Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2345933 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muslera kesinlikle bu lig icin cok fazla bir kaleci, gs okadar bokdan bir fubol oynuyorki ama yinede liderler, tamamen musleraya yazar, en az 15 puani onun sayesinde almislardir simdiye kadar, belki daha fazla bile
Sadece efsaneden ibaret. Winner kaleci diyorsan Uğur daha winner kaleci. Muslera etrafında oluşturulan efsane olmasa bir hiç. Anlamadığım şekilde forvetler karşısına gelince ağır saçmalıyor. Muslera'dan çok hakemler şu anki puan durumunda etkililer. Muslera sezon başından beri kadroda değil. Elinizden gelse sezonun en iyi kalecisi ilan edeceksiniz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Ligde her şey belli olmuş gibi konuşmanıza anlam veremiyorum. Oynadıkları düzgün bir oyun olsa tamam diyeceğim de sanki topladıkları tüm puanları iyi oynayarak, hak yemeden almışlar gibi konuşmanıza şaşırıyorum. Winnerlık diye bahsettiğiniz hakem yardımı ise size katılıyorum. Bu ülkede winner diye bir takım yok. Şike yapan, hak yiyen takım var. Winner dediğiniz takımlar şu anda City, Bayern, Liverpool gibi takımlar. Onlar bile yeniliyor.

Her sey tabii belli olmus degil, ama sanki oynanan oyun puan tablosuna hep yansiyormus da hep en iyi futbolu oynayan sampiyon olmus gibi konusmaniza da anlam veremiyorum.
Lig sonunda neler dondugunu kac defa gorduk, Muslera'nin nasil fark yarattigini da gorduk. GS'yi gectim, her ne kadar kotu oynasa da kisisel beceriyle ve yine kaleci gucuyle oyle veya boyle 3 puan alan bir FB de var ustelik. Hak yemek de, sike de, ne dersen de. Bir sekilde sampiyon oluyor mu? Oluyor. Bugun oyunculari sahada turlu turlu pislik yapti. Gerekirse sen de yapacaksin.
Adamlar bel hizasindaki topa kafa sokup birsey yokken kafasina bandaj yaptiriyor kirmizi gorsun diye. Su pozisyonda bizden bir oyuncu olsa birsey olmamis gibi ayaga kalkar oynamaya devam ederdi.
Son 10 dakika kac tane oyuncu degistirdiler, sakatlik numarasi vs yaptilar oyunu sogutmak icin. Buyuk takima yakisir yakismaz sabaha kadar tartisiriz, ama oyle veya boyle sonuc almasini biliyorlar.
Ilk yarida rakibin o kadar eksikken ve sen istim ustundeyken 7-8 puan acacaktik arayi, acamadik. Simdi nereye dogru gittigini goruyoruz yavas yavas.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir kaleci %100 şampiyonluk getirir.Onun  içindir ki;"Attığınla tutanın iyi olacak"denir.Muslera'nın Gs'den sonra daha büyük takıma gitmeme sebebi 4 milyon euroya yakın aldığı maaştır.Bu maaştan dolayı ne kendi gitmek istedi nede Gs gönderdi.Adam  gerçekten  iyi kaleci.Takımına güven veriyor
O para İngilizler için çerez parası. Vergi ile o paradan daha fazla veriyorlar kalecilere. İyi olsa çoktan giderdi. Lig için vasat bir kaleci. GS kötü giderken neredeydi bu Muslera? 30 puan gerimizde kaldılar. Ne çabuk unuttunuz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her sey tabii belli olmus degil, ama sanki oynanan oyun puan tablosuna hep yansiyormus da hep en iyi futbolu oynayan sampiyon olmus gibi konusmaniza da anlam veremiyorum.
Lig sonunda neler dondugunu kac defa gorduk, Muslera'nin nasil fark yarattigini da gorduk. GS'yi gectim, her ne kadar kotu oynasa da kisisel beceriyle ve yine kaleci gucuyle oyle veya boyle 3 puan alan bir FB de var ustelik. Hak yemek de, sike de, ne dersen de. Bir sekilde sampiyon oluyor mu? Oluyor. Bugun oyunculari sahada turlu turlu pislik yapti. Gerekirse sen de yapacaksin.
Adamlar bel hizasindaki topa kafa sokup birsey yokken kafasina bandaj yaptiriyor kirmizi gorsun diye. Su pozisyonda bizden bir oyuncu olsa birsey olmamis gibi ayaga kalkar oynamaya devam ederdi.
Son 10 dakika kac tane oyuncu degistirdiler, sakatlik numarasi vs yaptilar oyunu sogutmak icin. Buyuk takima yakisir yakismaz sabaha kadar tartisiriz, ama oyle veya boyle sonuc almasini biliyorlar.
Ilk yarida rakibin o kadar eksikken ve sen istim ustundeyken 7-8 puan acacaktik arayi, acamadik. Simdi nereye dogru gittigini goruyoruz yavas yavas.
Burada mesele iyi oyun değil hakemler. Anlamak istediğimiz konu bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ligde şampiyonluğa oynayan büyük bir takımın kalecisiyle böbürlenmesi winner'lık değil, ezikliktir.

Alanyspor 24 şut atmış, 18'i kaleyi bulmamış. Basketbolda bir çeyrekte bu kadar şut atılmıyor be.

Bunun winner'lıkla, Muslera'yla ne alakası var, şanslı bir günlerindeydiler.

Fenerbahçe de böyle, bunlar da. Bu sene garip bir şekilde şans yanlarında gidiyor, ama bu olmadık bir zamanda ters de döner. 14 hafta daha böyle devam etmez.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bazen çok saçma şeyler yazıyorsun. Adamın bir efsanesi var sadece. Ben iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. İyi olsa Türkiye'ye gelmezdi.
Direkt 2 şampiyonlukta etkisi var adamın.  Kazandırdığı sayısız maç var. Ve ben saçma yazıyorum öyle mi? İyi kaleci değil diyen sen saçmalıyorsun aslında. Fabri' nin Lyon maçi aklinızda deģil mi? Son dakikada berabere biten Fb maçı aklınızda degil mi? Kritik maçlarda hata yapardı Fabri.

Asıl saçmaladığin cümle: iyi olsa Türkiye' ye gelmezdi gibi saçmalar saçması bir cümle. O zaman Mario Gomez, Drogba, Sneijder, Talisca falan hep kötü oyuncular. Öyle ya iyi olsalar ülkemize gelmezlerdi.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2021, 21:56:24 Şükrü Yılmaz ]

Çevrimdışı worns

hala oyun farkının puan tablosuna yansıyabileceği kadar uzun zaman var önümüzde. gerilmemizi gerektirecek bir durum yok. biz de şampiyon olmuş değiliz ama bir şey kaybetmiş de değiliz.

aynı puanda olmamız üzerinden karamsar tablo çizmeye çalışanların (daha önce de yazmıştık) ısrarla görmek istemedikleri şey bizim sezon başında zaten iyi bir oyun da oynamıyorken kaybettiğimiz puanlar. bu takım daha bir çok üst grup takımdan 7-8 puan fark yedikten sonra yarışa döndü. sezonun başındaydı bu. bilmem hatırladınız mı?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben bir kalecinin şampiyonluk getireceğini düşünmüyorum. Algıya kapılmamak lazım. Lige gelmiş en iyi kaleci Fabricio idi. Zaten İngiltere gördü. Sizin övdüğünüz kalecinin gördüğü en büyük seviye Lazio  :tabe:
İngiltere gördü dediğin Fulham. Orada da 2 maç oynayabildi galiba. Muslera Lazio görmüş adam. Lazio mu Fulham mı?

Çevrimdışı Erman1903

Gs bugün şanslıydı ama Muslera'yı da kaleci farkını da tartışmayalım isterseniz. Döndüğünden beri %80 kurtarışla oynuyor, ciddi rakam - bu maçla birlikte biraz daha yükselmiştir. Uğurcan 78 - Altay 75, bunlar da ortalama altı sayılmaz. Ersin %68, takım seriye bağlamadan önce 64'ler civarındaydı, baya kötü yani ligin en kötü perf. veren 4 kalecisi içindeydi- son üç ay %75'lik oranıyla durumu biraz toparladı lakin kabül etmeliyiz ki seviyesi daha yüksek bir kaleciyle başlamış olsaydık şimdi renklilerin en az 5 puan önünde olurduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Direkt 2 şampiyonlukta etkisi var adamın.  Kazandırdığı sayısız maç var. Ve ben saçma yazıyorum öyle mi? İyi kaleci değil diyen sen saçmalıyorsun aslında. Fabri' nin Lyon maçi aklinızda deģil mi? Son dakikada berabere biten Fb maçı aklınızda degil mi? Kritik maçlarda hata yapardı Fabri.

Asıl saçmaladığin cümle: iyi olsa Türkiye' ye gelmezdi gibi saçmalar saçması bir cümle. O zaman Mario Gomez, Drogba, Sneijder, Talisca falan hep kötü oyuncular. Öyle ya iyi olsalar ülkemize gelmezlerdi.
İyi oyuncular Türkiye'yi sıçrama tahtası yada emeklilik merkezi olarak kullanıyor. Kimse kendini kandırmasın  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Burada mesele iyi oyun değil hakemler. Anlamak istediğimiz konu bu  :tabe:

Ben hakem-lobi-yatas-mac sansi vs hepsini bir araya koyarak soyluyorum. Hakemler bu sene uzaydan mi inip mac yonetiyor? Hakemlerin bu sekilde mac yonetecegini bilmiyormuyduk?
Gecmis senelerden tecrubelerimiz yok mu? Bulent Demirlek, Serkan Cinar'i vs gormedik mi?
Sen de ona gore pozisyonunu alacaktin. GS ilk devreyi Muslera'siz ve santrforsuz gecirmisken 7-8 puan onde olmaya bakacaktin. En azindan 2. yarida GS deplasmanina 3 puandan fazla one gitmeye bakacaktin. Biz lideriz ayagina kendimizi kandirdik, Hatay deplasmani zor 1 puan iyidir vs kafasinda gittik, geldigimiz nokta bu.
Ya o lobi'ye isi birakmadan bitirmeye bakacaksin ya da kendi lobini saglayip son haftalarda bunlara pabuc birakmayacaksin. Ikisini de yapamiyoruz bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İngiltere gördü dediğin Fulham. Orada da 2 maç oynayabildi galiba. Muslera Lazio görmüş adam. Lazio mu Fulham mı?
Fabri ile Muslera'yı kıyaslamam. Zamanında aynı anda ligde oynarken yaptıkları istatistikler ortada. Lyon maçı deyip kaçacak nokta oluşturursanız o maçın rövanşına bakmanızı öneririm. İngiltere mi İtalya mı olacak asıl soru  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs bugün şanslıydı ama Muslera'yı da kaleci farkını da tartışmayalım isterseniz. Döndüğünden beri %80 kurtarışla oynuyor, ciddi rakam - bu maçla birlikte biraz daha yükselmiştir. Uğurcan 78 - Altay 75, bunlar da ortalama altı sayılmaz. Ersin %68, takım seriye bağlamadan önce 64'ler civarındaydı, baya kötü yani ligin en kötü perf. veren 4 kalecisi içindeydi- son üç ay %75'lik oranıyla durumu biraz toparladı lakin kabül etmeliyiz ki seviyesi daha yüksek bir kaleciyle başlamış olsaydık şimdi renklilerin en az 5 puan önünde olurduk.
Kaleci farkı olduğu kesin zaten de Muslera'nın tek başına takım olduğunu savunuyorlar. Ben de biliyorum Muslera iyi lig ortalamasına göre ama bu kadar da göklere çıkarmanın lüzumu yok. Bu etrafında yaratılan efsanenin de ekmeğini yiyor. Bizim kaleci kötü demek yerine rakip kalecileri övmek bana saçma geliyor. Rakibin kalecisini övünce bizim kaleci iyi olmuyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Fabri baba kaleciydi, en az muzlera kadar iyidi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben hakem-lobi-yatas-mac sansi vs hepsini bir araya koyarak soyluyorum. Hakemler bu sene uzaydan mi inip mac yonetiyor? Hakemlerin bu sekilde mac yonetecegini bilmiyormuyduk?
Gecmis senelerden tecrubelerimiz yok mu? Bulent Demirlek, Serkan Cinar'i vs gormedik mi?
Sen de ona gore pozisyonunu alacaktin. GS ilk devreyi Muslera'siz ve santrforsuz gecirmisken 7-8 puan onde olmaya bakacaktin. En azindan 2. yarida GS deplasmanina 3 puandan fazla one gitmeye bakacaktin. Biz lideriz ayagina kendimizi kandirdik, Hatay deplasmani zor 1 puan iyidir vs kafasinda gittik, geldigimiz nokta bu.
Ya o lobi'ye isi birakmadan bitirmeye bakacaksin ya da kendi lobini saglayip son haftalarda bunlara pabuc birakmayacaksin. Ikisini de yapamiyoruz bence.
Bunları yönetime söylemek lazım. Geldiklerinden beri suspus olmalarına kızıyorum. Şimdi de Kulüpler Birliği başkanı oldu. Daha da bir şey beklemem. Yönetim iyi olsa yabancı sayısını arttırmazdı. Resmen şampiyon olmamız için ellerinden geleni yapıyorlar. En sevmediğim şey kötüyü kabullenmek zorunda bırakılmak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

25. Haftaya kadar gelmisse 14 hafta daha surer n'olacak ki? Her zaman guclu oyun kazanmiyor. Hakem sansi, fikstur sansi, mac sansi, kisisel beceri vs hersey etkiliyor. Boyle gitmez diyorsan ac GS'nin fiksturune bak istersen. Son 14 macin hepsinde kotu oynamayacak, illa birkacini iyi oynayip kazanacak. Bir kisminda daglar kadar olan kalite farkiyla alacak, bir kismini hakem alir, bir kismini Muslera bitti iste. Hadi GS tum maclarini vs alamaz eyvallah, sen alabilecekmisin?

Çevrimdışı MUSTAFA_

25. Haftaya kadar gelmisse 14 hafta daha surer n'olacak ki? Her zaman guclu oyun kazanmiyor. Hakem sansi, fikstur sansi, mac sansi, kisisel beceri vs hersey etkiliyor. Boyle gitmez diyorsan ac GS'nin fiksturune bak istersen. Son 14 macin hepsinde kotu oynamayacak, illa birkacini iyi oynayip kazanacak. Bir kisminda daglar kadar olan kalite farkiyla alacak, bir kismini hakem alir, bir kismini Muslera bitti iste. Hadi GS tum maclarini vs alamaz eyvallah, sen alabilecekmisin?
Öncelikle seni çok karamsar görüyorum. Bence biraz uzaklaşıp kafa dinlemelisin. Hazır maçımız da yok, rakiplerin maçlarını izlemek kendi maçımızı izlemekten daha çok yoruyor.

Ligde daha çok fazla değişim olur. Bir sakatlık, bir salgın, bir cezalı oyuncu her şeyi değiştirir. Daha fikstürün sıkışık kısmına gelmedik. Oraya gelince, ligden düşme potasındaki takımlar sertleşince işler çok değişecek. Ben maç maç bakma taraftarıyım. Şu anda bir maç eksiğimizle zirvenin 3 puan gerisindeyiz. GS ve FB'ye karşı ikili averaj da bizde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu muslera denen arkadaş avrupa da neden mod açamıyor.
Resmen adamların becereksizliği bildiğimiz pektemek.

Çevrimdışı Erman1903

Kaleci farkı olduğu kesin zaten de Muslera'nın tek başına takım olduğunu savunuyorlar. Ben de biliyorum Muslera iyi lig ortalamasına göre ama bu kadar da göklere çıkarmanın lüzumu yok. Bu etrafında yaratılan efsanenin de ekmeğini yiyor. Bizim kaleci kötü demek yerine rakip kalecileri övmek bana saçma geliyor. Rakibin kalecisini övünce bizim kaleci iyi olmuyor.

Tek başına bir takım olmasa da çok etkili. Yedek kalecileri bile bizimkilerden yüksek ortalama yaptı gerçekleri kabul etmek lazım. Muslera kötü geçirdikleri geçen sezon da aynı istatistikle oynuyordu. Yani hani bizim takım ilk haftalar kötüydü falan diyoruz ya bahane değil o, büyük kulüp kalecisi takım kötüyken maç kazandıracak.

Ersin'in performans toparladı ama büyük bir riskti onunla lige başlamak, eğer şampiyon olamazsak hem hocaya hem Ersin'e bu konuda eleştiri olacak ve çok da haksız olmayacaklar... Ligin en iyi topunu oynayan takım şampiyon olamazsa en büyük sorumlulardan biri kalecidir doğal olarak.

Winner camia 4m verip alıyorlar falan onları ben de kabul etmiyorum, altı üstü bir oyuncu. 500 Bin Euro'ya oynayan bir dolu iyi adam var piyasada. Artık bunları konuşmanın bize bir faydası yok sezon sonu işin varacağı yere göre yaparız yorumumuzu, şampiyon olabilirsek müthiş bir iş başarmış olacağız. Olamazsak da yapmayı tercih etmediğimiz ya da geç kaldığımız hamlelerle bir çuval inciri berbat etmiş olacağız.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2021, 22:53:20 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Bu ligde şampiyonluğa oynayan büyük bir takımın kalecisiyle böbürlenmesi winner'lık değil, ezikliktir.

Alanyspor 24 şut atmış, 18'i kaleyi bulmamış. Basketbolda bir çeyrekte bu kadar şut atılmıyor be.

Bunun winner'lıkla, Muslera'yla ne alakası var, şanslı bir günlerindeydiler.

Fenerbahçe de böyle, bunlar da. Bu sene garip bir şekilde şans yanlarında gidiyor, ama bu olmadık bir zamanda ters de döner. 14 hafta daha böyle devam etmez.

Bu böyle gidecek çünkü anadolu kulüpleri tarihlerinde olmadığı kadar kötü bu sene. Konyası malatyası sumudica sonrası antebi karagümrük gençler yani ligde eli ayağı düzgün alanya ve hatay harici takım yok gibi onlar da evlerinde gs ve fb'ye görece "ezdikleri" maçlarda kaybettiler. Trabzon ve antalya maçlarından 1 değil de 4 puan almış olsaydık bugün farklı konuşuyorduk ama şimdi öyle değil gs'nin hatay deplasmanına kadar kağıt üzerinde puan kaybedeceği maç sayısı hemen hemen yok ciddiyetle devam etmeliyiz arkadan 1 0 skorlarla gelen trabzon var. Bu ft'yi biraz tanıyorsam işi 14/15 sezonuna benzetecek tek gol atıp kapandığın zaman kalecinle götürüyorsun işte ben senin gibi düşünmüyorum abi bu rakipler kolay kolay puan kaybetmez bu rezil anadolu takımlarına karşı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu böyle gidecek çünkü anadolu kulüpleri tarihlerinde olmadığı kadar kötü bu sene. Konyası malatyası sumudica sonrası antebi karagümrük gençler yani ligde eli ayağı düzgün alanya ve hatay harici takım yok gibi onlar da evlerinde gs ve fb'ye görece "ezdikleri" maçlarda kaybettiler. Trabzon ve antalya maçlarından 1 değil de 4 puan almış olsaydık bugün farklı konuşuyorduk ama şimdi öyle değil gs'nin hatay deplasmanına kadar kağıt üzerinde puan kaybedeceği maç sayısı hemen hemen yok ciddiyetle devam etmeliyiz arkadan 1 0 skorlarla gelen trabzon var. Bu ft'yi biraz tanıyorsam işi 14/15 sezonuna benzetecek tek gol atıp kapandığın zaman kalecinle götürüyorsun işte ben senin gibi düşünmüyorum abi bu rakipler kolay kolay puan kaybetmez bu rezil anadolu takımlarına karşı.
Anadolu takımları her zaman kötüydü, bu lig 34 maçta 81 puanla şampiyon olamayan takımlar gördü.

Geçen hafta Kasımpaşa gibi gudik takımı 90'da penaltı ile sidik zoruyla yendiler. Bu haftaki oyun ortada. İleriki haftalarda stres arttığında ve ilk gol geciktiğinde neler olacak, göreceğiz.

Kaldı ki onlar kaybetmiyorsa, sen de kaybetmeyeceksin. Adamlarla aynı puandasın, kalan maçlarında onlarla aynı puanı toplasan şampiyon oluyorsun.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fabriyi severim ama Muslerayla karşılaştırmak musleraya hakarettir
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Algı böyle bir şey işte  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Yok artik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muslera'yı bu kadar savunmazdı kimse. Bazen algıyı çok küçümsüyoruz. Bizi bile kazanmışlar. Kimse hakemlere falan itiraz etmesin. Muslera tek başına ligi domine ediyor. Bu konuyu uzatmadan kapatmakta fayda var. Uzattıkça gördüklerim karşısında canım sıkılıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★