2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542536 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

:olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz
Bari oynadığı ligi söyleseniz ona göre ihtimalleri düşünebiliriz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

isim vermek sikinti degil.. ama klubu zora sokariz.. olur olmaz  sadece kendimizi degil, forumu hatta klubu bile.. bitsin hep birlikte konusuruz.  Zaten kemal arkadaismiz ikisini soyledi bende  + + verdim  :iblush:
isim bizim isimiz degil...
Peki anlıyorum neyse en azından stoper transferi de gündemdeymiş o açıdan seviniyorum açıkçası.Bir ara stoper transferi olmayacağı söyleniyordu çünkü :)

Çevrimdışı ZEKI

Bari oynadığı ligi söyleseniz ona göre ihtimalleri düşünebiliriz :icool:
Avrupa ust duzey ligleri diyim  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: @Samo1903 sen bulursan bana PM at :D

Çevrimiçi Samet Ç

Avrupa ust duzey ligleri diyim  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: @Samo1903 sen bulursan bana PM at :D
italya olabilir mi abi ?

Çevrimdışı cisse557

Zeki abi Orta saha için birileri ile görüşülüyor mu peki?  :naughty:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi Orta saha için birileri ile görüşülüyor mu peki?  :naughty:
orta saha icin sizinde bildiginiz isimlerle gorusuluyor.. zaten az cok sizde biliyorsunuz.. Ama benim bildigim sadece %100 bitmis diyebileceigmiz bir transfer var, diger ikisi de bitme asamasinda..stoper ve orta saha.. bilgiler geldikce ustu kapali sekilde veriyorum. Bilen tahmin eden arkadaslarimiz var. @Samo1903 sen bulacaksin.. ama lutfen ismi yazma PM at.. rica ediyorum..

Çevrimdışı Pascal

Faslı Sellami vardı bir zamanlar...
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 00:22:35 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Pascal

Siyahi olmayacak, Avrupa'nın üst liglerinde olacak, Escude'den iyi, Ujfalusi ayarında olacak, bizi idare edecek, kimini mutlu edecek, kimini etmeyecek, geçmişi iyi ve tecrübeli olacak deyince aklıma kimse gelmiyor   :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 00:20:55 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı cisse557

orta saha icin sizinde bildiginiz isimlerle gorusuluyor.. zaten az cok sizde biliyorsunuz.. Ama benim bildigim sadece %100 bitmis diyebileceigmiz bir transfer var, diger ikisi de bitme asamasinda..stoper ve orta saha.. bilgiler geldikce ustu kapali sekilde veriyorum. Bilen tahmin eden arkadaslarimiz var. @Samo1903 sen bulacaksin.. ama lutfen ismi yazma PM at.. rica ediyorum..
Teşekkür ederim abi. Bu sene güzel işler yapılıyor  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

yok daha neler bastonla oynar  :evillol: :evillol:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: bak bu aklima gelmemisti  mexes e bakayim bende en son milan daydi..
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 00:17:26 ZEKI ]

Çevrimdışı cisse557

yok daha neler bastonla oynar  :evillol: :evillol:
Hocam alıntı mevzusuna el atılabilir mi? Forzadaki gibi alıntı yapılınca bildirim gelse daha iyi olur.

Çevrimdışı Çağrı

Siyahi olmayacak, Avrupa'nın üst liglerinde olacak, Escude'den iyi, Ujfalusi ayarında olacak, bizi idare edecek, kimine göre çok iyi, kimie göre vasat olacak, geçmişi iyi olacak deyince aklıma tek gelen MEXES oluyor.

Olursa Pedro+ Ersan % 70 güven veriyor ise

Pedro + Mexes %75 maximum.

İlla alınacaksa bonservissiz Ranocchia var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Olursa Pedro+ Ersan % 70 güven veriyor ise

Pedro + Mexes %75 maximum.

İlla alınacaksa bonservissiz Ranocchia var.
rannocchia var mexes var.. birde sivok girecek bu 3 luden ikisi de olabilir baskalarida ..ama bana kızabilirsiniz. uefa da atinc ile ersan ile cok yol alamayiz.

Çevrimdışı ALI RIZA

rannocchia var mexes var.. birde sivok girecek bu 3 luden ikisi de olabilir baskalarida ..ama bana kızabilirsiniz. uefa da atinc ile ersan ile cok yol alamayiz.
Uefa da atınç ruhunu alırlar  :evillol: Mexes iyi kalite gençler bilgi öğrenir ondan tabi bizim gençlerin başkasından yetenek öğremesine gerek yok  :iscrewy:

Çevrimdışı forzatunga

Atınç bu kadar umut vaad ederken Mexes ile 1,5 yıllık sözleşme mantıklı  ya da muadili bir oyuncu  ama tecrübe şart.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 14:07:08 forzatunga ]

Çevrimdışı Tolga

Çok merak ettim açıkçası. Ciani geldi bir an aklıma bir ara gündemdeydi o olabilir mi diyecem ama siyahi değil demiştiniz o olamaz o zaman :)

Çevrimdışı Renton

barzagli gelse bari bu sene oynamadı sezon sonu kontratıda bitiyor  :alala:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Anlık performanslara güvenip, transferden vazgeçmek akıl işi değil. Biliyoruz ki Beşiktaş'ın şanssızlığı kimse de yok :)
Mutlaka defansa 2 transfer yapılmalı, öncelik sağ bek ama  :tabe:
Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı Anil

Anlaşıldı.. Bu forumunda diğer forumlardan farkı kalmadı.. Bune arkadaş. İsim biliyorsan söyle yok efendim kulübü zor durumda bırakırmış.  Madem öyle hiç söyleme de insanlar merakta kalmasın. İnsanların umutları ile oynamayın. Normalde bunu yapan kişinin forumdan uzaklaştırılması gerekirken burda bunu yapanlar görevli..

Kulübe zarar vermeyecek şekilde öğrendiklerimizi burda paylaşacağız. Ama herkes kulübün menfaatine uygun davranmalı, sorumluluk sahibi olmalı, artık kahve ağzıyla yazıp çizmemeli..
Madem isimler dillenmiş medyaya da yansıdı biraz transfer konuşalım..

-Linnes'ten artık dönüş yok. Ara transferde bizdedir.
-Mexes gelmek istiyor, söz Ahmet başkanda.
-Gökhan İnler ile Fikret başkan anlaştı Ahmet başkanın pazarlığından zor geçer, çok para istiyor.
-Musa Muhammed'i kulübümüzün genç çalışanlarından Behrad Talebi tuttu nijeryadan getirdi. Antremanlarda çok kötüydü bu yüzden Bilic istemedi. 600K maliyeti vardı onu bile vermeye hazırdı yönetim.

Çevrimdışı Anil

biz lisedeyken 4 rakkam tutardik + - yazardik yeru dogru ise + rakkam dogru ama yanlussa - yyazardik
Sizler oynuyirmusunuz bilmiyorum
@Tolgaozkhrmn  + + diyim  :super:

Arkadaşlar helal olsun müthiş bir taktik gerçektende.. Yönetim şuan zor durumda kalmadı.. Görev tamamlandı  :D

Çevrimdışı Çağrı

Anlaşıldı.. Bu forumunda diğer forumlardan farkı kalmadı.. Bune arkadaş. İsim biliyorsan söyle yok efendim kulübü zor durumda bırakırmış.  Madem öyle hiç söyleme de insanlar merakta kalmasın. İnsanların umutları ile oynamayın. Normalde bunu yapan kişinin forumdan uzaklaştırılması gerekirken burda bunu yapanlar görevli..

Şikayet olduğunda şikayet kısmına bunu yazabilirsin @Anıl.

İlk olarak kimse bigi vermek durumunda değil.

Öğrendiği kadarını verip vermemek kişilere kalmış bir şeydir. Çok basit bir daha yazdıklarını okumazsın.

Bizim de bildiğimiz şeyler var ama susmak zorundayız burada amaç meraklandırmak ya da umutlandırmak değil aksine merak etmeyin yönetim gereğini yapıyor bilgisi vermek.

Burada bir isim çıkması demek , yarın gazeteye düşmesi demek forum google'da en üst sıralarda çıkıyor çünkü.

Bu da adamın fiyatının direk artması demek,  eleştiri yaparken bağcıyı dövmeyi değil üzüm yemeyi düşünürsen hepimiz için daha yararlı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Şikayet olduğunda şikayet kısmına bunu yazabilirsin @Anıl.

İlk olarak kimse bigi vermek durumunda değil.

Öğrendiği kadarını verip vermemek kişilere kalmış bir şeydir. Çok basit bir daha yazdıklarını okumazsın.

Bizim de bildiğimiz şeyler var ama susmak zorundayız burada amaç meraklandırmak ya da umutlandırmak değil aksine merak etmeyin yönetim gereğini yapıyor bilgisi vermek.

Burada bir isim çıkması demek , yarın gazeteye düşmesi demek forum google'da en üst sıralarda çıkıyor çünkü.

Bu da adamın fiyatının direk artması demek,  eleştiri yaparken bağcıyı dövmeyi değil üzüm yemeyi düşünürsen hepimiz için daha yararlı olur.
Aynen şimdi basinda çalışan insanlar gerizekalı. ++ yazınca doğru felan yazmışsınız bu müthiş zorluktaki denklemi onlar çözemez.. Bu mesajı atmadan önce de bu şekilde tepki geleceğini biliyordum.Siz bu mantıkla forum yönetmeye devam ederseniz zaten bu forumun ömrü stat inşaatı ile denk olur.. Ayrıca yönetim gereğini yapıyor mesajı direk yazılarak verilemez mi? Bunu çok merak ettim nasıl bir açıklaması var :D