2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542244 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

Stoperlerden birisi gelse kabulüm  :D
biz lisedeyken 4 rakkam tutardik + - yazardik yeru dogru ise + rakkam dogru ama yanlussa - yyazardik
Sizler oynuyirmusunuz bilmiyorum
@Tolgaozkhrmn  + + diyim  :super:

Çevrimdışı Tolga

biz lisedeyken 4 rakkam tutardik + - yazardik yeru dogru ise + rakkam dogru ama yanlussa - yyazardik
:icool: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

Bizler pek oynamayiruz abi ama bu karadeniz ağzı sana nereden geldi ben onu anlamayrum  :evillol: :evillol:
Telefon klavyesi bayağı zorluk çıkartmış sanırım abi.  :)

Çevrimdışı ZEKI

Bizler pek oynamayiruz abi ama bu karadeniz ağzı sana nereden geldi ben onu anlamayrum  :evillol: :evillol:
Telefon klavyesi bayağı zorluk çıkartmış sanırım abi.  :)
Aynen telefondan yazinca boyle oluyor. Duzeltemedim de..

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA bey e söyleyelim de düzeltsin abi  :D

Çevrimdışı cisse557

Bugün Essien haberleri çıktı. aslı astarı var mıdır acaba?

Çevrimdışı ZEKI

Benim bildigim yok

Çevrimiçi Samet Ç

Yalandır  senedir gazeteler bize getiriyor Essien'i.

Çevrimdışı cisse557

Yalandır  senedir gazeteler bize getiriyor Essien'i.
Özel haber geçmişler bi de milan napoli maçını izlemeye gitmişti başkan. Haberde de oyuncunun menajeri Beşiktaştan teklif geldiğini ama anlaşamadıklarını söylemiş. Yine de transfer dedikodularına ekleyeyim dedim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Özel haber geçmişler bi de milan napoli maçını izlemeye gitmişti başkan. Haberde de oyuncunun menajeri Beşiktaştan teklif geldiğini ama anlaşamadıklarını söylemiş. Yine de transfer dedikodularına ekleyeyim dedim :)
O izlemeye gittiği oyuncu gökhan inler.  :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Başka bir gazete de de önceden teklifin olduğunu ancak o zaman anlaşılmadığı yazıyordu.Bu dönem için bir haber değildi yani.Eskiyi dönüp dolaştırıp önümüze sunmaya çalışan gazetelerin eseri kısaca.Başkan İnler için oradaymış galiba getir bize İnleri zaten oynamıyo orada

Çevrimiçi Samet Ç

Zeki abi sen stoper konusunda bir şeyler demiştin. Acaba o oyuncu siyahi bir oyuncu mu ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Zeki abi sen stoper konusunda bir şeyler demiştin. Acaba o oyuncu siyahi bir oyuncu mu ?
hayır  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen biliyorsun değil mi abi oyuncuyu ?   :bandit:
:naughty: :naughty:  belirsiz pazarlıklarda kesin bir durum olursa haberiniz olur...!
Lines vardı gündemde ne oldu acaba  :alala: 2 -3 milyon senelik 900 felan diyorlardı  :alala:

Çevrimdışı cisse557

Atiba ve Veli çok yıpranıyor İnler ilaç gibi olur o mevkiye. Linnes de geldi mi alternatifi olmayan bölge kalmayacak. Sonra vur kırbacı Anadolu takımlarına  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon görüşme yapılmış ama anlaşılamamış.

Çevrimdışı ZEKI

Yok siyahi degil.. bana gore gecmisi iyi bir stoper ama hic bir zaman futbolcunun gecmisine bakmayacaksin. Ama tecrubeli bir stoper bana gore bizi idare eder, kimimizi mutlu eder kimimizi etmez. Klubun mali yapisinida dusununce uygun...
Ama escuden daha iyi.. belkide ujfaluji ayarinda diyebiliriz. (son yazdigim yorum bana ait degildir)

Çevrimiçi Samet Ç

:naughty: :naughty:  belirsiz pazarlıklarda kesin bir durum olursa haberiniz olur....
Lines vardı gündemde ne oldu acaba  :alala: 2 -3 milyon senelik 900 felan diyorlardı  :alala:
Tamam abi. Linnes bitti bence.

Çevrimdışı Tolga

Yok siyahi degil.. bana gore gecmisi iyi bir stoper ama hic bir zaman futbolcunun gecmisine bakmayacaksin. Ama tecrubeli bir stoper bana gore bizi idare eder, kimimizi mutlu eder kimimizi etmez. Klubun mali yapisinida dusununce uygun...
Ama escuden daha iyi.. belkide ujfaluji ayarinda diyebiliriz. (son yazdigim yorum bana ait degildir)
@ZEKI abi oyuncunun ismini veremez misin yav merak ettim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Escudeden iyi ulfaluji ayarında biraz piyasaya bakayım ben .   :)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı MUSTAFA_

@ZEKI abi bizi merakla başbaşa bırakma  :bawling:  :by2:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 23:56:07 ALI RIZA ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

isim vermek sikinti degil.. ama klubu zora sokariz.. olur olmaz  sadece kendimizi degil, forumu hatta klubu bile.. bitsin hep birlikte konusuruz.  Zaten kemal arkadaismiz ikisini soyledi bende  + + verdim  :iblush:
isim bizim isimiz degil...