2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552131 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

2 milyon normal abi. Buna sorun diyorlarsa Cenk'e niye 1.7 milyon verdiler.

Cenk'in içinde her yıl 300 bin imza parası var kardeşim bedava geldiği için aslında 1.4 yani kulüp ortalamasına oynuyor ama İnler hem bonservisli gelecek he m yüksek üsretle.

Veli sırf bunu bekliyor olabilir imzalamamak için ama bir şey atlamaması lazım İnler gelirse Beşiktaş 2 istemeye devam ederse önce Veli'den vazgeçer malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

İnler Selçuk'un 2 gömlek üstü yıkar geçer burayı üstelik gurbetçi bizimkilerle iyi anlaşır :)
üstü ama 30 yasında 3 M veriyorsun türkiyede 1 yıl da türkiye de adama futblolu bıraktırırlar...!

Çevrimiçi Samet Ç

Yine soyadı 3 harfli adamın parmağımı var bu işte :D
O 3 harfli adam çok mübarek bir adam.  :D

Çevrimdışı cisse557

Çok değil İnler gibi oyuncu bulmuşsun rakiplerin olan renkliler adamı almak için bir yerlerini yırtmış 500 bin hesabını yapmak saçmalık. 2 maç kazandırır sana o açığı da kapatırsın.
Y.D den sonra üç kuruşun peşine düşer olduk  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk'in içinde her yıl 300 bin imza parası var kardeşim bedava geldiği için aslında 1.4 yani kulüp ortalamasına oynuyor ama İnler hem bonservisli gelecek he m yüksek üsretle.

Veli sırf bunu bekliyor olabilir imzalamamak için ama bir şey atlamaması lazım İnler gelirse Beşiktaş 2 istemeye devam ederse önce Veli'den vazgeçer malesef.
Abi Veli benim için çok da önemli değil adım gibi eminim kulüp Veli'ye 2 milyon euro vermez ise yıllık gidecek Veli. Bizim kulüpte 2 milyon vermeyeceğine göre yeni oyuncu almak şart İnler ile Veli'yi kalite bakımından tartışmam İnler 2-3 gömlek üstün Veli'den. Bu arada Ersan'da 2 milyon istiyor kulüpten yıllık kafayı yemiş bunlar kaliten ne ki o parayı istiyorsun insanda az utanma olur.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan İnler gibi kaliteli oyunculara verilen parayı çok sorgulamam açıkçası.Takımdaki her oyuncun değeri birbirinden farklıdır.Mesela Barcelona'da Messi'nin aldığı para ile Dani Alves'in aldığı para aynı mı değil tabiki de. O yüzden bazı oyunculara her ne kadar 30 yaşında da olsa yerli ve kaliteliyse verilebilir.Ben bunda çok sakınca görmüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Y.D den sonra üç kuruşun peşine düşer olduk  :D
Y.D döneminde gereksiz transferler yapıldı uçuk paralara ama F.O akıllıca hamleler yapıyor bu tür hamleler de yok 3 fazla 2.5 a gel oyna demek saçmalık.

Çevrimiçi Samet Ç

Gökhan İnler gibi kaliteli oyunculara verilen parayı çok sorgulamam açıkçası.Takımdaki her oyuncun değeri birbirinden farklıdır.Mesela Barcelona'da Messi'nin aldığı para ile Dani Alves'in aldığı para aynı mı değil tabiki de. O yüzden bazı oyunculara her ne kadar 30 yaşında da olsa yerli ve kaliteliyse verilebilir.Ben bunda çok sakınca görmüyorum. :)
Aynen hocam bu adamlar zaten sana verdiğin bonservisi kazandıracaktır.

Çevrimdışı WarrChief

Abi Veli benim için çok da önemli değil adım gibi eminim kulüp Veli'ye 2 milyon euro vermez ise yıllık gidecek Veli. Bizim kulüpte 2 milyon vermeyeceğine göre yeni oyuncu almak şart İnler ile Veli'yi kalite bakımından tartışmam İnler 2-3 gömlek üstün Veli'den. Bu arada Ersan'da 2 milyon istiyor kulüpten yıllık kafayı yemiş bunlar kaliten ne ki o parayı istiyorsun insanda az utanma olur.

veli giderse yada atiba o mevkiye bana sorarsanız bir net bir tanede geleceğe yatırım olarka adam alınmalı çnk orası yumusak karnımız

Çevrimdışı cisse557

3 milyon ödeyerek İnleri alıp bedavaya Veli'yi kaybedersek doğru hamle yapmış olmayız. Uğur Boralı gönder. Ona verdiğin paranın yarısını Veli'nin aldığı yıllık maaşa ekle. Maaşının yarısı da sana kalsın. Acayip karlı iş  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

veli giderse yada atiba o mevkiye bana sorarsanız bir net bir tanede geleceğe yatırım olarka adam alınmalı çnk orası yumusak karnımız
Veli gidecek gibi Atiba kalır oraya Moussa Sissoko ve İnler'i alacaksın. 2 tane Btb oynayan oyuncun olur 2 tanede defansif yönü ağır basan oyuncun olur.

Çevrimdışı Renton

Moussa sissokoyu biraz zor alırız ama  :lol: :lol: ocaktaki yabancı kuralını beklemek lazım yabancı kuralı genişlerse veli yeri kapanmayacak bir oyuncu değil ama devam ederse önemli veli
See you in another life,brother.

Çevrimdışı DeathSkinMask

Gökhan İnler ve Atiba ikilisi çok can yakar  :bandit:
Tüm dünyada, bütün evrende hiçbir yaratık kendini övmez, insanın dışında.

Çevrimdışı Anil

Veli bu takımın en önemli oyuncularından. Bana göre Veli gideceğine Atiba gitsin. İnler i de hiç izlemedim ama Melo tarzına yakın bişeyse çok faydalı olur.

Çevrimdışı Tolga

Veli bu takımın en önemli oyuncularından. Bana göre Veli gideceğine Atiba gitsin. İnler i de hiç izlemedim ama Melo tarzına yakın bişeyse çok faydalı olur.
Gökhan'ın yanında Melo topçu falan değildir benim gözümde :)

Çevrimdışı Anil

Gökhan'ın yanında Melo topçu falan değildir benim gözümde :)
Bana göre bizim ligimiz için en önemli mevki. 1 Forvet 2 Ön libero demba ba ile forvet i hallettik eğer gökhan da melo gibi veya daha fazla katkı verirse lige ambargo koyarız bence.

Çevrimdışı Tolga

Bana göre bizim ligimiz için en önemli mevki. 1 Forvet 2 Ön libero demba ba ile forvet i hallettik eğer gökhan da melo gibi veya daha fazla katkı verirse lige ambargo koyarız bence.
Aynen öyle geçen günde söyledim Emre'nin 35 yaşında etkili olduğu bir ligte Gökhan müthiş işler yapar.Umarım bu transfer gerçekleşir ve yerli olması da çok önemli :ok:

Buradaki arkadaşlara gökhan inler bitti diye kim söyledi bilmiyorum ama o iş Ahmet Başkandan zor geçer

Çevrimdışı Tolga

Buradaki arkadaşlara gökhan inler bitti diye kim söyledi bilmiyorum ama o iş Ahmet Başkandan zor geçer
Bitti diyen kimse olmadı ki biz sadece gelme ihtimali üzerine yorum yapıyoruz :)

Bitti diyen kimse olmadı ki biz sadece gelme ihtimali üzerine yorum yapıyoruz :)
Beklentiye girilmesin zor iş çok para lazım
Mexes daha yüksek ihtimal.

Hatta kulübün içinden hala linnes yerine başka bir isimle anlaştık bilgisi geliyor 😀

Çevrimiçi Samet Ç

Hatta kulübün içinden hala linnes yerine başka bir isimle anlaştık bilgisi geliyor 😀
Mexes'i alıp ne yapacaklarmış çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ben de ilk başta öyle diyordum ama konuşulan paralar çok yüksek değil.Tabi transfer işi belli olmuyor her an terslik çıkabilir.Neyse bekleyip göreceğiz artık olmazsa da olmaz ne yapalım :)

Çevrimdışı Çağrı

Katılıyorum Veli Atiba'dan daha önemli. Ama ikisi de gitmemeli önümüzdeki sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mexes'i alıp ne yapacaklarmış çok merak ediyorum.
Bence devre arası Mexes'i alıp gelecek sezon yanına da iyi bir stoper alacaklarını düşünüyorum.Ayrıca Mexes savunmayı toparlar :)
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2014, 17:21:15 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bence devre arası Mexes'i alıp gelecek sezon yanına da iyi bir stoper alacaklarını düşünüyorum.Ayrıca Mexes savunmayı toparlar diye düşünüyorum :)
Ben şöyle düşünüyorum. Ersan - Pedro ikilisi %65 performans veriyorsa Pedro - Mexes ikilisi de %70 performans verir bence maksimum.