Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2345875 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Altay gibi kalecin olacak kardeşim, elini kullanmayacağı yerde rakip oyuncu karşılıyor zeka küpü.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerliler hemen fark etmez umarım :D
Artık etsinler, 3.5 yıllık sözleşmeyi dayadı herif.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Soran olursa ırkçılık dersiniz  :lol:

Öyle deme abi bugün adam istiklal marşını okudu  :lol: :lol:

Çevrimiçi COB

Göztepenin kalecisini beğendim, özellikle topu oyuna sokma konusunda becerisi gayet iyi. Takip etmek lazım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Göztepenin kalecisini beğendim, özellikle topu oyuna sokma konusunda becerisi gayet iyi. Takip etmek lazım.
İki üç yıldır  patlaması yapması bekleniyor, Gsde kendisiyle ilgileniyormuş
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hatay'da aldıkları galibiyete kendileri bile inanamıyordu adam gelmiş burada "bu winnerlıktır hajum" edebiyatı yapıyor. Sonra laf yiyince de öyle böyle.

Papaz her zaman pilav mı yer.. En sonunda birisi gelip pataklayacaktı. Öyle de oldu.

Bakın Gs de (bu arada winner !!11!bir!!1) aynı akıbeti yaşayacak. Kalecisi övülen takımın şampiyon olduğu nerde görülmüş yahu. İyi kaleci hoş kaleci ama bir yere kadar. Bu takım sonuçta eşek değil hayvan gibi para harcamış. Elbette birilerini yenecek ama şampiyon Alanya'yı yenmekle mi olunuyor..

Benim inancım tam. Her şey olması gerektiği gibi gidiyor. İkinci yarının başlangıcında fark atma fırsatını kaçırdık. Ama olsun yolun sonu selamet olacak inşallah.

Deplasmandaki gs maçı için de zerre endişem yok. Kimsenin maçası yemez o maçı seyircili oynatmaya. İşine baksınlar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Feyyaz Ucar : Fenerbahcede futbol adina konuşulacak hicbirsey bulamiyoruz.
isterseniz covid-19 konuşalim.

😅😅
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Orhan_

Hatay'da aldıkları galibiyete kendileri bile inanamıyordu adam gelmiş burada "bu winnerlıktır hajum" edebiyatı yapıyor. Sonra laf yiyince de öyle böyle.

Papaz her zaman pilav mı yer.. En sonunda birisi gelip pataklayacaktı. Öyle de oldu.

Bakın Gs de (bu arada winner !!11!bir!!1) aynı akıbeti yaşayacak. Kalecisi övülen takımın şampiyon olduğu nerde görülmüş yahu. İyi kaleci hoş kaleci ama bir yere kadar. Bu takım sonuçta eşek değil hayvan gibi para harcamış. Elbette birilerini yenecek ama şampiyon Alanya'yı yenmekle mi olunuyor..

Benim inancım tam. Her şey olması gerektiği gibi gidiyor. İkinci yarının başlangıcında fark atma fırsatını kaçırdık. Ama olsun yolun sonu selamet olacak inşallah.

Deplasmandaki gs maçı için de zerre endişem yok. Kimsenin maçası yemez o maçı seyircili oynatmaya. İşine baksınlar.

O kupa bizim olacak (:

Çevrimdışı Erman1903

fb de kadro mühendisliği açısından berbat bir takım. sene başında da söylüyordum, söylenenin aksine maliyetine oranla verimsiz bir kadro kurdular. kritik yerlere aldıkları yaşlı-düşüş trendinde bir sürü adam da cabası.

devre arası yine çok para ve kağıt üzerinde parlak isimler. bu adamların forvet hatlarının 24 hafta geçmiş ligde attığı gol sayıları, 6-4-3 gibi bir şeyler. en büyük transferi yaptıkları mevki ise ilk yarıda en verim aldıkları ve benim de en beğendiğim transferlerinin olduğu mevki (pelkas)  :)
şimdi mesut oynasa pelkas'ın verimi düşer, pelkas'ı oynatsa kesin mesut nasıl oynamazcılar başlar, hocaları göğüs geremez. güzel hamle oldu mesut yani her yönüyle. bombayı aldılar kucaklarına.

Valla kendi bacaklarına sıktılar, Pelkas benim de en beğendiğim futbolcuları, zaten gelmeden önce de yazıyorduk pozitif bir oyunu olduğunu. Mesut yetmedi bir de ofansif 8 Kahveci'yi aldılar, gerçekten muhteşem bir planlama bunların 3ü birden hiçbir zaman sahada olamayacak. Ben yaptıkları isimsiz transferler Szalai ve Osayi'yi iyi bulduğumu söyleyebirim. En azından scouting meraklı kişilerin ilgisini çekebilecek f/p adamlar. İşte görüyoruz aldıkları uygun futbolcular en pozitif görüntüleri veriyor.

Ali Koç dünyanın parasını döktü ama takımına net bir santrafor alamadı, hatırlarsın Samatta'nın Koita karbon kopyası olduğunu falan hep yazıyordum. Koç-Emre ikilisi an itibariyle orta sahaya gömdükleri para için kafayı duvarlara vuruyor olmalılar. Tam bir para babası ve şımarık oğul hikayesi, bir de Erol diye özel öğretmen tutmuşlar bu freakshow'u yönetsin diye o da ne yapsın garibim zaten karizmasız/iradesiz bir adam kel alaka bir oluşum.

Mağlup olmaları çok iyi oldu, yenemeyiz kafasında çıkan rakipleri de biraz iştahlanacaktır, tıngır mıngır top oynayıp puanları topluyorlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Öyle deme abi bugün adam istiklal marşını okudu  :lol: :lol:

O artık bizden biri, yerli ve milli Mesut. Valla çok zeki adam tüm geleceğini garanti altına aldı buraya gelerek.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1363580216258486273

Doğru diyor ama rehavete kapılmamak lazım; bize kolay maç, savaşmadan puan yok. Rıdvan çok kurnaz biri, biliyor bu algı işlerini.

Çevrimdışı levitate

Mesut'un tekrar iyi oyun için motive olması çok zor. Uyuşturucu haberleri falan çıkmıştı oradayken, zaten prime dönemindeki fiziğinden de eser yok bariz bir şekilde süzülmüş, kas kütlesi kaybetmiş.

buraya futbol için değil milletvekilli olmak için geldi zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kaleci %100 şampiyonluk getirir.Onun  içindir ki;"Attığınla tutanın iyi olacak"denir.Muslera'nın Gs'den sonra daha büyük takıma gitmeme sebebi 4 milyon euroya yakın aldığı maaştır.Bu maaştan dolayı ne kendi gitmek istedi nede Gs gönderdi.Adam  gerçekten  iyi kaleci.Takımına güven veriyor
4 milyon € değil abi , 5.2 milyon € kazaniyordu. , he indiirim yaptıysa bilemem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

fabriyi severim ama Muslerayla karşılaştırmak musleraya hakarettir
Fabri Net Musleradan iyi kaleciydi

Hakaret falan değil bu

Bu arada Altay gibi kalecin olacak kardeşim, elini kullanmayacağı yerde rakip oyuncu karşılıyor zeka küpü.

Bizim Ersin de yapıyor bazen bunu

Bu kaleden çıkıp top alıp dağıtma işini en iyi Fabri yapiyordu , zamanlamalari kusursuza yakındı , Şenol Hoca dan fırçayı yedikten sonra ve Lyon deplasmanında yaptığı hatadan sonra çıkmamaya başlamıştı

İki üç yıldır  patlaması yapması bekleniyor, Gsde kendisiyle ilgileniyormuş
İrfancan Bizim maçta da çok iyiydi ve bende yazmıştım , yetenekli kaleci , ayakları çok temiz özellikle , iyi top dağıtıyor

Yan top zaafı var biraz

Bu arada Ersin de iyi bu aralar , Ersin özellikle 1vs1 lerde çok iyi iş cikariyor , açıyı çok iyi kapatıyor ve büyüyor , önemli bir (+)

Bu arada Burada Ersini en çok gömen benim ama Kol kırılır yen içinde kalır , 3 gündür Ersini savunuyorum Sosyal medyada spor sayfalarında , Ersin güzellemeleri yapıyorum

Ts nin 17 yaşında ki 4.cu kalecisi zorunluluktan 1 maç oynadı heryerde gündem oldu , hepsine tek tek cevap verdim

18 yasinda Besiktas gibi büyük bir takımın kalesini devralan ve 1 yıldır da o kaleyi koruyan Ersin bu kadar gündem olmadı diye cevap verdim

Çöp diyenlere de tek tek İstatistiklerle cevap verdim , Ersinin + yönlerini anlattım , Ersin hem geçen sezon hemde bu sezon Uğurcan ve Altay dan daha az Gol yedi , Çöp olan kaleci nasıl bu istatistiği yapar dedim mesela , apisip kaldılar :lol:

Çevrimdışı caner.eryigit

Sarı gelinler haftalardır çok zıplıyordu biri patladı darısı diğerinin başına

Çevrimdışı mourinho1903

Benim gozume Irfancan degil de Soner carpti. Ligde 8 numara ve yerli sayisi kisitli. Salih Ucan icin savas olur, o rakamlara cikamayiz biz.
Kontrat durumu ne bilmiyorum, ama uzun vadede dusunulebilir. Irfan Can'in yaptigi sicramayi yapamadi, ama Akhisar ve Goztepe'de iyi toparladi, dun de baya iyiydi.
Bizim gibi kaliteli yerli sayisi kisitli, cift 8 oynayan takimda sol ayakli orta yasli yerli bir 8 numara her turlu fayda saglar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

26. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Yine birileri parayı tercih etmiş  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1364194831975804929
hatayın eli mahkum.bupendzaya senelik 2 civarı bir teklif gelmişse hatay bu parayı veremez zorla da tutmaya kalktığında verim almamaya başlar.değerini bulanı göndereceksin kulüpler bu durumdayken.bupendza çok dikkat çekti ama akintola da fena değil biraz bitiricilik düşük.