Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

cornelius ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2349796 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı murat

şenol hocamızı yedirtrmeyiz. :D adamın eline 25 yerli verip arkasından atıp tutmak yok.birde cebelitarık ta 9 oyuncu aynı takımda oynuyor bizimkiler hep başka başka takımlardan geliyor.hollanda desen deniz seviyesinde rakım farkı var vs vs.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir emekliden diğerine mi geçeceğiz. F.t asla olmaz, hem milli takıma bomba atmış olunur hem de rakibe can suyu.
Sergen'i alacaklarına onu alsınlar. Benim bakış açım bu.

Belki şu 8+3 safsatasından da vazgeçerler. Ne geldiyse başımıza bu Güneş'ten geldi. Sayemizde kariyer zirvesini yaşadı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

TFF den şok karar !

Ligde yabancı sağ bek oynatılması yasaklanmıştır. Böylece yerli sağ bek açığını kapatacağız.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen'i alacaklarına onu alsınlar. Benim bakış açım bu.

Belki şu 8+3 safsatasından da vazgeçerler. Ne geldiyse başımıza bu Güneş'ten geldi. Sayemizde kariyer zirvesini yaşadı.

Sergen şu kadroyu bırakıp gitmez, gitse bir daha buraya geri dönemez. Şenol Güneş'nin artık futbola verebileceği bir şey yok, Terim'in hele hiç yok; safi gazla ve çakma yiğitlikle iş götürüyordu artık iktidarı kalmadı, vücudu hormon üretmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen şu kadroyu bırakıp gitmez, gitse bir daha buraya geri dönemez. Şenol Güneş'nin artık futbola verebileceği bir şey yok, Terim'in hele hiç yok; safi gazla ve çakma yiğitlikle iş götürüyordu artık iktidarı kalmadı, vücudu hormon üretmiyor.
TFF ve üzerindeki siyaset etkisi bitmeden kimi getirirlerse getirsinler milli takımdan hiçbir şey olmaz.

Güneş ve Terim biteli çok oldu. Ülkece posasını çıkarma olayımız var. Yapacak bir şey yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Sosyal Medya Sergen Yalçını milli takımın başına çagırıyor.

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

saygılar
Onların çağırması ile hiçbir şey olmuyor. Tek taraflı olmuyor bu işler. Yönetimin de Sergen'in de isteyeceğini sanmam. Bu kadroyu bırakıp gidiyorsa da geri dönmeden gitsin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

saygılar

Çok isterse gitsin, yolu açık olsun. Olacağı varsa bu kadro hocasız da şampiyon olur.

Sergen Yalçın'da oradan dönüşte Anadolu turnesine çıkar.

Saygılar,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok isterse gitsin, yolu açık olsun. Olacağı varsa bu kadro hocasız da şampiyon olur.

Sergen Yalçın'da oradan dönüşte Anadolu turnesine çıkar.

Saygılar,
Milli takım geri dönüşü olmayan bir yol. Kaidesine güvenen gitsin. Kariyer hedefleri olan birisi için daha kötü bir görev yeri yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Milli takım geri dönüşü olmayan bir yol. Kaidesine güvenen gitsin. Kariyer hedefleri olan birisi için daha kötü bir görev yeri yok.

Aynen, zaten insanlar Sergen orada başarılı olacak diye istemiyor bunu, maksatları bize bir şekilde yara vermek.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

saygılar

Biz her türlü yeni teknik direktör buluruz ama Sergen Yalçın bir daha ne böyle bir kadro, ne de kendisine sonsuz destek veren bir taraftar bulabilir. Daha ilk maçtan "X futbolcuyu neden çağırdın, Y futbolcuyu neden çağırmadın" diye başını yiyeceklerini o da biliyordur.

Benim tek endişem bu konunun haftalarca uzatılıp sosyal medya baskısıyla Sergen Yalçın'ın ve bizim camianın yıpratılması. Ben ANÇ'nin yerinde olsam hemen bu hafta içinde 1 senelik de olsa Sergen Yalçın ile sözleşme uzatıp konuyu kapatırdım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/demarkesports/status/1435360986156916737

kendince ersin düzen ve rıdvana gönderme yapıyor :D kaç yaşında adamlarsınız ergen gibi davranıyorsunuz
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2021, 01:03:57 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz her türlü yeni teknik direktör buluruz ama Sergen Yalçın bir daha ne böyle bir kadro, ne de kendisine sonsuz destek veren bir taraftar bulabilir. Daha ilk maçtan "X futbolcuyu neden çağırdın, Y futbolcuyu neden çağırmadın" diye başını yiyeceklerini o da biliyordur.

Benim tek endişem bu konunun haftalarca uzatılıp sosyal medya baskısıyla Sergen Yalçın'ın ve bizim camianın yıpratılması. Ben ANÇ'nin yerinde olsam hemen bu hafta içinde 1 senelik de olsa Sergen Yalçın ile sözleşme uzatıp konuyu kapatırdım.
O sözleşme uzamayacak. Sergen ve başkanı hiç dinlemedin sanırım. Sezon sonunda seçim var. O seçim bitmeden kimse Sergen ile uzun dönemli anlaşamaz. Zaten sözelşmelerin de bir bağlayıcılığı yok Türkiye'de. Başarısızsan gidersin. Sadece sözleşme tazminat almanı sağlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/demarkesports/status/1435360986156916737

ersin düzen ve rıdvana gönderme yapıyor :D kaç yaşında adamlarsınız ergen gibi davranıyorsunuz
Ergenlerin eline bırakırsan sporu ergen göndermeleri görürsün.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Ergenlerin eline bırakırsan sporu ergen göndermeleri görürsün.

ergenlerin elinde olsaydı daha iyi yönetirlerdi diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ergenlerin elinde olsaydı daha iyi yönetirlerdi diyorum
FM oynayan bir ergense olabilir :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

O sözleşme uzamayacak. Sergen ve başkanı hiç dinlemedin sanırım. Sezon sonunda seçim var. O seçim bitmeden kimse Sergen ile uzun dönemli anlaşamaz. Zaten sözelşmelerin de bir bağlayıcılığı yok Türkiye'de. Başarısızsan gidersin. Sadece sözleşme tazminat almanı sağlar.

İkisini de dinledim de siz benim yazdığımı anlamadınız sanırım.

Benim derdim hoca ile uzun dönemli anlaşılması değil. Sadece kulübün "milli görev" sebebiyle yıpratılmaması ve konsantrasyonumuzun dağılmaması için göstermelik bir sözleşme uzatılmasından bahsediyorum.

Mevcutta 1 senelik sözleşmesi var zaten. Bunu 1+1 gibi revize edip Sergen Yalçın - Milli Takım konusunun fazla uzamadan kapanmasını sağlamak gerek. Yoksa konu haftalarca uzayacak, her maç öncesinde sonrasında hocaya bununla ilgili sorular gelecek, Twitter'da orada burada tt olacak... Milli takımı reddetse vatan haini ilan edilecek. Yani uzun uzun yazmaya gerek yok neler olacağını hepimiz biliyoruz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

İkisini de dinledim de siz benim yazdığımı anlamadınız sanırım.

Benim derdim hoca ile uzun dönemli anlaşılması değil. Sadece kulübün "milli görev" sebebiyle yıpratılmaması ve konsantrasyonumuzun dağılmaması için göstermelik bir sözleşme uzatılmasından bahsediyorum.

Mevcutta 1 senelik sözleşmesi var zaten. Bunu 1+1 gibi revize edip Sergen Yalçın - Milli Takım konusunun fazla uzamadan kapanmasını sağlamak gerek. Yoksa konu haftalarca uzayacak, her maç öncesinde sonrasında hocaya bununla ilgili sorular gelecek, Twitter'da orada burada tt olacak... Milli takımı reddetse vatan haini ilan edilecek. Yani uzun uzun yazmaya gerek yok neler olacağını hepimiz biliyoruz.
Güneş gittiğinde sözleşmesi bitmemişti diye hatırlıyorum. Karşılıklı anlaşma olduktan sonra sözleşme hiçbir şey ifade etmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Ben %100 aynı fikirdeyim. Necmi abiden duyunca şaşırdım.  :D
dostum ben ersin düşmanı değilim beşiktaşada düşman değilim ne görüyorsam onu konuşurum
iyi kurtarış yaptı maçın sonuna doğru ama bu onu iyi kaleci katagorisine sokmuyor
iyi başladı bu sene kendine güveni artmış daha cesur duruyor kalede ama hataların hepsini yapmaya devam ediyor onunla bizi şl de elek yaparlar kimse tehlikenin farkında değil şl de kendine güvenmek yetmiyor bu maç orta sahaya geldi nerdeyse şl de yapsında bunu göreyim ne olacak orası u 21 değil anında aşırtma kaleye sokuverirler topu

Çevrimdışı Necmi

Madem yenileceğiz sağlam yenilelim de filozoftan kurtulalım.
filozoftan kurtulunca kime sarkacaklar sanıyorsun
bak bakalım birinci tercihleri kim olacak onu neden milli takıma aldılarsa aynı nedenden kime sarkacaklar sence

Çevrimdışı Necmi

şenol hocamızı yedirtrmeyiz. :D adamın eline 25 yerli verip arkasından atıp tutmak yok.birde cebelitarık ta 9 oyuncu aynı takımda oynuyor bizimkiler hep başka başka takımlardan geliyor.hollanda desen deniz seviyesinde rakım farkı var vs vs.
adamın elinde 25 yerli var doğru ama atladığın birşey var üstelik rakiplerde 25 yabancıyla çıkıyor karşısına :D güç dengesizliği var şenol hocam ne yapsın

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen hocayı istemeye başladılar, asıl olaylar şimdi başlıyor...
İnşallah sonu Şenol hoca gibi olmaz.
Çağdaş Atan gelmeli td olarka.

Çevrimdışı ugurkartalizma

adamın elinde 25 yerli var doğru ama atladığın birşey var üstelik rakiplerde 25 yabancıyla çıkıyor karşısına :D güç dengesizliği var şenol hocam ne yapsın