Bir oyuncunun fiyatıyla iyiliği arasında sanıldığı kadar doğrusal bir orantı yok. 3-5 arası bonservis 1-1,5 maaşla bu ligde bölgesinin en iyisi olmaya aday bir sürü futbolcu bulabilirsin, hatta bazen bonservis de olmaz. Kaliteyi tercih etmek bir tarz ve mali durum meselesi. Gs gibi yapacağına böyle yapmak çok daha iyidir. Bir şeyi bilmiyorsan o işe hiç girme daha iyi.
Ben her konuda renkililerin örnek gösterilmesini doğru bulmuyorum. Onun borcu, veya saçma transferlere para harcaması beni ilgilendirmiyor. Kılavuz bunlar olursa işimiz zor, gerçi kötü oldukları için bir açıdan kolay da.
Ben komşumun borcuna falan göre yaşamıyorum, ya da yaptığı harcamalara göre. Piyasa, takımlar oyuncular vb belli. Benim kriterim bunlar.
pahalı oyuncu demedim iyi oyuncu dedim onlarıda dediğin rakama bir sene oynatırsın başarı geldiğinde fiyatları artar doğanın kanunu bu. geçen sene ghezzali rosieri bedava oynattık bu sene neden bedava oynatamadık. larin için 300 binlik oyuncuya o para verilirmi deniyordu hadi verde oynat bakalım yetenekli genç oyuncuda bedavaya gelmiyor. adın malatyaspor olursa alırsın ama adın beşiktaş olunca alamıyorsun
taraftarın en büyük eksikliği bu zaten kendilerini barça real görüyorlar ama oyuncu alırken anadolu takımı transferi olsun diye bakıyorlar. 500 bine 1 milyona oyuncu oynatayım ama o oyuncuyla şlde grupdan çıkayım diyorlar öyle bir dünya yok.
bir oyuncunun çok yetenekli olması bizde oynaması için yeterli değil aynı zamanda mental olarakta üst seviye olması gerekiyor. mental seviye olmadığı için bir çok yetenekli oyuncu istanbula geldiğinde dağılıyor kaybolup gidiyor.
bizim taraftar genç yaşta süper yetenekli oyuncuların düşük fiyata bulunacağını sanıyor. dünya sandıklarından daha küçük senden önce birileri keşfetmiş oluyor ikinci ligimizden oyuncuyu adamlar bulup transfer ediyor bizim ruhumuz duymuyor. gerçi duysada alma şansımız olmuyor