2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542581 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
Aynen şimdi basinda çalışan insanlar gerizekalı. ++ yazınca doğru felan yazmışsınız bu müthiş zorluktaki denklemi onlar çözemez.. Bu mesajı atmadan önce de bu şekilde tepki geleceğini biliyordum.Siz bu mantıkla forum yönetmeye devam ederseniz zaten bu forumun ömrü stat inşaatı ile denk olur.. Ayrıca yönetim gereğini yapıyor mesajı direk yazılarak verilemez mi? Bunu çok merak ettim nasıl bir açıklaması var :D

Birader uzatma beğenmiyorsan çık

Çevrimdışı Sedat

Aynen şimdi basinda çalışan insanlar gerizekalı. ++ yazınca doğru felan yazmışsınız bu müthiş zorluktaki denklemi onlar çözemez.. Bu mesajı atmadan önce de bu şekilde tepki geleceğini biliyordum.Siz bu mantıkla forum yönetmeye devam ederseniz zaten bu forumun ömrü stat inşaatı ile denk olur.. Ayrıca yönetim gereğini yapıyor mesajı direk yazılarak verilemez mi? Bunu çok merak ettim nasıl bir açıklaması var :D
Üslubun müthiş (bknz : ironi)  :olmaz
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

Bu şekilde tepki geleceğini biliyorsan öngörülerin baya isabetli demektir. Bu durumda verilen bilgilerden isimlerin kim olduğunu anlaman çok da zor olmayacaktır.

Forumun ömrünün ne kadar olacağını hep birlikte göreceğiz, asıl anlaşılamayan konu senin mesajların takibini iyi yapmaman.

Zeki abi zaten bir isim vereceğim diye girmedi konuya hangi bölgeye nereden oyuncu ile görüşüldüğünü anlattı üzerine gelen sorular bu cevapları yarattı.

Yani senin öngördüğün gibi '' bir adam alıyoruz bilin bakalım kim hadi meraklanın sizi gerizekalı basın mensupları '' durumu yok ortada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Bu şekilde tepki geleceğini biliyorsan öngörülerin baya isabetli demektir. Bu durumda verilen bilgilerden isimlerin kim olduğunu anlaman çok da zor olmayacaktır.

Forumun ömrünün ne kadar olacağını hep birlikte göreceğiz, asıl anlaşılamayan konu senin mesajların takibini iyi yapmaman.

Zeki abi zaten bir isim vereceğim diye girmedi konuya hangi bölgeye nereden oyuncu ile görüşüldüğünü anlattı üzerine gelen sorular bu cevapları yarattı.

Yani senin öngördüğün gibi '' bir adam alıyoruz bilin bakalım kim hadi meraklanın sizi gerizekalı basın mensupları '' durumu yok ortada.
Abi ozaman sana bir soru soracağım. Açıklayabilirsen ben yanlış anladım diyerek konuyu kapatacağım.
İsimleri öngörmek zor olmamalı senin için demişsin. Sence benim yaptığım bu öngörüyü basın mensupları yapamayacak kadar aptal mı? Yada bu forum üyeleri mi çok zeki?  Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

Çevrimdışı Çağrı

Abi ozaman sana bir soru soracağım. Açıklayabilirsen ben yanlış anladım diyerek konuyu kapatacağım.
İsimleri öngörmek zor olmamalı senin için demişsin. Sence benim yaptığım bu öngörüyü basın mensupları yapamayacak kadar aptal mı? Yada bu forum üyeleri mi çok zeki?  Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.

Kardeşim ben onu ironik olarak söyledim.

Söylenilen şeylerden anlaşılacak tek şey bir stoperle görüşüldüğü bunun tecrübeli ve AVrupa'dan olduğu. Senin de benim de gazetecinin de anlayacağı şey bu olacak sadece.

Ben eleştirine kızmadım eleştirebilirsin hepimizi sadece tarzın çok sert geldi ben üye uyarırken bile bu uslübü kullanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Kardeşim ben onu ironik olarak söyledim.

Söylenilen şeylerden anlaşılacak tek şey bir stoperle görüşüldüğü bunun tecrübeli ve AVrupa'dan olduğu. Senin de benim de gazetecinin de anlayacağı şey bu olacak sadece.

Ben eleştirine kızmadım eleştirebilirsin hepimizi sadece tarzın çok sert geldi ben üye uyarırken bile bu uslübü kullanmıyorum.
Şu konuda benim dediğim sert tek kelime yok. Sadece ironik şeyler var. Oda sizinde yaptığınız gibi. Sizin yaptığınız şey refleksif olarak tanıdığınız kişiyi korumak. Yoksa benim dediğim şeyler gayet açık. Eminim başka forumda benim gibi üye olsanız aynı tepkiyi verirsiniz. Çünkü Beşiktaş taraftarı genel olarak bu tarz söylemlerden çok mağdur oldu. Robinho, Ballack Psg li Nene.. Bunlar aklıma gelenler. Neyse hepinize iyi akşamlar bu eleştiriyi ilk yapan belki benim ama son olmayacağım kesin.. Kolay gelsin

bu arada gs kaya pekeri aldı :D

Çevrimdışı Çağrı

Şu konuda benim dediğim sert tek kelime yok. Sadece ironik şeyler var. Oda sizinde yaptığınız gibi. Sizin yaptığınız şey refleksif olarak tanıdığınız kişiyi korumak. Yoksa benim dediğim şeyler gayet açık. Eminim başka forumda benim gibi üye olsanız aynı tepkiyi verirsiniz. Çünkü Beşiktaş taraftarı genel olarak bu tarz söylemlerden çok mağdur oldu. Robinho, Ballack Psg li Nene.. Bunlar aklıma gelenler. Neyse hepinize iyi akşamlar bu eleştiriyi ilk yapan belki benim ama son olmayacağım kesin.. Kolay gelsin

Ben senin eleştirini üye olarak yapsam şu şekilde yapardım.

İsim verilemeyecekse böyle duyumların paylaşılması taraftarı değilim. Zaten ismin verilmesi de kulübe pazarlık açısından zarar verir. Bence yönetim olarak bu tarz duyumları imzalar atılmadan buradan isim vermeden olsa bile duyurmamalısınız.

Evet ben olsam böyle yazardım. Ama herkesin tarzı farklı tabi ki. İyi akşamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek,Stoper ve Orta Saha transferlerini beklemedeyiz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Sağ bek,Stoper ve Orta Saha transferlerini beklemedeyiz :icool:
Sağ bek ve orta saha kesin alınacak gibi ama stoper belli olmaz. İnşallah stoperde alınır :)

Çevrimdışı WarrChief

o akdar programa katıldı yoneticiler bir tanesi bile ortasahadan bahsetmedi ya atibanın sozlesme arifesi dolayısıyla ona karsı bir sıkıntı olmasın diyede olabilir gundemlerinde olmadıgı içinde olabilir yani benim sagbekten bi tık sonrasının ortasaha transferiyle birseyleri basarbiliceğimizi dusnuyorum o iki bolge sarttt

Çevrimdışı cisse557

Siyah-beyazlılar, orta saha oyuncusuyla senelik 2.2 milyon Euro’ya söz keserken kulübü ile de 3 milyon Euro bonservis bedeli için el sıkıştı. Eurosport

Çevrimdışı cisse557

Siyah-beyazlılar, orta saha oyuncusuyla senelik 2.2 milyon Euro’ya söz keserken kulübü ile de 3 milyon Euro bonservis bedeli için el sıkıştı. Eurosport
Millet gazetesini kaynak göstermiş.

Çevrimdışı Çağrı

İnler ve Linnes gelecek. Linnes yüzde 100 artık İnler bildiğim kadarıyla bitmedi daha.

Stoper çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

İnler ve Linnes gelecek. Linnes yüzde 100 artık İnler bildiğim kadarıyla bitmedi daha.

Stoper çok önemli.
Lines tamamdır...! inler şüğhem var 30 yasnda ama  :alala: Stoper usta işi oda güzel yaşı itibari oynarlar disiplinli adamlar üst düzey futbol oynamışlar sürekli zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Doğru olabilir. 3 Milyon İnler 2.5-3 milyon da Linnes toplam 5.5-6 milyon euro devre arası için harcanan bonservis bedeli makul bence.

Çevrimdışı Çağrı

Lines tamamdır.... inler şüğhem var 30 yasnda ama  :alala: Stoper usta işi oda güzel yaşı itibari oynarlar disiplinli adamlar üst düzey futbol oynamışlar sürekli zaten

İnler Selçuk'un 2 gömlek üstü yıkar geçer burayı üstelik gurbetçi bizimkilerle iyi anlaşır :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Lines tamamdır.... inler şüğhem var 30 yasnda ama  :alala: Stoper usta işi oda güzel yaşı itibari oynarlar disiplinli adamlar üst düzey futbol oynamışlar sürekli zaten
Abi İnler kalite katar takıma önümüzdeki 2-3 sene.

Çevrimdışı Çağrı

Buradaki sıkıntı şu. İnler 2 den aşağı gelmeyecek buna bizimkilerin tepkisi ve isteyeceği miktar ne olacak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Stoper çok önemli.
Linnes ve İnler alınırsa stoper sezon sonuna da bırakılsa olur derim ben. Bu orta saha ve hücum hattını bu defans hattı idare edebilir diye düşünüyorum.

3 milyon da çok değil mi 30 yaşındaki futbolcu için  :alala: 2.5 a tavım  :icool:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 14:53:11 cisse557 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ba 18 kişilik kadroda yer alacak. Ntvspor'un haberine göre. Yanlış yere yazdık ama olsun.  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Buradaki sıkıntı şu. İnler 2 den aşağı gelmeyecek buna bizimkilerin tepkisi ve isteyeceği miktar ne olacak
2 milyon normal abi. Buna sorun diyorlarsa Cenk'e niye 1.7 milyon verdiler.

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes ve İnler alınırsa stoper sezon sonuna da bırakılsa olur derim ben. Bu orta saha ve hücum hattını bu defans hattı idare edebilir diye düşünüyorum.

3 milyon da çok değil mi 30 yaşındaki futbolcu için  :alala: 2.5 a tavım  :icool:
Çok değil İnler gibi oyuncu bulmuşsun rakiplerin olan renkliler adamı almak için bir yerlerini yırtmış 500 bin hesabını yapmak saçmalık. 2 maç kazandırır sana o açığı da kapatırsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Stopere Mexes falan alınacaksa hiç alınmasın. Bir kaç yerde gördüm mexes haberini.

Çevrimdışı cisse557

Doğru olabilir. 3 Milyon İnler 2.5-3 milyon da Linnes toplam 5.5-6 milyon euro devre arası için harcanan bonservis bedeli makul bence.
Yine soyadı 3 harfli adamın parmağımı var bu işte :D