2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551256 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ben şöyle düşünüyorum. Ersan - Pedro ikilisi %65 performans veriyorsa Pedro - Mexes ikilisi de %70 performans verir bence maksimum.
Son dönemde gözden düşmüş olsa da  özellikle derbi maçları ve Avrupa maçlarında tecrübesiyle bence kalitesini gösterir. Tabiki eski halinde değil ama devre arası ve şartları düşündüğümde kötü bir transfer olmayabilir gibi geliyor bana tabi afaki konuşuyoruz aslında.Belki başka bir stoper alacaklar ya da hiç almayacaklar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Son dönemde gözden düşmüş olsa da  özellikle derbi maçları ve Avrupa maçlarında tecrübesiyle bence kalitesini gösterir. Tabiki eski halinde değil ama devre arası ve şartları düşündüğümde kötü bir transfer olmayabilir gibi geliyor bana tabi afaki konuşuyoruz aslında.Belki başka bir stoper alacaklar ya da hiç almayacaklar :)
Aynen öyle takviyeler yapılsın öyle değerlendiririz.

Çevrimdışı Anil

Ben şöyle düşünüyorum. Ersan - Pedro ikilisi %65 performans veriyorsa Pedro - Mexes ikilisi de %70 performans verir bence maksimum.
Aynı dili konuşan 2 oyuncu bu kadar az farketmez bence

Çevrimdışı Çağrı

Aynı dili konuşan 2 oyuncu bu kadar az farketmez bence

Pedro ile  Mexes aynı dili mi konuşuyor?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Mexes agir kalir biraz...Dede'yi alsak daha iyi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anil

Pedro ile  Mexes aynı dili mi konuşuyor?
Mexes i Meksika lı sanıyordum nerden aklımda kaldıysa :D

Çevrimdışı Çağrı

Mexes i Meksika lı sanıyordum nerden aklımda kaldıysa :D

Barcelonalı Marquez'den kalmıştır  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

9 Milyon euro bonservis istiyorlar.

Bu sene aldık aldık bu adamı yoksa bir takım kesin alacak malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dede'yi alabilsek keşke ama bonservisi yüksek şu an almamız çok zor.

Çevrimdışı Renton

mexes ujfalusi etkisi yaratmaya müsait bence yanına yerli ersan veya atınç iyi olur savunma sağ bekle beraber
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

mexes ujfalusi etkisi yaratmaya müsait bence yanına yerli ersan veya atınç iyi olur savunma sağ bekle beraber
Aynen öyle zaten Bilic stoper istediği için en azından tecrübesinden faydalanmak adına girişimlerde bulunulmuş olabilir.Yaz transfer döneminde daha iyi bir stoper alınacaktır diye düşünüyorum.Hele hele Ş.Ligin de oynarsak :)

Çevrimdışı Çağrı

Aynen öyle zaten Bilic stoper istediği için en azından tecrübesinden faydalanmak adına girişimlerde bulunulmuş olabilir.Yaz transfer döneminde daha iyi bir stoper alınacaktır diye düşünüyorum.Hele hele Ş.Ligin de oynarsak :)

Pek Ujfaluji karakterinde bir adam değil asıl sorun bu. Mexes , bilmiyorum olmaz umarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Mexes'in İtalya'daki maaşu şuan 3 milyon euroya yakın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

beyler acık konusmayı severim atibada velide takımımızın kapanan forvetlere karsı silahı oalcakken tam tersi kitleyen makina parcalarıdır,
dahada ileri gideyimmi:)) onları sallayıp iki farklı adamla doldururum yada ikisinden birini tutar yedeğe koyarım zaten ligde kupada sırıtmaz benim bu konusmalarım avrupa tarafı için yoksa ligde sırıtmazlar sadece buyuk takımlara karsı kitlenirler o kadar...

Çevrimdışı cisse557

Kerim Frei intagramda Gökhan İnleri takip etmeye başlamış.

Çevrimdışı cisse557

Mario Pasalic iddaları ortaya atıldı şimdi de.

Çevrimdışı Karabay

beyaz futboldan geldik, pasaliç diyorlar :)

Çevrimiçi Samet Ç

beyaz futboldan geldik, pasaliç diyorlar :)
İmkansız abi. Pasalic Chelsea'nin oyuncusu Elche'de kiralık biz nasıl alacağız o adamı devre arası? Ertem boşa sıkıyor yine.

Çevrimdışı Deniz

İmkansız abi. Pasalic Chelsea'nin oyuncusu Elche'de kiralık biz nasıl alacağız o adamı devre arası? Ertem boşa sıkıyor yine.
sinan ertem sıkma ikilisi.SIVA TEAM  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Gokhan inler icin fikret baskan gitti falan filan yapti sinan engin biliyor gibiydi olmadi o baskasi gelecek dedi orta sahaya
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Gokhan inler icin fikret baskan gitti falan filan yapti sinan engin biliyor gibiydi olmadi o baskasi gelecek dedi orta sahaya
Pasalic dedi ya. Boş adam Sinan geçicek bu işleri onun işi değil Ronaldinho bitti dedi  maskara oldu. Hala daha vazgeçmedi bu işlerden.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ALI RIZA

bizde biliyoruz  :evillol: illa tv mi çıkalım  :kop: :kop: sinan engin bjk savunsun biraz

Çevrimiçi Samet Ç

bizde biliyoruz  :evillol: illa tv mi çıkalım  :kop: :kop: sinan engin bjk savunsun biraz
Abi bizde program yapalım youtube üzerinden bunlardan daha fazla izleniriz.  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi bizde program yapalım youtube üzerinden bunlardan daha fazla izleniriz.  :)
ooooooo haydaaaaaaaaaaaa  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: