2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541967 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DeathSkinMask

Musa Muhammed'i elinden kaçıran yönetime diyecek bir şey yok.
Önder Özen olsa musa gibi 1 düzine oyuncu bulurdu tutamadık elimizde.
Tüm dünyada, bütün evrende hiçbir yaratık kendini övmez, insanın dışında.

Çevrimdışı Tolga

Balanta'yı R.Plate ucuza bırakmaz ve özellikle de taksit konusunda sıkıntı yaratır.Lanzini'yi almak için aylarca kök söktürdüler bize.Önce bonservis sonra taksitler daha sonra da sonraki satıştan pay.İyiki de olmadı transfer o ayrı da bu tarz Güney Amerika kulüpleriyle paran olduğu zaman masaya oturmak lazım.Balanta zaten şuan Avrupa piyasasında çok takip edilen bir oyuncu.Biz istesek bunlar gider başka kulüplere ve menajerlere haber verirler fiyatı daha da yükseltirler.Sonuca gelirsek zor dostum zor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Musa Muhammed'i elinden kaçıran yönetime diyecek bir şey yok.
Önder Özen olsa musa gibi 1 düzine oyuncu bulurdu tutamadık elimizde.
Kardeşim olayı bilmeden eleştirmemek lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Balanta'yı R.Plate ucuza bırakmaz ve özellikle de taksit konusunda sıkıntı yaratır.Lanzini'yi almak için aylarca kök söktürdüler bize.Önce bonservis sonra taksitler daha sonra da sonraki satıştan pay.İyiki de olmadı transfer o ayrı da bu tarz Güney Amerika kulüpleriyle paran olduğu zaman masaya oturmak lazım.Balanta zaten şuan Avrupa piyasasında çok takip edilen bir oyuncu.Biz istesek bunlar gider başka kulüplere ve menajerlere haber verirler fiyatı daha da yükseltirler.Sonuca gelirsek zor dostum zor :)
River mali açıdan düzeldi taksitle satmaz daha oyuncu. Balanta için 10 milyon euro çekerler en az. Eğer sene sonu stoper alıcaksak Ranoccihia'yı alalılm daha iyi İnter'den.

http://www.transfermarkt.com.tr/andrea-ranocchia/profil/spieler/44327

Çevrimdışı ALI RIZA

Musa Muhammed olayı nedir tam olarak biz de değil miydi  :alala: bunu kaçırdık mı bizim bir de yurt dısı pilot takım vardı ne oldu @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim olayı bilmeden eleştirmemek lazım.
Ben açıkçası çokta üzülmüyorum.Bu ülke futbolunda 17-18 yaşındaki bir oyuncunun 3-4 senelik süreçte iyi bir düzeye gelmesi çok zor maalesef.Oyuncu açısından belki de daha iyi olmuştur.

Çevrimdışı Tolga

River mali açıdan düzeldi taksitle satmaz daha oyuncu. Balanta için 10 milyon euro çekerler en az. Eğer sene sonu stoper alıcaksak Ranoccihia'yı alalılm daha iyi İnter'den.

http://www.transfermarkt.com.tr/andrea-ranocchia/profil/spieler/44327
Aynen dediğim gibi yedirmezler bize öyle ucuza :) Stoper için açıkçası şuan bir önerim yok ama Dede olabilse keşke diyorum :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben açıkçası çokta üzülmüyorum.Bu ülke futbolunda 17-18 yaşındaki bir oyuncunun 3-4 senelik süreçte iyi bir düzeye gelmesi çok zor maalesef.Oyuncu açısından belki de daha iyi olmuştur.
Aynen hocam. Musa ile sözleşme imzalasaydık çok iyi bir oyuncu olacağını düşünmüyordum. En fazla avrupada kalbur üstü bir takıma satardık.

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen dediğim gibi yedirmezler bize öyle ucuza :) Stoper için açıkçası şuan bir önerim yok ama Dede olabilse keşke diyorum :icool:
Dede, Ranocchia ,NICOLAS N'KOULOU, ANGELO OGBONNA, TOBY ALDERWEIRELD, benim düşündüğüm stoperler.

Çevrimdışı DeathSkinMask

Gökhan İnlerde son durum ne olurmu dersiniz ?  :alala:
Tüm dünyada, bütün evrende hiçbir yaratık kendini övmez, insanın dışında.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan İnlerde son durum ne olurmu dersiniz ?  :alala:
Bekleyip göreceğiz ama olma ihtimali yüksek diyebilirim :)

Çevrimdışı Çağrı

Musa Muhammed olayı nedir tam olarak biz de değil miydi  :alala: bunu kaçırdık mı bizim bir de yurt dısı pilot takım vardı ne oldu @Çağrı

Özen gitti hepsi Bitti @ALI RIZA  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

+ bir stopper ne dersiniz? avrupadan hemde isim zirketmeden konusmaya calisiyorum transfer haberlerinde, ama bahsi gecen orta saha futbolcumuz ile ilgili onemli bir mesafe kaydedildi. Sonucu izleyip gorelim.

Çevrimdışı ALI RIZA

+ bir stopper ne dersiniz? avrupadan hemde isim zirketmeden konusmaya calisiyorum transfer haberlerinde, ama bahsi gecen orta saha futbolcumuz ile ilgili onemli bir mesafe kaydedildi. Sonucu izleyip gorelim.
:alala: :alala: :alala: :alala: stoper kim ki baş harfi Nedir ?

Çevrimdışı Renton

zeki abi böyle konuşunca çok heycanlanıyorum  :icool: gündemdeki orta saha gelirse çok iyi olur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

Dede, Ranocchia ,NICOLAS N'KOULOU, ANGELO OGBONNA, TOBY ALDERWEIRELD, benim düşündüğüm stoperler.
Şu isimlerde bile yok @ZEKI hocamızın dediği isim  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Şu isimlerde bile yok @ZEKI hocamızın dediği isim  :kop:
@ALI RIZA silecem msgi hahahahahaha

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

lider vasıflı olacaksa neden olmasin  :bandit:
Birde kupada oynatabiliyorsak tabi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Kurt Zouma- Kaboul - Gökhan İnler- Martin Linnes

Çevrimdışı Abdullah

Avrupa Ligi'nde şampiyonluğun parolasını yazmışsın abi  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Stoperlerden birisi gelse kabulüm  :D