Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352710 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fenerin güçlü oyunu var dyorlardı ama bir şey göremedik.
Adamların olayı sürekli 6000 devirde motoru zorlayabildikleri kadar zorlamak, herhangi bir organize atakları yok.
Çok fazla sakat verirler.
Sol kanatta oynatacak adamları yok alt yapıdan Muhammed'i oynatiyorlar.
Kadroları geniş diyorlardı ama işlevsiz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ligte gol yemeyen tek takım biz kaldık....

Çevrimdışı celiker1

Şu Fener nasıl maç kazanıyor aklım almıyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Organizasyon olmadan sırf koş koş oyunu buraya kadar.
Sigortalar atmaya başladı.

Çevrimdışı Orhan_

F.bahçe motor yakmaya başladı. Bu kadar eforlu oyunla lig sonunu nasıl getirecekler muamma.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

F.bahçe motor yakmaya başladı. Bu kadar eforlu oyunla lig sonunu nasıl getirecekler muamma.

lig sonunu geçtim maç sonunu getiremezler.

Çevrimdışı levitate

puhahaha 4 sakat oldu yuh ya

bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Gradel kadar gerizekali bir oyuncu görmedim ya. Aldığı her topu ezdi.

Çevrimdışı Erman1903

Bunların Mesud işi baya iyi, 60 dakikayı boşa yaktılar oynatsan dert oynatmasan dert. Ama bence Halis Mulis bir penaltı verir görevini yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunların Mesud işi baya iyi, 60 dakikayı boşa yaktılar oynatsan dert oynatmasan dert. Ama bence Halis Mulis bir penaltı verir görevini yapar.
Bir şekilde kazanırlar dediğim maçlardan birisi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sivas'ın ön taraf biraz akıllı olsa 3 tane atmıştı.

Çevrimdışı Orhan_

Adamların suratlarına yapıştıra yapıştıra oynuyorlar amma gel gör ki koşup kart çıkaran bir hakem yok. Şu bizim maç olsa halisin elinde kartla koşuşunu hayal edebiliyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Halis'in günahını alma abi çok temiz (!) hakemdir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu geri zekalıların kurallardan da haberleri yok.

Çevrimdışı ferdi1903

Ucan kac fenerleri bumu? Bu sezon ilk defa izledim, fener oyunuyla ürkütüyor diyen arkadaslar vardi burda, belkide kötü günlerinemi denk geldik acep?

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar ne zaman kart görecek çok merak ediyorum bizde olsa oynadığı her maç atılırdı

Çevrimdışı celiker1

Hakem iyice karaktersizleşti.Önünde biçiyor adamı önünde.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Rıza hocam fener'e saplamaya devam ediyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar ne zaman kart görecek çok merak ediyorum bizde olsa oynadığı her maç atılırdı
Pjanic yaptığı tek faulde çat diye kart gördü. Kart doğruydu ama şu faullere kart çıkmıyorsa çifte standart var demektir. Bu hafta Adanaspor - Menemen maçında oyuncunun ayağı kırıldı ama kart çıkmadı. Türkiye'de ne adalet ne de hakem VAR.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Gs'de kaybetmez haftayı lider kaparız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

güçlü oyuna sahip febe bu muymuş?
geçiniz, puan kazanırken kral Vitor derler ama puan kayıplarıyla kadro tercihleri bir tartışılmaya başlasın, Ali Koç ile Acun 11 ler yapıp eline versin de görürüm ben onları.

Çevrimdışı ferdi1903

güçlü oyuna sahip febe bu muymuş?
geçiniz, puan kazanırken kral Vitor derler ama puan kayıplarıyla kadro tercihleri bir tartışılmaya başlasın, Ali Koç ile Acun 11 ler yapıp eline versin de görürüm ben onları.
Bende bu sezon ilk defa izledim feneri, halen sokdayim, fener ucuyor kaciyor falan yazildi burda, ne bilim belkide bugün iyi oynayamadilar

Çevrimdışı Erman1903

Bir şekilde kazanırlar dediğim maçlardan birisi.

Valla tam Anadolu derbisi futbol yok kavga dövüş. Kornerden Szalai ya da penaltı falan olur diye düşünüyordum.

Halis'in günahını alma abi çok temiz (!) hakemdir

Halis beni şaşırttı önüne ele çarpmalı pozisyon da geldi 9 dakika falan verir diyordum hayret.

Çevrimdışı worns

ben sivas'ı da hiç beğenmedim.