim degil) disinda adi sani duyulmus bir takimda oynamamis hep Avrupa'nin vasat orta sira takimlari  (Basel-Zurich-Udinese-Napoli)...

Sosa'ya baktiginiz zaman gecen sene SL finali oynamis Atletico Madridle, 3 sene kaldigi Bayern Munih var kariyerinde.. BABA desek premier league'de oynarken Newcastle'da parladi, Chelsea'de bir sezon gecirip geldi...Gokhan ne yapmis? Napoli'de yedek. Yasi gecmis 30'u, emeklilik icin Turkiye'den takim ariyor. Ucuza gelecekse, 1.2-1.3'e oynarim, yedek kalirsam dert etmem vs diyorsa, ve bonservisi 3'un altindaysa dusunulebilir, yoksa gelmesin..

Daha TFF'nin yabanci kuralini serbest birakma durumu var, Gokhan Inler'e bir dolu para sacarsaniz yarin gercekten kaliteli bir oyuncuyu alma imkaniniz dogduguna butceniz el vermeyebilir. UEFA finansal fair play kriterlerine uyum icin senelik 38 milyon avro maas tavani vaat etti yonetim, transferde cok dikkatli olmak zorundayiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı boffun 1 numara bence hala
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:00:41 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ZEKI

Ben böyle düşünüyorum abi dany den ersandan çok az bir farkı var mexes in alınırsa hep beraber görürüz.
en onemlisi oynadigi lig ve takimlar...cok ahim sahim degil ama ersandan cok daha iyi.. en azindan tecrubesi ile..kime bir Dede veya Balanta beklemiyor  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

sıkıntı şurda işte mexes eski mexesmi ben uzun zamandır izlemiyorum maçlarını milanın maçları çok zevksiz oluyor
performans durumu nasıl  :alala:
Eski Mexes de çok iyi bir stoper değil di hocam  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Eski Mexes de çok iyi bir stoper değil di hocam  :bandit:
ben arapçıyım zaten :D eskisi iyi değilse yaşlısıdaaaaaaa neysee bekleyip görelim :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

en onemlisi oynadigi lig ve takimlar...cok ahim sahim degil ama ersandan cok daha iyi.. en azindan tecrubesi ile..kime bir Dede veya Balanta beklemiyor  :icool:
Dede Balanta performansı bekleyemezsin mexes den abi zaten beklersen kafanı duvarlara vurursun ama ben bir dany performansı bekliyorum alınırsa eğer mexes hakkındaki son mesajım bu ismi geçtikçe sinirleniyorum. Lanzini diye tutturmuşlardı bir ara onu da gördük şimdi nerede

Çevrimdışı cisse557

yaw aslında iyi kaleciymiş o öyle diyorlar o sene bizim takım defansı felaketti :D
bu takımda görsek birde belki farklı değerlendircez en iyi oynadığı maç akhisar maçıydı
onda'da 4 yemiştik 7  olurmuş o olmasa net neler çıkarmış  :biggrinking:
Kimler diyor ya :) Bana kalırsa Volkan daha iyi Mcgregor'dan

Bence biz tarihin kazığını attık  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Mexes bu sene ligde 6 maç oynamış

Çevrimdışı TØLGA

adam sakatlana'na kadar hull city'de full oynuyodu şimdi durum ne bilmiyorum
:D  beklemediğim adamdan para kazanmıştık çok şaşırdıydım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Dede Balanta performansı bekleyemezsin mexes den abi zaten beklersen kafanı duvarlara vurursun ama ben bir dany performansı bekliyorum alınırsa eğer mexes hakkındaki son mesajım bu ismi geçtikçe sinirleniyorum. Lanzini diye tutturmuşlardı bir ara onu da gördük şimdi nerede
Elimizde simdilik bu varsa yapacak bir sey yok. Lanzini de baska olaylar donmus, ama iyikide donmus Sosa cok daha iyi. Bu siralar biraz dinlenmesi gerek, hem fiziksel hemde mental bir dusus var.
Mesela fenerde Uruguaydan adi sani duyulmayan (en azindan benim icin) bir stoper aldi. Lugano ekolunun tam bir ikizi

Çevrimiçi Samet Ç

McGregor > Volkan tartışmam o sezon defans berbattı tarihimizin en fazla gol yediğimiz sezonunu geçirdik. Mcgregor'un ingiltere de çok kurtardığı maç var bu sezon

Çevrimiçi Samet Ç

Elimizde simdilik bu varsa yapacak bir sey yok. Lanzini de baska olaylar donmus, ama iyikide donmus Sosa cok daha iyi. Bu siralar biraz dinlenmesi gerek, hem fiziksel hemde mental bir dusus var.
Mesela fenerde Uruguaydan adi sani duyulmayan (en azindan benim icin) bir stoper aldi. Lugano ekolunun tam bir ikizi
Abi alınsın da kim haklı göreceğiz  :D Kapatalım Mexes konusunu transferi gerçekleşirse konuşuruz

Çevrimdışı TØLGA

McGregor > Volkan tartışmam o sezon defans berbattı tarihimizin en fazla gol yediğimiz sezonunu geçirdik. Mcgregor'un ingiltere de çok kurtardığı maç var bu sezon
bende öyle diyorum takım savunması berbattı o sezon
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Abi alınsın da kim haklı göreceğiz  :D Kapatalım Mexes konusunu transferi gerçekleşirse konuşuruz
arismendi icin ne diyorsun peki@Samo1903

Çevrimdışı TØLGA

@Çagrı boffun 1 numara bence hala
hangi ligde oynuyor o öyle bir futbolcumu varmış  :kop: :kop: :kop: :kop:
@ALI RIZA
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı f_madida

Italyan ligi tecrubesi diye cok ovuyoruz ama Italya futbolu takimlar bazinda Avrupa'nin bir hayli gerisinde kaldi...Yani 90'larin hatta 2000'li yillarin basina kadar devam eden o efsanevi Milan'i Juve'si vs. yok artik. Biz hala o Italya'yi referans aliyoruz sanki. Artik Italya futbolu Turk futbolundan hallice bir durumda ancak. Ulkede ekonomik kriz var, klup takimnlarinin cogu butce problemi cekiyor. Milan hep eski "yildiz"larla idare etmege calisiyor, yeni oyunculari da bizim de alabilecegimiz tarzdan yarim apaci delikanlilar. Yani gidip bir Neymar'i vs getiremiyor veya mevkisinde avrupanin en iyi uc oyuncusundan biri diyecegimiz bir oyuncu yok takimlarinda. En buyuk yildizlar Real-Barca ikilisinden sonra hep Ingiltere'de sonra Bayern'i, yeni zengin PSG'si Monaco'su vs geliyor. Yani demem o ki, bu Italya futbolunun referans alinacak bir tarafi yok artik. Transferde de ona gore yaklasmak lazim, kliselesmis Italya tecrubeli defans iyidir kafasindan beklenen olcude bir performans gelmeme ihtimali cok yuksek.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı acan07

bende öyle diyorum takım savunması berbattı o sezon
aynen aynen   musleraya fatih terim döneminde  dünyanın en iyisi diyolardı bu sezon kovaya döndü adam defans yüzünden .
defans çok önemli kaleci için

Çevrimiçi Samet Ç

arismendi icin ne diyorsun peki@Samo1903
Diego Arismendi mi abi ? Uruguayda Montevideo da oynayan yoksa başka biri mi ?

Çevrimdışı ZEKI

Diego Arismendi mi abi ? Uruguayda Montevideo da oynayan yoksa başka biri mi ?
Aynen abicim

Çevrimiçi murat

o sezon mc gregor bizi yakmıştır.şuna yakın bir istatistiği vardı 125 civarı atak 59 gol.aynı sene şampiyon olan takımın 150 civarı atakta 28-29 gol gibi birşeydi.
o sezona ait istatikleri bulabilirseniz takımın yediği atak sayısının normal yediğinin fazla olduğunu görebilirsiniz. büyük bir takımın maç başına yiyeceği rakip atak sayısı ortalama 4-5 tir.yarısını yerse şampiyon olamaz. mc gregor neredeyse gelen 2 toptan birini bazı maçlarda gelen bütün topları yemeyi başarmıştır.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:04:22 MURAT ]

Çevrimdışı cisse557

Mcgregor'ın bize kazandırdığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez. Ts'nin defansı da berbat ama bir çok maçta Onur'a dua etti. Ulan iyiki mcgregor varmış dediğimiz maç olmadı o sene. Volkan da kalede savunmasına güven veren bir kaleci her ne kadar tasnif etmediğim bir tip olsa da.

Çevrimdışı TØLGA

Mcgregor'ın bize kazandırdığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez. Ts'nin defansı da berbat ama bir çok maçta Onur'a dua etti. Ulan iyiki mcgregor varmış dediğimiz maç olmadı o sene. Volkan da kalede savunmasına güven veren bir kaleci her ne kadar tasnif etmediğim bir tip olsa da.
akhisar maçını aç izle ben iyiki varmış dedim ciddiyim bak o maç tarihi fark olabilirmiş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

o sezon mc gregor bizi yakmıştır.şuna yakın bir istatistiği vardı 125 civarı atak 59 gol.aynı sene şampiyon olan takımın 150 civarı atakta 28-29 gol gibi birşeydi.
abi tamam mcgregor kötüde o sezon tolga olsa kalede oda yerdi takım defansı gerçekten felaketti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

McGregor Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en kötü kalecilerde ilk 3'e adını yazdırır. Hatırladıkça sinirlerim zıplıyo :akuma: