Ligde her şey belli olmuş gibi konuşmanıza anlam veremiyorum. Oynadıkları düzgün bir oyun olsa tamam diyeceğim de sanki topladıkları tüm puanları iyi oynayarak, hak yemeden almışlar gibi konuşmanıza şaşırıyorum. Winnerlık diye bahsettiğiniz hakem yardımı ise size katılıyorum. Bu ülkede winner diye bir takım yok. Şike yapan, hak yiyen takım var. Winner dediğiniz takımlar şu anda City, Bayern, Liverpool gibi takımlar. Onlar bile yeniliyor.
Her sey tabii belli olmus degil, ama sanki oynanan oyun puan tablosuna hep yansiyormus da hep en iyi futbolu oynayan sampiyon olmus gibi konusmaniza da anlam veremiyorum.
Lig sonunda neler dondugunu kac defa gorduk, Muslera'nin nasil fark yarattigini da gorduk. GS'yi gectim, her ne kadar kotu oynasa da kisisel beceriyle ve yine kaleci gucuyle oyle veya boyle 3 puan alan bir FB de var ustelik. Hak yemek de, sike de, ne dersen de. Bir sekilde sampiyon oluyor mu? Oluyor. Bugun oyunculari sahada turlu turlu pislik yapti. Gerekirse sen de yapacaksin.
Adamlar bel hizasindaki topa kafa sokup birsey yokken kafasina bandaj yaptiriyor kirmizi gorsun diye. Su pozisyonda bizden bir oyuncu olsa birsey olmamis gibi ayaga kalkar oynamaya devam ederdi.
Son 10 dakika kac tane oyuncu degistirdiler, sakatlik numarasi vs yaptilar oyunu sogutmak icin. Buyuk takima yakisir yakismaz sabaha kadar tartisiriz, ama oyle veya boyle sonuc almasini biliyorlar.
Ilk yarida rakibin o kadar eksikken ve sen istim ustundeyken 7-8 puan acacaktik arayi, acamadik. Simdi nereye dogru gittigini goruyoruz yavas yavas.